Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Εγώ πιστεύω ο Ιάπωνας παίζει για πλάκα. Με τέτοιες παραστάσεις τελειωμένος ποδοσφαιριστής χαρακτηρίζεται πολύ δύσκολα. Και ο Ασαμόα καλή πείπτωση. Γενικά έχει κάποιες καλές ευκαιρίες σε free agents αλλά λογικά δεν ψηνόμαστε να βάλουμε άλλο χέρι στην τσέπη για ρίσκο. Ο Jack Wilshere ποδοσφαιρικά είναι ότι ακριβώς μας λείπει, ότι θα κούμπωνε πιο καλά από οτιδήποτε ψάχνουμε και θα ψάξουμε, έως και περιβραχιόνιο παίρνει, αλλά δύο τα τινά...το κασέρι που θέλει είναι χοντρό και πολύ δυσκολα να ψηθεί για ελλάδα...εκτός και αν γυρίσει όλη την νυχτερινή Θεσσαλονίκη παρέα με Ζαμπά και τον πείσει. Αλλά αν ερχόταν θα έκανε πάταγο ο παιχταράς.
Ηθελα να κανω μια προβλψη χτες, αλλα δεν περιμενα τοσο γρηγορα να γινει πραξη. Η αξια του Τζολη στο τρανσφερμαρκτ απο 400χιλ πηγε στα 4εκατομυρια. Ετσι και χωρις μεταγραφη , η αξια του ροστερ μας ανεβηκε κατα 3,6 εκατομυρια, στα 61,5 εκατομμυρια ,παντα συμφωνα με το συγκεκριμμενο σαιτ. Ειναι λοιπον κι αυτος ενας δρομος ενισχυσης της ομαδας, και μαλιστα ο πιο βιωσιμος.
- john4serres
O Asamoah είναι πολυθεσιτης.
Αν ήταν σε καλή κατάσταση όμως δεν θα ήταν ελεύθερος μέχρι σήμερα.
Αν ήταν σε καλή κατάσταση όμως δεν θα ήταν ελεύθερος μέχρι σήμερα.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Όντως με Ασαμοα Καγκαβα η ομάδα θα γινόταν σούπερ. Θα ήταν μια υπέρβαση που μας βάζει αμέσως σαν το πρώτο φαβορί για τίτλο και καλή πορεία στην Ευρώπη παράλληλα. Γιατί καλύπτεις 5-6 θέσεις με ποιοτικές επιλογές από πάνω ράφι. Αριστερό φουλ μπακ κεντρικός μέσος επιθετικός μέσος δεκάρι δεύτερος επιθετικός και εξτρεμ. Αφου και οι δύο είναι πολυθεσιτες παίκτες με υψηλές πάρα πολύ υψηλές παραστάσεις. Τώρα για το κόστος πιστεύω μπορούν να έρθουν με λιγότερο από 1 εκ ευρώ συμβόλαιο.
Σε ενα σαιτ που βρηκα ο Ιαπωνας επαιρνε λιγο πανω απο ενα μυριο λιρες το χρονο. Οσα μπονους και να βαλεις με βαση τα 500 χιλιαρικα δεν το φτανεις αυτο με τιποτα. Εκτος και αν τα παρει σε κουπονια σουπερ μαρκετ τα υπολοιπα.
- nikospaok66
Ο Ασαμοα πέρσι ήταν βασικό αμυντικό χαφ στην Ιντερ. Την προηγούμενη χρονιά βασικό φουλ αριστερό μπακ. Πριν ήταν στη Γιουβέντους. Μιλάμε για παικταρα. Μάλιστα έμεινε ελεύθερος τελευταία μέρα. Άρα έχει κάνει κανονικά προετοιμασία. Για Καγκαβα δεν έχω άποψη.
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πλάνο = αύξηση εσόδων
αύξηση εσόδων = ευρωπαϊκοί όμιλοι
ευρωπαϊκοί όμιλοι = ευνοϊκές κληρώσεις
ευνοϊκές κληρώσεις = άνοδος στο ranking
άνοδος στο ranking = καλή ευρωπαϊκή πορεία
καλή ευρωπαϊκή πορεία => γεμίζεις το ρόστερ (εάν θεωρείς ότι έχεις ελλείψεις) ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων που είναι πριν τον Γενάρη
αύξηση εσόδων = ευρωπαϊκοί όμιλοι
ευρωπαϊκοί όμιλοι = ευνοϊκές κληρώσεις
ευνοϊκές κληρώσεις = άνοδος στο ranking
άνοδος στο ranking = καλή ευρωπαϊκή πορεία
καλή ευρωπαϊκή πορεία => γεμίζεις το ρόστερ (εάν θεωρείς ότι έχεις ελλείψεις) ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων που είναι πριν τον Γενάρη
Και εγώ πιστεύω με Καγκαβα και Γουιλσιρ αλλάζει επίπεδοfaidon94 έγραψε:Εγώ πιστεύω ο Ιάπωνας παίζει για πλάκα. Με τέτοιες παραστάσεις τελειωμένος ποδοσφαιριστής χαρακτηρίζεται πολύ δύσκολα. Και ο Ασαμόα καλή πείπτωση. Γενικά έχει κάποιες καλές ευκαιρίες σε free agents αλλά λογικά δεν ψηνόμαστε να βάλουμε άλλο χέρι στην τσέπη για ρίσκο. Ο Jack Wilshere ποδοσφαιρικά είναι ότι ακριβώς μας λείπει, ότι θα κούμπωνε πιο καλά από οτιδήποτε ψάχνουμε και θα ψάξουμε, έως και περιβραχιόνιο παίρνει, αλλά δύο τα τινά...το κασέρι που θέλει είναι χοντρό και πολύ δυσκολα να ψηθεί για ελλάδα...εκτός και αν γυρίσει όλη την νυχτερινή Θεσσαλονίκη παρέα με Ζαμπά και τον πείσει. Αλλά αν ερχόταν θα έκανε πάταγο ο παιχταράς.
-
Παίδες ο Wilshere τραυματίζεται μόνο που αναπνέει. Κρίμα το ταλέντο του αλλά μακριά. Έχει πάρα πολλά χρόνια να παίξει σερί αγώνες. Τα ίδια και ο Sturridge που κυκλοφορεί στους ελεύθερους.
Μεσοεπιθετικος
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Κλασικό Δεκάρι ειναι ο Ιάπωνας. Εχει παιξει ομως και κεντρικος χαφ και αριστερά.
Στο 8 δεν εχει πλεον τις αντοχές
Ως αριστερο εξτρεμ θα χαθει λιγο.
Στο 8 δεν εχει πλεον τις αντοχές
Ως αριστερο εξτρεμ θα χαθει λιγο.
Τοσο καιρο το χαφ που ψαχνουμε εδω μεσα, τετοια θεση το ψαχνουμε?