Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Piero

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Piero »

joshua έγραψε:Σχετικά με τον Καγκαβα πάντως δεν νομίζω ότι το πρόβλημα του είναι η Ελλάδα. Το πρόβλημα του είναι ότι μάλλον δεν πληρώνουμε τη διαφορά δυναμικότητας του πρωταθλήματος και στη περίπτωση του νομίζω καλά κάνουμε.
Σιγά τη διαφορά από τη Segunda . Ένα τικ καλύτερα εκεί

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

jibbie έγραψε:
Jack_riper έγραψε:https://youtu.be/VQXeoSD0-b4 αυτος κολλαει στην ομαδα λετε?
πολυ μετριος φιλε, δεν πιστευω οτι θα κινηθουμε για τετοιου επιπεδου παικτη.
Από φτηνούς ελεύθερους αυτός δεν θα με χαλούσε https://youtu.be/Xprvnn2u2VA
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Γιώργης στο ινστα: << Την Τετάρτη θα κλείσουν στόματα>>
Τόσο τρομερά θα είναι αυτά που θα πει ο Ρεμπε;;
Ή μήπως η συνέντευξη συνδυαστεί και με καμία μεταγραφή;;
Μάλλον τα δικά μας στόματα θα κλείσουν που ονειρευόμαστε μεταγραφές και αραδιάζουμε ονόματα εδώ και εκεί! :lol:
Max

Δημοσίευση από Max »

Μιλάμε όλοι για εξορθολογισμό κι από την άλλη για μεταγραφές που δεν έγιναν ή μεταγραφή ελεύθερου που περιμένουμε. Έτσι θα πάει η ομάδα έως τον Γενάρη όπως αναφέρθηκε κι από κάποιους φίλους παραπάνω. Γι'αυτό έμεινε ο τσιγαρας, ο βρακας, με νινουα, με τον μπαρτσελονετο που μας κάνει ή όχι, που δεν είναι έτοιμος κι αν θα καταφέρει να ετοιμασθεί. Κι αν χρειαστεί θα αλλάξει σύστημα, θα δούμε την ομάδα έως τον Γενάρη, θα την κρίνουμε κι αυτό είναι. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τις γνώμες για άδειασμα της ομάδας, ξεγυμνωμα, αποψίλωση κλπ.
Το είπαν και το μήνυμα έπρεπε να το έχουμε αποστηθίσει από πέρσι. Έγιναν μεταγραφές πέρσι; Σε όλα αυτά μια είναι η απάντηση που συνεχίζουμε να αδυνατούμε να την κατανοήσουμε. ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Τρεις εξαιρετικές προσθήκες. Σβαμπ, ζιβκοβιτς, Θωμάς. Κάποιες άλλες για τυχόν αυριανή επένδυση και το κυριότερο προώθηση νέων από την κ19. Αυτή ήταν και η εντολή. Εμείς συνεχίζουμε να λέμε ότι μας λείπουν και ζητάμε. Ναι, φαίνεται ότι μας λείπουν αλλά η εντολή και η κατεύθυνση είναι αυτή. Τι περιμένουμε να ακούσουμε; Τα ειπωμενα; Μου θυμίζουν την σύζυγό μου και τον μικρό μου γιό που ρωτάνε το ίδιο πράγμα ενώ γνωρίζουν την απάντηση που έχει ήδη δωθεί!!!
Άβαταρ μέλους
fotis

Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από fotis »

1.100 για 2 χρόνια ο φιλοχρήματος ;
Δηλαδή με 1 δεν του άρεσε λέω εγώ ...
Αν ήταν τα λεφτά το θεμα
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Το προφανές είναι ότι τα λεφτά ήταν το πρόβλημα.

Παρόλαυτά υπάρχουν διάφοροι που επίτηδες φροντίζουν να μας πούνε ότι ο παίκτης είπε στην διοίκηση ότι θέλει να μείνει και δεν τον νοιάζει το συμβόλαιο. Η ότι πήγε στον βάζελο με λιγότερα από την προσφορά του Ιβάν. Αυτά είναι τραγελαφικά που κάποιοι τα πιστεύουν.

Δεν νομίζω ο Ιβάν ποτέ να μην εκτιμήσει παίκτες που πραγματικά θέλουν να μείνουν, όχι να μείνουν με εξωπραγματικά συμβόλαια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Max έγραψε:Μιλάμε όλοι για εξορθολογισμό κι από την άλλη για μεταγραφές που δεν έγιναν ή μεταγραφή ελεύθερου που περιμένουμε. Έτσι θα πάει η ομάδα έως τον Γενάρη όπως αναφέρθηκε κι από κάποιους φίλους παραπάνω. Γι'αυτό έμεινε ο τσιγαρας, ο βρακας, με νινουα, με τον μπαρτσελονετο που μας κάνει ή όχι, που δεν είναι έτοιμος κι αν θα καταφέρει να ετοιμασθεί. Κι αν χρειαστεί θα αλλάξει σύστημα, θα δούμε την ομάδα έως τον Γενάρη, θα την κρίνουμε κι αυτό είναι. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τις γνώμες για άδειασμα της ομάδας, ξεγυμνωμα, αποψίλωση κλπ.
Το είπαν και το μήνυμα έπρεπε να το έχουμε αποστηθίσει από πέρσι. Έγιναν μεταγραφές πέρσι; Σε όλα αυτά μια είναι η απάντηση που συνεχίζουμε να αδυνατούμε να την κατανοήσουμε. ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Τρεις εξαιρετικές προσθήκες. Σβαμπ, ζιβκοβιτς, Θωμάς. Κάποιες άλλες για τυχόν αυριανή επένδυση και το κυριότερο προώθηση νέων από την κ19. Αυτή ήταν και η εντολή. Εμείς συνεχίζουμε να λέμε ότι μας λείπουν και ζητάμε. Ναι, φαίνεται ότι μας λείπουν αλλά η εντολή και η κατεύθυνση είναι αυτή. Τι περιμένουμε να ακούσουμε; Τα ειπωμενα; Μου θυμίζουν την σύζυγό μου και τον μικρό μου γιό που ρωτάνε το ίδιο πράγμα ενώ γνωρίζουν την απάντηση που έχει ήδη δωθεί!!!
Oλα καλα μονο που δεν ζηταμε εμεις αλλα επωνημα ο προπονητης της ομαδας,μεταγραφες που η ιδια η διοικηση προσπαθησε να υλοποιησει και ο περιφημος εξορθολογισμος μας βρηκε στο τελος με 4 δεξια μπακ,οι 3 ξενοι,2 αγορες αναπληρωματικων νεαρων παικτων τη στιγμη που προωθουσες δικα σου παιδια και δεν καλυπτες τρυπες του ροστερ.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Από το fcinternews λένε για φήμες για Αζαμόα και Καγκάουα.

Seguito da diversi club italiani, su tutti la Sampdoria, Kwadwo Asamoah potrebbe finire in Grecia. Il laterale che da poco si è svincolato dall’Inter, secondo quanto riportato dalla stampa greca, sarebbe finito nel mirino del PAOK Salonicco, club dove potrebbe trasferirsi assieme a un altro svincolato di lusso, l’ex centrocampista del Borussia Dortmund Shinji Kagawa.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

«Κοντά στον ΠΑΟΚ ο Καγκάβα!»
Τι αναφέρει Τούρκικο δημοσίευμα για τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό

inpaok

Με την περίπτωση του Σίντζι Καγκάβα και το ενδιαφέρον που του έχει δείξει ο ΠΑΟΚ ασχολούνται τα Τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, η περίπτωση του Ιάπωνα μεσοεπιθετικού έχει… γυαλίσει στους ανθρώπους του Δικεφάλου, οι οποίοι θέλουν τον 31χρονο ως το αντικαταστάτη του Δημήτρη Πέλκα ο οποίος μετεγγράφηκε στην Φενέρ.

Παράλληλα, σημειώνουν και το βιογραφικό του Καγκάβα, όπως και το πέρασμά του από την Μπεσίκτας, λέγοντας ότι είναι κοντά στο να φορέσει και πάλι τα ασπρόμαυρα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Τέλος, τονίζουν το γεγονός ότι ο παίκτης παραμένει χωρίς ομάδα, καθώς αποχώρησε από την Σαραγόσα εξαιτίας του μεγάλου του συμβολαίου.

Μέχρι την τελευταία παράγραφο έδινα κάποια σημασία στο δημοσίευμα...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το ΠΑΟΚ24 γράφει ότι ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση προς τον Kagawa, αλλά η επιθυμία του παίκτη ήταν να παραμείνει στην Ισπανία.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Φέρε Ασαμόα και καλύπτεσαι και στα χαφ και στο αριστερό μπακ και τα πάντα όλα ξερωγω. Με ένα σμπάρο πολλά τριγώνια
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ονειρο ο Ασαμοα, αν και περσι εχασε το μεγαλυτερο μερος της χρονιας με προβληματα στα γονατα. λογικα με απλησιαστο για τα δεδομενα μας συμβολαιο.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Παντως ο Kagawa ειχε ενα κολλημα να παει στην Ισπανια. Και γι αυτο δεχτηκε να παει και σε ομαδα δευτερης κατηγοριας. Εφαγε σκαλωμα να παιξει Ισπανια no matter what. Τωρα αν του εφυγε αυτο το κολλημα επειδη επαιξε εναν χρονο εκει, δεν το ξερω.

https://bulinews.com/news/1385/kagawa-w ... o-to-spain
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ο Ιάπωνας είναι πρώην ποδοσφαιριστης, μακριά για μένα. Τζάμπα λεφτά και ενα συμβόλαιο από το οποίο το καλοκαιρι θα ψάχνεις να απαλλαχτείς.

Ο Ασαμοα προφανώς και είναι πολύ εργαλείο και με επίπεδο πολύ πάνω από τον μέσο όρο της Σούπερ Λιγκ αλλα στα 31 και με προβλήματα στα γόνατα είναι μεγαλο ρισκο. Αν συνυπολογισεις και τα λεφτά που θα ζητάει νομίζω ότι δεν είναι safe επιλογή.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Ο Ιάπωνας γιατί έπεσε έτσι δεν βλέπω τραυματισμό μεγάλο. Επισης σε εμάς θα παίξει σε ποια θέση δεν κολλάει πάνω σε zivkovic Murg και tzoli.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”