αφού εσύ μου το είχες δώσει το τηλέφωνο του, ξέχασες;renegade έγραψε:Dimitris88 μπορείς να μου δώσεις λίγο το τηλέφωνο του μαουρίτσιο να τον ρωτήσω κάτι?
Υγ μαξιμ,όντως τα χαφ δεν τελειώνουν στον μαουρίτσιο,Έλα όμως που δεν φέραμε τίποτα και ήμαστε με εσιτι και Νίνουα πίσω από τον καντουρι
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Υπέφερα επειδή όταν το συμβόλαιο τελείωσε, πραγματικά περίμενα μια πρόταση απ’ τον ΠΑΟΚ, γιατί ήθελα να μείνουμε εδώ στη Θεσσαλονίκη! Αλλά δεν την έκαναν! Απλά έγραψαν στο ίντερνετ “γεια σου Μαουρίσιο κι ευχαριστούμε”! Δε θεωρώ πως αυτό άξιζε στο σύζυγό μου. Κανείς δε μας κάλεσε. Είμαι πολύ λυπημένη επειδή πρέπει να φύγω. Ξαφνικά μετά από τρεις μήνες τους λείψαμε;
Απαπααα.τι κριμα.ουτε καν προταση να παρει το εκατομμυριο
-
Τι δράμα θεέ μου... Πρέπει να αλλάξει σχολή μπαλέτου...
Αυτό το μεγάλο δράμα δεν το σκέφτηκαν σαν οικογένεια όταν αρνήθηκε πριν κάτι μήνες να μιλήσει για νέο συμβόλαιο?
Αυτό το μεγάλο δράμα δεν το σκέφτηκαν σαν οικογένεια όταν αρνήθηκε πριν κάτι μήνες να μιλήσει για νέο συμβόλαιο?
-
Γενικά κάπου διάβασα ότι θα πάρουν το καλοκαίρι της οικογένειας Μαουρίσιο και θα το κάνουν ταινία. Τέτοιο δράμα σπάνια το συναντά κανείς και πρεπει να το δεις για να το πιστέψεις.
Stay strong Μαουρισιοι.
Stay strong Μαουρισιοι.
- pisakaipoupoula
Ο μάνατζερ του είπε ότι συναντήθηκε με τον Ιβάν και του ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ....ο ίδιος εκπρόσωπος του όχι ο Τάκης ο ταξιτζής...
Μέγας πόνος για την σύζυγο Μαουρίσιο που τα παιδιά της θα αλλάξουν δασκάλα στο μπαλέτο
Μέγας πόνος για την σύζυγο Μαουρίσιο που τα παιδιά της θα αλλάξουν δασκάλα στο μπαλέτο
το οτι βγηκαν ο κυρ κυρ με τον δουκα να μας κανουν ντα ενοψει της συνεντευξης ρεμπε, μας λεει κατι; 

To γεγονός πως κάτι αντίστοιχο ουσιαστικά δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν, λέει κάτι;
-
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τι υπονοείς;jibbie έγραψε:το οτι βγηκαν ο κυρ κυρ με τον δουκα να μας κανουν ντα ενοψει της συνεντευξης ρεμπε, μας λεει κατι;
-
Από ότι μου είπανε, ο μλκας ο Ραπτόπουλος είπε στο ράδιο το μεσημέρι ότι ο Ιβάν έπαθε έμφραγμα και για αυτό δεν έρχεται; Κάτι τέτοιο. Και μάλλον σ αυτόν απαντάνε; Δεν ξέρω ακριβώς.
Μιλανε ξεκαθαρα για δημοσιογραφους και ολοι οσοι ειμαστε στη πολη χρονια πανω κατω μπορουμε να καταλαβουμε για ποιους λενε. Το πως πηγαμε απο το "δεν κανει τιποτα η ΠΑΕ για αυτους που δημιουργουν κλιμα κατα του ΠΑΟΚ για ακροαματικότητα" στο "μας κανουν ντα" πραγματικα δεν ξερω.
Taseos έγραψε:Υπέφερα επειδή όταν το συμβόλαιο τελείωσε, πραγματικά περίμενα μια πρόταση απ’ τον ΠΑΟΚ, γιατί ήθελα να μείνουμε εδώ στη Θεσσαλονίκη! Αλλά δεν την έκαναν! Απλά έγραψαν στο ίντερνετ “γεια σου Μαουρίσιο κι ευχαριστούμε”! Δε θεωρώ πως αυτό άξιζε στο σύζυγό μου. Κανείς δε μας κάλεσε. Είμαι πολύ λυπημένη επειδή πρέπει να φύγω. Ξαφνικά μετά από τρεις μήνες τους λείψαμε;
Δεν εκανε προταση ο ΠΑΟΚ?????
Μα καλα, αφου οι αρδ ειχαν non paper και το γραψανε ολοι μαζι ταυτοχρονα αφου.. Υπαρχει καποιος που δεν το ξερει???
Δεν παρακολουθει αρδ με πληροφοριες απ την περιοχη της Νεαπολης η κυρα Μαουριτσενα φαινεται και δεν ακουσε κατι...