Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Dimg4 »

Πετρο εννοειται πως οι δυσκολιες δεν ειναι μονο οικονομικες αλλα απο τη στιγμη που ακολουθεις και κανεις οικογενεια με εναν επαγγελματια ποδοσφαιριστη ειναι αστειο να κλαιγεσαι επειδη μετα απο 3 χρονια παλι μετακινεισαι.
Ποσο μαλλον οταν εχεις λυσει το οικονομικο στη ζωη σου
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεν το ξέραμε να τον ανανεώσουμε με υπέρογκες απολαβές, που ειδικά την περασμένη σεζόν δε δικαιολόγησε σχεδόν σε βαθμό απόλυτο, για να μην επιτείνουμε σαν ΠΑΟΚ ... την ασταθή ψυχολογία του ζεύγους Μαουρίσιο. Ρε δε μαμιόμαστε λέω εγώ ...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

boogeyman77 έγραψε:[quote="pgetsos"
sourmenetes έγραψε:
iasoiako έγραψε:Βγήκε άρθρο ότι ξέσπασε η γυναίκα του Μαουρίσιο και περνούσε δύσκολα από τον Ιούνιο λέει μέχρι χτες. Τον Ιούνιο 150.000 τσέπωσε ο Μαουρίσιο για να παίξει στα playoff, και μετά αφού τελικά οι ψευτίες τους και του μανατζέρ τους, ότι και καλά περιμέναν/είχαν πρόταση από Λυόν και Μαρσέγ αποδείχτηκαν, πήγε με 350.000 συμβόλαιο στον βάζελο. Και εντωμεταξύ ο τεμπέλης έκανε διακοπές στην Λευκάδα και στην Κεφαλλονιά ούτε προετοιμασία έκανε με ομάδα και στεναχωριότανε μετά. Και μετά βγάζει ότι η κατσίκα περνούσε και δύσκολα, η φακλάνα, μου μόνο τρώει.

Και έχεις μετά και τον Βιειρίνια που λέει δεν θα μιλήσω και έχουμε ακούσει ήδη 3 φίλους του στα ραδιόφωνα κολλητούς και η γυναίκα του βγάζει σπόντες στα instagram
βρε δεν πάνε στον αγύριστο.
Καταραμένη ζωή...

1,5 εκ το χρόνο...

Πολυ άτιμη αυτή η ζωή!!

Ναι πρόσφερε και θα τον ήθελα ακόμα και τώρα,

ΑΛΛΆ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΒΓΑΊΝΕΙ ΚΑΙ ΛΈΕΙ Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΟΥ???

ΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΒΡΕ ΒΟΎΡΛΟ???
Μπραβο και στους 2 σας παντως για τους χαρακτηρισμους στην συζυγο του πρωην νταμπλουχου μας :roll:

Οι δυσκολιες παλικαρια μου δεν ειναι μονο οικονομικες, ειναι και ψυχολογικες. ΠΟΥΘΕΝΑ στο ποστ που διαβασα εγω δε μιλαει για οικονομικες δυσκολιες (για ονομα δηλαδη). Το να βρισκεσαι ξαφνικα χωρις ομαδα και να πρεπει να αλλαξεις πολη απο το πουθενα, μακρια απο φιλους, μακρια τα παιδια απο το σχολειο, τους φιλους τους, τις ομαδες τους κτλ το θεωρειτε ευκολο; Γιατι εγω οχι!
Αν έπαιρνα τα λεφτά που τσεπώνουν όλοι αυτοί οι έχοντες "δυσκολίες",όχι πόλη η χώρα αλλά και πλανήτη άλλαζα!Και σου το λέει αυτό κάποιος που ανά 3 χρόνια μέσο όρο αλλάζει πόλη λόγω εργασίας για να πάρει 1000 ευρώ και να δίνει τα μισά για να μένει σε κοτέτσια και να τον κοιτάνε και στραβά γιατί είναι "περαστικός"[/quote]
Τα ίδια λέει και για σένα ένα παιδί στην Αφρική-ινδια etc
Είναι δυνατόν να παίρνει 500ευρω και να λέει ότι έχει προβλήματα?

Υγ τελικά τον επαναπροσεγγισαμε τον Μαουρίτσιο ή την κυρα μαουρίτσιο την έβαλαν οι αρδ να τα πει αυτά για να επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ τους?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Όπως συμβαίνει πάντοτε, όλοι αυτοί φαντασμενοι μετά το τέλος της καριέρας τους θα καταλάβουν πόσο ευλογία ήταν ο ΠΑΟΚ για αυτούς.

Εδώ το έκαναν άλλοι που έβαζαν μέσο για να φύγουν και να πάνε στη χαβούζα, αυτοί που τους διώξαμε εμείς δεν θα το κάνουν;

Τίμιος παίκτης ο μαουρισιο, ξεκαθαρα μέτριος και υπερκοστολογημενος για τα λεφτά που έπαιρνε αλλά προσπαθουσε και ήταν σοβαρός.

Υγιής να είναι και στο καλό.

Όποιος παίκτης θέλει να πει κάτι ας το πει. Οχι να βάζει τη γυναίκα του μπροστά στο ινσταγκραμ.

Την άποψη της γυναίκας του την έχω χεσμενη.

Όπως και των υπολοίπων συγγενών όλων των παικτών (εκτός από τους γονείς των μικρών που κάνουν θυσίες για να πετύχουν το όνειρο τα παιδιά τους).

Υγ. Σόρρυ ρε σε ρενεγκειντ αλλά η σύγκριση κόστους ζωής και εισοδήματος ανάμεσα σε Αφρική και Ευρώπη είναι ατυχεστατη.

Σε ποιο πλανήτη ζει δηλαδή η κυρά μαουρισενα και χρειάζεται 1.5 μύριο απλά για να μην έχει δυσκολίες στη ζωή της; Με τόσα λεφτά και μέσα στο Μπάκιγχαμ να μένεις πάλι κερδοφόρος είσαι. Άσε που και όντως τέτοια να ήταν η απόσταση, δε τον πληρώναμε για να ζει σε άλλη ήπειρο. Για τη χώρα που ζούσε τα λεφτά ήταν μυθικά. Όπως και το σπίτι που έμενε.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Οο περισσότεροι ποδοσφαιριστες είναι κακομαθημένοι νεοπλουτοι, που σε όλη τους τη ζωή το μόνο που έχουν κάνει είναι να παίζουν μπάλα. Αυτό δηλαδή που σταματήσαμε να κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι μετά το δημοτικό! Εμείς τους θεοποιούμε και νομίζουμε ότι είναι ημίθεοι, επαναστάτες, μαχητές κτλ! Ειδικά όταν φτάσουν στα ποδοσφαιρικά "γεράματα" κάποιοι κάνουν σαν κακομαθημένα παιδιά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ακυρο παραδειγμα με τα παιδια της αφρικής. Οταν παιρνεις 500 δε σου μενουν ουτε για τυροπιτα. Με 1.5 μυριο το χρονο πως ακριβως ειναι δυσκολο? Μονο αν το παιζεις Kanye West και θες να μενεις σε βιλα με 19 πισινες, να αγοραζεις 7 ρολεξ τη βδομαδα και να θες να οδηγας lambo.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Κλαίγεται ο Μάου επειδή δεν του δώσαμε άλλα 1 και 1.2 το χρόνο στα 32 του....ρε ούτε 500.000 δεν βρήκε εκτός Ελλάδος σε σοβαρό πρωτάθλημα...ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ με τον κάθε αχάριστο! Πάνε παίξε με τον ΧηΓιοβάνη και τον Μπουζούκη επί πιστώσει Αλαφούζου να δεις τη διαφορά πανίβλακα Μάου!
Και όταν βγεις στη σύνταξη θα χεις τη τύχη του Οκκά και του Κοντρέρας όσο και να γλύψεις

Στα δικά μας, ο Ασαμόα δεν ήταν ανενεργός πέρσι αλλά είχε πολύ μεγάλη πτώση στην απόδοση του και αρκετούς τραμυατισμούς και από ένα σημείο και μετά ήταν μεταξύ πάγκου/εξέδρας.
Γιατί δεν κοιτάμε στα σοβαρά τον Lusamba ελεύθερο 23 χρονών??Καλούτσικη χροιά έκανε πέρσι στην πολύ καλή Nice σχεδόν πάντα στη 18αδα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

pgetsos έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
iasoiako έγραψε:Βγήκε άρθρο ότι ξέσπασε η γυναίκα του Μαουρίσιο και περνούσε δύσκολα από τον Ιούνιο λέει μέχρι χτες. Τον Ιούνιο 150.000 τσέπωσε ο Μαουρίσιο για να παίξει στα playoff, και μετά αφού τελικά οι ψευτίες τους και του μανατζέρ τους, ότι και καλά περιμέναν/είχαν πρόταση από Λυόν και Μαρσέγ αποδείχτηκαν, πήγε με 350.000 συμβόλαιο στον βάζελο. Και εντωμεταξύ ο τεμπέλης έκανε διακοπές στην Λευκάδα και στην Κεφαλλονιά ούτε προετοιμασία έκανε με ομάδα και στεναχωριότανε μετά. Και μετά βγάζει ότι η κατσίκα περνούσε και δύσκολα, η φακλάνα, μου μόνο τρώει.

Και έχεις μετά και τον Βιειρίνια που λέει δεν θα μιλήσω και έχουμε ακούσει ήδη 3 φίλους του στα ραδιόφωνα κολλητούς και η γυναίκα του βγάζει σπόντες στα instagram
βρε δεν πάνε στον αγύριστο.
Καταραμένη ζωή...

1,5 εκ το χρόνο...

Πολυ άτιμη αυτή η ζωή!!

Ναι πρόσφερε και θα τον ήθελα ακόμα και τώρα,

ΑΛΛΆ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΒΓΑΊΝΕΙ ΚΑΙ ΛΈΕΙ Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΟΥ???

ΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΒΡΕ ΒΟΎΡΛΟ???
Μπραβο και στους 2 σας παντως για τους χαρακτηρισμους στην συζυγο του πρωην νταμπλουχου μας :roll:

Οι δυσκολιες παλικαρια μου δεν ειναι μονο οικονομικες, ειναι και ψυχολογικες. ΠΟΥΘΕΝΑ στο ποστ που διαβασα εγω δε μιλαει για οικονομικες δυσκολιες (για ονομα δηλαδη). Το να βρισκεσαι ξαφνικα χωρις ομαδα και να πρεπει να αλλαξεις πολη απο το πουθενα, μακρια απο φιλους, μακρια τα παιδια απο το σχολειο, τους φιλους τους, τις ομαδες τους κτλ το θεωρειτε ευκολο; Γιατι εγω οχι!
Σορρυ ρε πετραν αλλά όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστης ξέρεις ότι αυτά είναι μέσα στη ζωή!

Επίσης ο Μαουριτσιο δε θα είχε κανένα πρόβλημα να αράξει και να τρώει μόνο από τα λεφτά του ΠΑΟΚ! Και να είναι και σαλόνικα και όλα!

Ψυχολογικα διακρίνω μια δυσκολία, αλλά δε νομίζω ότι καν μπαίνει σε βασιμο μέτρο.

Επίσης μάλλον δε θα είναι πρόβλημα για τον μαου και την οικογένειά του ν αλλάξουν γειτονιά καθώς ενώ είχε πρόταση από ΤΟΝ ΠΑΟΚ πήγε στο βαζελο!

Όσο σκάρτα και να σου φέρθηκε ο ΠΑΟΚ για ένα διάστημα, επί 3 χρόνια ήσουνα στον αφρό! Και όταν τραυματιστηκε και όλα!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Αν μπορείτε εκεί στην ΠΑΕ ξαναρίξτε μια ματιά στον Καγκάβα και επιχειρηματικά μπορεί να βγαίνει και αγωνιστικά μπορεί να μας αλλάξει την χρονιά.
Αυτά
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Έχω αρχίσει να πιστεύω πως η πλειοψηφία του φόρουμ δυσκολεύεται να κατανοήσει ακόμα και 3 απλές σειρές.

Όταν έγραψε ο renegade για παιδιά στην Αφρική, δεν εννοούσε πως τα εισοδήματα είναι αναλογικά. Εννοούσε πως επειδή ένας άνθρωπος έχει χρήματα δεν σημαίνει πως δεν έχει προβλήματα.

Όπως εσείς λέτε "τι προβλήματα μπορεί να έχει αυτός που παίρνει 1,5 μύριο τον χρόνο, τα προβλήματα τα έχουμε εμείς" έτσι και κάποιο Αφρικανάκι πχ μπορεί να σας μουτζώσει που τολμάτε να λέτε πως έχετε προβλήματα ενώ αυτό γεννήθηκε στη λάσπη, τρώει μια φορά το μήνα και θα πεθάνει από AIDS πριν τα 20.

Γενικά αυτήν την πεποίθηση πως όποιος έχει χρήματα δεν δικαιούται να παραπονιέται δεν την καταλαβαίνω από ανθρώπους που έχουν περάσει τα 18. Μου φαίνεται τόσο ανόητη.
talirakis4

Δημοσίευση από talirakis4 »

οι περισσοτεροι απο αυτους τρωνε παντοφλα σπιτι και τις αποφασεις τις παιρνει η γυναικα , αμα την αποφαση την επερνε ο μαου η ο βιερινια θα υπογραφαν χθες και με λιγοτερα , αλλα οταν στο παιχνιδι μπαινουν γυναικες οσοι εχουν λιγη εμπειρια ζωης ξερουν οτι ολα γινοντε ρδελο ... οπως και να εχει εγω δεν μπορω να χονεψω οτι μαου κ βιερινια εκαναν διαπραγματευσεις για 1 μηνα στο τελος της χρονιας , οταν αραξαν τοσους μηνες με τραυματισμο η παε τους πλερωνε κανονικοτατα, οταν παιζαν το καβλι τους στην καραντινα η παε τους πλερω κανονικοτατα, και μετα μ κανεις διαπραγματευσεις για εναν μηνα ρε μπαγλαμα ? απλα ξεφτιλα, και αυτα τα τσιτατα περι σημαιας αρχηγους κτλ ειναι για παιδακια δημοτικου ...
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Εξαρτάται γιατί παραπονιέται.Η συγκεκριμένη παραπονιέται γιατί επειδή δεν χρυσοπληρωθηκε ο άντρας της ξεβολευτηκε ,λες και η επόμενη επιλογή της μετά την Θεσσαλονίκη είναι οι φαβελες του Ρίο ντε Τζανέιρο.Ελεος.
Και γενικότερα καλό είναι οι γυναίκες των ποδοσφαιριστών να μην εκφράζουν δημόσιες απόψεις στα επαγγελματικά των συζύγων γιατί εννιά φορές στις δέκα είτε ζημιά κάνουν, είτε μειώνουν τον ίδιο τους τον άντρα. Μπορούν κάλλιστα να τους πρήζουν το κεφάλι όσο θέλουν στο σπίτι . Εκτός αν τους εκπροσωπούν ως μάνατζερ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Έχω αρχίσει να πιστεύω πως η πλειοψηφία του φόρουμ δυσκολεύεται να κατανοήσει ακόμα και 3 απλές σειρές.

Όταν έγραψε ο renegade για παιδιά στην Αφρική, δεν εννοούσε πως τα εισοδήματα είναι αναλογικά. Εννοούσε πως επειδή ένας άνθρωπος έχει χρήματα δεν σημαίνει πως δεν έχει προβλήματα.

Όπως εσείς λέτε "τι προβλήματα μπορεί να έχει αυτός που παίρνει 1,5 μύριο τον χρόνο, τα προβλήματα τα έχουμε εμείς" έτσι και κάποιο Αφρικανάκι πχ μπορεί να σας μουτζώσει που τολμάτε να λέτε πως έχετε προβλήματα ενώ αυτό γεννήθηκε στη λάσπη, τρώει μια φορά το μήνα και θα πεθάνει από AIDS πριν τα 20.

Γενικά αυτήν την πεποίθηση πως όποιος έχει χρήματα δεν δικαιούται να παραπονιέται δεν την καταλαβαίνω από ανθρώπους που έχουν περάσει τα 18. Μου φαίνεται τόσο ανόητη.
Σε ευχαριστουμε που εισαι η μειοψηφια σε αντιθεση με μας που εχουμε δυσκολια κατανοησης. Οσο και να θες να το δικαιολογησεις, ειναι αστειος παραλληλισμος. Συγκινεις ενα decent ανθρωπινο τροπο ζωης με εναν νεοπλουτο ποδοσφαιριστη και την kardashian στο μυαλο γυναικα του.
Και ναι, οταν εχεις 1.5 μυριο το χρονο και εχεις την υγεια σου, δεν εχεις σοβαρα προβληματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Δευ 12 Οκτ 2020, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

talirakis4 έγραψε:οι περισσοτεροι απο αυτους τρωνε παντοφλα σπιτι και τις αποφασεις τις παιρνει η γυναικα , αμα την αποφαση την επερνε ο μαου η ο βιερινια θα υπογραφαν χθες και με λιγοτερα , αλλα οταν στο παιχνιδι μπαινουν γυναικες οσοι εχουν λιγη εμπειρια ζωης ξερουν οτι ολα γινοντε ρδελο
Έχεις εμπειρία ζωής εσύ, όχι μαλακίες
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

PAOK_Antarctica έγραψε:Έχω αρχίσει να πιστεύω πως η πλειοψηφία του φόρουμ δυσκολεύεται να κατανοήσει ακόμα και 3 απλές σειρές.

Οι χαρακτηρισμοί να λείπουν, δεν θα ασχολούμαστε κάθε μέρα και με έναν που θα προκαλεί.

Η σύγκριση ήταν ατυχής όπως γράφτηκε. Αν εσύ μεταφράζεις κάτι, εγώ μεταφράζω κάτι άλλο, πιο κοντά σε αυτό που γράφτηκε. Προβλήματα έχουν όλοι οι άνθρωποι. Όταν συγκρίνουμε αμοιβές συγκρίνουμε κόστος διαβίωσης και το πόσο σχετίζεται αυτό με δυσκολίες στη ζωή του εργαζόμενου. Οχι το αμα στην Αφρική έχει φροντιστήρια αγγλικών ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες στην καθημερινότητα μιας οικογένειας.

Ποιες δυσκολίες δηλαδή αντιμετώπισε η κυρία Μαουρίσιο απ τον Ιουλιο μέχρι σήμερα, που δεν τις είχε χθες;
Μόνο την έλλειψη συμβολαίου. Οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα υπήρχε και πριν αλλά ούτε το είπε ποτέ ούτε το υπενίσσεται τώρα. Άρα αμελητέο ή απλώς άσχετο με τη κουβέντα. Μονο η εισροή χρημάτων και η επιλογή του που θα μετακομίσουν υπήρχε. Αλλά με τόσα λεφτά τα τελευταία χρόνια και στο φεγγάρι να πήγαιναν, μια χαρά θα είχαν δυνατότητα να ανταπεξέλθουν.

Συνεπώς το παράδειγμα ήταν ατυχές.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”