Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Maximus »

tsaousila έγραψε:ειναι ικανος ο Αμπαλ να πει οτι << α δεν τους εφερα εγω αυτους , ο ρεμπε τουε εφερε>> κοινως μπορουμε ναπεριμενουμε λιγα χρονια ακομα μεχρι να βρεις τους ιδανικους γιαυτον. ρε αντε απο κει.....
Αυτα είχε δηλώσει ο ίδιος για τον Ρέμπε (και γενικότερα το πλάνο) πάντως:

«Θα ήθελα να πω όποιος αποφάσισε να φέρει τον κ. Ρέμπε στην ομάδα πέτυχε διάνα. Για εμένα είναι μεγάλη χαρά να συνεργάζομαι μαζί του. Έχει φιλοδοξίες, όπως και εγώ. Έχουμε φτιάξει ένα πλάνο για τον σύλλογο, έχουμε ήδη επιλύσει προβλήματα που έπρεπε να επιλυθούν και να πω επίσης ότι ο ίδιος δημιουργεί μια ομάδα, που δεν είναι μόνο για το παρόν, αλλά και για το μέλλον. Είμαι σίγουρος ότι ο σωστός δρόμος είναι αυτός. Για να μπορέσει ο σύλλογος να έχει έσοδα, θα πρέπει να στηριχθεί στους παίκτες που έρχονται από τις ακαδημίες γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να έχουμε έσοδα και να απαλλαγούμε από τον βραχνά του FFP. Το να έχω έναν τέτοιο τεχνικό διευθυντή είναι κάτι φανταστικό».

Οπότε θα ειναι ολίγον κωλοτουμπα ολκής να ριξει το φταίξιμο στις μεταγραφές του φανταστικού τεχνικού διευθυντή του...
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Να δίναμε τον Γιαννούλη με 7 εκατομμύρια; Και με ποιον θα παίζαμε στη θέση του αριστερού μπακ; Όλη τη σεζόν με τον Περέιρα; Χωρίς εναλλακτική, να θυμίσω πως ο Τσαούσης δόθηκε δανεικός.
Φέτος ο Γιαννούλης έχει την ευκαιρία να ανεβάσει το κασέ του μια και παίζει και στο Eu.L. ομίλους και στην Εθνική και αν πουληθεί να καρπωθεί και η ομάδα περισσότερα χρήματα από τα 7 εκατομμύρια. Φέτος από τις πωλήσεις εισπράξαμε καθαρά 7,8 εκατομμύρια και ξοδέψαμε για προσθήκες 6.8 βάσει του tramnsfermarket. Ας εισπράξουμε 10 ας πούμε από ένα και μόνο παίκτη.
icue

Δημοσίευση από icue »

Με τις πωλησεις που γιναν, τα ακριβα συμβολαια που αφησαμε και με τα εσοδα απο νοβα και Ευρωπη, φτασαμε στο σημειο να μην εχουμε αναγκη να πουλησουμε τον καθε Γιαννουλη κατω απο την ρητρα του. Και με την λογικη των χαμηλων συμβολαιων δεν θα φτασουμε στο σημειο να ξανακανουμε οτι καναμε φετος το καλοκαιρι. Νομιζω οτι ειναι ευκολα κατανοητο αυτο.

Αν αυξηθουν τα εσοδα του χρονου, που θα αυξηθουν λογω διαρκειας, θα γινουν και πιο ακριβες μεταγραφες. Εγω ετσι το βλεπω.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

joshua έγραψε:Τελικά τον Καγκαβα μάλλον εννοούσε ο Κολκας καθώς ακριβώς τα ίδια γράφει σήμερα και ο Τοσκιτσης αναφερόμενος ονομαστικά στον γιαπωνεζο. Περίεργη περίπτωση,σαφώς σε καθοδική πορεία αλλά όχι μεγάλος και λογικά λόγω καταγωγής με σωστή νοοτροπία. Ποτε τελειώνει η προθεσμία στα μεγάλα πρωταθλήματα;
Τζος, ΜΑΚΑΡΙ να μην ισχυει. Τον ειδα περσι σε 2 ματς, τον ειδα προπερσι με Μπεσικτας που δεν ηταν καν βασικος γενικα ενω Ντορτμουντ πρεπει να επαιξε.. 2 ματς; Και αυτα αλλαγη

Τρομερα καθοδικη πορεια και Σε Τουρκια και σε Β Ισπανιας
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Τον kagawa τον ήθελα απ' την πρώτη μέρα που έμεινε ελεύθερος.
Αν δεν προκύψει κάποια καλύτερη πρόταση πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε να τα φέρουμε..

Ποιες χώρες έχουν ακόμα μεταγραφές ελεύθερων;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eγω παντως αν επελεγα να ασχοληθω με ονοματα οπως του Γιαπωνεζου θα προτιμουσα μαλλον να ρισκαρω με τον Πατο.O Καγκαβα τρακαρει θεωρητικα με Ζιφκοβιτς και Μουργκ.Αν επιλεξεις να κανεις προσθηκη θα πρεπει να ειναι ειτε μεσος,καποιο box to box χαφ, η επιθετικος,τα 2 κενα αυτη τη στιγμη στο ροστερ.Λογικα παντως θα ληθουν αρκετες αποριες αυριο στη συνεντευξη του Ρεμπε τοσο σχετικα με τον σχεδιασμο μεχρι τωρα οσο και για το αν αυτος εχει κλεισει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

iasoiako έγραψε:Βγήκε άρθρο ότι ξέσπασε η γυναίκα του Μαουρίσιο και περνούσε δύσκολα από τον Ιούνιο λέει μέχρι χτες. Τον Ιούνιο 150.000 τσέπωσε ο Μαουρίσιο για να παίξει στα playoff, και μετά αφού τελικά οι ψευτίες τους και του μανατζέρ τους, ότι και καλά περιμέναν/είχαν πρόταση από Λυόν και Μαρσέγ αποδείχτηκαν, πήγε με 350.000 συμβόλαιο στον βάζελο. Και εντωμεταξύ ο τεμπέλης έκανε διακοπές στην Λευκάδα και στην Κεφαλλονιά ούτε προετοιμασία έκανε με ομάδα και στεναχωριότανε μετά. Και μετά βγάζει ότι η κατσίκα περνούσε και δύσκολα, η φακλάνα, μου μόνο τρώει.

Και έχεις μετά και τον Βιειρίνια που λέει δεν θα μιλήσω και έχουμε ακούσει ήδη 3 φίλους του στα ραδιόφωνα κολλητούς και η γυναίκα του βγάζει σπόντες στα instagram
βρε δεν πάνε στον αγύριστο.
Καταραμένη ζωή...

1,5 εκ το χρόνο...

Πολυ άτιμη αυτή η ζωή!!

Ναι πρόσφερε και θα τον ήθελα ακόμα και τώρα,

ΑΛΛΆ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΒΓΑΊΝΕΙ ΚΑΙ ΛΈΕΙ Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΟΥ???

ΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΒΡΕ ΒΟΎΡΛΟ???

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Totem_pk έγραψε:Εμενα παντως με ενοχλει που παιρνει ο βαζελος Μπολωνι δεν ξερω γιατι αυτον τον ειχα εκτιμησει και θα τον ηθελα σε εμας ειδικα για προτζεκτ με πολλα νεα παιδια. Για τους παικτες ενω με ζοριζει που τους βλεπω με μισητες φανελες απο την στιγμη που η ομαδα δεν τους χρειαζοτανε δεν εχω να πω κατι.
Και ο φερευρα έχει επιτυχία στους νέους.

Ότι και να λεμε(δεν τον πάω μια) αλλά στους νέους μια χαρά είναι!

Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

Τι έγινε ρε παιδιά που πήγε το ποστ;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Η βαζελοσυζητηση στο σωστό τοπικ! Άντε! Εδώ είναι μεταγραφές λέμε!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εχεις Γκαρσια για την εκμεταλλευση των νεων.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Για μεταγραφές του ΠΑΟΚ να μιλάμε.
Ο Kagawa δεν φαίνεται να επιθυμεί να φύγει από την Ισπανία, οπότε μάλλον χωρίς λόγο συζητάμε γι' αυτόν.
Κάποιος άλλος υπάρχει; Αν και συνεχίζω να πιστεύω πως θα μείνουμε με αυτό το έμψυχο δυναμικό μέχρι τον Ιανουάριο. Να δούμε τι θα πει και ο Τ.Δ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα ξερουμε συντομα.Το παραθυρο στην Ισπανια κλεινει στις 16 σε εμας στις 23.Αν μεχρι τη Παρασκευη δεν εχει βρει ομαδα και εμεις ενδιαφερομαστε πραγματικα εχουμε πιθανοτητες.Θα μαθουμε λογικα αρκετα τη Τεταρτη.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αν δεν κινηθούμε μέχρι την Τετάρτη αναμένω στη συνέντευξη τύπου το κλασικό τέλος οι μεταγραφές γιατί δε βρήκαμε κάτι αξιόλογο ( αξιόλογοι ελεύθεροι χαφ και επιθετικοί βέβαια υπάρχουν) και ότι υπάρχει σε δύο μήνες η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ας ελπίσουμε η πρώτη μεταγραφή να είναι ο ντουγκλας!!

Επειδή για να πάρουμε κάποιον όλα παίζονται τουλάχιστον ας μπει αυτός να δούμε τι λέει!!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”