Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ron-swanson

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από ron-swanson »

Μπήκα από περιέργεια να δω τι γράφει η σφινα και γράφει:
Μετά τον Βραζιλιάνο όμως, σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν από την περιοχή της… Νεάπολης, όπου προπονούνταν μαζί όλο αυτό το διάστημα, ίσως ακολουθήσει στον Παναθηναϊκό και ο Αντρέ Βιεϊρίνια, που θέλει να μείνει στην Ελλάδα και αποκλείεται να παίξει σε Ολυμπιακό ή Άρη.
:lol: :lol: :lol:

Είναι τεράστιοι
Stathis71

Δημοσίευση από Stathis71 »

Ψυχρη λογικη. Εχεις εναν παιχτη που θελει συμβολαιο ξερω γω κοντα στο 1 εκατομυριο. Δεν το δινεις , τον ευχαριστει η ΠΑΕ για οσα προσεφερε και τον αφηνει ελευθερο. Ακουγεται οτι τον θελουν δυο Γαλλικες ομαδες, οτι του προτεινες παλι νεο συμβολαιο πολυ χαμηλοτερο και δε δεχτηκε. Τελικα ολες αυτες οι φημες δεν επιβεβαιωνονται ,και κλεινει σε μια ομαδα που παιζει για μια απο τις θεσεις 4-8 με ενα ποσο πολυ χαμηλοτερο απο αυτα που σου ζητουσε. Ολα καλα,μαλλον καλα το χειριστηκε σε οικονομικο επιπεδο η ομαδα. Και να προσθεσω κατι που ισχυει για ολους τους παιχτες. Τα λεφτα που τους δινει μια ομαδα, δεν δινονται για οσα προσεφεραν. Αυτα τα εχουν ήδη εισπραξει. Οι παιχτες κλεινουν συμβολαια αναλογα με τις προσδοκιες που εχει απο αυτους η ομαδα, για το μελλον.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

neapoli-papers

:lol: :lol: :lol: :lol:
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Εμείς ζούμε τραγικές καταστάσεις ή οι ποδοσφαιριστές που πάνε εκεί;;;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Στον παναθηναικο πηγε οχι στην τριπολη...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ποσο μεγάλη διαφορά πλέον;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τεραστια.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

sourmenetes έγραψε:Ποσο μεγάλη διαφορά πλέον;;

Επιπέδου ή οικονομική?
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο φετινος βαζελος θα ειναι χειροτερος απο τον περσινο. Και αυτο ειναι κατορθωμα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

sic-4 έγραψε:
renegade έγραψε:Είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι όλοι οι δημοσιογράφοι οι οποίοι μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν στο payroll της ΠΑΕ βγει κανένα πρωί και έγραψαν από το μυαλό τους μυθεύματα περί προτασης και επαναπροσέγγισης με τον μαουρίτσιο?

Υγ δεν ξέρω άμα τον θέλαμε πολύ ή λίγο, αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξω με τον βάζελο και εγώ να έχω για χαφ τον εσιτι κ αυτός τον μαουρίτσιο... Δεν είναι και ότι καλύτερο αυτή η εξέλιξη

γεγονος κι αυτο με το payroll???? Δεδομενο?
σοβαρα τωρα, δηλαδη τι μας λες, αν ειναι δυνατον να πιστευουμε οτι οι αρδ ειναι αρδ και παπαρολογοι. Ε μαντεψε. ΝΑΙ ειναι δυνατον. Εγω απορω πως ειναι δυνατον να δινετε βαση και στο παραμικρο απο οσα λενε ολοι αυτοι που αποδεικνυουν διαρκως την ανικανοτητα τους και την αναξιοπιστια τους.
Καταρχάς μάθε να μιλάς καλύτερα ακόμα και με αυτούς που διαφωνείς.
Κατά δεύτερον δημοσιογράφοι όπως ο κόλκας ο Βασιλόπουλος ο Τζώρμπατζογλου ο κουβεντίδης δούλευαν μέχρι προχθές πώς σχολιαστές και ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ TV.
Άρα ήταν στο payroll της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
theodorosstefan

Δημοσίευση από theodorosstefan »

Με τα ίδια μου τα αυτιά άκουσα τον βασιλόπουλο να λέει στο ραδιόφωνο μια μέρα πριν πάρουμε τον τσολακ... Ότι δεν υπάρχει θέμα τσολακ στον ΠΑΟΚ 100%.... Δούλευε μέχρι πρότινος και στο ΠΑΟΚ Tv ..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ψήλωσα με απότομα.
και ένας λόγος που τραβάμε πολλά από αυτά που τραβάμε είναι αυτό το απότομο ψήλωμα.

Τις προάλλες ο γκοσπι έγραψε για παράδειγμα υποτιμητικά ότι δεν είμαστε βάζελος.

Ξεχνώντας ότι εδώ που είμαστε σήμερα, στην οικονομική αυτάρκεια δηλαδή ο βάζελος ήταν σχεδόν σε όλη του τη ζωή.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σορρυ παιδιά αλλά όλα αυτά με τους δημοσιογράφους, paoktv κτλ τι δουλειά έχουν εδώ;;;

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ας απαντησουν αυτοι που τους εβαλαν στην ποδοφαιρικη κουβεντα...Oλοι μοιραζομαστε τον ιδιο σκεπτικισμο οσον αφορα την αξιοπιστια των ειδησεων που μεταφερουν,νομιζω ομως πως οι περισσοτεροι εχουμε την ικανοτητα να φιλτραρουμε σε μεγαλο βαθμο και να κρινουμε ποιες πληροφοριες εχουν πιθανοτητα να ισχυουν και στη συγκεκριμενη περιπτωση να υποστηριζει καποιος οτι δεν προσεγγισαμε τον Μαουριτσιο,ανεξαρτητα του ποσο εντονο ηταν το ενδιαφερον,προσβαλει προσωπικα την δικη μου νοημοσυνη.Δεν μιλαμε απλα για φημη αλλα για ειδηση που ελεγε οτι ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ λενε πως δημιουργηθηκαν συνθηκες για επαναπροσεγγιση μετα την αλλαγη στα οικονομικα δεδομενα οπως και για συγκεκριμενο ραντεβου ωρα και ημερα.Αυτο δεν ειναι φημη ειναι μεταφορα λεγομενων της παε τα οποια αν δεν ισχυαν θα επρεπε να διαψευσει οπως εχει κανει τοσες φορες.
soigol

Δημοσίευση από soigol »

renegade έγραψε:

Ψήλωσα με απότομα.
και ένας λόγος που τραβάμε πολλά από αυτά που τραβάμε είναι αυτό το απότομο ψήλωμα.

Τις προάλλες ο γκοσπι έγραψε για παράδειγμα υποτιμητικά ότι δεν είμαστε βάζελος.

Ξεχνώντας ότι εδώ που είμαστε σήμερα, στην οικονομική αυτάρκεια δηλαδή ο βάζελος ήταν σχεδόν σε όλη του τη ζωή.
Μάλιστα, προκειμένου να ισχυριστούμε ότι έκανε καλή επιλογή ο πρώην παίκτης μας, εξομοιώνεται ο ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών με τον βάζελο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”