Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Αρχισαμε τις ιδιες λαλακιες ,πεταμε και ενα Ραπτοπουλο ετσι για το εφε,αλλα δεν θα μπω στο τριπακι...
- navigator11
Βρε ας επιχειρήθηκε προσέγγιση. Το αποτέλεσμα αυτής στην τελική ήταν το "σωστό". Το θέμα είναι ότι, αν επιχειρήθηκε προσέγγιση, έχουν στο νου τους ότι η ομάδα χρειάζεται κι άλλο χαφ, έστω και με ταβάνι στο οικονομικό. Θα παρθεί παίχτης το επόμενο 12 ήμερο; Ιδού η απορία.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Με το σκουπίδι τον Ραπτόπουλο γιατί ασχολείστε;;sic-4 έγραψε:Καθιστε ρε παιδια...
ο ενας λεει "δηλαδη αμφισβητεις οτι καναμε προταση στον Μαου", ο αλλος λεει "τωρα σοβαρα γραφουν καποιοι οτι ο ΠΑΟΚ δεν προσεγγισε τον Μαου"....
????????
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ?????
εγινε και δεδομενο και γεγονος επειδη το εγραψε ο Αρδοπουλος στο mufasports.gr ???? Και μας την λετε κι απο πανω???
Ακου λεει "σοβαρα το γραφουν"??? Εσυ ρε Josh σοβαρα τωρα το εχεις δεσει και κομπο και οφειλουμε και ολοι να το θεωρουμε δεδομενο επειδη καποιος πουθενας καπου εγραψε κατι απο την γκλαβα του χωρις ΦΥΣΙΚΑ να αναφερει σοβαρη πηγη της δηθεν φημης;;;;
Πατε να ζητησετε τα ρεστα απο τους Ραπτοπουλος που ενηεμρωνεστε, αλλα μην μας παρουσιαζετε και ως δεδομενα τις μπαρουφες που σας σερβιρουν οι ημιαγραμματοι ασχετοι.
Ο τυπάς οπότε πιάνει στο στόμα του τον ΠΑΟΚ είναι μόνο για κακό...
Δεν υπάρχει πιο κομπλεξικο άτομο..
Το τι ειναι σωστο και τι λαθος ειναι παντα σχετικο.Σε μια χρονια που ευαγγελιζεσαι εξορθολογισμο με μειωση συμβολαιων και προωθηση δικων σου νεων παιδιων,δινεις σχεδον 2 μυρια για αποκτηση ξενων νεαρων παικτων,παιρνεις δανεικο ξενο σε μια θεση που εχεις 2 συμβολαια ξενων παικτων και στο τελος βγαινεις στην αγορα με 100.000 για επιθετικο και δεν παιρνεις χαφ,2 παικτες που τοσο εχει αναγκη η ομαδα και εχει ζητησει ο προπονητης.Βρειτε μου λογικη σε αυτο και εγω θα παω πασο.
-
Eυθυνη ρεμπε ειναι αυτο και ισως και αμπελjoshua έγραψε:Το τι ειναι σωστο και τι λαθος ειναι παντα σχετικο.Σε μια χρονια που ευαγγελιζεσαι εξορθολογισμο με μειωση συμβολαιων και προωθηση δικων σου νεων παιδιων,δινεις σχεδον 2 μυρια για αποκτηση ξενων νεαρων παικτων,παιρνεις δανεικο ξενο σε μια θεση που εχεις 2 συμβολαια ξενων παικτων και στο τελος βγαινεις στην αγορα με 100.000 για επιθετικο και δεν παιρνεις χαφ,2 παικτες που τοσο εχει αναγκη η ομαδα και εχει ζητησει ο προπονητης.Βρειτε μου λογικη σε αυτο και εγω θα παω πασο.
Αρρώστια το τοπικ.
Μπαίνω συνέχεια να διαβάσω, κάτι, και κάνοντας skroll down, περνάν τα nick από μπροστά μου, δεν σταματώ , ξέρω τι γράφουν.
Και συνεχίζω το skroll down, τα ίδια nick εναλλάσονται, σταματώ και διαβάζω, μήπως γράφτηκε κάτι, τα ίδια και τα ίδια.
Σενάρια επί σεναρίων , παράπονα, απαιτήσεις, θέλω, απαξίωση και Άγιος ο Θεός.
Λίγο ακόμη skroll down, τα ίδια και σήμερα , α και κάπου μπλέχτηκαν και οι μάνες, συνήθως ήταν των αντιπάλων αυτές που ασχολούμασταν, πρωτοτυπήσαμε πάλι, πιάσαμε και τις δικές μας.
Καλό βράδυ και αύριο μέρα είναι........
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπαίνω συνέχεια να διαβάσω, κάτι, και κάνοντας skroll down, περνάν τα nick από μπροστά μου, δεν σταματώ , ξέρω τι γράφουν.
Και συνεχίζω το skroll down, τα ίδια nick εναλλάσονται, σταματώ και διαβάζω, μήπως γράφτηκε κάτι, τα ίδια και τα ίδια.
Σενάρια επί σεναρίων , παράπονα, απαιτήσεις, θέλω, απαξίωση και Άγιος ο Θεός.
Λίγο ακόμη skroll down, τα ίδια και σήμερα , α και κάπου μπλέχτηκαν και οι μάνες, συνήθως ήταν των αντιπάλων αυτές που ασχολούμασταν, πρωτοτυπήσαμε πάλι, πιάσαμε και τις δικές μας.
Καλό βράδυ και αύριο μέρα είναι........
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οι ιδιες και ιδιες και ιδιες μα ολοιδιες ΛΑΛΑΚΙΕΣ, προερχονται απο συγκεκριμενα ατομα σε συχνοτητα 2 ποστ ανα σελιδα... μιλωντας για τριπακια...
Τωρα, αν καποιοι εχουν πειστει οτι οι φαντασιοπληξιες των αστοιχειωτων ειναι ...non-papers, τουλαχιστον ας μην απαιτουν απο τους υπολοιπους να το θεωρουν γεγονος και δη με υφος αυθεντιας που κατεχει την αληθεια.
Τωρα, αν καποιοι εχουν πειστει οτι οι φαντασιοπληξιες των αστοιχειωτων ειναι ...non-papers, τουλαχιστον ας μην απαιτουν απο τους υπολοιπους να το θεωρουν γεγονος και δη με υφος αυθεντιας που κατεχει την αληθεια.
Ο Ουές είναι δεξί μπακ, δεν χωράει. Τον Δουβίκα τον είχα σταμπάρει πριν 4 χρόνια και με ξάφνιασε το ότι κατέληξε στον Μπέο. Λίγο που είδα τα Γιάννενα ξεχώρισα 2 πιτσιρικάδες, τον Λιάσο και τον Λόλη. Ίσως να αξίζουν μια προσοχή, γιατί από Ελλάδα δεν βλέπω κάτι άλλο αξιόλογο.boogeyman77 έγραψε:Όπως και Romanic της Λαμίας και Μανδάς του Ατρομήτου!iasoiako έγραψε:Νομίζω ότι Ουές από ΟΦΗ και Δουβίκας από Βόλο είναι δυο πολύ καλές εναλλακτικές λύσεις για τον ΠΑΟΚ.
Ε ναι μωρε απλά κατά τύχη ΟΛΑ τα μέσα έβγαλαν ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια κατά λέξη είδηση περί επαναπροσέγγισης με τον Μαουριτσιο λόγω αλλαγής οικονομικών δεδομένων την δεδομένη χρονική στιγμή. Είχαν κοινή φαντασίωση ταυτόχρονα...
ναι τι παραξενο;;;
πρωτη φορα θα ειναι που γραφει καποιος μια μαλακια και την αναπαραγουν και ολοι οι υπολοιποι ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ γιατι τοσο μπορουν...
Βλεπεις μας καταπλησσουν διαρκως με την ποιοτητα της υλης τους και την διεισδυτικοτητα του ρεπορταζ τους και δεν ειναι δυνατον να διαννοηθουμε οτι θα μπορουσαν απλα να αυτοαντιγραφουν τις μπαρουφες τους...
για τα υπολοιπα ζητα εξηγησεις απο τους ποιοτικους δημοσιογραφους που ενημερωνεσαι, αλλα αρκετα με το να τα παρουσιαζεις ως δεδομενα
πρωτη φορα θα ειναι που γραφει καποιος μια μαλακια και την αναπαραγουν και ολοι οι υπολοιποι ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ γιατι τοσο μπορουν...
Βλεπεις μας καταπλησσουν διαρκως με την ποιοτητα της υλης τους και την διεισδυτικοτητα του ρεπορταζ τους και δεν ειναι δυνατον να διαννοηθουμε οτι θα μπορουσαν απλα να αυτοαντιγραφουν τις μπαρουφες τους...
αυτο ειναι η επισημη ενημερωση...Taseos έγραψε:Να θυμισουμε εδω οτι ο ΠΑΟΚ για μαου εχει βγαλει ευχαριστηρια ανακοινωση εδω και καιρο.
για τα υπολοιπα ζητα εξηγησεις απο τους ποιοτικους δημοσιογραφους που ενημερωνεσαι, αλλα αρκετα με το να τα παρουσιαζεις ως δεδομενα
Η χρονιά για μένα είναι ήδη αποτυχημένη...Θα μου πείτε "μα γιατί καταστροφολογείς"?Μα γιατί στην ΠΑΕ είναι όλα άρπα κόλα...και το χειρότερο είναι πως δεν κάνουν τίποτα για να τα φτιάξουν.. Δεν υπάρχει δηλ. συσπείρωση, είναι όλοι χωρισμένοι σε 2 στρατόπεδα και απλά λειτουργούν σαν δημόσιοι υπάλληλοι...δεν υπάρχει συσπείρωση στο αγωνιστικό τμήμα μεταξύ των παικτών και του προπονητή, δεν υπάρχει συσπείρωση στο διοικητικό μεταξύ των στελεχών αφού άλλοι θέλουν τον Αμπέλ και άλλοι όχι, άλλοι ήθελαν τον Βιερίνια και άλλοι όχι, δεν υπάρχει συσπείρωση ακόμα και μεταξύ των οπαδών για τους παραπάνω λόγους αλλά και για την γενικότερη διοικητική απαξίωση...σαν να έχουμε πετάξει δηλ. ήδη λευκή πετσέτα...
- kataramenos5
Αυτος ο Μαουριτσιο ειναι ο ιδιος που σκοτώνονταν Μαρσειγ και Χεταφε να τον παρουν πριν κανα διμηνο? Σ αυτονα καναμε πρόταση.?Μην εγινε κανα μπερδεμα ξερω γω.. Αλλα αφου το λενε οι αρδ ετσι θα ναι.
ειναι νεο trend αυτο... non papers λεει...
αφου οι αρδιες ειχαν απαξιωθει εντελως μα εντελως (φροντισαν οι ιδιοι οι αρδ τα δεοντα γι αυτο) και δεν γινοταν να χρησιμοποιηθουν πια σε σοβαρη κουβεντα ως επιχειρηματα οντας ...αρδιες, τωρα μπορουμε να βαφτιζουμε πια ..non-papers οποιες αρδιες μας φαινονται ενδιαφερουσες για χαβαλε.
Γραψαν ολοι το ιδιο λεει οποτε φως φαναρι, ειναι non-paper της ΠΑΕ. Τι λε ρε παιδι μου.. κοιτα να δεις, δημοσιογραφια σε αλλο level λαιμαι...
και λεγε λεγε φτανουμε να το θεωρουμε και ΓΕΓΟΝΟΣ: "καλα ειναι δυνατον να λεει καποιος οτι δεν ειναι ετσι";;;
Ποιο ειναι το γεγονος στη συγκεκριμενη περιπτωση; Η ΠΑΕ λεει επαναπροσεγγισε τον Μαουριτσιο. Ουτε πότε εγινε αυτο, ουτε ΠΟΙΟΣ πηρε την πρωτοβουλια για την κινηση, ουτε ΠΟΙΟΣ εκανε την κινηση, ουτε ποια ηταν τα δεδομενα της προτασης, ουτε ποια ηταν η απαντηση... ΤΙΠΟΤΑ.. ΜΗΔΕΝ.. κανενα απολυτως τεκμηριωμενο στοιχειο. Απλα μια μπαρουφα που πεταξε καποιος. Και το γεγονος οτι την αντεγραψαν και οι υπολοιποι (οπως κανουν ΠΑΝΤΑ), αναβαθμιζει την μπαρουφα σε ..non paper και.. "δεν ειναι δυνατον να πιστευεις οτι δεν ιχυει".
Αν ζουσαμε σε μια αλλη πραγματικοτητα, θα μπορουσα να πιστεψω οτι ειναι στρατηγικη κινηση των αρδ να αναπαραγουν την μπαρουφα ολοι ωστε να την αναβαθμισουν σε status non paper, αλλα δεν τους εχω ικανους ουτε για κατι τετοιο. Αυτοι απλα αντιγραφουν την μπαρουφα και υπαρχουν αλλοι προθυμοι να την αναβαθμισουν.
αφου οι αρδιες ειχαν απαξιωθει εντελως μα εντελως (φροντισαν οι ιδιοι οι αρδ τα δεοντα γι αυτο) και δεν γινοταν να χρησιμοποιηθουν πια σε σοβαρη κουβεντα ως επιχειρηματα οντας ...αρδιες, τωρα μπορουμε να βαφτιζουμε πια ..non-papers οποιες αρδιες μας φαινονται ενδιαφερουσες για χαβαλε.
Γραψαν ολοι το ιδιο λεει οποτε φως φαναρι, ειναι non-paper της ΠΑΕ. Τι λε ρε παιδι μου.. κοιτα να δεις, δημοσιογραφια σε αλλο level λαιμαι...
και λεγε λεγε φτανουμε να το θεωρουμε και ΓΕΓΟΝΟΣ: "καλα ειναι δυνατον να λεει καποιος οτι δεν ειναι ετσι";;;
Ποιο ειναι το γεγονος στη συγκεκριμενη περιπτωση; Η ΠΑΕ λεει επαναπροσεγγισε τον Μαουριτσιο. Ουτε πότε εγινε αυτο, ουτε ΠΟΙΟΣ πηρε την πρωτοβουλια για την κινηση, ουτε ΠΟΙΟΣ εκανε την κινηση, ουτε ποια ηταν τα δεδομενα της προτασης, ουτε ποια ηταν η απαντηση... ΤΙΠΟΤΑ.. ΜΗΔΕΝ.. κανενα απολυτως τεκμηριωμενο στοιχειο. Απλα μια μπαρουφα που πεταξε καποιος. Και το γεγονος οτι την αντεγραψαν και οι υπολοιποι (οπως κανουν ΠΑΝΤΑ), αναβαθμιζει την μπαρουφα σε ..non paper και.. "δεν ειναι δυνατον να πιστευεις οτι δεν ιχυει".
Αν ζουσαμε σε μια αλλη πραγματικοτητα, θα μπορουσα να πιστεψω οτι ειναι στρατηγικη κινηση των αρδ να αναπαραγουν την μπαρουφα ολοι ωστε να την αναβαθμισουν σε status non paper, αλλα δεν τους εχω ικανους ουτε για κατι τετοιο. Αυτοι απλα αντιγραφουν την μπαρουφα και υπαρχουν αλλοι προθυμοι να την αναβαθμισουν.
- black_star_ninja
@renegade θα σου πω τι πιστεύω αλλα δεν μπορώ να σου πω οτι είμαι σίγουρος 100%.
Νομίζω οτι εγινε προσέγγιση στο μαουρισιο απο την αρχή με πολυ μειωμένα λεφτά (βάσει εξορθολογισμού). Την απέρριψε όπως ήταν φυσικό, θεωρώντας οτι θα βρει κάτι αλλο. Έλα όμως που κάτι αλλο σα την πόλη μας δεν εχει (άριστο κλίμα, μικρή εγκληματικότητα, ο κόσμος λατρεύει τους ποδοσφαιριστές) και η οικογένεια του, του μετέφερε τις ανάλογες εντυπώσεις. Είχε προφανώς προτάσεις, οι οποίες δεν ήταν αυτο που θα ήθελε. Όποτε μπήκε στη λογική να επιχειρήσει επαφή με τον ΠΑΟΚ με τη λογική «ας παρω τουλάχιστον αυτα που μου δίνουν οι άλλοι». Ο ΠΑΟΚ όμως του πρότεινε το ποσο που είχε προτείνει κ στην αρχή (ίσως κ λιγότερο). Κ πήγε στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω οτι αν ΠΑΟΚ ήθελε δαγκωτό μαουρισιο θα είχε κλείσει. Νομίζω οτι κ ο ΠΑΟΚ ήταν χλιαρός και φυσικά τοσα χρήματα δεν υπήρχε περίπτωση να δοθούν. Άρα ναι μας πήραν παίκτη αλλα πλήρωσαν περισσότερα απο όσα τον κοστολογούσαμε εμείς. Και η ΑΕΚ το ίδιο. Πήρε παίκτη που έριξε γέφυρες πρώτα σε μας. Κ ο γαύρος το Νατχο που έριξε γέφυρες πρώτα σε μας. Δεν έχω λόγο να νιώθω άσχημα γιαυτο. Δε μας πήρανε καποιον που θέλαμε. Ή και να το έκαναν πλήρωσαν υπεραξία. Κακό για αυτούς καλό για εμάς.
Όσον αφορά τον βιερινια πιστεύω οτι του εγινε πρόταση και την απέρριψε, θεωρώντας οτι μπορει να πάρει περισσότερα (ή έστω κάτι τέτοιο τον συμβούλεψαν οι μάνατζερ του). Ο ΠΑΟΚ έμεινε πιστός στο πλάνο του εξορθολογισμού κ δεν βρέθηκε κοινό σημείο στις συζητήσεις τους. Τωρα αν με ρωτησεις φταίνε και οι δυο. Και ο βιερινια θα έπρεπε να ρίξει τις απαιτήσεις του αφου τόσο πολυ αγαπάει τον ΠΑΟΚ, και ο ΠΑΟΚ έπρεπε να δώσει περισσότερα (έλεος έχουμε πληρώσει υπεραξία σε πολυ κόσμο που δεν εχει προσφέρει τίποτα). Και πιστεύω οτι δεν βγαζει ανακοίνωση ακόμα γιατί μπορει να τρελαθεί κανένας ιβαν και να δώσει πιο πολλα για να κλείσει η υπόθεση. Θα το θεωρούσα μεγάλο επικοινωνιακό φάουλ να μην εχει βγει ακόμα ανακοίνωση ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουν (εκτός και αν εχει γίνει τεράστια παρεξήγηση). Όπως και να εχει δε θα μάθουμε ποτε.
Νομίζω οτι εγινε προσέγγιση στο μαουρισιο απο την αρχή με πολυ μειωμένα λεφτά (βάσει εξορθολογισμού). Την απέρριψε όπως ήταν φυσικό, θεωρώντας οτι θα βρει κάτι αλλο. Έλα όμως που κάτι αλλο σα την πόλη μας δεν εχει (άριστο κλίμα, μικρή εγκληματικότητα, ο κόσμος λατρεύει τους ποδοσφαιριστές) και η οικογένεια του, του μετέφερε τις ανάλογες εντυπώσεις. Είχε προφανώς προτάσεις, οι οποίες δεν ήταν αυτο που θα ήθελε. Όποτε μπήκε στη λογική να επιχειρήσει επαφή με τον ΠΑΟΚ με τη λογική «ας παρω τουλάχιστον αυτα που μου δίνουν οι άλλοι». Ο ΠΑΟΚ όμως του πρότεινε το ποσο που είχε προτείνει κ στην αρχή (ίσως κ λιγότερο). Κ πήγε στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω οτι αν ΠΑΟΚ ήθελε δαγκωτό μαουρισιο θα είχε κλείσει. Νομίζω οτι κ ο ΠΑΟΚ ήταν χλιαρός και φυσικά τοσα χρήματα δεν υπήρχε περίπτωση να δοθούν. Άρα ναι μας πήραν παίκτη αλλα πλήρωσαν περισσότερα απο όσα τον κοστολογούσαμε εμείς. Και η ΑΕΚ το ίδιο. Πήρε παίκτη που έριξε γέφυρες πρώτα σε μας. Κ ο γαύρος το Νατχο που έριξε γέφυρες πρώτα σε μας. Δεν έχω λόγο να νιώθω άσχημα γιαυτο. Δε μας πήρανε καποιον που θέλαμε. Ή και να το έκαναν πλήρωσαν υπεραξία. Κακό για αυτούς καλό για εμάς.
Όσον αφορά τον βιερινια πιστεύω οτι του εγινε πρόταση και την απέρριψε, θεωρώντας οτι μπορει να πάρει περισσότερα (ή έστω κάτι τέτοιο τον συμβούλεψαν οι μάνατζερ του). Ο ΠΑΟΚ έμεινε πιστός στο πλάνο του εξορθολογισμού κ δεν βρέθηκε κοινό σημείο στις συζητήσεις τους. Τωρα αν με ρωτησεις φταίνε και οι δυο. Και ο βιερινια θα έπρεπε να ρίξει τις απαιτήσεις του αφου τόσο πολυ αγαπάει τον ΠΑΟΚ, και ο ΠΑΟΚ έπρεπε να δώσει περισσότερα (έλεος έχουμε πληρώσει υπεραξία σε πολυ κόσμο που δεν εχει προσφέρει τίποτα). Και πιστεύω οτι δεν βγαζει ανακοίνωση ακόμα γιατί μπορει να τρελαθεί κανένας ιβαν και να δώσει πιο πολλα για να κλείσει η υπόθεση. Θα το θεωρούσα μεγάλο επικοινωνιακό φάουλ να μην εχει βγει ακόμα ανακοίνωση ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουν (εκτός και αν εχει γίνει τεράστια παρεξήγηση). Όπως και να εχει δε θα μάθουμε ποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black_star_ninja την Κυρ 11 Οκτ 2020, 19:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.