Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Δεν ειναι ιδιος ο Mau του 17 και του 18 με του τωρα οπως ουτε ο Andre ειναι το ιδιο ποια. Ολα κανουν κυκλους εγω ακομα με τις ελειψεις μας ειμαι αρκετα αισιοδοξος με το ροστερ μας και τις επιστροφες που περιμενω να δω απο τραυματισμενους οπως Augusto αλλα και παιχτες οπως Ninua και Pereira που τους εχουμε βγαλει σαπακια. Σταματηστε την γκρινια. Εχουμε τρελη Ποιοτητα μπροστα που ακομα δεν εχει φανει μπορουμε να κανουμε τρελες κηδειες και εχουμε και σχετικα καλη αμυνα. Μονο αδυναμια ειναι το κεντρο και το rotation kaddouri.
bane για τον Ιβαν των προηγούμενων χρόνων θα ήμουν σίγουρος ότι θα γινόταν αυτο,φέτος ειλικρινά δεν έχω κανένα δείγμα της διάθεσης του και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αυτή η καψούρα του Ιβάν που λέει ο Κόλκας, αν κρίνω κ απ' την θέση που ψάχνουμε, μήπως είναι ο Γκουαριν;
Να μου πεις αυτός στα καλύτερα του χρόνια προτίμησε να πάει να παίξει Κίνα για τα λεφτά , τώρα θα τον χαλαγε η Ελλάδα στα τελειώματα;;
Αυτές οι καψούρες του Ιβάν πάντως και οι μεταγραφές εντυπώσεων, ποτέ δεν μας βγήκαν σε καλό οπότε καλύτερα αν είναι να μην γίνει κίνηση ουσίας, ας μην γίνει καθόλου..
Μετά υπάρχει κ ο Ιτουρασπε που θέλαμε κ πέρσι (ο Τοσκιτσης μες την χρονιά είχε γράψει ότι τον ήθελε και ο Φερέιρα) αλλά αυτός μετά από τόσους τραυματισμούς φαίνεται σαν να έχει τελειώσει από την μπάλα..
Να μου πεις αυτός στα καλύτερα του χρόνια προτίμησε να πάει να παίξει Κίνα για τα λεφτά , τώρα θα τον χαλαγε η Ελλάδα στα τελειώματα;;
Αυτές οι καψούρες του Ιβάν πάντως και οι μεταγραφές εντυπώσεων, ποτέ δεν μας βγήκαν σε καλό οπότε καλύτερα αν είναι να μην γίνει κίνηση ουσίας, ας μην γίνει καθόλου..
Μετά υπάρχει κ ο Ιτουρασπε που θέλαμε κ πέρσι (ο Τοσκιτσης μες την χρονιά είχε γράψει ότι τον ήθελε και ο Φερέιρα) αλλά αυτός μετά από τόσους τραυματισμούς φαίνεται σαν να έχει τελειώσει από την μπάλα..
- black_star_ninja
Η ιστορία γενικά θυμίζει το μύθο του αισωπου με το γάιδαρο τον πατέρα κ το παιδι. Οτι κ αν κάνουμε, κάτι θα πούνε τα ΜΜΕ. Επικοινωνιακά όλα εμφανίζονται σαν ήττες. Όσο η παε δε το ξεκαθαρίζει ετσι θα ειναι. Απο την άλλη ρε σεις γιατί να βγει η παε κ να πει οτι δε θέλαμε το σακχοφ ή το μαουρισιο; Γιατί να πει οτι εμείς τους δίναμε τόσα κ αυτοί ήθελαν τόσα; Το ίδιο δεν εγινε με Νατχο; Εμείς δεν ξερουμε οτι αν η παε ήθελε να κρατήσει μαουρισιο θα τον είχε κρατήσει; Για να ανέβουν επικοινωνιακά αυτοί, παρουσιάζουν οτι μας πήραν παίκτη και εμείς πλακωνόμαστε εδω μεσα και βριζόμαστε και έχουμε κανει το φόρουμ πεδίο μάχης, αντί να γελάμε και να ευχόμαστε καλή συνέχεια στους παίκτες. Το συμπέρασμα ειναι οτι εμείς δεν εμπιστευόμαστε την ομάδα και οτι οι άλλοι έχουν πετύχει αυτο που θέλουν.
μπανε δυστυχως αυτη τη στιγμη το ταβανι στα συμβολαια που δινουμε ειναι κατι που μπορει να δωσει και ο βαζελος και η χαρτινη. στον Μαου πχ, τα ιδια λεφτα διναμε, με 1+1 αντι για δυο χρονια. οπως και να το δει κανεις, καλυτερη η προσφορα του βαζελου. τωρα τα γιατι, τι και πως, τα χουμε αναλυσει διεξοδικα ολο το καλοκαιριobanebane έγραψε:Αν όντως ψάχνουμε χαφ και κάναμε πρόταση στον Μαου και αυτός προτίμησε τον βαζελο του Αλαφούζου, τότε θα πρέπει να απαντήσουμε με καλύτερο παίχτη.
Για να δούμε.

Να θυμισουμε εδω οτι ο ΠΑΟΚ για μαου εχει βγαλει ευχαριστηρια ανακοινωση εδω και καιρο.
Επειδή στην τωρινή μεταγραφική περίοδο ζούμε το θέατρο του παραλόγου, δεν θα μου κάνει έκπληξη να κάνουμε ρελάνς στο θέμα Μαουρίτσιο και να του δώσουμε αυτά που ζητούσε από την αρχή. 

joshua έγραψε:bane για τον Ιβαν των προηγούμενων χρόνων θα ήμουν σίγουρος ότι θα γινόταν αυτο,φέτος ειλικρινά δεν έχω κανένα δείγμα της διάθεσης του και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό.
Θα φανεί,δε περιμένω τίποτα η αλήθεια είναι, μακάρι να εκπλαγούμε ευχάριστα.
Να σου πω την αλήθεια πιο πιθανό βλέπω να αποκτηθεί επιθετικός παρά χαφ.
Να το δώσω και με πιθανότητες,έτσι για τον χαβαλέ.
5% για χαφ.
15% για επιθετικό-επιθετικογενη.
Toν Μαου δεν τον θελει ο Φερειρα. Case closed, μην ακουτε κανεναν αρδ. Παικτης Μαου το 2020 για το επιπεδο του ΠΑΟΚ δεν υπαρχει, τον ευχαριστουμε αλλα αλλαζουμε επιπεδο
Δηλαδή αμφισβητείς ότι πριν μερικές μέρες κάναμε πρόταση στον μαουρίτσιο?black_star_ninja έγραψε:Η ιστορία γενικά θυμίζει το μύθο του αισωπου με το γάιδαρο τον πατέρα κ το παιδι. Οτι κ αν κάνουμε, κάτι θα πούνε τα ΜΜΕ. Επικοινωνιακά όλα εμφανίζονται σαν ήττες. Όσο η παε δε το ξεκαθαρίζει ετσι θα ειναι. Απο την άλλη ρε σεις γιατί να βγει η παε κ να πει οτι δε θέλαμε το σακχοφ ή το μαουρισιο; Γιατί να πει οτι εμείς τους δίναμε τόσα κ αυτοί ήθελαν τόσα; Το ίδιο δεν εγινε με Νατχο; Εμείς δεν ξερουμε οτι αν η παε ήθελε να κρατήσει μαουρισιο θα τον είχε κρατήσει; Για να ανέβουν επικοινωνιακά αυτοί, παρουσιάζουν οτι μας πήραν παίκτη και εμείς πλακωνόμαστε εδω μεσα και βριζόμαστε και έχουμε κανει το φόρουμ πεδίο μάχης, αντί να γελάμε και να ευχόμαστε καλή συνέχεια στους παίκτες. Το συμπέρασμα ειναι οτι εμείς δεν εμπιστευόμαστε την ομάδα και οτι οι άλλοι έχουν πετύχει αυτο που θέλουν.
Αν όντως κάναμε πρόταση πάει να πει ότι τον θέλουμε.
Αν κλείσεις το βάζελο πάει να πει ότι επέλεξε τον βάζελο αντι από εμάς.
Με λίγα λόγια ο βάζελος πήρε παίκτη τον οποίον και εμείς θέλαμε.
Απλά τα πράγματα.
Τώρα γιατί κάποτε οι παίκτες προτιμούσαν θα μείνουν στον ΠΑΟΚ ακόμα και με λιγότερα χρήματα και πλέον επιλέγουν άλλες ομάδες ακόμα και άμα εμείς προσφέρουμε περισσότερο...ας το δει ο οργανισμός αυτό
jibbie έγραψε:μπανε δυστυχως αυτη τη στιγμη το ταβανι στα συμβολαια που δινουμε ειναι κατι που μπορει να δωσει και ο βαζελος και η χαρτινη. στον Μαου πχ, τα ιδια λεφτα διναμε, με 1+1 αντι για δυο χρονια. οπως και να το δει κανεις, καλυτερη η προσφορα του βαζελου. τωρα τα γιατι, τι και πως, τα χουμε αναλυσει διεξοδικα ολο το καλοκαιριobanebane έγραψε:Αν όντως ψάχνουμε χαφ και κάναμε πρόταση στον Μαου και αυτός προτίμησε τον βαζελο του Αλαφούζου, τότε θα πρέπει να απαντήσουμε με καλύτερο παίχτη.
Για να δούμε.
Το ξέρω ρε,δε περιμένω τίποτα, απλά γράφω τι θέλω να γίνει ή τι θα έπρεπε να γίνει αν το θέλεις αλλιώς.
Tωρα σοβαρα γραφουν καποιοι οτι ο ΠΑΟΚ δεν προσεγγισε τον Μαουρισιο?
- navigator11
Και; Δεν του έδωσε αυτό, που έψαχνε, και η δουλειά τελείωσε οριστικά. Και πολύ καλά έκανε και έληξε.Δε συντρέχει λόγος να ασχολούμαστε με τον κάθε Μαουρίσιο. Να ασχοληθούμε με την ανάγκη απόκτησης ενός χαφ ποιότητας να το δεχτώ.
Με ότι δεν ασχοληθήκαμε όλο το καλοκαίρι και το μισό φθινόπωρο δηλαδή.
Καθιστε ρε παιδια...
ο ενας λεει "δηλαδη αμφισβητεις οτι καναμε προταση στον Μαου", ο αλλος λεει "τωρα σοβαρα γραφουν καποιοι οτι ο ΠΑΟΚ δεν προσεγγισε τον Μαου"....
????????
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ?????
εγινε και δεδομενο και γεγονος επειδη το εγραψε ο Αρδοπουλος στο mufasports.gr ???? Και μας την λετε κι απο πανω???
Ακου λεει "σοβαρα το γραφουν"??? Εσυ ρε Josh σοβαρα τωρα το εχεις δεσει και κομπο και οφειλουμε και ολοι να το θεωρουμε δεδομενο επειδη καποιος πουθενας καπου εγραψε κατι απο την γκλαβα του χωρις ΦΥΣΙΚΑ να αναφερει σοβαρη πηγη της δηθεν φημης;;;;
Πατε να ζητησετε τα ρεστα απο τους Ραπτοπουλος που ενηεμρωνεστε, αλλα μην μας παρουσιαζετε και ως δεδομενα τις μπαρουφες που σας σερβιρουν οι ημιαγραμματοι ασχετοι.
ο ενας λεει "δηλαδη αμφισβητεις οτι καναμε προταση στον Μαου", ο αλλος λεει "τωρα σοβαρα γραφουν καποιοι οτι ο ΠΑΟΚ δεν προσεγγισε τον Μαου"....
????????
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ?????
εγινε και δεδομενο και γεγονος επειδη το εγραψε ο Αρδοπουλος στο mufasports.gr ???? Και μας την λετε κι απο πανω???
Ακου λεει "σοβαρα το γραφουν"??? Εσυ ρε Josh σοβαρα τωρα το εχεις δεσει και κομπο και οφειλουμε και ολοι να το θεωρουμε δεδομενο επειδη καποιος πουθενας καπου εγραψε κατι απο την γκλαβα του χωρις ΦΥΣΙΚΑ να αναφερει σοβαρη πηγη της δηθεν φημης;;;;
Πατε να ζητησετε τα ρεστα απο τους Ραπτοπουλος που ενηεμρωνεστε, αλλα μην μας παρουσιαζετε και ως δεδομενα τις μπαρουφες που σας σερβιρουν οι ημιαγραμματοι ασχετοι.