Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από gika »

Ναι μπάνε, δεν λέω κάτι για σένα. Το τρανσφερμαρκτ τον παίρνει.
Πω διάβαζα τα σχόλια κάτω από το άρθρο του παοκμανια που λέει ότι τσόνταρε ο σαχπατζίδης για τη μεταγραφή. Τι έχουμε ζήσει...
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

DimitrisS έγραψε:Θυμηστε μου λιγο εναν παικτη που ειχε ερθει στην ζουλα και εκανε κατι γευματα με Βρυζα αν δεν κανω λαθος.
Νταμπο, Ντιαμπο καπως ετσι.

Ειχε ερθει μαζι με εναν αλλο ξανθουλη νομιζω.
Ναι τρώγανε μαζί και αν θυμάμαι καλά κάποιος από εδώ μέσα τους είχε βγάλει φωτογραφία :lol:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ναι ναι τελευταιες μερες μεταγραφων, μπορει και χειμωνα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:Και μπερμπατοφ 2 Σεπτεμβρίου

Νομίζω όμως ότι τότε η τελευταία μέρα των μεταγραφών ήταν η 2η του Σεπτέμβρη, ούτε γι'αυτό ειμαι σίγουρος όμως. :lol:
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Και ψάχνανε όλοι να βρουν από την Φωτο ποιος είναι... Live streaming :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ήταν μια αξέχαστη βραδιά κατασκοπίας στο forum :lol:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Ναι ρε αλλα βρειτε τους παικτες. Ψαχνω τοση ωρα, τιποτα.
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

obanebane έγραψε:
SePuLtUrA_4_ έγραψε:Και μπερμπατοφ 2 Σεπτεμβρίου

Νομίζω όμως ότι τότε η τελευταία μέρα των μεταγραφών ήταν η 2η του Σεπτέμβρη, ούτε γι'αυτό ειμαι σίγουρος όμως. :lol:
https://www.google.com/amp/s/www.contra ... 1.amp.html
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:Από ποιους να δεχτεί τις ανάλογες ερωτήσεις από τα αστροπελεκια???

Ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο;
Ξέρουν τι πρέπει να ρωτήσουν άλλα είναι τόσο αστοιχείωτοι,που δεν μπορούν να το διατυπώσουν.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Εδω ο Πετρωτος ρωτησε πριν το ματς με την Μπενφικα ρε τον Αμπελ το επικο.

"Που ειχατε καλυτερη αντιμετωπιση απο τους δημοσιογραφους; Εδω ή στην Πορτογαλια;"

Τι περιμενετε...
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

obanebane έγραψε:
SePuLtUrA_4_ έγραψε:Από ποιους να δεχτεί τις ανάλογες ερωτήσεις από τα αστροπελεκια???

Ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο;
Ξέρουν τι πρέπει να ρωτήσουν άλλα είναι τόσο αστοιχείωτοι,που δεν μπορούν να το διατυπώσουν.
Αυτοί θα πάνε όλοι να γλυψουν μήπως στο μέλλον πάρουν καμια είδηση. Αλλά ΓΑΜΑ τους αυτούς... Εγώ ελπίζω μόνο σε κάνα άρρωστακι από εδώ μέσα να βρεθεί την σωστή στιγμή στο σωστό μέρος και να ανεβάζει φώτο και να αρχίζει το ψάξιμο εδώ μέσα...

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Να στείλουμε σαν paokmania τον πορκαρο να τους ξεβρακωσει
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Παιδιά για τον Μπράνταριτς που λέτε η μεταγραφή κόλλησε γιατί ο παίκτης έπαθε covid και δεν μπορούσε να ταξιδέψει.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Και του λημνιου αν ηταν θα κολλουσε...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

boogeyman77 έγραψε:
Darkm4n έγραψε:κατά εμέ φίλε joshua έπρεπε να φύγει ο Biseswar ότι έδωσε στην ομάδα έδωσε και να αποκτηθεί 8άρι στυλ Misic (δίπλα στον Schwab να μοιράζονται παιχνίδια) μέχρι να προσαρμοστεί με τον El-Kaddouri.

2ον έπρεπε να πουληθεί ο Πασχαλάκης με τον Rey, γνώμη μου έτσι; και να παίρναν Τερματά μαζί με τον Zivkovic+1από u19μας.

3ον με τα τωρινά δεδομένα 'αν και δε το βλέπω να παίρνουμε Παίχτη ελεύθερο' θα ήθελα να πάρουμε 1 από τους 2
Lusamba ή Wilshere ή αξιόλογη περίπτωση στυλ A.Zivkovic είναι ο Halilovic που έμεινε ελεύθερος πριν μερικές μέρες.
Πάνω κάτω ίδιες σκέψεις κάνουμε φίλε μου Darkman.Εμένα να σου πω την αλήθεια από τους ελεύθερους με ξετρέλανε ο Irvine!Παικταράς, παθιασμένος,ψηλός, γρήγορος και τυπάρας!Θα έδενε ιδανικά πιστεύω και αν με το καλό επέστρεφε και ο Misic το καλοκαίρι θα είχαμε ένα κέντρο όνειρο για τα ελληνικά δεδομένα τουλάχιστον.Ο Lusamba τρομερά προσόντα αλλά προβληματικός χαρακτήρας.Αμαν κάναμε με τον Warda.Μακριά....Wilshere λογικά πανάκριβος και μάλλον δεν θα εχει και λόγο να φύγει από το νησί. Αυτός θα ήταν κίνηση επιπέδου Champion's league Στους τερματάδες δεν μπορώ να εξηγήσω για ποιόν λόγο δεν δίνουν μια ευκαιρία στον Rey.Ο Halilovic είναι ευκαιρία τύπου Zivkovic και τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει να τις αγνοείς. Εκτός αν είσαι επιπέδου Barcelona και αγοράζεις όποιον γουστάρεις. Μάλλον όμως δυστυχώς ρίξαμε λευκή πετσέτα οπότε όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσουμε πως φέτος θα παλέψουμε με χάρτινη για 2-3 θέση, τόσο το καλύτερο για εμάς!ΥΓ:Από Ελλάδα ενδιαφέρουσες περιπτώσεις(βάση ηλικίας και προοπτικής εξέλιξης)είναι ο Romanic της Λαμίας και ο Μανδάς του Ατρομήτου.Για άλλους περιμένω να δώ επιπλέον δείγματα
:arrow: +μφωνώ φίλe boogeyman77 και για τον Irvine ΑυστραλοΣκωτσέζος της Hull όσο και εγχώρια περιπτώση επίσης συμφωνώ φίλεμου το είχα γράψει και πρόσθεσα άλλους 3 τον Λιάβα του Παναιτωλικού+τον Τζήμα της Τρίπολης + τους 2 που ανέφερες γιατί από του χρόνου θα χρειαζόμαστε +μφωνα με τους κανονισμούς τους νέους της UEFA και από έλληνες+συμμετοχές στη σούπαλίγδα.(ότι έκανε και παλαιότερα ο gayρος με ΑΕΚ και τους βγήκε ο Μπακακης/Μάνταλος+Μασούρας/Bruno/A.Παπαδόπουλος/Μανιάτης(παλιά)+++ κατάλαβες τι εννοώ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”