20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από nikolasf »

Ήσουν και είσαι μία από τις εμβληματικές προσωπικότητες της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ.
Δύο περάσματα με συγκινήσεις και το δεύτερο με χρυσές σελίδες.
Λυπάμαι που κατέληξε έτσι για λόγους τυπικούς και κακών χειρισμών και όχι ουσίας. Σε ήθελα πάντα στο σπίτι σου έστω και από άλλο πόστο. Ευθύνες εκατέρωθεν αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Μερικές φορές όμως έρχεται το πλήρωμα του χρόνου.
Καλή συνέχεια Αντελίνο και Υγεία! Πάντα στην καρδιά μου ότι και αν έγινε!!!!! :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μας χάρισες πολλές και όμορφες στιγμές σε αυτην την δεύτερη θητεία σου.
Ελπίζω σύντομα να γυρίσεις, έστω και για ένα εξάμηνο ως ποδοσφαιριστής για το σωστό αντίο.
Ή σε άλλο πόστο, εμείς θα σε αγαπάμε κι ας είχες και κοιλίτσα. :)

Εις το επανιδείν "κοντέ" ΓΙΓΑΝΤΑ!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Τελικά πάλι άνω κάτω γίναμε. Καρδιές χάλασαν, λόγια βαριά ειπώθηκαν, ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω.
Απογοήτευση.
Πρέπει να απαιτούμε το δικαίωμα να έχουμε διαφορετική άποψη, αλλά ποτέ να μην απαιτούμε να επιβάλλουμε την άποψη μας στους άλλους.
Δυστυχώς εδώ δεν εφαρμόζεται αυτό. Μην ξεχνάτε ποτέ

We are not enemies, but friends. We must not be enemies. Though passion may have strained, it must not break our bonds of affection. The mystic chords of memory will swell when again touched, as surely they will be, by the better angels of our nature. Και εμείς έχουμε τόσους Άγγελους !!!!

Προσωπικά δεν πολυξεχωρίζω τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εκτός αν κάνουν κακό στην Ομάδα. Αυτό το παλικάρι έχει βγάλει πολύ συναίσθημα για τον ΠΑΟΚ, αναμφίβολα αγαπά τον ΠΑΟΚ. Έχει χαρίσει και σε μένα άπειρες στιγμές χαράς, σε σημείο τρέλας, όπως βέβαια και πολλοί άλλοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς όπως έγραψα και παραπάνω το θέμα, κατά την γνώμη μου, δεν ήταν οικονομικό. Ότι είναι με λεφτά φτιάχνεται. Άλλου είδους πληγές δεν κλείνουν. Αν η σύνταξη της ανάρτησης του είναι συνειδητή και χωρίς συναισθηματικό φόρτο δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για την επιστροφή του. Το Αντίο είναι αντίο. Φυσικά μπορεί να κάνω λάθος. Πάντως δεν είναι η αιτία ο προπονητής, η αφορμή ίσως.
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Γέρος έγραψε: Πρέπει να απαιτούμε το δικαίωμα να έχουμε διαφορετική άποψη, αλλά ποτέ να μην απαιτούμε να επιβάλλουμε την άποψη μας στους άλλους.
Δυστυχώς εδώ δεν εφαρμόζεται αυτό.
Old man κάτι ρωτούσες τις προάλλες.
Μάλλον την ήξερες την απάντηση, γιατί την έδωσες μόνος σου.

[youtube]Qkf1doko6ts[/youtube]
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Θα ηθελα να κανω μια παρακληση προς τους μοντ και αν συμφωνειτε οι υπολοιποι θα χαρω.
Μην κλεισετε το συγκεκριμενο τοπικ. Απλα.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

GI4NNEN4 έγραψε:Για να συνεννοουμαστε, προτάσεις στον Αντρέ εγιναν και τις απέρριψε! Όπως το βλέπω εγώ, ο Αντρέ έφτυσε την ομάδα κι οχι το αντίστροφο. Αν ο Αντρέ ήταν ένας από εμάς, θα δεχόταν να παραμεινει ακομη και με τον βασικό μισθό των 550,00 ευρω (που λέει ο λογος).
Για να συνεννοουμαστε πρέπει να μας πεις και που τα ξέρεις αυτά όταν επίσημα κανείς δεν έχει πει τπτ πλην του Βιεϊρίνια που είπε πως έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα για αυτόν.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω παντως εκανα μια προσπαθεια να μαθω ακριβως τι εγινε, εχω ενα φιλο πολυ κοντινο στην οικογενεια σαββιδη οποτε ελπιζω να βγαλω ακρη
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

sourmenetes έγραψε: Ο ντιμ κοληταρι μου... :lol: :lol: :lol: :lol:
Επειδη εισαι πολυ "νεος" στο φορουμ, μιλα με τους υπολοιπους που εχετε @@, να σου πουν ποσο κολληταριμου ειναι ο ντιμ..
Επιτελους εξω απ τα δοντια. Ξεσκεπαστηκατε κυριοι. Ο guardian4 τωρα δικαιωνεται.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Περιμενω τον darklord να παρει θεση :lol:
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Dimg4 έγραψε:Εγω παντως εκανα μια προσπαθεια να μαθω ακριβως τι εγινε, εχω ενα φιλο πολυ κοντινο στην οικογενεια σαββιδη οποτε ελπιζω να βγαλω ακρη
Ελπίζω, στο μέτρο του δυνατού όσον αφορά αυτά που μπορούν να ειπωθούν, να μας πληροφορήσεις κι εμάς που μείναμε με την απορία..
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Ούτε μια ευχαριστήρια ανακοίνωση από την ΠΑΕ???

Ρε νιώστε λίγο...εστω για τα μάτια του κόσμου πείτε κάτι...τωρα σας ήρθε να βγάλετε το σκασμό???
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Μέσα στη μαυρίλα της μέρας, ούτε καν το πρόσεξα αυτό...και τώρα που το ανέφερες...μου κάνει μεγάλη εντύπωση.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ιάσονας έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:Για να συνεννοουμαστε, προτάσεις στον Αντρέ εγιναν και τις απέρριψε! Όπως το βλέπω εγώ, ο Αντρέ έφτυσε την ομάδα κι οχι το αντίστροφο. Αν ο Αντρέ ήταν ένας από εμάς, θα δεχόταν να παραμεινει ακομη και με τον βασικό μισθό των 550,00 ευρω (που λέει ο λογος).
Για να συνεννοουμαστε πρέπει να μας πεις και που τα ξέρεις αυτά όταν επίσημα κανείς δεν έχει πει τπτ πλην του Βιεϊρίνια που είπε πως έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα για αυτόν.

Ενημερωτικά και μόνο, εχθές ο Δούκας εκπροσωπώντας επίσημα την ΠΑΕ είπε ότι συνεχίζει να υπάρχει η πρόταση της ΠΑΕ για τον Βιερίνια στο τραπέζι.Το γράφω όχι για να ψέξω τον Αντρέ αλλά για να πώ ότι το θέμα είναι πολύ πιο πολύπλοκο.Για ένα είμαι σίγουρος, ο τελευταίος που φταίει στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο προπονητής.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εγώ θεωρώ το ακριβως αντίθετο.. Στο τελευταίο κομμάτι αναφέρομαι.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Διοίκηση και παίκτες γενικα αγαπανε το δράμα και το attention. Σε λίγες μέρες μετά απο αυτές τις δηλώσεις θα συγκινηθεί ο προεδρος, και λογω της απήχησής τους στον κοσμο, θα τον υπογράψουν. Θα γινει χαμός, δάκρυα, το μεγαλείο του ΠΑΟΚ κλπ, συγκίνηση. Τεράστια επιτυχία στις μεταγραφές που κλεισανε με επικό τροπο... Ομαδα με 2 χαφ συν 2 νεαρούς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”