Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Athens

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Athens »

Κάπου διάβασα ότι δεν θα κάνουμε άλλες μεταγραφές...είναι αλήθεια ή παπαριά των ΑΡΔ;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eγραψα και το πρωι.Το ΠΑΟΚ24 εγραψε χτες το βραδυ πως οι ανθρωποι της ομαδας λενε πως θα κανουν προσθηκη,ενω σημερα το πρωι ο Τοσκιτσης εγραψε μεταγραφες τελος.Δεν πηρε το ματι μου κατι κατα τη διαρκεια της μερας...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

invincible έγραψε:Εγώ χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ αρχίζει και λειτουργεί πλέον σαν μία κερδοφόρα επειχήρηση και όχι σαν ένα βαρέλι δίχως πάτο. Χαίρομαι που πλέον ο Ζησης Βρύζας έχει γραφείο στο κόκκινο κτήριο Σαββίδη στην Αγίας Σοφίας και περνάει από κόσκινο όλες τις μεταγραφές και κόβει και ράβει και σώζει τον ΠΑΟΚ την τελευταία στιγμή από παίχτες που θα έρθουν και δεν θα έχουν καμία προοπτική.

Θέλω ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ να αρχίζει και να βγάζει κέρδος από τον ΠΑΟΚ και όποτε κρίνει αυτός ότι υπάρχει έδαφος και ευκαιρία να χώνει λίγο παραπάνω στις μεταγραφές όποτε και όταν χρειάζεται. Για την φετινή χρονιά και για τις προοπτικές αυτής της χρονιάς ξεκινήσαμε καλά στις μεταγραφές. Μπορούν να προστεθούν και κάποιες πινελιές τον χειμώνα και να πωληθούν και άλλοι όποτε βρούμε την ευκαιρία.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει κάποια χρόνια να λειτουργεί και σαν κερδοφόρα επειχήρηση για να ισοφαρίζουμε τα σπασμένα και τα λάθη των προηγούμενων χρόνων. Ξέρω ότι στο μέλλον αν δεν είναι του χρόνου ή του παραχρόνου ο πρόεδρος κάποια χρονιά θα τρελαθεί και θα χώσει περισσότερα εκατομμύρια για μεταγραφές και θα ανεβάσει και τα συμβόλαια και το μπατζετ. Καταλαβαίνω ότι φέτος δεν είναι η χρονιά.

Επίσης χαίρομαι ότι επιτέλους σκέφτεστε να βρείτε έναν σαν τον Μπεο στον ΠΑΟΚ να κάνει κουμάντο σε όλα. Εναν Μπέο θέλει ο ΠΑΟΚ για να δείτε προγραμματισμό ... και όχι μόνο ο ΠΑΟΚ αλλά και ο δήμος της Θεσσαλονίκης.

Βαλκανικός τεχνοκρατισμός με εσάνς βλαχομαγκιάς.
Σίγουρα θα πάει καλά αυτό.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Εσύ Sick Bastard μόνο να καταγγέλεις και να χαρακτηρίζεις / γελοιοποιείς / ειρωνεύεσαι απόψεις συμφορουμιτών ξέρεις.

Ανάθεμά με αν έχεις κάποια πρόταση να συνεισφέρεις στο διάλογο, ως προς τον ενδεδειγμένο τρόπο ενεργείας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εσυ εχεις γινει ντουετο με τον αλλο? Παλευεις να μπεις στο 10%?
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

joshua έγραψε:Εσυ εχεις γινει ντουετο με τον αλλο? Παλευεις να μπεις στο 10%?
Ε...ναι λοιπόν. Με κατάλαβες. Έτσι είναι. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;

Αλλά δεν είμαι χομπίστας.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Πλάκα κάνω φίλε...μακάρι να μιλούσαμε για κανένα χάφαρο τώρα...αλλά δεν βλέπω φως.

Χάθηκαν και οι πόρκυδες, οι μαουρίσιοι, οι σιμίτιδες και οι ματίες με κανέναν παπά να ασχοληθούμε ρε φούστη μου!
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

εδω που φτασαμε καλα ειναι να μην παρουμε παικτη αυτοι που ειναι ελευθεροι ειναι συνηθως προβληματικοι η σακατιδες η τεμπελιδες.σε 2 μηνες εχει μεταγραφες παλι αντεχει η ομαδα ετσι μεχρι της γιορτες.μετα θα χρειστουμε 2 παικτες τον χαφ κ μαλλον κ πισω απο τον φορ αν δε παιξει ο μπις κ ο ζαμπα καθολου.δεν θελω να παιρνουμε παικτες για να λεμε οτι πηραμε, ειδικα σε ηλικιες +22.ενας ωραιος παικτης που ληγει το συνβολαιο του με την ομαδα του το καλοκαιρι κ ειναι αμυν.μεσος ψηλος ειναι ο ljubicic της ραπιντ.. ;) ;) ;) ;) παιζουν το ιδιο συστημα με εμας.ολο καλα θα πανε :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Darkm4n έγραψε:κατά εμέ φίλε joshua έπρεπε να φύγει ο Biseswar ότι έδωσε στην ομάδα έδωσε και να αποκτηθεί 8άρι στυλ Misic (δίπλα στον Schwab να μοιράζονται παιχνίδια) μέχρι να προσαρμοστεί με τον El-Kaddouri.

2ον έπρεπε να πουληθεί ο Πασχαλάκης με τον Rey, γνώμη μου έτσι; και να παίρναν Τερματά μαζί με τον Zivkovic+1από u19μας.

3ον με τα τωρινά δεδομένα 'αν και δε το βλέπω να παίρνουμε Παίχτη ελεύθερο' θα ήθελα να πάρουμε 1 από τους 2
Lusamba ή Wilshere ή αξιόλογη περίπτωση στυλ A.Zivkovic είναι ο Halilovic που έμεινε ελεύθερος πριν μερικές μέρες.
Πάνω κάτω ίδιες σκέψεις κάνουμε φίλε μου Darkman.Εμένα να σου πω την αλήθεια από τους ελεύθερους με ξετρέλανε ο Irvine!Παικταράς, παθιασμένος,ψηλός, γρήγορος και τυπάρας!Θα έδενε ιδανικά πιστεύω και αν με το καλό επέστρεφε και ο Misic το καλοκαίρι θα είχαμε ένα κέντρο όνειρο για τα ελληνικά δεδομένα τουλάχιστον.Ο Lusamba τρομερά προσόντα αλλά προβληματικός χαρακτήρας.Αμαν κάναμε με τον Warda.Μακριά....Wilshere λογικά πανάκριβος και μάλλον δεν θα εχει και λόγο να φύγει από το νησί. Αυτός θα ήταν κίνηση επιπέδου Champion's league Στους τερματάδες δεν μπορώ να εξηγήσω για ποιόν λόγο δεν δίνουν μια ευκαιρία στον Rey.Ο Halilovic είναι ευκαιρία τύπου Zivkovic και τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει να τις αγνοείς. Εκτός αν είσαι επιπέδου Barcelona και αγοράζεις όποιον γουστάρεις. Μάλλον όμως δυστυχώς ρίξαμε λευκή πετσέτα οπότε όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσουμε πως φέτος θα παλέψουμε με χάρτινη για 2-3 θέση, τόσο το καλύτερο για εμάς!ΥΓ:Από Ελλάδα ενδιαφέρουσες περιπτώσεις(βάση ηλικίας και προοπτικής εξέλιξης)είναι ο Romanic της Λαμίας και ο Μανδάς του Ατρομήτου.Για άλλους περιμένω να δώ επιπλέον δείγματα
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Δεν εχει με τι να ασχοληθεις γιατι απλα δεν προκειται να γινει τιποτα. Και καλως κατα την γνωμη μου αυτην την στιγμη. Αποψιλωση ειχαμε της ομαδας,φετος. Ενταξει μπορει να σιχαθηκε την ζωη του ο Ιβαν μπορει να βαρεθηκαν να προσπαθουν εναντια,σε,θεους,και,δαιμονες. Μπορει απλα να υπαρχει σχεδιο 4ετιας. Σε καθε περιπτωση θα περασουμε μια ομορφη χρονια χαλαρα. Νικες ηττες ολα στο προγραμμα. Δεν παμε για πρωταθλημα φετος οπως δειχνουν τα πραματα. Οποτε υπομονη να κλεισει το ffp της τριετιες και θα,ξαναανεβουμε. Τωρα εχουμε τεχνογνωσια καιξερουμε τον τροπο.
talirakis4

Δημοσίευση από talirakis4 »

Totem_pk έγραψε: Δεν παμε για πρωταθλημα φετος οπως δειχνουν τα πραματα. Οποτε υπομονη να κλεισει το ffp της τριετιες και θα,ξαναανεβουμε. Τωρα εχουμε τεχνογνωσια καιξερουμε τον τροπο.
και ποιος παει για πρωταθλημα ο ολυμπιακος? :lol: :lol: :lol: ειναι να απορει κανεις με αυτα που διαβαζουμε...
talirakis4

Δημοσίευση από talirakis4 »

εχεις δει κανα ματς ?
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Εχω δει τα δικα μας ταληρακι. Μου φτανουν αυτα που ειδα. Και μην ξεχνας σαν ΠΑΟΚ για να παρεις πρωταθλημα πρεπει να εισαι τουλαχιστον 2 κλασεις καλυτερος.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Να θυμίσω κάτι για τον Μουλεν. Όταν τον πήραμε δεν ήταν απλά συμπαίχτης του Πριγιο που μας έδωσε συστάσεις καλές. Ήταν δίδυμο στο κέντρο με τον Ofoe. Τον Ofoe τότε τον είχε αγόράσει 2,5 εκ ο γαύρος και εμείς πηραμε τον Μουλεν. Τον Οφοε μπήκε η εγκληματική οργάνωση στο σπίτι του και τον έκλεψε και έφυγε όπως όπως για το Βελγιο. Λέγανε ότι τάχα τον πούλησε στην ΚΑΑ GENT 2,2 εκ αλλά επειδή οι πωλήσεις του γαύρου έχουν πολύ πλυντήριο δεν το πιστεύω. Τέλος την χρονιά που τον πήραμε είχε παίξει ομίλους τσουλου ο Μουλεν και έβαλε μάλιστα Γκολ και στην Ρεαλ του Ροναλντο. Αυτά γιατί παίζουν συνέχεια σε όλα τα σαιτ πόσο κοροΐδο είναι ο Σαββιδης.

[youtube]gQD7OiPBD1U[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Προπονητή βρε, προπονητή. Τα άλλα να χαμε να λέγαμε..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”