20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από joshua »

Συνδρομο φοβου εγκαταλειψης λεγεται...Το καταλαβαινω σε μεγαλο βαθμο με οσα εχουμε περασει διοικητικα αλλα καποιοι το πανε στο αλλο ακρο...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Obdulio έγραψε:
proedros έγραψε:Μόλις είπε ο Τσορμπατζογλιυ πως ο Βιερινια έκανε αντιπρόταση 600.000 και δεν πήρε πότε απάντηση...
Από πού να προέρχεται άραγε αυτή η διαρροή για το πόσο κοστολογούσε η... σημαία το ΠΑΟΚτσηδηλίκι της στα 34 και υπό τις δεδομένες οικονομικές συνθήκες;
Τι θα γινει ρε γαμω το μπελα μου με την ειρωνεια στον Βιερινια? Με το ζορι να προκαλεσεις?
Τραβα στο τοπικ του καντουρι να ζαλισεις λιγα παπ@ρια και ασε τον Βιερινια. Ουτε το μισο κορδονι του Βιερινια δε θα γινει ποτε ο παλτουρι σου
Τι κομπλεξ τραβατε μερικοι
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Εις το επανιδείν, Αρχηγέ..
Για κάποιους άλλους που λόγω κορωνοϊού βρήκαν ελεύθερο το πεδίο, στον αγύριστο..
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Για να συνεννοουμαστε, προτάσεις στον Αντρέ εγιναν και τις απέρριψε! Όπως το βλέπω εγώ, ο Αντρέ έφτυσε την ομάδα κι οχι το αντίστροφο. Αν ο Αντρέ ήταν ένας από εμάς, θα δεχόταν να παραμεινει ακομη και με τον βασικό μισθό των 550,00 ευρω (που λέει ο λογος).
proedros

Δημοσίευση από proedros »

GI4NNEN4 έγραψε:Για να συνεννοουμαστε, προτάσεις στον Αντρέ εγιναν και τις απέρριψε! Όπως το βλέπω εγώ, ο Αντρέ έφτυσε την ομάδα κι οχι το αντίστροφο. Αν ο Αντρέ ήταν ένας από εμάς, θα δεχόταν να παραμεινει ακομη και με τον βασικό μισθό των 550,00 ευρω (που λέει ο λογος).
Φίλε μάθε πως υπήρχε θέμα χρημάτων και για τους 2 μήνες που έπαιξαν μετά Μάιο...Μιλησε με τον Σαββίδη όμως και τα βρήκε σε 2 λεπτά...Το μόνο σίγουρο είναι πως αν ήταν μόνο θέμα χρημάτων αυτή τη στιγμή ο αρχηγός θα ήταν στην ομάδα...
Το 60-70% ήταν ο προπονητής και το 30-40% τα χρήματα...Αυτή είναι η άποψη μου...
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Στο τανγκο χρειάζονται δυο...σίγουρα φανταζόμουν διαφορετικά τη σχέση του Βιερινια με τον ΠΑΟΚ. Στο επανιδειν ...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Το βρηκε.ηταν ο μονος που ζητησε 80κ για εναν μηνα.αν ηταν θεμα προπονητη δεν θα περιμενε τον οκτωβρη μηπως και παρει τα λεφτα ππυ ηθελε.καλα εκανε βεβαια.δεν ειναι οπαδος
Επαγγελματιας ειναι πρωτα.καποιοι θα τον παρεσυραν
Ηταν ειναι και θα ειναι οταν γυρισει σε ποστο οτι πιο ΠΑΟΚ εχει φορεσει την φανελα του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Καλή συνέχεια Αντρέ και σε ευχαριστούμε για όλα.

Δεν ξέρω πότε θα μάθουμε την αλήθεια για το τι συνέβη.

Εμένα μου φαίνεται πως ήταν καθαρά οικονομικό το θέμα, και φυσικά δεν θα έβγαινε να πει ότι ο λόγος που έφυγε ήταν το οικονομικό.

Εάν όντως ήθελε να παίζει όπως δήλωσε, νομίζω πως θα είχαν ήδη συμφωνήσει με το έναν ή με τον άλλο τρόπο, και δεν θα βιώναμε τέτοιες καταστάσεις.

Όπως και να έχει, πρόσφερες πολλά στην ομάδα μας και είμαι σίγουρος πως θα συναντηθούμε σύντομα ξανά.
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Totem_pk έγραψε:Δεν ξερω τι να πω. Ειμαι στεναχωρημενος. Γεια σου Αρχηγαρα ατελειωτη. Γεια σου εκπροσωπε της αναγεννησης του ΠΑΟΚ μας. Και στις δυο θητειες σου.
Ευχαριστω για ολα.
Αστο καλο γιατι να συμβαινει αυτο..
ron-swanson έγραψε:Αντελινο, Αντρε, αρχηγαρα, παιχταρα, να εισαι παντα καλα. Αυτα που εκανες δεν θα τα ξεχασω ποτε. Ησουν η καψουρα μου (οπως και των περισσοτερων) απο την πρωτη θητεια σου. Στην δευτερη εκανες πραγματα που αν τα βλεπαμε σε ταινια θα λεγαμε "αυτα δεν γινονται". Οτι εγραψε δεν ξεγραφει. Οποιος δεν καταλαβαινει τι εκανες αυτα τα 12 χρονια που μπηκες στην ζωη του ΠΑΟΚ, κακως ασχολειται με τον αθλητισμο κατα την γνωμη μου.
gika έγραψε: Μεγάλε Αντρέ, σε ευχαριστούμε για όλα.
Πήρες την ομάδα από το χεράκι και μέσα σε τόσο πόλεμο που έφτασε ως και σε ένα πρωτάθλημα κλεμμένο στις δικαστικές αίθουσες, την οδήγησες στο απόλυτο κατώρθωμα: Αήττητο πρωτάθλημα και κύπελο.
Είσαι ο πιο επιτυχημένος αρχηγός στην ιστορία αυτής της ομάδας.
Η στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ, ήταν όταν έπιασες τον Ιβάν από το σβέρκο και τον έβγαζες από το γήπεδο σε μια στιγμή που έμελε να αλλάξει όλη την ιστορία του συλλόγου.
Parolos έγραψε:Αντίο δε θα πω.. Δε γίνεται να πεις αντίο στη ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ!
Η σημαία ανήκει στον ιστό της!
PanKan έγραψε:Δεν είμαι λογιστής της ΠΑΕ ή του παίκτη.
Δε γουστάρω κουτσομπολιά.
Δεν με νοιάζει πόσα ζήτησε, πόσα του δώσανε ή πόσα αντικειμενικά αξίζει.
Δεν με ενδιαφέρει πως έγινε ότι έγινε.
Με νοιάζει μόνο που η σημαία υποστελεται τόσο άδοξα
Καλή συνέχεια αρχηγέ.
Κάνεις δεν το φανταζόταν έτσι, σίγουρα όχι εγώ.
Ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές.
Ευχαριστούμε για τις μεγαλύτερες ΠΑΟΚτσίδικες καύλες των τελευταίων δεκαετιών.
Ευχαριστούμε για τα ΠΑΟΚτσάκια που γέννησες σε όλη τη χώρα.
Για πάντα ΠΑΟΚΑΡΑ.
giapas έγραψε:Τις σημαίες τις έχουμε για να τις κουβαλάνε άξιοι άνθρωποι προσθέτοντας αξία σε αυτές.
Κι ένας τέτοιος έφυγε σήμερα.
Από τη στιγμή που έχω δει live μπροστά στα μάτια μου το απευθείας φάουλ στο τελικό και το σουτ που έριξες στο καπάκι στη πινακίδα κι όλα όσα αυτό συμβόλιζε, μου αδύνατο να αποχαιρετίσω τέτοιο παίκτη.
jibbie έγραψε:δεν σε αποχαιρετω ρε φιλε, δεν το αντεχει η ψυχη μου. μια ζεστη αγκαλια, κι ενα μεγαλο ευχαριστω για ολα.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Άνετα δίπλα σε Κούδα και Μπάνε. Ηγέτης, ντόμπρος, ΠΑΟΚ, έφτιαξε ΠΑΟΚτσάκια. Παιδάκια στις αλάνες έλεγαν "είμαι ο Βγιερίνια”.
Θα ξανάρθεις και θα συνεχίσεις να προσφέρεις με όποιον τρόπο μπορείς.
Είσαι ένας από εμάς.
DimitrisS έγραψε:Οτι και να λεμε/λετε η αληθεια ειναι αυτη και δεν θα αλλαξει.
Ακομα ενας ποδοσφαιριστης, που αγαπηθηκε τοσο πολυ, που παθιαστηκε για την φανελα και εγραψε το ονομα του στην ιστορια, σηκωνοντας στην πλατη του μια ομαδα για να παρει Κυπελλα και Πρωταθληματα μετα απο τοσα χρονια, δεν φευγει με ωραιο τροπο απο την ομαδα.-
Αντρε σε ευχαριστουμε για ολα.
bane1980 έγραψε:Αρχηγέ δεν λέμε αντίο. Λέμε εις το επανιδείν.
Είσαι ένας από εμάς, ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ, στηλοβάτης του άθλου του νταμπλ που θα μείνει στην ιστορία και των άλλων τίτλων, και η θέση σου είναι εδώ.
Καλή τύχη αρχηγάρα, τα ξαναλέμε σύντομα.
giapas έγραψε: Τα εμβλήματα και οι λαοί ήταν 50 χρόνια πριν. Έμβλημα έχει και το μπασκετ , όπως και λαό.
Ο Βιερίνια έφερε πρωταθλήματα , διαφήμισε την ομάδα και γέννησε νέα ΠΑΟΚτσακια.
psiras67 έγραψε: Εγώ στην ζωή μου βλέπω τους πάντες καλούς ,
και ας πρόδωσαν της προσδοκείες μου μερικοί από αυτούς ,
εγώ δεν δηλητηριάζω την ψυχή μου ,
τους προσπερνάω και κρατάω της υπέροχες στιγμές που μου χάρισαν .
Δεν γίνετε να είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ και να μην λειτουργείς με το συναίσθημα!
Εμείς μαζί για μια ζωή !! :pano: :pano: :pano:
και κάτι τελευταίο
μην ψάχνετε ρε αδέρφια παίκτες που να μην κάνουν λάθη
είτε μέσα στο γήπεδο είτε έξω από αυτό
όλοι μας κάνουμε λάθη
για τον αρχηγό μπορεί να μάθουμε κάποτε τη έγινε και μας αποχαιρέτησε , μπορεί και όχι
προχωράμε μπροστά ....
Ιάσονας έγραψε:Στον 2χρονο γιο μου έχω φανέλα Vierinha. Καλή συνέχεια αρχηγέ έχεις προσφέρει τόσα όσα κανείς δεν έχει δώσει από εποχή Μπάνε, πραγματικά λυπάμαι που φεύγεις και δεν τελειώνεις την καριέρα σου σε εμάς. Ελπίζω στο μελλον να σε δούμε στην Τούμπα από άλλο πόστο.
ToMousiTouCrespo έγραψε:Α Ρ Χ Η Γ Ο Σ
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Τα συναισθήματα δύσκολα περιγράφονται.
loukas karadimos έγραψε: Γιατι πρεπει ενα ΑΚΟΜΑ δικο μας παιδι να φυγει λιγοτερο φιλος για ακομα μια φορα?
Ο ΠΑΟΚ υπηρξε αγαπητος σε ολους οσους περασαν απο την ομαδα αλλα δυστυχως ειδικα φετος φαινεται να ειμαστε στην χρονια του ο τελευταιος να κλεισει και την πορτα
Αντρε, μαγκα μου αληταρα μου, για παρτυ σου καβλωσαμε σπασαμε τραπεζια και γουσταραμε τη καβλα σου για την ομαδα σα να ημασταν μαζι
να προσεχεις πασα μου, η ποντια πεθερα ειναι η καλυτερη κληρονομια σου απ αυτο το περασμα
SePuLtUrA_4_ έγραψε: Ιβάν όσο και αν σε αγαπάμε με τον Αντρέ έκανες μέγα φάουλ... Δεν γίνεται να φεύγει έτσι ο αρχηγός... Αυτός που νιώθει όσο κανένας άλλος τι είναι ΠΑΟΚ... Αυτός που γύρισε για να φέρει το πρωτάθλημα και το έκανε εις διπλούν... Αυτόν που στον τελικό μετά το γκολ με την χάρτινη έσπασε την ταμπέλα και τα έκανε πουτανα... Αυτή η κλωτσιά ήταν η αντίδραση στην αδικία... Στις κλοπές... Ήταν η επιβράβευση για τα 25.000 χιλιάδες πέτσια που ήμασταν μέσα και για όσους δεν κατάφεραν να είναι εκεί μαζί μας.... Αυτή η κλωτσιά ήταν η κλωτσιά του ΠΑΟΚτση στο γαμημενο ποκ...
Δεν ξέρω τι έφταιξε και δεν με νοιάζει... Με νοιάζει μόνο που οποίος νιώθει ΠΑΟΚ φεύγει άδοξα και κυνηγημένος...
hawklord έγραψε:Δεν ξερω και ουτε προκειται ποτε να μαθω τι εγινε πραγματικα (σε ποια πλευρα βαραινει η αχαριστια, ή αν ηταν απλα θεμα συμμετοχων ή οτιδηποτε αλλο), αλλα αισθανομαι οτι μου εκλεψαν το σπιτι.
Κατι δικο μου εφυγε και δεν με νοιαζει το γιατι αλλα το οτι εφυγε ΑΔΟΞΑ.
Και δεν ειναι η πρωτη φορα που παρουσιαζεται νεο επεισοδιο στο σηριαλ με το Τριγωνο των Βερμουδων.
Απλα κριμα.
Όσα χρήματα κι αν βγάλει ένας παίκτης από το ποδόσφαιρο, φαντάζομαι αυτό είναι το πιό ζηλευτό.
Να φεύγει από μία ομάδα και να τον συνοδεύουν τόσες και τέτοιες πολλές ευχές από καρδιάς από τα αρρωστάκια της κερκίδας (και σόρρυ αν επεξεργάστηκα κάποια αλλά ήθελα μόνο τα ωραία να μείνουν όχι τ' άσχημα).
Πλούσιος όχι μόνο στην τσέπη αλλά και στην καρδιά και αυτό δεν το καταφέρνουν και πολλοί.
Για να το κατάφερε αυτό ο αγαπημένος μας Αντελίνο, κάτι ξεχωριστό θα είχε.
Το κριτήριο των πολλών συνήθως είναι αλάθητο και ειδικά την Τούμπα δύσκολα την κοροιδεύεις.

Τότε που ήρθε πιτσιρίκος, χοντρούλης, με ένα εντελώς out of date μαλλί, άγνωστος μεταξύ αγνώστων σε έναν ΠΑΟΚ που μόλις έμοιαζε να ξυπνάει από ένα κώμα διαρκείας, βοήθησε κι αυτός τα μέγιστα στο να σηκωθεί και πάλι η ελπίδα και το όνειρο πάνω απ' την Τούμπα.
Και όταν έφυγε, η υπόσχεση ήταν να ξαναγυρίσει κάποτε για πάντα εδώ.
Και την κράτησε.
Και όχι μόνο γύρισε αλλά ήταν και απ' τους πρωτεργάτες των τίτλων που ήρθαν.
Το απευθείας γκολ στον τελικό του ΟΑΚΑ με την χάρτινη, που σήκωσε από πάνω μας το αβάσταχτο βάρος του κλεμμένου πρωταθλήματος και έδειξε με τον πιό ξεκάθαρο τρόπο ποιός το άξιζε και ποιός ήταν ο κλέφτης,
Τα γκολ του σε όλο τον β' γύρο της επόμενης πρωταθληματικής χρονιάς, που κράτησαν όρθια την ομάδα παίρνοντας την κυριολεκτικά στις πλάτες του,
Το στοπ στον αγανακτισμένο Ιβαν, που μόνο αυτός σαν αρχηγός όχι μόνο τύποις αλλά και στην ουσία, μπορούσε να βάλει και είχε σαν αποτέλεσμα να μην ξεσκιστεί η ομάδα όπως στο παρελθόν από τα κοράκια της γαμημένης που για κάτι τέτοια "λάθη" ζουν και αναπνέουν.

Ο ΠΑΟΚ είναι συναίσθημα ρε!!
Χωρίς συναίσθημα, ΠΑΟΚ δεν υπάρχει.
Και ο ΠΑΟΚ και των δύο εποχών του Αντελίνο ήταν από τους πιό συναισθηματικούς ΠΑΟΚ που υπήρξαν.

Καλή συνέχεια ρε Αντελίνο του ΠΑΟΚ των αναμνήσεων μας, του ΠΑΟΚ των επιτυχιών, θα ξανανταμώσουμε κάποτε, δεν μπορεί.
Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.
talirakis4

Δημοσίευση από talirakis4 »

Dimg4 έγραψε:
Obdulio έγραψε:
proedros έγραψε:Μόλις είπε ο Τσορμπατζογλιυ πως ο Βιερινια έκανε αντιπρόταση 600.000 και δεν πήρε πότε απάντηση...
Από πού να προέρχεται άραγε αυτή η διαρροή για το πόσο κοστολογούσε η... σημαία το ΠΑΟΚτσηδηλίκι της στα 34 και υπό τις δεδομένες οικονομικές συνθήκες;
Τι θα γινει ρε γαμω το μπελα μου με την ειρωνεια στον Βιερινια? Με το ζορι να προκαλεσεις?
Τραβα στο τοπικ του καντουρι να ζαλισεις λιγα παπ@ρια και ασε τον Βιερινια. Ουτε το μισο κορδονι του Βιερινια δε θα γινει ποτε ο παλτουρι σου
κλασικα παλι ο ταραξιας ντιμ τζι 4 προκαλει συνοπαδους... ασε και κανα θεμα καθαρο ρε φιλε , οποια σελιδα και να ανοιξω με καποιον μαλωνεις :shock:
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Ευχαριστούμε τον βιερίνια για όσα πρόσφερε στην ομάδα. Ο 7χρονος γιός μου εχει τη φανέλα του. Δεν θα του πω ότι ο αρχηγός έφυγε, γιατί δεν θα καταλάβει. Δεν μπορεί να κατανοήσει τη άλλη διάσταση, αυτή του επαγγελματισμού και του χρήματος. Ελπίζω όταν θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται καλύτερα τα πράγματα, ο Βιερίνια να είναι και πάλι μέλος της ομάδας σε κάποιο πόστο. Η αλήθεια όμως είναι ότι ούτε εγώ μπορώ να κατανοήσω το ρόλο του χρήματος στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο αρχηγός δεν κατάφερε να διαχειριστεί ώριμα στα 34 του χρόνια την κατάσταση και, πάμπλουτος ων, να επιλέξει τη δόξα από λίγα ακόμα πλούτη. Δεν πειράζει, όμως, θα του το συγχωρήσουμε και θα τον περιμένουμε και πάλι γρήγορα να επιστρέψει. Μέχρι τότε καλή τύχη όπου κι αν πάει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος keep_paokizein την Πέμ 08 Οκτ 2020, 21:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αλλος Πορτογαλος επρεπε να φυγει, αλλος χαιρεταει...

Το οτι βρεθηκαμε μετα το μεγαλο τελικο και μιλησαμε για 2-3 λεπτα καταλαβα οτι ο ΠΑΟΚ είχε αυτο που αξιζε σαν αρχηγος!

Καποιος αλλος δεν το καταλαβε και τον βολεψε πολυ αυτη η κατασταση.

Εσυ εχεις το επιπεδο να καταλαβεις οτι εδω ειναι το "Σπιτι" σου!

Για αυτο λοιπόν , Γρηγορα κοντα! ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimg4 έγραψε:
Obdulio έγραψε:

κλασικα παλι ο ταραξιας ντιμ τζι 4 προκαλει συνοπαδους... ασε και κανα θεμα καθαρο ρε φιλε , οποια σελιδα και να ανοιξω με καποιον μαλωνεις :shock:
Ο ντιμ σου φταιει ρε??

Πλακα κανεις??

Ειρωνευεται ευθεως εναν τοσο μεγαλο παικτη, χαρακτηρα , αρχηγο που λατρευεται από σχεδον ολον τον κοσμο επειδη πληρωνεται???

Λες και υπαρχει κανεις που δεν πληρωνεται στο ποδοσφαιρο!
Ημαρτον τωρα!!
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Β. Ι. Ε. Ι. Ρ. Ι. Ν. Ι. Α. 1986

Πολύ καλός σύλλογος, με αρκετούς οπαδούς.

Κλαπ, κλαπ, κλαπ

εισαι προκλητικος και προκαλεις συνεχεια!

Κατσε απ εξω.

Σου εκανα κι αλλη παρατηρηση και με γραψες!!

sourmenetes
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

sourmenetes έγραψε:Αλλος Πορτογαλος επρεπε να φυγει, αλλος χαιρεταει...

Το οτι βρεθηκαμε μετα το μεγαλο τελικο και μιλησαμε για 2-3 λεπτα καταλαβα οτι ο ΠΑΟΚ είχε αυτο που αξιζε σαν αρχηγος!

Καποιος αλλος δεν το καταλαβε και τον βολεψε πολυ αυτη η κατασταση.

Εσυ εχεις το επιπεδο να καταλαβεις οτι εδω ειναι το "Σπιτι" σου!

Για αυτο λοιπόν , Γρηγορα κοντα! ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ. Εδώ θα κλείσει την καριέρα του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”