Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Τα @@ του οταν παστελωνε την κουλα και σου εδινε κυπελλο αμπαλε αχαριστε παοκτση (με μικρα) και οταν σου εφερνε με τις γκολαρες το πρωτο σου πρωταθλημα μετα απο χρονια που δε θα ξερεις καν, τα ιδια @@ τα εβαλε στον κωλο οσων τον αμφισβητουσαν και τον ειρωνευοντουσαν. Παρελθον και παρον.Obdulio έγραψε:Αμα τόσο ψάχνεστε ορισμένοι ποιος ποσταρε ή δεν ποσταρε, αφού τόσο σημασία δίνετε στα ποσταρίσματα, θυμήστε μου τι πόσταρε κάποιος όταν το "σπίτι" του προκρίνονται επί της Μπεσίκτας ή πετύχαινε τον άθλο επί της Μπενφίκα.
Τι ποσταρε λοιπόν ο "αρχηγός" για το "σπίτι" του;
Άστε, θα το απαντήσω εγώ.
Αρχίδια πόσταρε.
- Emprostisgisoitrelamenoi
ναι δε διαφωνω.Dimg4 έγραψε:Τα @@ του οταν παστελωνε την κουλα και σου εδινε κυπελλο αμπαλε αχαριστε παοκτση (με μικρα) και οταν σου εφερνε με τις γκολαρες το πρωτο σου πρωταθλημα μετα απο χρονια που δε θα ξερεις καν, τα ιδια @@ τα εβαλε στον κωλο οσων τον αμφισβητουσαν και τον ειρωνευοντουσαν. Παρελθον και παρον.Obdulio έγραψε:Αμα τόσο ψάχνεστε ορισμένοι ποιος ποσταρε ή δεν ποσταρε, αφού τόσο σημασία δίνετε στα ποσταρίσματα, θυμήστε μου τι πόσταρε κάποιος όταν το "σπίτι" του προκρίνονται επί της Μπεσίκτας ή πετύχαινε τον άθλο επί της Μπενφίκα.
Αρχίδια πόσταρε.
αλλα ρε συ ντιμγ4 αυτο που λες δεν εχει καμια σχέση με το επιχειρημα που εθεσε ο ομπντουλιο.
αν το πας σε ορους gmat κτλ δηλαδή

αλλα δε διαφωνώ,ουτε καν, και σε αυτο που θετεις εσυ ως επιχειρημα αλλά με διαφορετική βάση σαφώς

αλλα είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι εδώ είστε οφ τοπικ για αυτό το θέμα

Μου γυρναει το μυαλο που σε μια μερα που ειμαστε ολοι σκασμενοι που φευγει η σημαια μας, καποιοι βρισκουν ευκαιρια να βγαλουν χολη
- sourmenetes
- Moderator
Για να δεις πόσο κουτοπονιριστικα και της πλάκας είναι αυτά που λες, πες μου πότε το έκανε ξανά ο βιειρινια όσο ήταν εκτός ΠΑΟΚ.Obdulio έγραψε:Αμα τόσο ψάχνεστε ορισμένοι ποιος ποσταρε ή δεν ποσταρε, αφού τόσο σημασία δίνετε στα ποσταρίσματα, θυμήστε μου τι πόσταρε κάποιος όταν το "σπίτι" του προκρίνονται επί της Μπεσίκτας ή πετύχαινε τον άθλο επί της Μπενφίκα.
Αρχίδια πόσταρε.
Αλλά λέμε για να λέμε...
Εγώ προσωπικά τον καταλαβαίνω απόλυτα και είναι προφανέστατος ο λόγος.
Αν θα ποσταρε θα έδινε δικαίωμα σε κάτι Γλίτσες να μιλάνε για τον βιειρινια ότι γλυφεται στον ΠΑΟΚ.
Αξιοπρεπής ήρθε αξιοπρεπης τελειωσε
Επειδή, δίνεται βήμα σε πολύ κόσμο να μιλάει, κάποιοι αντί να σκέφτονται και να κριτικάρουν, βγάζουν απωθημένα και κομπλεξ.
Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια!
Επι 3 μήνες είναι εκτός ΠΑΟΚ και δεν άφησε μισό ποστ, και πολύ καλά έκανε, για τον ΠΑΟΚ!
Αλλα οι άνθρωποι τη σημερινη εποχή, είτε είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είτε τραγουδιστές είτε ηθοποιοί δεν κρίνονται από αυτό που κάνουν, αλλά από αυτά που ποσταρουν.
Για αυτό ο κωλος της κάθεμιας ξεβρακωτης είναι παραπάνω από έναν τραγουδιστή που δεν ασχολείται με τα φβ.
Γιατι έτσι κάνανε την κοινωνία μας!
Αν ποσταρε ο αντελινο στις 2 προκρισεις θα φαινόταν καλός! Θα είχε @@!!
@@ είχε όταν ένα ολόκληρο γήπεδο έβραζε, όταν ο μεγαλομετοχος έχασε την ψυχραιμία του και αυτός πήγε και ύψωσε ανάστημα μπροστά του!
Καλήνυχτα...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηρθες καιεδω ρε obdulio. Τελικα πρεπει να τραβας μεγαλο ζορι εσυ. Ο να πεθανει η κατσικα του γειτονα. Ο ο δειυθυντης να ειναικαλα να εχω δουλιτσα και δεν πειραζει ..... Να μην πω τιποτα αλλο. Τι ηρθες να πεις εδω παλι.
Ασχολήθηκα ποτέ πριν με το αν πόσταρε ή δεν ποσταρε ο κύριος Βιεϊρίνια;sourmenetes έγραψε:Για να δεις πόσο κουτοπονιριστικα και της πλάκας είναι αυτά που λες, πες μου πότε το έκανε ξανά ο βιειρινια όσο ήταν εκτός ΠΑΟΚ.Obdulio έγραψε:Αμα τόσο ψάχνεστε ορισμένοι ποιος ποσταρε ή δεν ποσταρε, αφού τόσο σημασία δίνετε στα ποσταρίσματα, θυμήστε μου τι πόσταρε κάποιος όταν το "σπίτι" του προκρίνονται επί της Μπεσίκτας ή πετύχαινε τον άθλο επί της Μπενφίκα.
Αρχίδια πόσταρε.
Αλλά λέμε για να λέμε...
Εγώ προσωπικά τον καταλαβαίνω απόλυτα και είναι προφανέστατος ο λόγος.
Αν θα ποσταρε θα έδινε δικαίωμα σε κάτι Γλίτσες να μιλάνε για τον βιειρινια ότι γλυφεται στον ΠΑΟΚ.
Αξιοπρεπής ήρθε αξιοπρεπης τελειωσε
Επειδή, δίνεται βήμα σε πολύ κόσμο να μιλάει, κάποιοι αντί να σκέφτονται και να κριτικάρουν, βγάζουν απωθημένα και κομπλεξ.
Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια!
Επι 3 μήνες είναι εκτός ΠΑΟΚ και δεν άφησε μισό ποστ, και πολύ καλά έκανε, για τον ΠΑΟΚ!
Αλλα οι άνθρωποι τη σημερινη εποχή, είτε είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είτε τραγουδιστές είτε ηθοποιοί δεν κρίνονται από αυτό που κάνουν, αλλά από αυτά που ποσταρουν.
Για αυτό ο κωλος της κάθεμιας ξεβρακωτης είναι παραπάνω από έναν τραγουδιστή που δεν ασχολείται με τα φβ.
Γιατι έτσι κάνανε την κοινωνία μας!
Αν ποσταρε ο αντελινο στις 2 προκρισεις θα φαινόταν καλός! Θα είχε @@!!
@@ είχε όταν ένα ολόκληρο γήπεδο έβραζε, όταν ο μεγαλομετοχος έχασε την ψυχραιμία του και αυτός πήγε και ύψωσε ανάστημα μπροστά του!
Καλήνυχτα...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι, δεν ασχολήθηκα.
Ασχολήθηκα ποτέ με οτι πόσταρε ή δεν ποσταρε ο Γ. Σαββίδης; Όχι δεν ασχολήθηκα.
Απάντησα όμως σήμερα σε σχόλια που ασχολούνταν με το τι πόσταρε ή δεν ποσταρε ο Γ. Σαββίδης για να "του την πουν" σε σχέση με τα του κυρίου Βιεϊρίνια. Να την πουν σε μέλος διοίκησης που έκανε δύο προτάσεις στον κύριο Βιειρίνια τις οποίες απέρριψε. Και παρέθεσα ένα γεγονός. Ήταν ψέμα αυτό το γεγονός; Φυσικά και δεν ήταν. Οι διάφοροι Βιεϊρινιακοί ήταναπο την άλλη αυτοί που στάλιζαν τόσο καιρό πάνω από το Instagram της κυρίας Βάσως να δουν αν άφησε κάνα υπονοούμενο για τον κύριο σύζυγό της. Αυτή ήταν η αξιοπρέπεια των Βιεϊρινιακών και δε δέχομαι μαθήματα περί των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της αξίας τους.
Δεν ασχολούμαι μαζί σου.Totem_pk έγραψε:Ηρθες καιεδω ρε obdulio. Τελικα πρεπει να τραβας μεγαλο ζορι εσυ. Ο να πεθανει η κατσικα του γειτονα. Ο ο δειυθυντης να ειναικαλα να εχω δουλιτσα και δεν πειραζει ..... Να μην πω τιποτα αλλο. Τι ηρθες να πεις εδω παλι.
το επομενο ποστ που θα προσβαλλεις τον αλλον θα πεσει μπαν.
sourmenetes
- sourmenetes
- Moderator
Οχι εσυ δεν ασχοληθηκες...
οτι να ναι..
Το ποστ σου απο πανω σε τι αναφερεται??
Ασε ρε μεγαλε!
οτι να ναι..
Το ποστ σου απο πανω σε τι αναφερεται??
Ασε ρε μεγαλε!
Τα διευθυντής και η δουλίτσα να είναι καλά λοιπόν δεν τα θεωρείς λοιπόν προσβολή. Πλήρως κατανοητός ο τρόπος σκέψης σου.
Ατοπο, αστοχο και αχρείαστο ποστ Γιωργη.
Προφανως σε ενοχλησε ο θορυβος στηριξης στον Βιερινια και μας "θυμιζεις" οτι εξαιτιας του πατερα σου τα πηραμε τα τροπαια.
Δυστυχως δε θα ωριμάσεις ποτε
Προφανως σε ενοχλησε ο θορυβος στηριξης στον Βιερινια και μας "θυμιζεις" οτι εξαιτιας του πατερα σου τα πηραμε τα τροπαια.
Δυστυχως δε θα ωριμάσεις ποτε
Η αλήθεια είναι ότι ο ερχομός ενός "Σαββίδη" είναι ικανός να δημιουργήσει τις συνθήκες για να πάρει η ομάδα τίτλους.
Αντίθετα, ο ερχομός κανενός παίκτη δεν μπορεί να δημιουργήσει τέτοιες συνθήκες, όταν δεν υπάρχουν.
Η μία συνθήκη είναι αναγκαία και ικανή, η άλλη μόνο αναγκαία...
Απλά τα πράματα, τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για να έχουμε να λέμε...
Αντίθετα, ο ερχομός κανενός παίκτη δεν μπορεί να δημιουργήσει τέτοιες συνθήκες, όταν δεν υπάρχουν.
Η μία συνθήκη είναι αναγκαία και ικανή, η άλλη μόνο αναγκαία...
Απλά τα πράματα, τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για να έχουμε να λέμε...
Απο ιστοριες παντως πρωτοι είμαστε. Κουβεντα δεν εγραψε... Θα του απαγορεψουμε να βαζει φωτο τον πατερα του με τις κουπες; και γιατι δηλαδη να μην σημαινει... Αυτος που εκανε τα παντα για να οαρουμε κουπες, ακομα δεν μιλησε;; λεω εγώ...