20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
proedros

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από proedros »

Obdulio έγραψε:
gika έγραψε:Obdulio, σε βλέπω να δουλεύεις καμιά 15αρια χρόνια σε μια εταιρεία, να την ξες από πάνω μέχρι κάτω, να δίνεις το είναι σου από το πρωί μέχρι το βράδυ, να νιώθεις το αφεντικό οικογένεια σου, να έχεις φάει ζόρια με το κουτάλι, να πήγε η εταιρεία από το είμαστε δυο μήνες μέσα στους μισθούς στο σπάσαμε κάθε ρεκορ φέτος στην αγορά, και δύο χρόνια πριν βγεις στη σύνταξη να παίρνεις πόδι γιατί τα χίλια ήταν πολλά κι ο 25χρονος που θα παρει τη θέση σου θα δουλεύει για 400.

Δανεικά είναι αυτά μαν.
Α) Το αφεντικό είναι αφεντικό. Δεν είναι ο πατέρας σου ή ο αδερφός σου και δε θα γίνει ποτέ. Αν εσύ το πιστεύεις δεν είμαι εγώ που κινδυνεύω να πέσω από τα σύννεφα.
Β) Δακρύβρεχτη η ιστορία του παραδειγματός σου αλλά ο κύριος Βιεϊρίνια όπως είπα και πριν είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει συνολικά πάρει τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία του συλλόγου.
Άστοχος, εντελώς άστοχος είσαι φίλε...
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Αγαπητέ Αντρέ,
Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω. Η αγάπη μου για σένα είναι ατελείωτη. Οι χαρές και οι λύπες που ζήσαμε μαζί, ήταν όλες απίστευτες. Δε φανταζόμουν ποτέ ότι παίκτης ξένος θα δεθεί τόσο με τον ΠΑΟΚ. Πόνεσες με την ομάδα, χάρηκες με αυτήν. Γιατί ήσουν δικό μας παιδί. Ο δικός μας αρχηγός. Δε μπορώ να συγχωρεσω κανέναν γιαυτο αυτό που τώρα συμβαίνει. Δε μπορώ να το δεχτώ. Ομως πρέπει. Όχι γιατί σιωπώ. Γιατί πονάω που φεύγει τόσο άδοξα ένας εμβληματικός αρχηγός. Ο δικός μας αρχηγός. Αυτός που λέγαμε μεταξύ μας στις κερκίδες '' αντε ρε Αντρέ ξύπνα τους''. Δε μπορώ να σου πω αντίο. Δε θέλω να σκέφτομαι ότι δε θα επιστρέψεις στην ομάδα που αγαπάς. Με λυπεί αφάνταστα που δε μπόρεσα να σε χειροκροτησω μια τελευταία φορά, έτσι, επειδή το νιώθω! Έλεγα συνέχεια να αγοράσω φανέλα με το όνομά σου και σκεφτόμουν ότι θα το κάνω όταν ανακοινώσεις ότι τελειώνεις την ποδοσφαιρική σου καριέρα. Που να φανταστώ τέτοιο τέλος! Δε ξέρω τι ευθύνη μπορεί να φέρνω κι εγώ ως απλός φίλαθλος, αλλά, Αντρέ συγνώμη. Συγνώμη για όσα έγιναν όσο ήσουν στην οικογένεια μας, συγνώμη και για το τέλος της πορείας σου σε εμάς. Δε θέλω να γράψω άλλα. Γίνομαι κουραστικός. Είμαι σίγουρος Βιειρινια ότι μια μέρα όταν θα έχω τη δική μου οικογένεια και μεγαλώσει το παιδί μου, θα του πω ότι κάποτε στον ΠΑΟΚ υπήρξε ένας παίκτης - αρχηγός - ΠΑΟΚτσης που αγάπησε τον ΠΑΟΚ πιο πολύ από τη ζωή του. Εύχομαι μια μέρα να ξανασυναντηθουμε. Έως τότε, καλή συνέχεια.

Με εκτίμηση, ένας απλός φίλαθλος. :pano:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εγώ πιστεύω ότι ο Αντρέ δεν έχει πλέον τις δυνάμεις να προσφέρει στην ομάδα αγωνιστικά. Συνεπώς, αφού ο ίδιος θέλει να συνεχίσει να παίζει μπάλα, αυτό πρέπει να γίνει σε κάποια άλλη ομάδα. Όταν κρεμάσει τα παπούτσια του, καλά να είμαστε να τα ξανά-συζητήσουμε. Καλή συνέχεια!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Obdulio έγραψε:
gika έγραψε:Obdulio, σε βλέπω να δουλεύεις καμιά 15αρια χρόνια σε μια εταιρεία, να την ξες από πάνω μέχρι κάτω, να δίνεις το είναι σου από το πρωί μέχρι το βράδυ, να νιώθεις το αφεντικό οικογένεια σου, να έχεις φάει ζόρια με το κουτάλι, να πήγε η εταιρεία από το είμαστε δυο μήνες μέσα στους μισθούς στο σπάσαμε κάθε ρεκορ φέτος στην αγορά, και δύο χρόνια πριν βγεις στη σύνταξη να παίρνεις πόδι γιατί τα χίλια ήταν πολλά κι ο 25χρονος που θα παρει τη θέση σου θα δουλεύει για 400.

Δανεικά είναι αυτά μαν.
Α) Το αφεντικό είναι αφεντικό. Δεν είναι ο πατέρας σου ή ο αδερφός σου και δε θα γίνει ποτέ. Αν εσύ το πιστεύεις δεν είμαι εγώ που κινδυνεύω να πέσω από τα σύννεφα.
Β) Δακρύβρεχτη η ιστορία του παραδειγματός σου αλλά ο κύριος Βιεϊρίνια όπως είπα και πριν είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει συνολικά πάρει τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία του συλλόγου.
Το αστείο είναι ότι δεν προσμετρας τα χρήματα που έφερε, που στο τέλος της ημέρας είναι σχεδόν μια η άλλη
proedros

Δημοσίευση από proedros »

renegade έγραψε:
Obdulio έγραψε:

Δανεικά είναι αυτά μαν.
Το αστείο είναι ότι δεν προσμετρας τα χρήματα που έφερε, που στο τέλος της ημέρας είναι σχεδόν μια η άλλη
Είμαστε πολύ αχάριστοι φίλε τελικά...πολύ αχάριστοι...
Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4

Δημοσίευση από ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 »

Obdulio είναι τραγικό (για κάθε άνθρωπο) να μη μπορεί να κάνει πατέρα και κάποιον άλλο
εκτός από τον φυσικό του πατέρα, γιό του και κάποιον άλλο, αδερφό του και κάποιον άλλο.
Μακάριος αυτός που τα μπορεί.
Τραγική η έλλειψη αγάπης, είναι η προσωπική κόλαση του καθενός.
NestorP

Δημοσίευση από NestorP »

Για μενα είναι αποτυχία του συλογου ο σημαντικοτερος παιχτης των τελευαταιων δεκαετιων και απο τους παιχτες με τους περισσοτερους τιτλους με την ομαδα μας να φυγει ετσι αδοξα.
Πρεπει οπωσδηποτε να τιμηθει για την παρουσια του με καποιο event.
Τετοιες μαλακισμενες συμπεριφορες μικραινουν το συλογο μας.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 έγραψε:Obdulio είναι τραγικό (για κάθε άνθρωπο) να μη μπορεί να κάνει πατέρα και κάποιον άλλο
εκτός από τον φυσικό του πατέρα, γιό του και κάποιον άλλο, αδερφό του και κάποιον άλλο.
Μακάριος αυτός που τα μπορεί.
Τραγική η έλλειψη αγάπης, είναι η προσωπική κόλαση του καθενός.
Εσείς να φιλάτε το χέρι του αφεντικού σας και να είστε περήφανοι γι' αυτό. Τι υπέροχος ηρωισμός
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Κάθομαι να δω το ματς με Μπεσίκτας με τον 9χρονο γιο μου και την 6χρονη κόρη μου. Που είναι ο Βιερίνια ρωτάνε;
Τα ίδια με Μπενφίκα, με Κράσνονταρ, με Ατρόμητο, με ΟΦΗ, με Λάρισα.

Κανένας άλλος δεν τους παραξένεψε που δεν ήταν στο χορτάρι!

Κρίμα
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ρε παιδια ας μεινουμε σε αυτα που αφορουν αυτο που παθαμε σημερα. Παντα θα υπαρχουν οι 2-3 στους 100 που θα διαφωνουν η θα σκεφτονται κατι αλλο η θα εχουν αλλη γνωμη. Παντα θα υπαρχουν. Τι το παιδευουμε.

Εγω παντως και τωρα και σε κανα χρονο παλι φανελλα Βιερινια θα παραγγελνα στο γιο μου. Εξαλου καλος ο Λαος καλη η κερκιδα αλλα ολοι χρειαζονται ηρωες. Η συγχρονη εποχη που για δικους της αλλους λογους θελει να ειναι ολα επιπεδα. Για να προσκυναμε αλλους. Εφερες εφερες εφερες παικτες καποτε στο μπασκετ τα εχωνες χοντρα αλλα μονο ο Πρελεβιτς ειναι σημαια. Ναι χρειαζονται και οι σημαιες. Δεν ειναι χαζοι στην Μπαγιερν στην Ρεαλ στην Μπαρτσα και σε ολες τις μεγαλες ομαδες που κρατανε τα παιδια τους. Τις σημαιες τους. Υπαρχουν κιαλλοι που για. Να βρουν σημαια πανε και δινουν 700 μυρια να παρουν τον χ νειμαρ αλλα το χρημα δεν φερνει παντα αυτο το κατι παραπανω. Ησημαια παιδια ειναι αυτος που βαζει το πεναλτυ. Αυτος που οταν καει η μπαλα ειναι εκει. Στο φρου φρου και αρωματα υπαρχουν πολλοι. Στα ζορια ομως ειναι λιγοι που ξεχωριζουν.

Τεσπα τραγικη μερα σημερα. Τραγικη.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Obdulio έγραψε:Έφυγε ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που έλαβε συνολικά για τα χρόνια που έπαιξε, τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία του συλλόγου.

Αύριο εσείς θα φτύνετε αίμα να πληρώσετε το νοίκι και το φαΐ των παιδιών σας. Αυτός, ο ένας από σας, δε θα το κάνει ούτε θα απαιτεί από το αφεντικό σας να σας δώσει αύξηση.
ζηλευεις ε; κουραγιο ρε μαν!
Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

Καλή συνεχεια Αντρέ. Σ ευχαριστω για ολα.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

GI4NNEN4 έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι ο Αντρέ δεν έχει πλέον τις δυνάμεις να προσφέρει στην ομάδα αγωνιστικά. Συνεπώς, αφού ο ίδιος θέλει να συνεχίσει να παίζει μπάλα, αυτό πρέπει να γίνει σε κάποια άλλη ομάδα. Όταν κρεμάσει τα παπούτσια του, καλά να είμαστε να τα ξανά-συζητήσουμε. Καλή συνέχεια!
Εκτιμώ τον Αντρέ, υποκλίνομαι στο ποδοσφαιρικό μέγεθός του και τον ευχαριστώ για την προσφορά του στον ΠΑΟΚ, όμως συνυπογράφω και κάθε λέξη της παραπάνω τοποθέτησης του GI4NNEN4. Αυτά και καλή συνέχεια στον Βιεϊρίνια, ως παίκτη και ως άνθρωπο.
kostas.doumpis

Δημοσίευση από kostas.doumpis »

απο τοτε που ο φερναντο σε εφερνε απο τη χωρα σου εντελως (αγνωστος σε μενα),με τα λιγο περιττα κιλα,απο τη φινετσα σου ,την ντριπλα σου,το καταπληκτικο σουτ με δεξι και αριστερο,απο την τρελα που εδειξες απο την αρχη οτι εχεις,απο το δεσιμο που σπανια εχουμε σαν παοκτσηδες οσο με εσενα,απο τοτε μπηκες στην ζωη μου και στη ζωη μας πολυ πολυ ευκολα,και ανεξιτηλα!η κεφαλια πασα στην φενερ,το γκολ με αεκ στην εκπνοη ,το γκολ στο κυπελλο στο τηγανι,και πολλα αλλα που δεν μπορω να θυμηθω,μεχρι την δευτερη (παρουσια σου),με το γκολ στον ξεκωλιαρη τον μπαρκα το γκολ εκδικηση στον πουστογαυρο ,τα πεναλτυ που η μπαλα εκαιγε οπως με τον πανιωνιο,και το πολυ μεγαλο γκολ που με εκανε και εκλαιγα σαν μικρο παιδι μπροστα στο γιο μου με τον παναιτωλικο,που για μενα εκει σφραγιστηκε το πρωταθλημα,για ολα αυτα και για πολλα αλλα,σε ευχαριστω ταπεινα μεγαλε αντρε βιερινια,και σου ευχομαι οτι καλυτερο στη ζωη σου ,ποδοσφαιρικη και μη!εγω προσωπικα δεν δενομαι ευκολα με παιχτες που εχουν παιξει στον Π.Α.Ο.Κ. γιατι παντα θεωρουσα οτι Π.Α.Ο.Κ. ειμαστε εμεις οι οπαδοι του !και οχι οι παιχτες που ανα πασα στιγμη αλλαζουν ομαδα ,και φιλουν πολυ ευκολα το σημα της καινουριας!με εσενα ομως δε νοιωθω το ιδιο ,γιατι σε θεωρω εναν απο εμας!!να εισαι καλα ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ!εις το επανιδειν!!
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

σε θεωρω εναν απο εμας!!να εισαι καλα ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ!εις το επανιδειν!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”