20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Δεν ξερω και ουτε προκειται ποτε να μαθω τι εγινε πραγματικα (σε ποια πλευρα βαραινει η αχαριστια, ή αν ηταν απλα θεμα συμμετοχων ή οτιδηποτε αλλο), αλλα αισθανομαι οτι μου εκλεψαν το σπιτι.
Κατι δικο μου εφυγε και δεν με νοιαζει το γιατι αλλα το οτι εφυγε ΑΔΟΞΑ.
Και δεν ειναι η πρωτη φορα που παρουσιαζεται νεο επεισοδιο στο σηριαλ με το Τριγωνο των Βερμουδων.
Απλα κριμα.
Κατι δικο μου εφυγε και δεν με νοιαζει το γιατι αλλα το οτι εφυγε ΑΔΟΞΑ.
Και δεν ειναι η πρωτη φορα που παρουσιαζεται νεο επεισοδιο στο σηριαλ με το Τριγωνο των Βερμουδων.
Απλα κριμα.
αν δεν υπηρχε κορονα και υπηρχε κοσμος στην τουμπα θα επεφταν μεγαλες γιουχες και μεγαλος διχασμος.
ντροπη σας. μικρυνατε τον συλλογο σημερα.
ο αντρε επρεπε να κλεισει την καριερα του στην τουμπα και να ηταν ημερα γιορτης και αναμνησεων για ολη τον οργανισμο ΠΑΟΚ.
τοσα λεφτα και νεοπλουτισμοι πεταμενα ρε ιβαν σε αμετρητα παλτα εκατομυριων..τι μαντουρο, τι λοπεθ, τι ρικαρντο κοστα, τι βερνμπλουμ, τι χατσεριδιδες. τοσοι ΑΝΙΩΘΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ με μπλαζε βλεμα φαπας απο το ποκ. και βρηκες να τσιγκουνευτεις σε ποιον ρε; στον αντρε; σε αυτον 1η που πηρε απο το χερι αυτον τον συλλογο και για 1η φορα στην ιστορια του γονατισε παρατεταμενα το ποκ;
ντροπη και ξεφτιλα. δεν αρμοζει η πουστικη συμπεριφορα στον ΠΑΟΚ.
ντροπη σας. μικρυνατε τον συλλογο σημερα.
ο αντρε επρεπε να κλεισει την καριερα του στην τουμπα και να ηταν ημερα γιορτης και αναμνησεων για ολη τον οργανισμο ΠΑΟΚ.
τοσα λεφτα και νεοπλουτισμοι πεταμενα ρε ιβαν σε αμετρητα παλτα εκατομυριων..τι μαντουρο, τι λοπεθ, τι ρικαρντο κοστα, τι βερνμπλουμ, τι χατσεριδιδες. τοσοι ΑΝΙΩΘΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ με μπλαζε βλεμα φαπας απο το ποκ. και βρηκες να τσιγκουνευτεις σε ποιον ρε; στον αντρε; σε αυτον 1η που πηρε απο το χερι αυτον τον συλλογο και για 1η φορα στην ιστορια του γονατισε παρατεταμενα το ποκ;
ντροπη και ξεφτιλα. δεν αρμοζει η πουστικη συμπεριφορα στον ΠΑΟΚ.
Ελπίζω και πιστεύω πως θα γυρίσεις στην οικογένεια του ΠΑΟΚ όταν μας τελειώσει ο αμπελοαλητης
Sent from my iPhone using Tapatalk
Obdulio έγραψε:Οι ομάδες έχουν έσοδα από τους οπαδούς τους. (Και) Από αυτά τα έσοδα πληρώνονται οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που έχει η ομάδα. Ο οπαδός πλήρωσε την ομάδα, ο επαγγελματιας πληρώθηκε από την ομάδα.Ιάσονας έγραψε: Αυτό ακριβώς, ρε Obdulio δεν τον πλήρωσες από την τσέπη σου ούτε αυτός έφαγε το φαί απο τα παιδιά σου και σίγουρα δεν φταίει αυτός που είναι ακριβά τα ενοίκια. Ασε μας ρε φίλε ελεος
Το γελοίο είναι οτι κάποιους τους πειράζουν τα λεφτά που έπαιρνε ο Βιερίνια που αποδεδειγμένα (τουλάχιστον) συνέδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγχρονου ΠΑΟΚ αλλά αν πεις οτι ο προπονητής των 2 εκατομμυρίων το χρόνο με 50% νίκες δεν κάνει θα σε βγάλουν αμπαλο που δεν καταλαβαίνει το μοντέρνο ποδόσφαιρο που αντιγράφει από εμάς η Αταλάντα και ξέρω εγώ.
Ο αμπελ Obdulio δεν έφαγε το φαί απ τα παιδιά σου και δεν σου ανεβασε τα ενοίκια?
Η μεγαλύτερη αλήθεια είναι αυτή που είπε τσου.
Σε περίπτωση που θα υπήρχε κανονικά κόσμος στα γήπεδα θα είχαμε σκηνές πολύ σκληρού ροκ στην Τούμπα
Σε περίπτωση που θα υπήρχε κανονικά κόσμος στα γήπεδα θα είχαμε σκηνές πολύ σκληρού ροκ στην Τούμπα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 08 Οκτ 2020, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν ποτέ χαρακτηρίσω τον οποιονδήποτε Άμπελ "έναν από εμάς", τότε να μου κάνεις τέτοιου είδους ερωτήσεις.Ιάσονας έγραψε:
Το γελοίο είναι οτι κάποιους τους πειράζουν τα λεφτά που έπαιρνε ο Βιερίνια που αποδεδειγμένα (τουλάχιστον) συνέδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγχρονου ΠΑΟΚ αλλά αν πεις οτι ο προπονητής των 2 εκατομμυρίων το χρόνο με 50% νίκες δεν κάνει θα σε βγάλουν αμπαλο που δεν καταλαβαίνει το μοντέρνο ποδόσφαιρο που αντιγράφει από εμάς η Αταλάντα και ξέρω εγώ.
Ο αμπελ Obdulio δεν έφαγε το φαί απ τα παιδιά σου και δεν σου ανεβασε τα ενοίκια?
Από εκεί και πέρα, τα περί Άμπελ και της στήριξής του είναι άλλη κουβέντα. Μην τα μπλέκεις
Στο καλο Αρχηγε.
Κερδισες και ο ΠΑΟΚ και εσυ ολα αυτα τα χρονια.
Δεν ξερω, νομιζω κανεις απο εμας τους απλους φιλαθλους δεν ειναι σε θεση να ξερει, τι εχει γινει.
Αυτο που πιστευω ομως ειναι οτι αυτος ο χωρισμος ειναι λαθος. ΜΕΓΑΛΟ λαθος που θα το κουβαλαμε και θα το βρουμε μπροστα μας. θα επρεπε να βρεθει οπωσδηποτε μια λυση.
δυο πραγματα μονο.
Οποιος τρωει τα παιδια του καποτε θα μεινει νηστικος.
Τα παιδια πρεπει καποια στιγμη να κατανοουν οτι μεγαλωσαν.
Κερδισες και ο ΠΑΟΚ και εσυ ολα αυτα τα χρονια.
Δεν ξερω, νομιζω κανεις απο εμας τους απλους φιλαθλους δεν ειναι σε θεση να ξερει, τι εχει γινει.
Αυτο που πιστευω ομως ειναι οτι αυτος ο χωρισμος ειναι λαθος. ΜΕΓΑΛΟ λαθος που θα το κουβαλαμε και θα το βρουμε μπροστα μας. θα επρεπε να βρεθει οπωσδηποτε μια λυση.
δυο πραγματα μονο.
Οποιος τρωει τα παιδια του καποτε θα μεινει νηστικος.
Τα παιδια πρεπει καποια στιγμη να κατανοουν οτι μεγαλωσαν.
Ντροπή και μόνο Ντροπή...Διώξατε τον πιο εμβληματικό αρχηγό..Μεγάλη ήττα η σημερινή...Και πιο πολύ χαίρονται οι αντίπαλοι που άκουγαν Βιερίνια και τρέμανε...Αλλά αυτό που με απογοήτευσε πιο πολύ από όλα είναι οτί αρκετοί εδώ μέσα φτάσατε μέχρι να τον λοιδορείτε λέγοντας τον γέρο, δεν μπορεί, να σηκωθεί να φύγει...μη διακρίνοντας πως πέρσι όλη η ομάδα σερνόταν και όχι αυτός..... Σήμερα φεύγει η σημαία του ΠΑΟΚ...Ένας πρωταθλητής...Όχι δεν είμαι πρόσωπο λάτρης αλλά η ιστορία γράφεται από τα πρόσωπα..Ο Φερειρα είναι θέμα χρόνου να φύγει και θα το δείτε...Ο αρχηγός έπρεπε να εκεί που ήταν πάντα...Στο γήπεδο...My Captain...
-
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas
Περίμενε να δουμε που θα πάει να κλείσει την καριέρα του πρωτα και μετά μιλάμε για επιστροφές.pxp920 έγραψε:Ελπίζω και πιστεύω πως θα γυρίσεις στην οικογένεια του ΠΑΟΚ όταν μας τελειώσει ο αμπελοαλητης
Obdulio, σε βλέπω να δουλεύεις καμιά 15αρια χρόνια σε μια εταιρεία, να την ξες από πάνω μέχρι κάτω, να δίνεις το είναι σου από το πρωί μέχρι το βράδυ, να νιώθεις το αφεντικό οικογένεια σου, να έχεις φάει ζόρια με το κουτάλι, να πήγε η εταιρεία από το είμαστε δυο μήνες μέσα στους μισθούς στο σπάσαμε κάθε ρεκορ φέτος στην αγορά, και δύο χρόνια πριν βγεις στη σύνταξη να παίρνεις πόδι γιατί τα χίλια ήταν πολλά κι ο 25χρονος που θα παρει τη θέση σου θα δουλεύει για 400.
Δανεικά είναι αυτά μαν.
Δανεικά είναι αυτά μαν.
- painkiller4
Μαζί σου είδα την μπάλα που θέλω να βλέπω,να είσαι καλά!
Δεν σου λέω αντίο γιατί θα είσαι πάντα ο αρχηγός μας
Εις το επανιδείν!
Δεν σου λέω αντίο γιατί θα είσαι πάντα ο αρχηγός μας
Εις το επανιδείν!
- ΑποστόληςΑ
Αντίο μεγάλε αρχηγέ!
Ήσουν και θα είσαι πάντα δικός μας.
Ήσουν και θα είσαι πάντα δικός μας.
Εγώ στεναχωριέμαι που δε θα συνεχίσει στην ομάδα.
Τελεία.
Ένα σφίξιμο το νιωσα κ με τον Πέλκα.
Γενικά χαλιεμαι όταν ένας που βοήθησε το σύλλογο φεύγει.
Κρίμα.
Τελεία.
Ένα σφίξιμο το νιωσα κ με τον Πέλκα.
Γενικά χαλιεμαι όταν ένας που βοήθησε το σύλλογο φεύγει.
Κρίμα.
Α) Το αφεντικό είναι αφεντικό. Δεν είναι ο πατέρας σου ή ο αδερφός σου και δε θα γίνει ποτέ. Αν εσύ το πιστεύεις δεν είμαι εγώ που κινδυνεύω να πέσω από τα σύννεφα.gika έγραψε:Obdulio, σε βλέπω να δουλεύεις καμιά 15αρια χρόνια σε μια εταιρεία, να την ξες από πάνω μέχρι κάτω, να δίνεις το είναι σου από το πρωί μέχρι το βράδυ, να νιώθεις το αφεντικό οικογένεια σου, να έχεις φάει ζόρια με το κουτάλι, να πήγε η εταιρεία από το είμαστε δυο μήνες μέσα στους μισθούς στο σπάσαμε κάθε ρεκορ φέτος στην αγορά, και δύο χρόνια πριν βγεις στη σύνταξη να παίρνεις πόδι γιατί τα χίλια ήταν πολλά κι ο 25χρονος που θα παρει τη θέση σου θα δουλεύει για 400.
Δανεικά είναι αυτά μαν.
Β) Δακρύβρεχτη η ιστορία του παραδειγματός σου αλλά ο κύριος Βιεϊρίνια όπως είπα και πριν είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει συνολικά πάρει τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία του συλλόγου.