31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
- falconakis
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Ρε παιδιά σοβαρά τώρα; Τέτοια ώρα τέτοια ποστ;
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Δεν καίγομαι για πώληση Πασχαλακη. Αλλά όπως φαίνεται Άμπελ και Γκαλινοβιτς έχουν καταλήξει σε Ζιφκοβιτς βασικό και τα ρεπορτάζ συνεχίζουν για αγορά τερματοφυλακα.
Κόκαλα έχει αυτή η πρόταση από το εξωτερικό;
- ΑποστόληςΑ
Θυμάστε τον Πασχαλάκη πριν 2 χρόνια στο ίδιο γήπεδο και απέναντι στην ίδια ομάδα;
Σκεφτομουνα χτες την ωρα που φαγαμε το γκολ. Α αυτο θα το εβγαζε ο Πασχα αλλα θα ειχε φαει ενα απο τα αλλα δυο που εβγαλε ομΖιφκο οποτε δεν θα ειχε και σημασια.ΑποστόληςΑ έγραψε:Θυμάστε τον Πασχαλάκη πριν 2 χρόνια στο ίδιο γήπεδο και απέναντι στην ίδια ομάδα;
Το δυστυχημα με τους τερματαδες ειναι Δυστυχως το αποτελεσμα. Αν εγραφα στο μπενφικομανια θα τα εχωνα στον βλαχοδημο που οτι πηγε μεσα εγραψε ενω ο αντιπαλοσμειχε ενα θηριο που δεν κανει 15 μυρια και τα εβγαλε ολα. Εναν τετοιο δεν μπορουμε να παρουμε? Θα εγραφα:)))
Καίγομαι και για εξωαγωνιστικους λόγους.john4serres έγραψε:Δεν καίγομαι για πώληση Πασχαλακη. Αλλά όπως φαίνεται Άμπελ και Γκαλινοβιτς έχουν καταλήξει σε Ζιφκοβιτς βασικό και τα ρεπορτάζ συνεχίζουν για αγορά τερματοφυλακα.
Τον έχω ικανό να διαταράξει την ηρεμία της ομάδας.
Να σεβαστεί την ομάδα που τον ανέδειξε, να φέρει πρόταση και να φύγει.
Από την 6 φώναζα "ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΑΛΑΚΑ". Μη μου το θυμίζεις.ΑποστόληςΑ έγραψε:Θυμάστε τον Πασχαλάκη πριν 2 χρόνια στο ίδιο γήπεδο και απέναντι στην ίδια ομάδα;
Εσύ με αυτά που ποσταρεις μάλλον θέλεις να μην ξαναπαίξεις ποτέ στον ΠΑΟΚ... Με τον φερέιρα προπονητή
Κάτι ωραία λόγια για τον αρχηγό.
Μετά τα δεν υπάρχει ΠΑΟΚ χωρίς εσένα ήρθε το σημερινό... Δεν πρόκειται να παίξει ούτε με τα Κουφάλια
Μετά τα δεν υπάρχει ΠΑΟΚ χωρίς εσένα ήρθε το σημερινό... Δεν πρόκειται να παίξει ούτε με τα Κουφάλια
- ΑποστόληςΑ
Εντάξει, δεν δήλωσε κάτι περίεργο. Απλά έδειξε τη στήριξη του στον Αντρέ, όπως έκαναν και άλλοι.
Ελπίζω να πιάσεις την ευκαιρία από τα μαλλιά σήμερα και να αφήσεις την κακή περσινή χρονιά πίσω.
Συγκέντρωση και τα μυαλά στο κεφάλι και δεν θα ξαναβγείς
Συγκέντρωση και τα μυαλά στο κεφάλι και δεν θα ξαναβγείς
- ΑποστόληςΑ