20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από K_geo »

επισης, ενα τελευταίο αλλά..βγαλμένο μέσα από τη ζωή και αν κανείς..διαφωνεί τότε μάλλον ακόμα παει..γυμνάσιο :) :P

αλλά σε τέτοιες μεγάλες σχέσεις..αγάπης, όταν τα πραγματα φτάνουν στο οριστικό τέλος, πάντα, φταίνε και οι δυο.......

all time classic καταστάσεις
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το έμβλημα από μόνο του δεν κάνει νέα ΠΑΟΚτσακια... και ο Αντρέ έκανε μια γενιά από νέα ΠΑΟΚτσακια.
Αυτός ο μισθοφόρος που γύρισε ένα μήνα νωρίτερα από ρίξη χιαστών και που ο προπονητής του για μήνες ολόκληρους τον έβαζε να αγωνίζεται το ένα 90λεπτο μετά το άλλο... μέχρι που φτάσαμε ως δια μαγείας να μην υπολογίζεται καθόλου στα πλέι οφ και μάθαμε πριν λίγο καιρό ότι γέρασε και δεν μπορεί να προσφέρει στο απαιτητικό σύστημα του ζωγράφου.

Θέλει πολύ προσπάθεια και δουλειά για να καταφέρνεις διαχρονικά να στηρίζεις όλους τους άχρηστους και τους ικανούς να τους πετάς σαν στημένες λεμονοκουπες
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μαγκες μισθοφορο τον αντρε ΔΕΝ μπορει κανεις να τον πει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΝΑΙ. ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΝΑΙ.

Μισθοφόρο, θεωρώ όχι.

Οι λόγοι έχουν πολλάκιες γραφτεί.

υγ: Ρενεγαδε, εγω δεν εγινα ΠΑΟΚ ουτε γιατι εκλαιγε ο Μπανε ουτε γιατι το εβαλε ο Βρυζας στο χαιμπουρι. Εγινα γιατι οταν μπηκα πρωτη φορα Τουμπα επαθα κοκομπλοκο. :) μη σου πω για το πρωτο εκτος, για την πρωτη εκδρομη... :) πιο πολύ από καθε παιχτη στην ισοτρία του ΠΑΟΚ, ενας ήταν αυτός που κρατούσε τη σημαία ΨΗΛΑ ΑΕΝΑΑ. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΛΑΟΣ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

giapas έγραψε:
Sekeris έγραψε:
giapas έγραψε:Τις σημαίες Σεκερη τις έχουμε για να τις κουβαλάνε άξιοι άνθρωποι προσθέτοντας αξία σε αυτές.

Κι ένας τέτοιος έφυγε σήμερα.

Από τη στιγμή που έχω δει live μπροστά στα μάτια μου το απευθείας φάουλ στο τελικό και το σουτ που έριξες στο καπάκι στη πινακίδα κι όλα όσα αυτό συμβόλιζε, μου αδύνατο να αποχαιρετίσω τέτοιο παίκτη.

ΥΓ : Μπράβο στη διοίκηση του επενδυτή κυρίου Σαββίδη.
Σημαια του ΠΑΟΚ ειναι ΜΌΝΟ το εμβλημα του συλλογου και σημαιοφόρος ο Λαός.Όλοι οι αλλοι ειναι μισθοφόροι,πληρώνονται για τη δουλειά τους και απο μένα ως τετοιοι θα κρίνονται.Τον Βιεϊρίνια θα τον κρίνω ως επαγγελματια και οχι ως ΠΑΟΚτση.Αυτα,και δεν προκειται να επανελθω στο θεμα.
Τα εμβλήματα και οι λαοί ήταν 50 χρόνια πριν. Έμβλημα έχει και το μπασκετ , όπως και λαό.
Ο Βιερίνια έφερε πρωταθλήματα , διαφήμισε την ομάδα και γέννησε νέα ΠΑΟΚτσακια.
Και πάνω απόλους ο Σαββίδης με τα λεφτά του.
επαγγελματιας ειναι ο βιερινια απο υις μεγαλυτερες προσωπικοτητες που ο περασαν θα μεινει στην ιστορια του ΠΑΟΚ.....ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΑ 1200000 ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΝΤΡΕ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ? ΦΥΣΙΚΑ ΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΡΩΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ......ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ .....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ .....ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ..... :nairepaok: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Πέμ 08 Οκτ 2020, 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Σημαία ορίζεται στο ποδόσφαιρο ο παίχτης που αρχίζει και κλείνει την καριέρα του στην ίδια ομάδα και γίνεται ταυτόχρονα και θρύλος με την απόδοση του και τα στατιστικά του στην ιστορία της ομάδας. Σαν αριστερό φουλ μπακ σημαία και θρύλος ήταν o Κώστας Ιωσηφίδης κανονικά αλλά στο σύγχρονο ποδοσφαιρο είναι λίγο δύσκολο να παίζει ένας πολύ καλός παίχτης μόνο σε μία ομάδα. Οπως ο Μεσι και ο Τοτι .Επειδή θέλουμε να είμαστε ελαστικοί βάζουμε μέσα και αρκετούς συγχρόνους ''επαγγελματίες'' που μας χάρισαν σπουδαίες στιγμές.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Έφυγε ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που έλαβε συνολικά για τα χρόνια που έπαιξε, τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία του συλλόγου.

Αύριο εσείς θα φτύνετε αίμα να πληρώσετε το νοίκι και το φαΐ των παιδιών σας. Αυτός, ο ένας από σας, δε θα το κάνει ούτε θα απαιτεί από το αφεντικό σας να σας δώσει αύξηση.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

βασικα αυτο ειναι το τελευταιο:

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ (τη λεξη μισθοδορος ειναι ΚΡΙΜΑ να τη λεμε σε αυτο ειδικά το τοπικ!), θα είναι αυτός που θα ξέρω ότι η Γαλατασαραι του έδωσε 2 μύρια, εμείς 500 χιλιάρικα και αυτός είπε ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ. 8-)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas

Δημοσίευση από navigator11 »

Parolos έγραψε:
navigator11 έγραψε:Σοβαρά τώρα, πρέπει κάπου να αποφασίσουμε τι θέλουμε από τη διοίκηση. Και δη τη συγκεκριμένη διοίκηση. Όποτε έδρασε συναισθηματικά κι αφουγκράστηκε τη λαϊκή επιθυμία για παραμονή πχ Κλάους, Βαρέλα, Μπίσεσβαρ, ανά στιγμές μετά άκουγε κι ακούει τα σχολιανά της ότι στερείται τεχνοκρατισμού και σπαταλάει άσκοπα χρήματα, που, αν πήγαιναν αλλού, το αγωνιστικό θα ήταν καλύτερο. Μονά ζυγά δικά μας δε γίνεται. Δε γίνεται να αξιώνουμε σεβασμό της βούλησης του κόσμου για παραμονή αγαπημένου του παίχτη, μη λαμβάνοντας καμιά άλλη παράμετρο υπόψη. Εμένα με ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ, με ή χωρίς Βιειρίνια, να είναι άκρως ανταγωνιστικός και με πνεύμα νικητή σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζεται. Σέβομαι απεριόριστα τον αρχηγό αλλά δεν ξεκινάει από τον ούτε τελειώνει στον Βιειρίνια ο ΠΑΟΚ. Κατανοώ το "χάλασμα", ούτε σε εμένα αρέσει ο συγκεκριμένος αποχωρισμός. Θα συνεχίσει κάθε πλευρά, κοιτώντας μπροστά όμως.
Μια εξήγηση μόνο θέλω από σένα αν θες..

Γιατί διαχρονικά είσαι κατά του Γκαρσία, Βιειρινια και όλους όσους είχαν αντίκρισμα από τον κόσμο..?
Υπάρχει κάποιος σκοπός?

Κάποτε είπες ότι είμαστε τόσο λίγοι και ψάχνουμε να πιαστούμε από το δήθεν του Γκαρσία γιατί δεν είχαμε αγωνιστικές επιτυχίες.. επειδή βλέπω 8 χρόνια μετά τίποτα δεν άλλαξε, πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι λένε, θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις τα ίδια και εδώ, όπως τότε.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διαχρονικά δεν είμαι κατά κανενός.. Το να μη λογίζω μύθο για τον ΠΑΟΚ τον Γκαρσία δε σημαίνει ότι δε συγκινήθηκα στην γκολάρα του στο ματς με τη βαζέλα ή ότι δεν εκτίμησα δεόντως την μπουνιά στην αδερφή τον Ντιόγκο, την αγωνιστική του συνεισφορά κοκ. Για τον Βιεϊρίνια το θεωρώ αστείο καν να απαντήσω. Είναι δεδομένη και εκπεφρασμένη η αγάπη και η εκτίμησή μου. Φαίνεται κι από το άβαταρ άλλωστε. Το να ζητώνται εξηγήσεις και με ύφος από αυτούς, που "τρέχουν" την ομάδα, χρηματοδοτώντας την και δη αδρά μέχρι και σήμερα, επειδή φεύγει ο Βιεϊρίνια δε με βρίσκει σύμφωνο. Είναι τόσο απλό. Δεν τα βρήκαν, για τους όποιους λόγους, και ήρθε ο χωρισμός. Το αν έκρινε λάθος η διοίκηση μένει να φανεί. Το αν θα δικαιωθεί ο Αντελινο, που θεωρεί ότι ακόμα μπορεί να προσφέρει σε σχετικά υψηλό επίπεδο επίσης δε θα αργήσει να φανεί. Αν δεν καταλήξει βέβαια σε καμιά Αραβία. Και δεν το γράφω υποτιμητικά. Αν θες τη γνώμη μου, δεν πιστεύω ότι θα συνεχίσει Ευρώπη. Μάλλον προς Λουτσέσκου τον βλέπω να πηγαίνει.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

K_geo έγραψε:μαγκες μισθοφορο τον αντρε ΔΕΝ μπορει κανεις να τον πει.

Μισθοφόρο, θεωρώ όχι.

υγ: Ρενεγαδε, εγω δεν εγινα ΠΑΟΚ ουτε γιατι εκλαιγε ο Μπανε ουτε γιατι το εβαλε ο Βρυζας στο χαιμπουρι. Εγινα γιατι οταν μπηκα πρωτη φορα Τουμπα επαθα κοκομπλοκο. :) μη σου πω για το πρωτο εκτος, για την πρωτη εκδρομη... :) πιο πολύ από καθε παιχτη στην ισοτρία του ΠΑΟΚ, ενας ήταν αυτός που κρατούσε τη σημαία ΨΗΛΑ ΑΕΝΑΑ. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΛΑΟΣ.
Ακριβως με την σειρά που τα έγραψες .....
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

tolis01 έγραψε:
pgetsos έγραψε:
psiras67 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=4tv9ukOPiCc
Μας γαμησες
Το 10 βγαίνει μέσα στα ζουμιά να μπει το 20 μέσα στα ζουμιά, να γεμίσουμε κι εμείς ζουμιά.
Α στα διάλα psiras67. Θα γυρίσει τώρα η γυναίκα κ θα νομίσει πως με απόλυσαν με web conference.

Αυτό για να μαθαίνουμε ποιους θα βρίζουμε.
Εγώ στην ζωή μου βλέπω τους πάντες καλούς ,
και ας πρόδωσαν της προσδοκείες μου μερικοί από αυτούς ,
εγώ δεν δηλητηριάζω την ψυχή μου ,
τους προσπερνάω και κρατάω της υπέροχες στιγμές που μου χάρισαν .
Δεν γίνετε να είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ και να μην λειτουργείς με το συναίσθημα!
Εμείς μαζί για μια ζωή !! :pano: :pano: :pano:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μισθοφόρο, θεωρώ όχι.

Για να είναι η Τούμπα έτσι και να σου προκαλέσει κοκομπλόκο , η Τούμπα νωρίτερα γέννησε μεγάλες οπαδικές μορφές . Και τις γέννησε γιατί (ανάμεσα στα άλλα) στο χορτάρι της πέρασε ο Κούδας κι ο Παρίδης. Επαγγελματίες ήταν κι αυτοί. Σαν το Βιερίνια.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Obdulio έγραψε:Έφυγε ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που έλαβε συνολικά για τα χρόνια που έπαιξε, τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία του συλλόγου.

Αύριο εσείς θα φτύνετε αίμα να πληρώσετε το νοίκι και το φαΐ των παιδιών σας. Αυτός, ο ένας από σας, δε θα το κάνει ούτε θα απαιτεί από το αφεντικό σας να σας δώσει αύξηση.
Πω σα να ακούω τη μάνα μου, όταν ήμουν μικρός.
''Τι στεναχωριέσαι αγόρι μου που έχασε ο ΠΑΟΚ; Αυτή στεναχωριούνται που αρρώστησες εσύ τις προάλλες'';

Πω ρε μάνα, γέρασες κι ακόμα τις ίδιες μαλακiες λες!
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Στον 2χρονο γιο μου έχω φανέλα Vierinha. Καλή συνέχεια αρχηγέ έχεις προσφέρει τόσα όσα κανείς δεν έχει δώσει από εποχή Μπάνε, πραγματικά λυπάμαι που φεύγεις και δεν τελειώνεις την καριέρα σου σε εμάς. Ελπίζω στο μελλον να σε δούμε στην Τούμπα από άλλο πόστο.
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

και κάτι τελευταίο
μην ψάχνετε ρε αδέρφια παίκτες που να μην κάνουν λάθη
είτε μέσα στο γήπεδο είτε έξω από αυτό
όλοι μας κάνουμε λάθη
για τον αρχηγό μπορεί να μάθουμε κάποτε τη έγινε και μας αποχαιρέτησε , μπορεί και όχι
προχωράμε μπροστά ....
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

giapas έγραψε:

Μισθοφόρο, θεωρώ όχι.

Για να είναι η Τούμπα έτσι και να σου προκαλέσει κοκομπλόκο , η Τούμπα νωρίτερα γέννησε μεγάλες οπαδικές μορφές . Και τις γέννησε γιατί (ανάμεσα στα άλλα) στο χορτάρι της πέρασε ο Κούδας κι ο Παρίδης. Επαγγελματίες ήταν κι αυτοί. Σαν το Βιερίνια.
εεεεεεε δΙΑΦΩΝΩ. :) βασικα...μιλας με ενα απόγονο ενός εκ των ιδρυτών της τούμπας, έστω με μορφή δωρεάς. δε με ένοιαζαν ποτέ οι παιχτες γιαπα. το ασπρομαυρο και ο αητος. τωρα αν εσυ (ή κάποιος, οποιοσφδήποτε, άλλος) επειδη γουσταρες κουδα κτλ εννοειται και το δεχομαι.

ο καθείς άλλωστε έχεις τις αφορμές του ώστε να προβαίνει αντίστοιχα στις πράξεις του.

υγ: κουδας, πρακτορειο οπαπ, χαμουλης :) :) :P
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”