αλλά σε τέτοιες μεγάλες σχέσεις..αγάπης, όταν τα πραγματα φτάνουν στο οριστικό τέλος, πάντα, φταίνε και οι δυο.......
all time classic καταστάσεις
επαγγελματιας ειναι ο βιερινια απο υις μεγαλυτερες προσωπικοτητες που ο περασαν θα μεινει στην ιστορια του ΠΑΟΚ.....ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΑ 1200000 ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΝΤΡΕ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ? ΦΥΣΙΚΑ ΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΡΩΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ......ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ .....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ .....ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ.....giapas έγραψε:Τα εμβλήματα και οι λαοί ήταν 50 χρόνια πριν. Έμβλημα έχει και το μπασκετ , όπως και λαό.Sekeris έγραψε:Σημαια του ΠΑΟΚ ειναι ΜΌΝΟ το εμβλημα του συλλογου και σημαιοφόρος ο Λαός.Όλοι οι αλλοι ειναι μισθοφόροι,πληρώνονται για τη δουλειά τους και απο μένα ως τετοιοι θα κρίνονται.Τον Βιεϊρίνια θα τον κρίνω ως επαγγελματια και οχι ως ΠΑΟΚτση.Αυτα,και δεν προκειται να επανελθω στο θεμα.giapas έγραψε:Τις σημαίες Σεκερη τις έχουμε για να τις κουβαλάνε άξιοι άνθρωποι προσθέτοντας αξία σε αυτές.
Κι ένας τέτοιος έφυγε σήμερα.
Από τη στιγμή που έχω δει live μπροστά στα μάτια μου το απευθείας φάουλ στο τελικό και το σουτ που έριξες στο καπάκι στη πινακίδα κι όλα όσα αυτό συμβόλιζε, μου αδύνατο να αποχαιρετίσω τέτοιο παίκτη.
ΥΓ : Μπράβο στη διοίκηση του επενδυτή κυρίου Σαββίδη.
Ο Βιερίνια έφερε πρωταθλήματα , διαφήμισε την ομάδα και γέννησε νέα ΠΑΟΚτσακια.
Και πάνω απόλους ο Σαββίδης με τα λεφτά του.
Διαχρονικά δεν είμαι κατά κανενός.. Το να μη λογίζω μύθο για τον ΠΑΟΚ τον Γκαρσία δε σημαίνει ότι δε συγκινήθηκα στην γκολάρα του στο ματς με τη βαζέλα ή ότι δεν εκτίμησα δεόντως την μπουνιά στην αδερφή τον Ντιόγκο, την αγωνιστική του συνεισφορά κοκ. Για τον Βιεϊρίνια το θεωρώ αστείο καν να απαντήσω. Είναι δεδομένη και εκπεφρασμένη η αγάπη και η εκτίμησή μου. Φαίνεται κι από το άβαταρ άλλωστε. Το να ζητώνται εξηγήσεις και με ύφος από αυτούς, που "τρέχουν" την ομάδα, χρηματοδοτώντας την και δη αδρά μέχρι και σήμερα, επειδή φεύγει ο Βιεϊρίνια δε με βρίσκει σύμφωνο. Είναι τόσο απλό. Δεν τα βρήκαν, για τους όποιους λόγους, και ήρθε ο χωρισμός. Το αν έκρινε λάθος η διοίκηση μένει να φανεί. Το αν θα δικαιωθεί ο Αντελινο, που θεωρεί ότι ακόμα μπορεί να προσφέρει σε σχετικά υψηλό επίπεδο επίσης δε θα αργήσει να φανεί. Αν δεν καταλήξει βέβαια σε καμιά Αραβία. Και δεν το γράφω υποτιμητικά. Αν θες τη γνώμη μου, δεν πιστεύω ότι θα συνεχίσει Ευρώπη. Μάλλον προς Λουτσέσκου τον βλέπω να πηγαίνει.Parolos έγραψε:Μια εξήγηση μόνο θέλω από σένα αν θες..navigator11 έγραψε:Σοβαρά τώρα, πρέπει κάπου να αποφασίσουμε τι θέλουμε από τη διοίκηση. Και δη τη συγκεκριμένη διοίκηση. Όποτε έδρασε συναισθηματικά κι αφουγκράστηκε τη λαϊκή επιθυμία για παραμονή πχ Κλάους, Βαρέλα, Μπίσεσβαρ, ανά στιγμές μετά άκουγε κι ακούει τα σχολιανά της ότι στερείται τεχνοκρατισμού και σπαταλάει άσκοπα χρήματα, που, αν πήγαιναν αλλού, το αγωνιστικό θα ήταν καλύτερο. Μονά ζυγά δικά μας δε γίνεται. Δε γίνεται να αξιώνουμε σεβασμό της βούλησης του κόσμου για παραμονή αγαπημένου του παίχτη, μη λαμβάνοντας καμιά άλλη παράμετρο υπόψη. Εμένα με ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ, με ή χωρίς Βιειρίνια, να είναι άκρως ανταγωνιστικός και με πνεύμα νικητή σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζεται. Σέβομαι απεριόριστα τον αρχηγό αλλά δεν ξεκινάει από τον ούτε τελειώνει στον Βιειρίνια ο ΠΑΟΚ. Κατανοώ το "χάλασμα", ούτε σε εμένα αρέσει ο συγκεκριμένος αποχωρισμός. Θα συνεχίσει κάθε πλευρά, κοιτώντας μπροστά όμως.
Γιατί διαχρονικά είσαι κατά του Γκαρσία, Βιειρινια και όλους όσους είχαν αντίκρισμα από τον κόσμο..?
Υπάρχει κάποιος σκοπός?
Κάποτε είπες ότι είμαστε τόσο λίγοι και ψάχνουμε να πιαστούμε από το δήθεν του Γκαρσία γιατί δεν είχαμε αγωνιστικές επιτυχίες.. επειδή βλέπω 8 χρόνια μετά τίποτα δεν άλλαξε, πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι λένε, θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις τα ίδια και εδώ, όπως τότε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβως με την σειρά που τα έγραψες .....K_geo έγραψε:μαγκες μισθοφορο τον αντρε ΔΕΝ μπορει κανεις να τον πει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΝΑΙ. ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΝΑΙ.
Μισθοφόρο, θεωρώ όχι.
Οι λόγοι έχουν πολλάκιες γραφτεί.
υγ: Ρενεγαδε, εγω δεν εγινα ΠΑΟΚ ουτε γιατι εκλαιγε ο Μπανε ουτε γιατι το εβαλε ο Βρυζας στο χαιμπουρι. Εγινα γιατι οταν μπηκα πρωτη φορα Τουμπα επαθα κοκομπλοκο.μη σου πω για το πρωτο εκτος, για την πρωτη εκδρομη...
πιο πολύ από καθε παιχτη στην ισοτρία του ΠΑΟΚ, ενας ήταν αυτός που κρατούσε τη σημαία ΨΗΛΑ ΑΕΝΑΑ. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΛΑΟΣ.
Εγώ στην ζωή μου βλέπω τους πάντες καλούς ,tolis01 έγραψε:Το 10 βγαίνει μέσα στα ζουμιά να μπει το 20 μέσα στα ζουμιά, να γεμίσουμε κι εμείς ζουμιά.pgetsos έγραψε:Μας γαμησεςpsiras67 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=4tv9ukOPiCc
Α στα διάλα psiras67. Θα γυρίσει τώρα η γυναίκα κ θα νομίσει πως με απόλυσαν με web conference.
Αυτό για να μαθαίνουμε ποιους θα βρίζουμε.
Για να είναι η Τούμπα έτσι και να σου προκαλέσει κοκομπλόκο , η Τούμπα νωρίτερα γέννησε μεγάλες οπαδικές μορφές . Και τις γέννησε γιατί (ανάμεσα στα άλλα) στο χορτάρι της πέρασε ο Κούδας κι ο Παρίδης. Επαγγελματίες ήταν κι αυτοί. Σαν το Βιερίνια.K_geo έγραψε:μαγκες μισθοφορο τον αντρε ΔΕΝ μπορει κανεις να τον πει.
Μισθοφόρο, θεωρώ όχι.
υγ: Ρενεγαδε, εγω δεν εγινα ΠΑΟΚ ουτε γιατι εκλαιγε ο Μπανε ουτε γιατι το εβαλε ο Βρυζας στο χαιμπουρι. Εγινα γιατι οταν μπηκα πρωτη φορα Τουμπα επαθα κοκομπλοκο.μη σου πω για το πρωτο εκτος, για την πρωτη εκδρομη...
πιο πολύ από καθε παιχτη στην ισοτρία του ΠΑΟΚ, ενας ήταν αυτός που κρατούσε τη σημαία ΨΗΛΑ ΑΕΝΑΑ. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΛΑΟΣ.
Πω σα να ακούω τη μάνα μου, όταν ήμουν μικρός.Obdulio έγραψε:Έφυγε ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που έλαβε συνολικά για τα χρόνια που έπαιξε, τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία του συλλόγου.
Αύριο εσείς θα φτύνετε αίμα να πληρώσετε το νοίκι και το φαΐ των παιδιών σας. Αυτός, ο ένας από σας, δε θα το κάνει ούτε θα απαιτεί από το αφεντικό σας να σας δώσει αύξηση.
εεεεεεε δΙΑΦΩΝΩ.giapas έγραψε:Για να είναι η Τούμπα έτσι και να σου προκαλέσει κοκομπλόκο , η Τούμπα νωρίτερα γέννησε μεγάλες οπαδικές μορφές . Και τις γέννησε γιατί (ανάμεσα στα άλλα) στο χορτάρι της πέρασε ο Κούδας κι ο Παρίδης. Επαγγελματίες ήταν κι αυτοί. Σαν το Βιερίνια.K_geo έγραψε:μαγκες μισθοφορο τον αντρε ΔΕΝ μπορει κανεις να τον πει.
Μισθοφόρο, θεωρώ όχι.