20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
episimos73

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από episimos73 »

Πολύ ωραία, μπράβο σε όλους!
ΠΑΟΚ

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Σοβαρά τώρα, πρέπει κάπου να αποφασίσουμε τι θέλουμε από τη διοίκηση. Και δη τη συγκεκριμένη διοίκηση. Όποτε έδρασε συναισθηματικά κι αφουγκράστηκε τη λαϊκή επιθυμία για παραμονή πχ Κλάους, Βαρέλα, Μπίσεσβαρ, ανά στιγμές μετά άκουγε κι ακούει τα σχολιανά της ότι στερείται τεχνοκρατισμού και σπαταλάει άσκοπα χρήματα, που, αν πήγαιναν αλλού, το αγωνιστικό θα ήταν καλύτερο. Μονά ζυγά δικά μας δε γίνεται. Δε γίνεται να αξιώνουμε σεβασμό της βούλησης του κόσμου για παραμονή αγαπημένου του παίχτη, μη λαμβάνοντας καμιά άλλη παράμετρο υπόψη. Εμένα με ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ, με ή χωρίς Βιειρίνια, να είναι άκρως ανταγωνιστικός και με πνεύμα νικητή σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζεται. Σέβομαι απεριόριστα τον αρχηγό αλλά δεν ξεκινάει από τον ούτε τελειώνει στον Βιειρίνια ο ΠΑΟΚ. Κατανοώ το "χάλασμα", ούτε σε εμένα αρέσει ο συγκεκριμένος αποχωρισμός. Θα συνεχίσει κάθε πλευρά, κοιτώντας μπροστά όμως.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Διαφωνώ κάθετα σε όλες τις τοποθετήσεις ότι μας έχουν γραμμένους στην διοίκηση ...

οι αποδείξεις είναι τόσες πολλές ότι δεν μας έχουν γραμμένους που απαξιώ ακόμα και να το συζητήσω.

από την άλλη προφανώς εδώ υπάρχει θέμα ... και προφανώς επειδή στον ΠΑΟΚ είμαστε παραδοσιακά με τους παίχτες υποστηρίζω όπως όλοι μας τον αρχηγό ... το ότι είναι αρχηγός το έχει κερδίσει πολλά χρόνια με τις πράξεις του και μέσα και έξω από το γήπεδο.

Διαβάζωντας το αντίο δεν βγάζω άκρη ... αφού δεν βγαίνουν στα ίσια να μιλήσουν θα υποθέσω ότι οι καινούργιοι που έχουν την ευθύνη του αγωνιστικού είχαν άλλη άποψη από τους προηγούμενους ... και έδωσαν προφανώς λιγότερα ή καθόλου χρήματα στον Βιερίνια για να μείνει ... επίσης φαίνεται ότι μάλλον είχαν την άποψη ότι δεν μπορεί να παίξει παραπάνω σαν πλέον βασική μονάδα ... από την άλλη ο Βιερίνια θεωρεί εαυτό ακόμα παίχτη ...

κλασική περίπτωση παίχτη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι το τέλος έχει φτάσει. Επειδή εγώ πάντα ήμουν με τον παίχτη και τελευταία φορά ήταν για εμένα η ιστορία με τον Γκαρσία, δεν μπορώ για τον Βιερίνια να μην πάω με την μεριά του ... Γουστάρω Βιερίνια σαν παιδί μου ...

από την άλλη είμαι ΠΑΟΚ και το ίδιο και παραπάνω γουστάρω τόσο την ομάδα μου και τα συμφέροντα της όσο και τους νέους παίχτες που προωθούνται ... εάν το πλάνο λοιπόν είναι να προωθήσουμε τους νέους και να μην δώσουμε τσάμπα λεφτά σε συνταξιούχους ελπίζω να μην δω ξανά παλτά να παίρνουν τσάμπα φράγκα.

Γιατί πλέον είναι πασιφανές ότι με αυτές τις μαλακίες φτάσαμε να μην μπορούμε να κλείσουμε ακόμα και λίγο χαριστικά υποθέσεις που έχουν πολλαπλή αξία για την ομάδα όπως είναι αυτή η ιστορία του Αντελίνο ...

υποσ.
ξέρω ότι ο Σαββίδης θα του το ξεπληρώσει κάποτε αυτό που έγινε ... το θέμα είναι ο ΠΑΟΚ να μην έχει χάσει από αυτή την ιστορία
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Μακάρι να ήταν αλλιώς τα δεδομένα αλλά το πέρασμα του (αθλητικού) χρόνου σε συνδιασμό με τον εγωισμό, μόνο δυσκολίες φέρνει.

δεν υπάρχει αντίο σε τέτοιες περιπτώσεις, παρα μόνο στο επανιδείν.

δεν θελω ουτε να σχολιάσω, ουτε να ερευνήσω ούτε να κρίνω ουτε να κατακρίνω το γιατί ενας εκ των μεγαλύτερων παιχτών στην ιστορία του ΠΑΟΚ έφυγε...νύχτα.

Έφυγε και μέρα βέβαια, την 1η φορά, με χιλιάδες κόσμου να του δίνουν υποσηνείδητα συγκεκριμένο ραντεβού για κάποια χρόνια έπειτα: στη μαγική νύχτα όπου με πειραγμένους χιαστούς μπήκε έστω για 2 λεπτά, ώστε να σηκώσει το πρώτο (2ο αλλά...) πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ μετά απο παραπάνω απο 3 δεκαετίες!

ότι και να είναι, ότι και να έγινε η μοναδική πρόταση που μπορώ να κρατήσω για τη σχέση Βιειρίνια - ΠΑΟΚ, είναι αυτή που έγραψα και πρίν:

σε κάποιες περιπτώσεις, δεν υπάρχουν αντίο, παρα μόνο στο επανιδείν.

Καλή συνέχεια αρχηγέ μου!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Sekeris έγραψε:
giapas έγραψε:Τις σημαίες Σεκερη τις έχουμε για να τις κουβαλάνε άξιοι άνθρωποι προσθέτοντας αξία σε αυτές.

Κι ένας τέτοιος έφυγε σήμερα.

Από τη στιγμή που έχω δει live μπροστά στα μάτια μου το απευθείας φάουλ στο τελικό και το σουτ που έριξες στο καπάκι στη πινακίδα κι όλα όσα αυτό συμβόλιζε, μου αδύνατο να αποχαιρετίσω τέτοιο παίκτη.

ΥΓ : Μπράβο στη διοίκηση του επενδυτή κυρίου Σαββίδη.
Σημαια του ΠΑΟΚ ειναι ΜΌΝΟ το εμβλημα του συλλογου και σημαιοφόρος ο Λαός.Όλοι οι αλλοι ειναι μισθοφόροι,πληρώνονται για τη δουλειά τους και απο μένα ως τετοιοι θα κρίνονται.Τον Βιεϊρίνια θα τον κρίνω ως επαγγελματια και οχι ως ΠΑΟΚτση.Αυτα,και δεν προκειται να επανελθω στο θεμα.
ε όχι ρε συ, δεν είναι το ίδιο να φεύγει ο Βερμπλουμ και το ίδιο να φεύγει ο Αντρέ...
Δηλαδή εσύ όταν μπήκε αλλαγή στη φιέστα, χειροκροτούσες καθιστός κι έλεγες α ένας τραυματίας μισθοφόρος μπήκε, τσάμπα χάσαμε μια αλλαγή; Προφανώς κι όχι.

Τέλος πάντων.
Μπορεί να είναι και θέμα σχεδιασμου, ποτέ δεν ξέρεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Πέμ 08 Οκτ 2020, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Σε θυμάμαι σαν χθες στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν πολλά χρόνια που είχες έρθει δανεικός από την Πόρτο. Περάσαμε και πέρασες πολύ καλά σε μία καριέρα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Έβαλες πολύ ψηλά τον πήχη σαν αποτέλεσμα σε κάθε μεταγραφική περίοδο εδώ και χρόνια να ψάχνουμε νέους Βιερίνια. Θεωρώ ότι εσύ ο Λίνο και ο Ολιβάρες και ο Ιωσηφίδης ήσασταν τα καλύτερα αριστερά φουλ μπακ που είδα στο ΠΑΟΚ. Καλή τύχη στην ζωή σου ότι και να κάνεις σε ευχαριστούμε για όλα δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Είσαι μία από τις σημαίες και τους θρύλους του ΠΑΟΚ. The rest is history.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

navigator11 έγραψε:Σοβαρά τώρα, πρέπει κάπου να αποφασίσουμε τι θέλουμε από τη διοίκηση. Και δη τη συγκεκριμένη διοίκηση. Όποτε έδρασε συναισθηματικά κι αφουγκράστηκε τη λαϊκή επιθυμία για παραμονή πχ Κλάους, Βαρέλα, Μπίσεσβαρ, ανά στιγμές μετά άκουγε κι ακούει τα σχολιανά της ότι στερείται τεχνοκρατισμού και σπαταλάει άσκοπα χρήματα, που, αν πήγαιναν αλλού, το αγωνιστικό θα ήταν καλύτερο. Μονά ζυγά δικά μας δε γίνεται. Δε γίνεται να αξιώνουμε σεβασμό της βούλησης του κόσμου για παραμονή αγαπημένου του παίχτη, μη λαμβάνοντας καμιά άλλη παράμετρο υπόψη. Εμένα με ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ, με ή χωρίς Βιειρίνια, να είναι άκρως ανταγωνιστικός και με πνεύμα νικητή σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζεται. Σέβομαι απεριόριστα τον αρχηγό αλλά δεν ξεκινάει από τον ούτε τελειώνει στον Βιειρίνια ο ΠΑΟΚ. Κατανοώ το "χάλασμα", ούτε σε εμένα αρέσει ο συγκεκριμένος αποχωρισμός. Θα συνεχίσει κάθε πλευρά, κοιτώντας μπροστά όμως.
Μια εξήγηση μόνο θέλω από σένα αν θες..

Γιατί διαχρονικά είσαι κατά του Γκαρσία, Βιειρινια και όλους όσους είχαν αντίκρισμα από τον κόσμο..?
Υπάρχει κάποιος σκοπός?

Κάποτε είπες ότι είμαστε τόσο λίγοι και ψάχνουμε να πιαστούμε από το δήθεν του Γκαρσία γιατί δεν είχαμε αγωνιστικές επιτυχίες.. επειδή βλέπω 8 χρόνια μετά τίποτα δεν άλλαξε, πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι λένε, θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις τα ίδια και εδώ, όπως τότε.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

επίσης μια παρένθεση που ξέχασα..

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ότι μοναδική σημαία του ΠΑΟΚ είναι το έμβλημα του και ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ φορέας αυτού.

αλλά υπάρχουν και μερικοί τύποι που στο πέρασμα των ετών, πολύ απλά... τους νιώθουμε μέρος..του ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

Μερικοί δε..εξελίχθηκαν σε ΗΓΕΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

navigator11 έγραψε:
jibbie έγραψε:δεν σε αποχαιρετω ρε φιλε, δεν το αντεχει η ψυχη μου. μια ζεστη αγκαλια, κι ενα μεγαλο ευχαριστω για ολα.
Ψιτ, σε σένα μιλάω. Αβαταρ τελικά δε θα αλλάξω. :mrgreen: :pano:
και πολυ καλα θα κανεις :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Sick Bastard έγραψε:
Sekeris έγραψε:
giapas έγραψε:Τις σημαίες Σεκερη τις έχουμε για να τις κουβαλάνε άξιοι άνθρωποι προσθέτοντας αξία σε αυτές.

Από τη στιγμή που έχω δει live μπροστά στα μάτια μου το απευθείας φάουλ στο τελικό και το σουτ που έριξες στο καπάκι στη πινακίδα κι όλα όσα αυτό συμβόλιζε, μου αδύνατο να αποχαιρετίσω τέτοιο παίκτη.

Σημαια του ΠΑΟΚ ειναι ΜΌΝΟ το εμβλημα του συλλογου και σημαιοφόρος ο Λαός.Όλοι οι αλλοι ειναι μισθοφόροι,πληρώνονται για τη δουλειά τους και απο μένα ως τετοιοι θα κρίνονται.Τον Βιεϊρίνια θα τον κρίνω ως επαγγελματια και οχι ως ΠΑΟΚτση.Αυτα,και δεν προκειται να επανελθω στο θεμα.
ε όχι ρε συ, δεν είναι το ίδιο να φεύγει ο Βερμπλουμ και το ίδιο να φεύγει ο Αντρέ...
Δηλαδή εσύ όταν μπήκε αλλαγή στη φιέστα, χειροκροτούσες καθιστός κι έλεγες α ένας τραυματίας μισθοφόρος μπήκε, τσάμπα χάσαμε μια αλλαγή; Προφανώς κι όχι.

Τέλος πάντων.
Μπορεί να είναι και θέμα σχεδιασμου, ποτέ δεν ξέρεις.
Μ αρέσει που χαϊδεύεις αυτιά..
Άμα είναι μισθοφόρος τότε Σέκερη του χρωστάς άλλο 1,2Μ συμβόλαιο που άφησε τα 2,5 της Βόλφσμπουργκ για να έρθει με τα μισά εδώ. Όχι?

Όλες οι ομάδες έχουν παίχτες σημαίες, αλλά μάλλον στον ΠΑΟΚ δε βολεύει.. γίναμε πελάτες βλέπεις..

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ίσα ίσα που τεχνοκρατικά σκεπτόμενη η διοίκηση, θα έπρεπε να τον ανανεώσει για πολλούς αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικους λόγους.

Συναισθηματικά λειτουργώντας όμως και για το καπρίτσιο κυρίως του προπονητή, δεν ανανεώθηκε...

Αυτή λοιπόν την αντιπαραβολή τεχνοκρατισμου και συναισθήματος ίσα ίσα είναι υπέρ αυτών που ρωτάνε και θέλουν να μάθουν τις εξηγήσεις του γιατί...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Σε ευχαριστώ για όλα Αρχηγέ.
Είσαι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής
της νεότερης Ιστορίας του ΠΑΟΚ.

Ήσουν η καψούρα μου σαν παίκτης, γιατί σε εσένα πάντα έβλεπα στο γήπεδο αυτόν τον ΠΑΟΚ που έχω στο μυαλό μου.

Τον Νικητή, τον Μαχητή, τον Άνθρωπο.

Είσαι ο Αρχηγός της καρδιάς μου.

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ INVINCIBLES

Το ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, δεν μπορεί να περιγράψει την ευγνωμοσύνη, το σεβασμό και την περηφάνια που νιώθω για σένα.

Με δάκρυα στα μάτια σαν μικρό παιδάκι θέλω να σου πω...

ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ

[youtube]n4kMZ6x8Uks[/youtube]
VIEIRINHA OE OE OE
VIEIRINHA OE OE OE
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Πέμ 08 Οκτ 2020, 15:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Sekeris έγραψε:

Τα εμβλήματα και οι λαοί ήταν 50 χρόνια πριν. Έμβλημα έχει και το μπασκετ , όπως και λαό.
Ο Βιερίνια έφερε πρωταθλήματα , διαφήμισε την ομάδα και γέννησε νέα ΠΑΟΚτσακια.
Και πάνω απόλους ο Σαββίδης με τα λεφτά του.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

pgetsos έγραψε:
psiras67 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=4tv9ukOPiCc
Μας γαμησες
Το 10 βγαίνει μέσα στα ζουμιά να μπει το 20 μέσα στα ζουμιά, να γεμίσουμε κι εμείς ζουμιά.
Α στα διάλα psiras67. Θα γυρίσει τώρα η γυναίκα κ θα νομίσει πως με απόλυσαν με web conference.

Αυτό για να μαθαίνουμε ποιους θα βρίζουμε.
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Βρε φατε ΠΑΟΚτσηδιλικι απο επαγγελματιες,ειναι δικαίωμά σας.Γιατι πρεπει με το ζόρι να φαω κι εγω;Προσπεράστε το ποστ και πηγαινετε παρακατω,τοσο δυσκολο ειναι;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”