Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Plz mods σβηστε τα καποιος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Πέμ 08 Οκτ 2020, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξανασβηνω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Πέμ 08 Οκτ 2020, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σβηνω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Πέμ 08 Οκτ 2020, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τελείωσε με την πώληση της Ξάνθηςkataramenos5 έγραψε:Μια ερωτηση εκεινη η υπόθεση με το - 7 λογω ξανθης τελείωσε οριστικα.?Αν οχι ποιο το νοημα να ξοδεψεις τωρα χρημα σε αμφιβολες επιλογες?
- Sick Bastard
Κι έτσι λοιπόν παιδιά, το καλοκαίρι των προκριματικών CL, του εξορθολογισμού, του σχεδιασμού και του πλάνου
(με ή χωρίς εισαγωγικά οι λέξεις),
ο ΠΑΟΚ έχασε τους 2 αρχηγούς του.
Καλά κουράγια σ αυτούς που έμειναν.
(με ή χωρίς εισαγωγικά οι λέξεις),
ο ΠΑΟΚ έχασε τους 2 αρχηγούς του.
Καλά κουράγια σ αυτούς που έμειναν.
Δεν θα γινει εφετειο? Αφου πρεπει να εκδικαστει στο εφετειο. Εγω εκει ειχα μεινει. Το γεγονος οτι η εεα επετρεψε την αγοραπωλησια απλα ισχυροποιει την θεση μας γιατι δεχονται οτι η ξανθη ανηκε στον πανοπουλο. Τυπικα ναμιζω οτι πρεπει να εκδικαστει στο εφετειο. Και η παε κοιμαται και δεν πιεζει να τελειωσουμε. Εχουν δουλειες αλλες τα παλικαρια.Mitsospaoki4 έγραψε:Τελείωσε με την πώληση της Ξάνθηςkataramenos5 έγραψε:Μια ερωτηση εκεινη η υπόθεση με το - 7 λογω ξανθης τελείωσε οριστικα.?Αν οχι ποιο το νοημα να ξοδεψεις τωρα χρημα σε αμφιβολες επιλογες?
- kataramenos5
Εαν υπαρχει περιπτωση να φας κανα ξεχασμενο - 7 τοτε το πρωταθλημα βγαινει απο τη λιστα και βασικος στοχος ηταν οι ομιλοι europa. Πορεια στην ευρωπη δυσκολα να κανεις με τοσες αλλαγες στο ροστερ.Gospi έγραψε:Επειδη δειξαμε οτι αν εχουμε διαθεσιμο 1μιση και 2 μηνες κάνουμε και γαμω τις επιλογες ε?
Και καλυπτουμε ολα μας τα κενα .
Αν τον γεναρη ειμαστε εκτος ευρωπης δεν θα γινει καμια μεταγραφη παρανμονο αντικαταστασης σε περιπτωση πωλησης ή αποχωρησης...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εαν η διοικηση κρατησε Αμπελ απλα και μονο λογω μειωμενου ρισκου κι αποζημιωσης ποιος ο λογος να κανει ακριβες μεταγραφες.Θα τις κανει ο επομενος.
Εαν ο βασικος στοχος για φετος ηταν ο εξορθολογισμος των συμβολαιων και η μειωση του ανοιγματος ποιος ο λογος να μεγαλωσεις το ανοιγμα με ακομα μια μεταγραφη? Θα τις μοιρασεις στην επομενη χρονια.
Προσπαθω να το δω απ την πλευρα της εταιριας ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οχι του οπαδου.
αναλογα την ποιοτητα λογικαrenegade έγραψε:Πόσο να κάνει άραγε ο Φούντας?

Αμα παρουμε με κανα τριαρι και τον φουντα απο την Rapid θα μας κυνηγαν οι οπαδοι τους. Πηραμε τον αρχηγο τους Σβαμπ, το καλυτερο επιθετικο τους χαφ και με φουντα τον καλυτερο τους φορ
- Sick Bastard
- invincible
Εγώ χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ αρχίζει και λειτουργεί πλέον σαν μία κερδοφόρα επειχήρηση και όχι σαν ένα βαρέλι δίχως πάτο. Χαίρομαι που πλέον ο Ζησης Βρύζας έχει γραφείο στο κόκκινο κτήριο Σαββίδη στην Αγίας Σοφίας και περνάει από κόσκινο όλες τις μεταγραφές και κόβει και ράβει και σώζει τον ΠΑΟΚ την τελευταία στιγμή από παίχτες που θα έρθουν και δεν θα έχουν καμία προοπτική.
Θέλω ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ να αρχίζει και να βγάζει κέρδος από τον ΠΑΟΚ και όποτε κρίνει αυτός ότι υπάρχει έδαφος και ευκαιρία να χώνει λίγο παραπάνω στις μεταγραφές όποτε και όταν χρειάζεται. Για την φετινή χρονιά και για τις προοπτικές αυτής της χρονιάς ξεκινήσαμε καλά στις μεταγραφές. Μπορούν να προστεθούν και κάποιες πινελιές τον χειμώνα και να πωληθούν και άλλοι όποτε βρούμε την ευκαιρία.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει κάποια χρόνια να λειτουργεί και σαν κερδοφόρα επειχήρηση για να ισοφαρίζουμε τα σπασμένα και τα λάθη των προηγούμενων χρόνων. Ξέρω ότι στο μέλλον αν δεν είναι του χρόνου ή του παραχρόνου ο πρόεδρος κάποια χρονιά θα τρελαθεί και θα χώσει περισσότερα εκατομμύρια για μεταγραφές και θα ανεβάσει και τα συμβόλαια και το μπατζετ. Καταλαβαίνω ότι φέτος δεν είναι η χρονιά.
Επίσης χαίρομαι ότι επιτέλους σκέφτεστε να βρείτε έναν σαν τον Μπεο στον ΠΑΟΚ να κάνει κουμάντο σε όλα. Εναν Μπέο θέλει ο ΠΑΟΚ για να δείτε προγραμματισμό ... και όχι μόνο ο ΠΑΟΚ αλλά και ο δήμος της Θεσσαλονίκης.
Θέλω ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ να αρχίζει και να βγάζει κέρδος από τον ΠΑΟΚ και όποτε κρίνει αυτός ότι υπάρχει έδαφος και ευκαιρία να χώνει λίγο παραπάνω στις μεταγραφές όποτε και όταν χρειάζεται. Για την φετινή χρονιά και για τις προοπτικές αυτής της χρονιάς ξεκινήσαμε καλά στις μεταγραφές. Μπορούν να προστεθούν και κάποιες πινελιές τον χειμώνα και να πωληθούν και άλλοι όποτε βρούμε την ευκαιρία.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει κάποια χρόνια να λειτουργεί και σαν κερδοφόρα επειχήρηση για να ισοφαρίζουμε τα σπασμένα και τα λάθη των προηγούμενων χρόνων. Ξέρω ότι στο μέλλον αν δεν είναι του χρόνου ή του παραχρόνου ο πρόεδρος κάποια χρονιά θα τρελαθεί και θα χώσει περισσότερα εκατομμύρια για μεταγραφές και θα ανεβάσει και τα συμβόλαια και το μπατζετ. Καταλαβαίνω ότι φέτος δεν είναι η χρονιά.
Επίσης χαίρομαι ότι επιτέλους σκέφτεστε να βρείτε έναν σαν τον Μπεο στον ΠΑΟΚ να κάνει κουμάντο σε όλα. Εναν Μπέο θέλει ο ΠΑΟΚ για να δείτε προγραμματισμό ... και όχι μόνο ο ΠΑΟΚ αλλά και ο δήμος της Θεσσαλονίκης.
Και πόσα λειτουργεί ο ΠΑΟΚ σαν κερδοφόρα επιχείρηση?invincible έγραψε:Εγώ χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ αρχίζει και λειτουργεί πλέον σαν μία κερδοφόρα επειχήρηση και όχι σαν ένα βαρέλι δίχως πάτο. Χαίρομαι που πλέον ο Ζησης Βρύζας έχει γραφείο στο κόκκινο κτήριο Σαββίδη στην Αγίας Σοφίας και περνάει από κόσκινο όλες τις μεταγραφές και κόβει και ράβει και σώζει τον ΠΑΟΚ την τελευταία στιγμή από παίχτες που θα έρθουν και δεν θα έχουν καμία προοπτική.
Πόσα εκατομμύρια έχασε ο ΠΑΟΚ φέτος επειδή δεν έκανε τα στοιχειώδη και άφησε παίκτες όπως ο λημνιός ο πέλκας ο ακπόμ στο τελευταίο έτος του συμβολαίου τους?