Ο Λημνιός και ο Γιαννούλης είναι 2 παραδείγματα στοχευμένης ενίσχυσης/ project, που αποδείχθηκε ότι άξιζαν.Totem_pk έγραψε:Bersekere ο προβληματισμος μου ειναι οτι αν αρχισουμε να πηγαινουμε σε τετοιες λυσεις τοτε θα εχουμε κανει πολλα βηματα πισω. Περα απο ορισμενες λιγες στον αριθμο εξαιρεσεις οποτε πηγαμε σε τετοιες λυσεις δεν κερδισαμε τιποτα. Και οχι μονο εμεις αλλα και ο γαυρος που καποτε εκανε μαζωμα στην Ελλαδα. Κανεις σχεδον δεν επιασε. Ας δουμε παντως την προοπτικη γιατι το προτζεκτ φαινεται ενδιαφερον με τοσους νεους και εξελιξιμους στην ομαδα.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- bersekeros
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
-
Η Rogon είναι ένα από τα μεγαλύτερα μανατζερικά γραφεία της Γερμανίας μέλος του οποίου είναι και ο Κουτσολιάκος αλλά δεν είναι ο Κουτσολιάκος η Rogon αποκλειστικά.....Ο Ρέμπε έχει πολύ καλή σχέση με την εταιρία και όχι μόνο με τον Κουτσολιάκοbersekeros έγραψε: Για τον Lusamba μου είπε ένας φίλος σήμερα ότι άκουσε στα ράδια ότι τον κοιτάμε. Είναι και ROGON (Κουτσολιάκος) που μας αρέσει δεν μας αρέσει κάνουμε νταλαβέρια.
- sakis_the_fraud
Απο τετοιες ομαδες τσιμπας μονο πιτσιρικαδες με προοπτικη, πχ λημνιος, μιχαι, ουαρντα (ασχετα που μας βγηκε χαζος) κλπ ωστε να εξελιχθουν λιγο στην ομαδα.bersekeros έγραψε:Totem_pk συμφωνώ μαζί σου, αλλά κατά καιρούς στο παρελθόν, μερικοί παίκτες που αποκτήθηκαν από μικρότερες ομάδες όπως ο Ίβιτς και ο Βιτόλο, αποτέλεσαν πολύ καλές στοχευμένες προσθήκες.
Όχι να κάνουμε παιδομάζωμα από αυτές τις ομάδες , αλλά μία , άντε δύο στοχευμένες προσθήκες.
Δεν εχει κανενα νοημα να πας να παρεις ετοιμο παιχτη, μονο για το ροτεισιον η για να καλυψει καμια εκτακτη τρυπα. Ακομα θυμαμαι τον Φιλομενο, το παλικαρι παστελωνε αβερτα και οταν ηρθε σε μας ηταν σαν να τον ευνουχισαν!
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Μακαρι να βγει ο Μουργκ αστερι. Με την αποχωρηση Πελκα θα εχουμε θεμα εκει στο κεντρο. Ο προπονητης μας νομιζω πως θελει τους παικτες να ειναι ολοκληρωμενοι και παικταραδες στις θεσεις τους αλλα αυτο δεν ξερω αν εμεις σαν ΠΑΟΚ μπορουμε να το υποστηριξουμε. Ειναι βεβαια το μοντερνο ποδοσφαιρο ετσι αλλα Πολλα τα λεφτα.
Ναι ρε Σακη αυτον τον Φιλομενο ειχα και εγω στο μυαλο μου και δεν μπορουσα να θυμηθω επιθετο. Τι παικταρα ηταν στην ομαδα του και πως επαιξε σε εμας
Ναι ρε Σακη αυτον τον Φιλομενο ειχα και εγω στο μυαλο μου και δεν μπορουσα να θυμηθω επιθετο. Τι παικταρα ηταν στην ομαδα του και πως επαιξε σε εμας
Ρε παιδια πισω απο τον φορ σαν εξτρεμοεσωτερικοδεκαροψευτοεννιαρια εχουμε πολυ πραμα.
Ζιφκοβιτς
Τζολης
Μουργκ
Μπισεσβαρ
Ζαμπα
Ε δεν χωραει αλλος ρε παιδια.
Ζιφκοβιτς
Τζολης
Μουργκ
Μπισεσβαρ
Ζαμπα
Ε δεν χωραει αλλος ρε παιδια.
Αναφερομουνα για ολοκληρωμενους παικτες μεγαλυτερους σε ηλικια. Φιλομενο, χαβιτο, και τετοιους. Για νεους και εξελιξιμους μαι συμφωνω. Η στοχευση πχ με Βιτολο ηταν σουπερ για την ομαδα γιατι ανεδειξε Τις αρετες του Παμπλο. Απλα στο γενικο πλαισιο αυτοι οι παικτες μπορει να ειναι σουπερ στις ομαδες τους αλλα η μεχρι τωρα εμπειρια δεν ειναι καλη. Εκτος κιαν πεσει το επιπεδο της ομαδας οποτε μετα μιλαμε αλλιως. Αυτη ειναι η ανησυχια μου.bersekeros έγραψε:Ο Λημνιός και ο Γιαννούλης είναι 2 παραδείγματα στοχευμένης ενίσχυσης/ project, που αποδείχθηκε ότι άξιζαν.Totem_pk έγραψε:Bersekere ο προβληματισμος μου ειναι οτι αν αρχισουμε να πηγαινουμε σε τετοιες λυσεις τοτε θα εχουμε κανει πολλα βηματα πισω. Περα απο ορισμενες λιγες στον αριθμο εξαιρεσεις οποτε πηγαμε σε τετοιες λυσεις δεν κερδισαμε τιποτα. Και οχι μονο εμεις αλλα και ο γαυρος που καποτε εκανε μαζωμα στην Ελλαδα. Κανεις σχεδον δεν επιασε. Ας δουμε παντως την προοπτικη γιατι το προτζεκτ φαινεται ενδιαφερον με τοσους νεους και εξελιξιμους στην ομαδα.
- bersekeros
Εύλογη η ανησυχία και την συμμερίζεται και η ομάδα, που έχει σταματήσει να πηγαίνει σε τέτοιες λύσεις...
όμως πάντα θα υπάρχουν κελεπούρια και στην Ελλάδα.
Είναι θέμα scouting να μην ξαναφάμε τις νερόβραστες πατάτες που φάγαμε παλιά.
όμως πάντα θα υπάρχουν κελεπούρια και στην Ελλάδα.
Είναι θέμα scouting να μην ξαναφάμε τις νερόβραστες πατάτες που φάγαμε παλιά.
-
- Επικοινωνία:
Μακάρι να το έβλεπαν έτσι και στην διοίκηση αλλά μάλλον με την όρεξη θα μείνουμε.....Πάντως εμένα και αυτός ο Irvine με ψήνει πολύ!Ο Prijo του κέντρου...makispaspartou έγραψε:Lusamba Halilovic και αντιστρέφεται το κλίμα!!! χαχαχα
Τουλάχιστον σε προσδοκίες...
Πάντως ταιριάζουν γάντι στο ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει ο μάγος.. ή μάλλον ζωγράφος..
-
- Επικοινωνία:
Ο Esiti η μόνη περίπτωση αναδειχθεί είναι ως "πόρτα" στα Λαδάδικα.Dimg4 έγραψε:Ο Εσιτι θα αναδειχνει μονο σε τριαδα πισω απο Καντουρι και Σβαμπ.
- bersekeros
Το μεγαλύτερο "πρόβλημα" και η "σκιά" με τον Εσίτι για μένα θα είναι για πάντα το κόστος κτήσης και το συμβόλαιό του.boogeyman77 έγραψε:Ο Esiti η μόνη περίπτωση αναδειχθεί είναι ως "πόρτα" στα Λαδάδικα.Dimg4 έγραψε:Ο Εσιτι θα αναδειχνει μονο σε τριαδα πισω απο Καντουρι και Σβαμπ.
Αν ήταν περίπτωση οικονομικού rotation ρολίστα, θα μιλούσαμε για όλοι για έναν τίμιο "εργάτη" .
-
- Επικοινωνία:
Από το εγχώριο παζάρι αυτός που ξεχωρίζει για εμένα και ίσως αξίζει να ενδιαφερθούν είναι ο Romanic της Λαμίας. Ίσως και ο Μανδάς του ΑτρομήτουTotem_pk έγραψε:Εγω γιατι νομιζω οτι κατι τετοιο θα ειναι το μελλον μας το επομενο,διαστημα? Οχι απαραιτητα για τον Σασα αλλα ας πουμε το δεξι μπακ του βολου, ο αριστερος χαφ του παναιτωλικου, αυτος του Οφη κλπ.Dimg4 έγραψε:Γιατι να φας πεσιμο? Τη γνωμη σου λες για παικτη. Δεν εχω καλη αποψη για τον παικτη, νομιζω χρειαζομαστε πλυ καλυτερο για τετοια θεση κλειδι.bersekeros έγραψε:Θα το γράψω και ας φάω πέσιμο.
Εμένα στα χαφ δεν θα με χάλαγε καθόλου στο μέλλον ο Lucas Sasha από το ληκι.
Στα 31 θα είναι το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο και δεν έχει ανανεώσει.
1/1/2021 πας και τον υπογράφεις.
Ο Κολκας εχει πει προχτες οτι τον εξεταζαν σοβαρα στην διοικηση αλλα αποφασισαν να μην προχωρησουνmakispaspartou έγραψε:Ρε σεις Lusamba πολύ καλός.. ό,τι πιο κοντά σε Καμαρά.. Τι παίζει με αυτόν? Είναι και της Rogon... Πώς είναι δυνατόν ενώ ψάχνουμε για χαφ να μην τον έχουμε κλείσει ήδη? Πακέτο με Murg.
Επειδή φίλοι μου έχω παρακολουθώ όλες τις ομάδες στην εγχώρια σούπαλίγδα αυτοί που για εμένα έπρεπε να ασχοληθούμε (όπως έκανε παλαιότερα ο gayΡος) και κράτησαν κανα 3-4 και βγήκαν τον Μπουχαλάκη/Μασούρα(παλιά Μανιάτη Κολοβό)/Bruno και η ΑΕΚ τον Μάνταλο/Μπακάκη/Σβάρνα(απ χθες εγινε κ διεθνής/Αθανασιάδη(τερματά) πήραν τώρα και 1 από τον Εργοτέλη που τον πιστεύουν δανεικό το στείλαν στην Φόλενταμ τον Ιατρούδη από Εργοτέλη +++ κ ο Βάζελος παλαιότερα που τώρα έχει προβλήματα.
ΟΦΗ: Nabi (26χρονών 10άρι) όλος ο ΟΦΗ στηρίζεται σε αυτόν λήγει το 2021 το συμβόλαιό του
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Λιάβας (19χρονος με συμμετοχες στη λίγδα 35 παίζει δεξί+αριστερό μπάκ) το 2023 λήγει το συμβόλαιο
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΜΑΝΤΑΣ(ΤΕΡΜΑΤΑΣ εξελίξιμος Έλληνας 19χρονος)το 2022 λήγει το συμβόλαιο του
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.: Πασαλίδης (θεσσ/νικιος από το Κορδελιό) 23-24 ηλικία ΠΑΟΚτσής δηλωμένος στυλ Mihaj λήγει το συμβόλαιο του το 2022 και τον Τζίμα 19χρονος εξτρεμο-10άρι εξελίξιμος διεθνής στην u19 λήγει το συμβόλαιο του το 2021
ΛΑΜΙΑ: Romanić στυλ Τζόλη που έχουμε αριστερο-επιθετικός 22χρονος Σερβος λήγει το συμβόλαιο του 2021
κατά εμέ αυτούς πρέπει να πάρεις γιατί έχει και από εγχώρια αγορά παίχτες να σου βγουν εξελίξιμους η backup που από του χρόνου θα χρειάζεσαι με αρκετές συμμετοχές που οι Έλληνες που ανέφερα έχουν στη σουπαλιγδα,
σύμφωνα με την UEFA κανονισμους για τα Ευρωπαικά ματς και να δώσουν λύσεις.
ΟΦΗ: Nabi (26χρονών 10άρι) όλος ο ΟΦΗ στηρίζεται σε αυτόν λήγει το 2021 το συμβόλαιό του
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Λιάβας (19χρονος με συμμετοχες στη λίγδα 35 παίζει δεξί+αριστερό μπάκ) το 2023 λήγει το συμβόλαιο
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΜΑΝΤΑΣ(ΤΕΡΜΑΤΑΣ εξελίξιμος Έλληνας 19χρονος)το 2022 λήγει το συμβόλαιο του
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.: Πασαλίδης (θεσσ/νικιος από το Κορδελιό) 23-24 ηλικία ΠΑΟΚτσής δηλωμένος στυλ Mihaj λήγει το συμβόλαιο του το 2022 και τον Τζίμα 19χρονος εξτρεμο-10άρι εξελίξιμος διεθνής στην u19 λήγει το συμβόλαιο του το 2021
ΛΑΜΙΑ: Romanić στυλ Τζόλη που έχουμε αριστερο-επιθετικός 22χρονος Σερβος λήγει το συμβόλαιο του 2021
κατά εμέ αυτούς πρέπει να πάρεις γιατί έχει και από εγχώρια αγορά παίχτες να σου βγουν εξελίξιμους η backup που από του χρόνου θα χρειάζεσαι με αρκετές συμμετοχές που οι Έλληνες που ανέφερα έχουν στη σουπαλιγδα,
σύμφωνα με την UEFA κανονισμους για τα Ευρωπαικά ματς και να δώσουν λύσεις.
Χρειαζόμαστε ρε γμτ έναν ακόμη ποιοτικό χαφ, δίπλα στον αέρινο, φέτος, Ομάρ. Ο Σβαμπ είναι λίγος. Αυτός όμως που μου φαίνεται ακόμη λιγότερος και ελπίζω να διαψευστώ, είναι ο ροκαμπιλάς, ο Τσόλακ.
xanapaok έγραψε:Χρειαζόμαστε ρε γμτ έναν ακόμη ποιοτικό χαφ, δίπλα στον αέρινο, φέτος, Ομάρ. Ο Σβαμπ είναι λίγος. Αυτός όμως που μου φαίνεται ακόμη λιγότερος και ελπίζω να διαψευστώ, είναι ο ροκαμπιλάς, ο Τσόλακ.

*Που δεν ήξερα κανένα από τους 2 γιατί Αυστριακό και Κροατία δεν παρακολουθούσα/ώ παιχνίδια.
Μια χαρά είναι και οι 2 απορώ γιατί βγάζετε παλτά παίχτες λες κ θέλετε να έπαιζε στην ομάδαμας ο Busquets