Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Dimg4 »

Πραγματικα τι εχετε δει απο τον Αουγκουστο και τον υπολογιζετε σταθερα στα χαφ δεν εχω ιδεα. Ενα σουτακι καλουτσικο εχει, ανασταλτικα ειναι τραγικος και ειναι εξαιρετικα αργος για τη θεση
kayde

Δημοσίευση από kayde »

pilotos έγραψε:Ότι είχα να πω εδώ μέσα το είπα, όσο πιο καθαρά μπορούσα, (δεν ήταν εύκολο πάντα να ξέρετε) σαν να μιλούσα σε φίλους που τους ήξερα χρόνια, στο τέλος θα μας πουν ότι τα παίρνουμε για να γράφουμε κιόλας και ζούμε κι από αυτό, Τζος τράβα ξανά διάβασε εσύ κι ο Μπάνε από το 668 και κάτω του παρόντος στις 27 Σεπτεμβρίου, πριν το ματς με την Κρασνοντάρ, έτσι για χουλιαμα να γελάσετε με τις "πληροφορίες"

Μόνο ΠΑΟΚ
Log out οριστικά και μόνιμα

Υγ συγγνώμη αν στεναχωρεσα κάποιον, χωρίς να το θέλω, Γιώργος

Στάλθηκε από SM-N975F

Καθεστε και δινετε σημασια σε σχολια απο ψευδωνυμα που στη τελικη δε "χλευαζουν" εσενα σα προσωπο αλλα ενα ποστ καποιου πιλοτου σ'ενα φορουμ.Στη τελικη ριξτε ενα μπινελικι,φατε ενα μπαν και τελειωσε.

Οφ τοπικ το ξερω,αν ειναι για αλλου ας φυγει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kayde την Τετ 07 Οκτ 2020, 22:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
cambiaso

Δημοσίευση από cambiaso »

Έχεις κανείς άποψη εάν θα μπορούσε ο fabio borini να βοηθήσει για την επίθεση?
Demir

Δημοσίευση από Demir »

https://www.youtube.com/watch?v=QjG7ChJM72k
τα περσινα του κροατη. μια χαρα φαινεται αλλα εξτρεμ επαιζε...
Άβαταρ μέλους
theodorosstefan

Δημοσίευση από theodorosstefan »

cambiaso έγραψε:Έχεις κανείς άποψη εάν θα μπορούσε ο fabio borini να βοηθήσει για την επίθεση?
Και εγώ τον έβλεπα πριν λιγο το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζουμε τι κουδούνια έχουν..... Χαρακτήρα.... Αν είναι αλκοολικοί.... Αν γκομενιζουν.... Μπορεί να πάρεις καποιον ελεύθερο καλό όνομα και να σου τα τιναξει όλα τα αποδυτήρια στον αέρα.... Δεν πιστεύω εμμέσως ffp να πετάμε λεφτά στον αέρα με πειράματα.... Προτιμωτερο είναι να μπουν στην ανάγκη δικά μας παιδιά....
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πχ να πας να τον κλεισεις και να διαπιστωσεις οτι μολις ειπες οκ αρχισε να tagαρει οτι νιμου παιζει στην πολη

και λεφτα να τον δωσεις και τα κοριτσια μας να παρει ενα πραγμα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Demir έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=QjG7ChJM72k
τα περσινα του κροατη. μια χαρα φαινεται αλλα εξτρεμ επαιζε...
Δεν εχει καθολου νουμερα για τη θεση ρε γμτ,ασε που ειναι ΚΑΙ αυτος αριστεροποδαρος,ιδια σχεδον χαρακτηριστικα με Ζιφκοβιτς και Μουργκ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Dimg4 έγραψε:Πραγματικα τι εχετε δει απο τον Αουγκουστο και τον υπολογιζετε σταθερα στα χαφ δεν εχω ιδεα. Ενα σουτακι καλουτσικο εχει, ανασταλτικα ειναι τραγικος και ειναι εξαιρετικα αργος για τη θεση
Σταθερά στα χαφ μπορεί να μην είναι αλλά ούτε και για πέταμα. Νέος παίκτης απ' την άλλη άκρη του κόσμου σε προβληματικό ΠΑΟΚ ήρθε. Λογικό να θέλει παραπάνω χρόνο.

Δεν έχει απλώς καλουτσικο σουτακι αλλά φοβερό βρωμοσουτο και το έδειξε αρκετές φορές παρότι εντελώς εκτός κλίματος.

Άργος δεν είναι ούτε βαρύς.

Ανασταλτικά όντως δεν μου άρεσε κι εμένα, εντελως άσχετος με το θέμα μου φάνηκε.

Στο νέο σύστημα πιθανόν να τα πάει πολύ καλύτερα όμως. Δεν θα είναι πια ο παίκτης που παραλαμβάνει μπάλα μπροστά από τα στόπερ ώστε να πιέζεται και να κάνει χαζα.

Επίσης είμαι αρκετά βέβαιος ότι είναι από τους λόγους που δεν καίγεται η ομάδα να πάρει παίκτη. Νομίζω τον πιστεύει ο Αμπελ. Χωρίς να ξέρω κάτι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

συν οτι το γεγονος πως προταθηκε για κ23 βραζιλιας ε του φουστη κατι θα ειναι :) :P
Demir

Δημοσίευση από Demir »

συμφωνα με το βιντεακι , καλος φαινεται..
https://www.youtube.com/watch?v=oTW4gyLKI0M&t=466s
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως πιστευω οτι μια ομαδα που εχει δεδομενα κενα τα οποια παραδεχεται εμμεσα και η ιδια και ειναι σφιχτη οικονομικα πρεπει να κοιταει με μεγαλη προσοχη τα παραθυρα των ελευθερων.Υπαρχουν παικτες σε αυτες τις λιστες που μολις πριν λιγες μερες οι ομαδες τους θα ζητουσαν σεβαστα λεφτα για να τους αφησουν,με πραγματικα αξιολογα βιογραφικα για τα δεδομενα του ελληνικου πρωταθληματος.Βεβαια για καποιο λογο εμεις σπανια ασχολουμαστε...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Για μένα υπάρχει ένας στους ελεύθερους λίγο μεγαλουτσικος που μπορεί πολύ καλά να παίξει τον ρόλο που παίζει ο καντουρι στον ΠΑΟΚ.
Μπορεί να χάσεις λίγο ανασταλτικά αλλά δεν θα ξανά έχεις πρόβλημα στο να βγάζεις την μπάλα από πίσω.

Υγ όσο για τον Κροάτη...αυτοί οι παίκτες με αυτά τα ποδαράκια,που δεν δούλεψαν καθόλου το σώμα τους μόνο για καμία Ολλανδια ή κανα Βέλγιο είναι.
Αν αυτός έρθει εδώ στην πρώτη κόντρα θα βάλει τα κλάματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 07 Οκτ 2020, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

περυσι μεχρι το τραυματισμο του θεωρουσα οτι φετος θα ηταν αναντικαταστατος, δλδ με ενα χρονο στας Ευρωπας.

ειχαμε ενα..απρόοπτο αλλα δεν πειράζει. ας ειναι υγιής και ολα θα βρουν το δρόμο τους.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

joshua έγραψε:Τεσσερις περιπτώσεις μοιάζει να ξεχωρίζουν από τους ελεύθερους,όπως έγραψα και άλλου. Κασαμι,Ιμπουλα,Λουσαμπα και ο Καπτουμ που έγραψε ο Εβριτης διαφορετικές ολες αλλά μοιάζει να αξίζει τον κόπο να τις ξεψαχνίσει κάποιος και φαντάζομαι το κάνουν ήδη στη ΠΑΕ.Πιθανοτητες λίγες... Για ενίσχυση στην επίθεση,παίκτη να παίζει πίσω από το φορ δεν βρήκα πραγματικά τίποτα. Τα παιδιά που το κατέχουν πιο πολύ το scouring έχουν δει κάτι που δεν είδα;

O Λουσάμπα μπορεί να παίξει και πίσω από το φορ. Γενικά μπορεί να παίξει και έχει παίξει όλες τις θέσεις στον άξονα και όπου αλλού τον έβαζαν. Ταχύτατος με τρίπλα και τσαγανό. Με τη Νιούκαστλ το πάλευε αλλά δεν πρέπει να του έκατσε. Στη Rogon ανήκει. Δεν ξερω το κασέ του, αλλά είναι από τις κορυφαίες επιλογές στους ελεύθερους. Ελπίζω να ξέκοψε από τις ουσίες που του διέκοψαν το δανεισμό του στο Βέλγιο.

Ο Ιμπούλα υπέγραψε στην Γκινκάμπ. Ελπίζω να τα καταφέρει να αντιστρέψει τον κατήφορο χωρίς φρένα που έχει πάρει η πορεία του.

Πολύ καλή επιλογή θα ήταν και ο Jackson Irvine, που όσοι γράφουν για αυτόν, πίνουν νερό στο όνομά του. Και αυτός με πολύ επιθετικό ταπεραμέντο μέσος. Και με τσαγανό ο Αυστραλός. Ίσως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Χαλλ την προηγούμενη τριετία.

Βάζω στην κουβέντα και τον Martin Hasek που μετά από τόσες "νομικές περιπέτειες", μάλλον έχει οριστικά σπάσει τη συνεργασία του με τη Σπάρτα και θέλει να επαναφέρει τη καριέρα του εκτός εθνικών συνόρων. Αμφισβητέα η αγωνιστική του κατάσταση, αλλά θα στοιχίσει ελάχιστα και είναι σε πολύ καλή ηλικία και με υψηλές προδιαγραφές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 07 Οκτ 2020, 20:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Augusto βλεπει γηπεδο εχει τρελη πασα και εχει και μακρυνο σουτ. Αυτα τα πραγματα δεν τα βρισκεις και ευκολα. Η αληθεια ειναι και ο Νινουα εχει παρομοια χαρακτηριστικα. Ο Augusto ειναι εμφανως ποιο αθλητικος και ετοιμος και εγω περιμενα φετος οτι θα ειναι χρονια καθιερωσης. Πρεπει να βελτιωση λιγα πραγματα αλλα στην βαση ειναι παιχταρας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”