Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Πφφφ
Βαρετό
Άντε να μιλήσει ο ρεμπε να αρχίσει εκεί το μπινελικι.
Βαρετό
Άντε να μιλήσει ο ρεμπε να αρχίσει εκεί το μπινελικι.
Γεια σας και πάλι, ψυχραιμία και ΠΑΟΚ ολέ!
Στο Μετρόπολις ο Κουλιανός λέει ότι θέλει με χίλια τον Κασάμι.
Καλός παίκτης αλλά με πολύ πολύ αμαρτωλό παρελθόν.Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχει ακουστεί πουθενά.
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλός παίκτης αλλά με πολύ πολύ αμαρτωλό παρελθόν.Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχει ακουστεί πουθενά.
-
Ένα κέντρο με Καντουρι- Σβαμπ- Κασαμι σε 4-3-3 είναι με διαφορά κιόλας το καλύτερο στο πρωτάθλημα. Μπροστά Τσολακ- Ζιφκο και Μουργκ και ψάξτε τον δεύτερο.
- Maximus
Τι πουθενα???Magdi1976 έγραψε:Γεια σας και πάλι, ψυχραιμία και ΠΑΟΚ ολέ!
Ολοι ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ διαβαζουν!
Ειμαι σιγουρος...
Ειλικρινά, δεν υπάρχει άποψη ειπωμενη σε ραδιοφωνο απο παραγωγό, που να μην εχει ειπωθει εδώ μέσα πρώτα απο ολα. Και με λογια σχεδον ιδια με αυτα που γραφτηκαν. Πολύ περίεργο...

Δεν καταλαβαίνω τι εννοούμε όταν λέμε αμαρτωλό παρελθόν γιατί αν εννοούμε ότι έπαιξε πριν 3 χρόνια στον γαύρο, μάλλον παραλογιζόμαστε.
Εγώ τον θυμάμαι σαν τον κορυφαίο χαφ που είχε τότε ο γκει, θυμάμαι πολύ καλά παιχνίδια του και μετά για κάποιο λόγο περιθωριοποίηση, κάτι κλέφτες που μπήκαν στο σπίτι του, ήθελε αυτός να φύγει? ήθελαν αυτοί να τον διώξουν? μία πολύ περίεργη γενικώς κατάσταση.
Από τότε δεν έχω νέα του.
Αν κάποιος έχει ας μας διαφωτίσει, όπως και για το ύψος του συμβολαίου του.
Εγώ τον θυμάμαι σαν τον κορυφαίο χαφ που είχε τότε ο γκει, θυμάμαι πολύ καλά παιχνίδια του και μετά για κάποιο λόγο περιθωριοποίηση, κάτι κλέφτες που μπήκαν στο σπίτι του, ήθελε αυτός να φύγει? ήθελαν αυτοί να τον διώξουν? μία πολύ περίεργη γενικώς κατάσταση.
Από τότε δεν έχω νέα του.
Αν κάποιος έχει ας μας διαφωτίσει, όπως και για το ύψος του συμβολαίου του.
- ΑποστόληςΑ
Κασάμι; Η μαφία θα του απαγορέψει να έρθει για τον ΠΑΟΚ, οπότε μην ελπίζετε.
Ο Κασάμι είχε χαμηλό συμβόλαιο στην Σιον. Είναι απο τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) επιλογές στις θέσεις 8 -10 από τους λεγόμενους εφικτούς στόχους. Και δίνει ύψος στα χαφ, πράγμα σημαντικό γιατί γενικά έχουμε κοντή ομάδα.
Εντάξει έπαιξε κάποτε στον γαύρο αλλά τι να κάνουμε, κανείς δεν είναι τέλειος.
ρε παιδια αν ειναι να το ξεκλειδωσα και να με εκδικειστε μιλωντας για καζαμι ε τοτε ενταξει ρε οκ συνεχιστε ετσι ρε εγω να παω να πνιγω ξερω γω ρε.

απο το φετινο ματς

απο το φετινο ματς
- Mitsospaoki4
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Τεσσερις περιπτώσεις μοιάζει να ξεχωρίζουν από τους ελεύθερους,όπως έγραψα και άλλου. Κασαμι,Ιμπουλα,Λουσαμπα και ο Καπτουμ που έγραψε ο Εβριτης διαφορετικές ολες αλλά μοιάζει να αξίζει τον κόπο να τις ξεψαχνίσει κάποιος και φαντάζομαι το κάνουν ήδη στη ΠΑΕ.Πιθανοτητες λίγες... Για ενίσχυση στην επίθεση,παίκτη να παίζει πίσω από το φορ δεν βρήκα πραγματικά τίποτα. Τα παιδιά που το κατέχουν πιο πολύ το scouring έχουν δει κάτι που δεν είδα;
Ενταξει δεν ειναι και τοσο δραματικο. Καζουρα κανει. Της κακιας ωρας βεβαια αλλα δεν ειναι σαν τα καφριλικια του μιραλας και του καστιγιο. Μας κανει; Αυτο ειναι το θεμα. Εγω προσωπικα δεν τον θυμαμαι σαν παικτη και προφανως δεν μου ειχε κανει εντυπωση, οπως πχ το αλλο το κωλοπαιδο το Μιλιβογεβιτς.
Αυτός ο Χαλιλοβιτς που γράφετε όλοι κοιτάω και ξανά κοιτάω το βιογραφικό του και δεν βλέπω κάτι. Για πείτε τι δεν βλέπω και τον θέλετε τόσο;
Έχει άγκυρες ο συγκεκριμένος στου Ρέντη. Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θέλω έναν τέτοιο τύπο στην ομάδα. Δεν είναι απλά ένας παίκτης που κάποτε πέρασε από τον Ολυμπιακό.Ettien26 έγραψε:Ο Κασάμι είχε χαμηλό συμβόλαιο στην Σιον. Είναι απο τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) επιλογές στις θέσεις 8 -10 από τους λεγόμενους εφικτούς στόχους. Και δίνει ύψος στα χαφ, πράγμα σημαντικό γιατί γενικά έχουμε κοντή ομάδα.