Υπαρχουν λογοι περιεργοι που δεν τους ξερω ουτε τους καταλαβαινω. Η ιδια ερωτηση ηταν και για Ενρικε. Ξερει κανεις γιατι δεν τον κρατησαμε μια χρονια εκεινον τον παικτη?Argaliad έγραψε:Ξερει καποιος γιατι αυτος ο Rey ο φουκαρας δεν εχει παρει ουτε μια ευκαιρια
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
therapy φαση;joshua έγραψε:Το τι ελπιζω με το τι πιστευω ειναι αλλο θεμα.Καποιοι νομιζουν οτι πεσαμε απο τα συννεφα οταν δεν εγιναν μεταγραφες.Λες να γραφαμε καθε μερα χαφ,χαφ,χαφ αν πιστευαμε οτι θα ερθει? Απλα θα περιμεναμε.Το επαναλαμβαναμε γιατι δεν μπορουσαμε να πιστεψουμε οτι δεν θα ερθει.jibbie έγραψε:το ξερω ρε συ, απλα στο λεω γιατι ειχα την εντυπωση οτι ηλπιζες στον συγκεκριμενο

- Metagrafakias
Βρε πηγαινετε να κλεισετε τον Χαλιλοβιτς οσο ειναι ελευθερος με τον Ζιβκο θα κανουνε παπαδες!!!
Τωρα τι πιθανοτητες δινετε να κανουμε κινηση στους ελευθερους? Εχει νοημα πια χωρις συμμετοχη στην ευρωπαικη λιστα? Θα ελεγα πως εχει αν μπορουσαμε να βρουμε καποιο λαβρακι,αλλα με τα λεφτα που δινουμε βαρια βαρια αθερινα...Χαφ εχει ακομα αρκετους η λιστα,επιθετικους ομως μετρημενους στα δαχτυλα...
η δικη μου ερωτηση τζος, χωρις να θελω να σε τρομαξω, ειναι τι πιθανοτητες δινετε για αποχωρηση βασικου 

+1926renegade έγραψε:Θα έρθει χαφ είτε είναι ο Μαουρίτσιο είτε άλλοςjoshua έγραψε:Ο Μαουρίτσιο αν ηταν να ερθει θα ερχοταν χτες για να δηλωθει και στη λιστα.Πλέον δεν υπάρχει νοημα για τετοια κινηση.
Βέβαια εγώ το έχω πει χίλιες φορές...Μ αυτόν τον προπονητή οποίος και να έρθει τζάμπα θα είναι
Βασικου λιγο δυσκολα,Ζαμπα,ισως Μπισεσβαρ ναι,αν και εσυ μαλλον φοβασαι τον Ινγκασον.jibbie έγραψε:η δικη μου ερωτηση τζος, χωρις να θελω να σε τρομαξω, ειναι τι πιθανοτητες δινετε για αποχωρηση βασικου
-
Συμφωνω. Παικτικα θα ειναι καλη προσθηκη.Demir έγραψε:μονο ο κασαμι αξιζει..
Αλλα δεν θελω να τον βλεπω τον φουστη, μεγαλο τσογλανι. Θα μου πεις στο συγχρονο ποδοσφαιρο ολα αυτα ειναι λεπτομερειες. Μπορει να ερθει και σε δυο μηνες να λεει ημουν ΠΑΟΚ απο τοτε που γεννηθηκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Τετ 07 Οκτ 2020, 14:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μακάρι να χα κ γω την σιγουριά σου για χαφ..renegade έγραψε:Θα έρθει χαφ είτε είναι ο Μαουρίτσιο είτε άλλοςjoshua έγραψε:Ο Μαουρίτσιο αν ηταν να ερθει θα ερχοταν χτες για να δηλωθει και στη λιστα.Πλέον δεν υπάρχει νοημα για τετοια κινηση.
Βέβαια εγώ το έχω πει χίλιες φορές...Μ αυτόν τον προπονητή οποίος και να έρθει τζάμπα θα είναι
Πλέον δεν νομίζω να γίνει κάτι..
-
- Επικοινωνία:
Αυτός είναι σούπερ περίπτωση σε τιμή ευκαιρίας και απορώ πως δεν κινηθήκαμε!Metagrafakias έγραψε:Βρε πηγαινετε να κλεισετε τον Χαλιλοβιτς οσο ειναι ελευθερος με τον Ζιβκο θα κανουνε παπαδες!!!
Aπομακρυνεται και η περιπτωση Μαουριτσιο τελικα...Δεν θα πω οτι στενοχωριεμαι...Καπως ετσι μαλλον τελειωνουμε για την ωρα τις αλλαγες στο ροστερ.
Ο Κασαμι προερχεται απο εξαιρετικη χρονια.Δυσκολα μπορουμε να τον προσεγγισουμε οικονομικα.Obdulio έγραψε:O Κασάμι θα ήταν μια χαρά κίνηση.