Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από DamoN »

JohnDag έγραψε:Εγω ειμαι από αυτούς που προτιμάνε ο ΤΔ και η διοίκηση να μιλάνε με πράξεις.

Και στις πράξεις είναι που έχουμε το θέμα.

Ο αντικατάστατης του Μαου είναι ο Σβαμπ. Οκ, fair enough. Ο Αυστριακός είναι καλός παίχτης, νομίζω ότι είναι εμφανές αυτό.

Αλλα ο αντικατάστατης του Μισιτς, του περσινού σου MVP, δεν γίνεται να είναι ο Νινουα.

Ας έφερναν έναν παιχταρά στο κέντρο για αντικατάστατη του Μισιτς κι ας μην έκανε καν συνέντευξη ο Ρεμπε.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Του Μισιτς είναι ο καντουρι.... εκτός αμα περιμένουμε σε χρόνια εξορθολογισμου του μπατζετ να έχεις παίχτες που περνούν 1 μυριο στον πάγκο... ηδη έχεις έναν τέτοιον (σχεδόν) τον εσιτι....το ότι ο σβαμπ δεν ταιριάζει σαν στοιχεία με τον καντουρι αν και εγω διαφωνώ (έχουν Κουμπώσει τέλεια) είναι άλλο πράγμα... όλη η πατάτα έγινε με τον ΕΣΙΤΙ με τα μισά λεφτά έπαιρνες ενα χαφ ακόμα που θα σ έκανε την δουλειά που όλοι θελουμε....
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Maximus έγραψε:
teod1980 έγραψε:Πάντως από το 2012 που ήρθε ο Σαββίδης έχει εφαρμόσει κάθε χρόνο, μα ΚΑΘΕ χρόνο διαφορετική τακτική και προσσέγγιση της ομάδας οργανωτικά και σε επίπεδο μεταγραφών.
++++
Πάνω σε αυτό να σημειώσω επίσης ότι αυτή η ασταθεια της διοικησης στο πλάνο και στους στόχους, αντικατοπτριζεται μοιραία και στο γήπεδο...

Αστάθεια τη λες εσύ φίλος, που είσαι γνωστό Γουμενόσκυλο και νοσταλγός του Μπατατούδη
εγώ το λέω στρατηγικό θόλωμα των νερών για να μπερδεύονται οι αντίπαλοι και να μην ξέρουν πως να μας αντιμετωπίσουν! Ανοίξτε λίγο τα ματάκια σας μην είστε δέσμιοι της μιζέριας!
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

makispaspartou έγραψε:Δεν μπορεί να λες ότι έχεις πλάνο και να μένεις με 4 δεξιά μπακ εκ των οποίων τα τρία μη κοινοτικοί. Δεν μπορεί να μην έχεις προβλέψει το θέμα των γηγενών στη μεταγραφική πολιτική σου. Δεν μπορεί να μένεις με παίκτες που παίρνουν κοντά στο εκατομμύριο συμβόλαιο και υπολογίζονται ως παίκτες ειδικού σκοπού, βλέπε Εσίτι ή σε μη φυσική θέση βλέπε Μπίσεσβαρ απλά για να χωρέσουν. Δεν μπορεί να έχεις 3 τερματοφύλακες και ο χαμηλόμισθος να ειναι βασικός. Δεν μπορεί να ακυρώνεις μία επένδυση σαν τον Ζαμπά. Αν δε σου κάνει δώστον δανεικό να παίξει σε ευρωπαική ομάδα για να μη χάσει αξία. Απλά πράγματα. Ακόμη και με σφιχτό μπάτζετ αρκούσε να κάνουν τα βασικά ποδοσφαιρικά πράγματα. Όμως η ποδοσφαιρικη λογική δυστυχώς εδώ και δύο χρόνια αγνοείται.
+1926 μεχρι τελειας

πολυ κριμα για τον παλικαρο τον Μισιτς
γερος να ειναι να επανελθει καποια στιγμη
αρα φαινεται οτι και στην ΠΑΕ ξερανε οτι δεν μπορουν να τον υπολογιζουν, και εχουμε ελλειμμα εξτρα στα χαφ
οχι γιατι ακουγοταν εντονα ολο το καλοκαιρι για 7 χαφ
τοσο που τον μελεταμε τον Νινουα, τον Γεναρη λογικα για πουθενα για δανεικος θα φυγει
η περιπτωση του δε ξερω αν ηταν εξυπηρετηση η ταισμα μανατζερ, παντως πολλα λεφτα ξοδεμενα ασκοπα οταν υποτιθεται εχεις σφιχτη οικονομικη πολιτικη
τα ιδια με τον Περειρα να ερχεται για μπακ απ, και να μενει εκτος λιστας!!!
υποτιθεται παιρνεις παιχτη για να ενισχυθεις, για να σου κανει εστω τα ρεπο του βασικου
ενω διαρρεουν για ffp δινουμε λεφτα αχρειαστα δηλαδη σε στοιχηματα?

εστω την τελευταια στιγμη ας φερουν κατι απο τους ελευθερους
αν ομως προκειται για παιχτη χωρις προετοιμασια, που απλα εκανε διακοπες, ας κρατησουν το ποσο να το διαθεσουν το χειμωνα
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

DamoN έγραψε:
JohnDag έγραψε:Εγω ειμαι από αυτούς που προτιμάνε ο ΤΔ και η διοίκηση να μιλάνε με πράξεις.

Ο αντικατάστατης του Μαου είναι ο Σβαμπ. Οκ, fair enough. Ο Αυστριακός είναι καλός παίχτης, νομίζω ότι είναι εμφανές αυτό.

Αλλα ο αντικατάστατης του Μισιτς, του περσινού σου MVP, δεν γίνεται να είναι ο Νινουα.

Ας έφερναν έναν παιχταρά στο κέντρο για αντικατάστατη του Μισιτς κι ας μην έκανε καν συνέντευξη ο Ρεμπε.

Του Μισιτς είναι ο καντουρι.... εκτός αμα περιμένουμε σε χρόνια εξορθολογισμου του μπατζετ να έχεις παίχτες που περνούν 1 μυριο στον πάγκο... ηδη έχεις έναν τέτοιον (σχεδόν) τον εσιτι....το ότι ο σβαμπ δεν ταιριάζει σαν στοιχεία με τον καντουρι αν και εγω διαφωνώ (έχουν Κουμπώσει τέλεια) είναι άλλο πράγμα... όλη η πατάτα έγινε με τον ΕΣΙΤΙ με τα μισά λεφτά έπαιρνες ενα χαφ ακόμα που θα σ έκανε την δουλειά που όλοι θελουμε....
Εξορθολογισμος και ξόδεμα 1Μ για Νινουα δεν πάνε μαζί.

Ή τα δίνεις για να φέρεις παίχτη που κάνει τη διαφορά ή δίνεις παιχνίδια σε Μπαλογιαννη, Τσιγγαρα.

kos

Δημοσίευση από kos »

barlow4 έγραψε:Το εγκλημα της παε ειναι η αθλια επικοινωνια.Εχουμε γαμηθει στα συμπερασματα κ τρωγομαστε μεταξυ μας εξ αιτιας της αθλιας επικοινωνιας.
Δε νομιζω πως υπαρχει κανεις που δεν τα ψελνει στην παε για τα οποια λαθη κρινει ο καθενας.
Δεν έχεις αναρωτηθεί πως είναι δυνατόν η ομάδα με την καλύτερη παρουσία στα σοσιαλ να έχει ανύπαρκτη επικοινωνία? Αυτά δεν είναι ως ένα σημείο αλληλένδετα?

Δυστυχώς η έλλειψη επικοινωνίας είναι αποτέλεσμα προσπάθειας κάλυψης της ανικανότητας και νοοτροπίας σύμφωνα με την οποία η επικοινωνία δεν είναι ενημέρωση αλλά δικαιολογία.

Αρνήθηκαν την ύπαρξη προβλήματος φφπ λες και θα έμενε κρυφό. Λες και η ΟΥΕΦΑ δεν εξετάζει οικονομικά δεδομένα αλλά υποβάλλεις υπεύθυνη δήλωση.
Λες και από τις πράξεις και τις οικονομικές επιλογές τους δεν θα έβγαινε προς τα έξω.

Ακόμη και τώρα δεν ξέρει κανείς τις λεπτομέρειες και το ύψος του προβλήματος.
Η οικονομική πολιτική θα είναι αυτή που βλέπουμε σήμερα μόνο για φέτος?
Θα είναι ταβάνι το 500αρικο και το επόμενο καλοκαίρι?
Θα πάμε σε πώληση το Γενάρη γιατί δεν λύθηκε το πρόβλημα?

Ακόμη και για τον Μισιτς την αλήθεια την έμαθες από την Σπόρτινγκ. Λες και δεν μπορούσαν να πουν ότι δεν ανανεώθηκε ο δανεισμός χωρίς να θίξουν ευαίσθητες λεπτομέρειες. Αλλά είπαμε, η νοοτροπία είναι πως θα δικαιολογήσουμε ότι δεν μένει ο mvp.
kos

Δημοσίευση από kos »

..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kos την Τετ 07 Οκτ 2020, 11:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kos

Δημοσίευση από kos »

.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Kαποιος χάκαρε τον λογαριασμο του kos!
:D
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Καλά Σε αυτό συμφωνώ..Λογικά τα 750 για αυτόν τους φάνηκε ευκαιρία . Όπως τα 900 για λημνιο περιμένουν να εξελιχθεί και στην ηλικία που είναι να προσφέρει και να πωληθεί πολύ παραπανω
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ναι ρε συ Damon, θα κάνεις και επενδύσεις προφανώς.

Αλλα όταν μετράς τα λεφτά σου πρώτα θα δεις να καλύψεις τις βασικές σου ανάγκες και μετά θα κοιτάξεις να κάνεις επενδύσεις με στόχο το μέλλον.

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

DamoN έγραψε:

Του Μισιτς είναι ο καντουρι.... .
Όχι, δεν είναι.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Το γεγονός ότι ο Ζαμπα δεν είναι στην λίστα αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον τραυματισμο που το κρύβουν είναι τρελό. Τρελό το ότι δόθηκε δανεικός ο τσαουσης, τρελός ο χειρισμός μάτος και η απόκτηση δεξιού μπακ δανεικού χωρίς οψιον αγοράς, και το πιο απίστευτο το να μην έχεις τον περειρα ως δεύτερο αριστερό μπακ στη λίστα. Σε κάποια παιχνίδια στον όμιλο θα δούμε απίστευτα πράγματα στη θέση του Γιαννούλης. Γενικά ο εξορθολογισμος του ροστερ και λογική είχε και καλώς έγινε. Το θέμα είναι ότι και πολλά συμβόλαια που έπρεπε να ξεφορτωθεί η ομάδα δεν ξεφορτωθηκε (πχ Ρέι έπρεπε να μείνει ελεύθερος ή δανεικός όπου να ναι μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του, μπισεσβαρ - πασχαλακης-εσιτι να παραχωρηθεί όσο όσο και να αποκτηθεί άλλος φθηνότερος στη θέση τους και άλλα) και βιάστηκε να παραχωρήσει κάποιους παίκτες που δεν ήταν ανάγκη να φύγουν (Διαμαντής Μπαλογιαννης τσαουσης χατζηστραβος και μέλισσας). Ας πούμε ο Μελισσας στη θέση του δεύτερου τερματοφυλακα σε μία ομάδα που κάνει εξοικονόμηση χρημάτων και μείωση μπάτζετ δεν θα ήταν πρόβλημα. Ο αντίλογος θα ήταν και αν τρσυματιζονταν ο Ζιβκοβιτς? Εγώ σε αυτό θα έλεγα γιατί τώρα αν τραυματιστεί τι θα γίνει θα μπει ο κασιγιας?
Κατα την γνώμη μου το ροστερ έχασε σε ποιότητα αλλά σε αναλογία με τα χρήματα που εξοικονομηθηκαν είναι καλό. Ο Άμπελ πρέπει να ξαναδεί το σύστημα επειγόντως, και να δώσει ευκαιρίες σε τσιγγαρα να αξιοποιήσει όσο μπορεί αουγκουστο νινουα, να δει αλλιώς τον Ζαμπα και να ξεφορτωθεί ένα δεξί μπακ τον Ιανουάριο κατά προτίμηση τον ουαγκε και σίγουρα όχι τον Λυρατζη. Ο Μισιτς απ ότι καταλαβαίνω έχει συμβόλαιο με Σπόρτιγκ ως το καλοκαίρι αν είναι καλά και ελεύθερος (μακάρι) τον παίρνεις την ίδια στιγμή.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Aπλα δεν γινεται...Πρεπει να εχει γινει καποιο λαθος,καποια παρανοηση στο θεμα Μισιτς.Οκ εξορθολογισμος αλλα οποιος αποχωρουσε τον αντικατηστουσαμε.Δεν γινεται να ξεχναμε τον Μισιτς και να μην πηραμε παικτη στη θεση του και αυτος ΔΕΝ μπορει να ειναι ο Μαουριτσιο.
Εγώ τώρα αν σου πω ότι ως αντιμισιτς η ομάδα έφερε τον σβαμπ μπορεί και να με βρισεις
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Και ως Αντιμαουρισιο ποιόν;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:
joshua έγραψε:Aπλα δεν γινεται...Πρεπει να εχει γινει καποιο λαθος,καποια παρανοηση στο θεμα Μισιτς.Οκ εξορθολογισμος αλλα οποιος αποχωρουσε τον αντικατηστουσαμε.Δεν γινεται να ξεχναμε τον Μισιτς και να μην πηραμε παικτη στη θεση του και αυτος ΔΕΝ μπορει να ειναι ο Μαουριτσιο.
Εγώ τώρα αν σου πω ότι ως αντιμισιτς η ομάδα έφερε τον σβαμπ μπορεί και να με βρισεις
Σου απαντησε ο Πετρος...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”