Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
makispaspartou

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από makispaspartou »

Το γεγονός ότι δεν κρατήσαμε τον Μίσιτς δυστυχώς με κάνουν να ανησυχώ για το παιδί. Μακάρι να είναι γερό κι ας μην ξαναπαίξει μπάλα ποτέ του.
Στα του ρόστερ καταλαβαίνει κανείς πόσο γυμνοί είμαστε μεσοεπιθετικά....
Διαβάζω για 15 εκ ακόμη μέσα... Δυστυχώς με τον τρόπο που πουλάμε παίκτες αυτό το ποσό είναι άλλοι 5 παίκτες...
Βέβαια θα έπρεπε να είναι ένας παίκτης.. .βλέπε Γιαννούλης. Όπως και οι Άκπομ, Λημνιός , Πέλκας θα έπρεπε να πιάσουν αυτό το ποσό μαζί.
Τι να πω... ξενέρα φέτος... δεν πάμε για τίποτα.. στόχους δεν έχουμε... ό,τι προκύψει στην πορεία.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

barlow4 έγραψε:
joshua έγραψε:Μια προσωπικη αποψη δεν αποτελει ποτε αξιωμα.
Τζοσουα κοψε τις μαλακιες.Ουτε σε χαρακτηρισα ουτε τιποτα.Ουτε θα κανω σημειολογικη αναλυση.
Για blame game μιλησα.Εκλεισε το τοπικ των μεταγραφων γιατι ειχε καταντησει τοξικο head hunting.Δεν αφορουσε σε εσενα προφανως μονο , ουτε εγω αποτελω εξαιρεση.Εκλεισε λοιπον μπας κ σταματησει αυτο το πραγμα.
Το τοπικ γινεται τοξικο γιατι κατι τυποι σαν εσενα δεν αντεχουν την αντιθετη αποψη και παιρνουν την κουβεντα απο το ποδοσφαιρο και την πανε αλλου.Εγω και 1000 φορες να διαβασω τον eorptol να λεει τι γαματα που ειναι ολα ποτε δεν θα μπω στην διαδικασια να τον κατηγορησω για προβατοποιηση.Εκεινος ομως θα γραψει ενα σκασμο ποστ επιθεσης και ειρωνειας σε αυτους που βλεπουν τα πραγματα αλλιως.Ειναι τοσο δυσκολο σε μερικους να μιλανε μονο για ποδοσφαιρο.Σας ενοχλει που γραφουμε οτι θελουμε χαφ και μια και δυο και τρεις φορες και σας βγαζει απο τα ρουχα σας.Πραγματικα συγκλονιστικος λογος για να τρελαθει καποιος...Μιληστε και εσεις μια φορα για ποδοσφαιρο και μπορει να βγαλουμε ακρη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 07 Οκτ 2020, 09:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

joshua έγραψε:
gpap έγραψε:
Tupac έγραψε:Τελικά ο Ρεμπε έκανε καλή δουλειά μέχρι στιγμής???
ας μας απαντήσουν ο joshua και ο barlow4.
Για να απαντησω θα πρεπει να ξερω τις συνθηκες με τις οποιες εργαζεται και τους στοχους της ομαδας.Να τον κατηγορησω για τις πωλησεις σε τιμη ευκαιρειας? Δεν φταιει αυτος που βρηκε τοσα συμβολαια να ληγουν την επομενη χρονια,θα εχει ενδιαφερον να δουμε τι θα γινει με τον Ελ Καντουρι.Να τον κατηγορησω γιατι πηραμε Νινουα ενω υπαρχει μια τρυπα ΝΑ στα χαφ? Θα πρεπει να ξερω αν ηταν επιλογη του.Να τον κατηγορησω γιατι βγηκαμε στην αγορα με 100.000 για επιθετικο? Θα πρεπει να ξερω το μπατζετ.Εχω γραψει ηδη πως τις προσθαφαιρεσεις που εγιναν Σβαμπ-Μαουριτσιο,Ακπομ-Τσολακ,Πελκα-Μουργκ μαλλον θετικα τις βλεπω.Το δανεισμο Ουαγκε δεν τον καταλαβα απο την αρχη.Συμπερασματικα δεν μπορω να εχω πληρη αποψη για αυτον,θα περιμενω να ακουσω τι θα πει.Το σιγουρο ειναι σχετικα και με το παρον τοπικ οτι το ροστερ ειναι και περιεργα δομημενο και ελειπες.
στα χαφ, χασαμε Μαουριτσιο και Μισιτς, και πηραμε Σβαμπ και Νινουα. δεν το λες και καλη δουλεια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γιατι τρελαθηκα ρε jibbie σημερα? Ετσι ξυπνησα και δεν ειχα τι να κανω? Οταν συνηδοτοποιεις οτι αντικατεστησες τον MVP σου με τον Νινουα δεν τρελαινεσαι και αρχιζει ο αλλος τις λαλακιες για εμμονες blame game?
makispaspartou

Αυτό που κατηγορείτε τον Μπράνκο για τις μη ανανεώσεις των τριών παικτών με ξεπερνά. Δηλαδή ο Μπράνκο ξέχασε να κάνει προτάσεις ανανέωσης στους Πέλκα, Άκπομ και Λημνιό. Ειλικρινά το πιστεύετε αυτό?
Μέσα από διαρροές και από αρδ ξέρουμε για maximum συμβόλαια 500χιλ και για μεταγραφικό budget ό,τι έρθει με τις πωλήσεις. Με αυτά τα δεδομένα πρέπει να κριθεί ο Ρέμπε.
makispaspartou

joshua έγραψε:Γιατι τρελαθηκα ρε jibbie σημερα? Ετσι ξυπνησα και δεν ειχα τι να κανω? Οταν συνηδοτοποιεις οτι αντικατεστησες τον MVP σου με τον Νινουα δεν τρελαινεσαι και αρχιζει ο αλλος τις λαλακιες για εμμονες blame game?
Εδώ πήρες αντι Γιαννούλη τον Περέιρα.. ο Νινούα σου φταίει. Μας χάλαγε ο Μπράνταριτς.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

joshua έγραψε:
barlow4 έγραψε:
joshua έγραψε:Μια προσωπικη αποψη δεν αποτελει ποτε αξιωμα.
Τζοσουα κοψε τις μαλακιες.Ουτε σε χαρακτηρισα ουτε τιποτα.Ουτε θα κανω σημειολογικη αναλυση.
Για blame game μιλησα.Εκλεισε το τοπικ των μεταγραφων γιατι ειχε καταντησει τοξικο head hunting.Δεν αφορουσε σε εσενα προφανως μονο , ουτε εγω αποτελω εξαιρεση.Εκλεισε λοιπον μπας κ σταματησει αυτο το πραγμα.
Το τοπικ γινεται τοξικο γιατι κατι τυποι σαν εσενα δεν αντεχουν την αντιθετη αποψη και παιρνουν την κουβεντα απο το ποδοσφαιρο και την πανε αλλου.Εγω και 1000 φορες να διαβασω τον eorptol να λεει τι γαματα που ειναι ολα ποτε δεν θα μπω στην διαδικασια να τον κατηγορησω για προβατοποιηση.Εκεινος ομως θα γραψει ενα σκασμο ποστ επιθεσης και ειρωνειας σε αυτους που βλεπουν τα πραγματα αλλιως.Ειναι τοσο δυσκολο σε μερικους να μιλανε μονο για ποδοσφαιρο.Σας ενοχλει που γραφουμε οτι θελουμε χαφ και μια και δυο και τρεις φορες και σας βγαζει απο τα ρουχα σας.Πραγματικα συγκλονιστικος λογος για να τρελαθει καποιος...Μιληστε και εσεις μια φορα για ποδοσφαιρο και μπορει να βγαλουμε ακρη.
Εισαι τουλαχιστον υπερβολικος και αδικος.Ποτε σου επιτεθηκα?Ειναι 7 οκτωβριου κ εξερραγην εχθες οταν ολη αυτη η παρανοια αρχισε να χωριζει στρατοπεδα.Τρεις μηνες τωρα, ποσες φορες σου επιτεθηκα?
Η σε ποιον αλλον επιτεθηκα?Εισαι αδικος λοιπον γιατι δεν ειναι μια δυο τρεις.Ειναι δεκαδες.Κ εγω δε σου επιτεθηκα.Προχθες την ειπα λιγο στο γκοσπι κ μετα εξηγηθηκα.Κ αν μπορεις να το πεις κ σημερα λιγο πιο πανω.
Χαφ θελω κ εγω.Επισης κ προπονητη.Επισης κ εναν ακομα επιθετικο.Λοιπον?που διαφωνουμε?
Στο οτι δεν κανω scouting report?τακτικη αναλυση καθε μερα καθε ωρα?
Δεν εχω ιδεα απο μπαλα.Οσα χρονια βλεπω ποδοσφαιρο αυτο διαπιστωνω.Οποτε τι να αναλυσω.
Ναι γενικα ειμαι συχνα οφτοπικ.Μπαινω να διαβασω να γουσταρω κ βλεπω φαγωμαρα 8 στις 10 . Εκει εμενα μου βγαινει να το γυρισω στην πλακα.Καποιες φορες πετυχαινει.κ βγαινει μια φαση χαρας , που ειναι για εμενα ο ΠΑΟΚ.
Κ ο λογος δεν ειναι ο χαφ κ το καταλαβαινεις.χαζος δεν εισαι.Ειναι η υπερβολη.Το non stop.Η αρνητικη ενεργεια.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Φετος θελει γερο στομαχι. Εχουν δωσει σε εναν προπονητη (που και ο ιδιος μαλλον ταλεντο ειναι ακομα, εχει πολλα πραγματα να βελτιωσει) ενα ροστερ με 10+ παιχτες νεαρους/ταλεντα που χρειαζονται βελτιωση. Οι σταθερες πλεον ειναι ελαχιστες στο ροστερ. Αν ειχαμε ενα ματς την εβδομαδα θα ηταν καλα. Αλλα με το Europa αυτο το ροστερ δεν...

Στο ιδανικο σεναριο προβλεπω ζορικο το επομενο 3μηνο και απο τον Ιανουαριο να στρωνει το πραγμα.

Πολυ αποτομη η προσγειωση απο το double του 2019.
makispaspartou

Εντάξει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάποια στιγμή πρέπει να τα ακούσει και δεν είναι κακό. Μετά το πρωτάθλημα και τη φυγή Λουτσέσκου δαπανήθηκαν άπειρα λεφτά για νέο προπονητή χωρίς ανάλογη επένδυση στα θέλω του προπονητή. Μετά επικοινωνήθηκε προς τα έξω το πρόβλημα με το ffp χωρίς ξεκάθαρες απόψεις όμως και μετά από μία αποτυχημένη χρονιά από άποψη στόχων, συν την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας, αποφάσισε να εφαρμόσει ένα πλάνο οικονομικού εξορθολογισμού διώχνοντας όλους τους υψηλά αμειβόμενους παίκτες και προχωρώντας σε πωλήσεις. Βέβαια ποτέ δεν το επικοινώνησε αυτό στον κόσμο.
Κατεβάσαμε τον πήχη λοιπόν, μην τρέφουμε αυταπάτες ότι οι υψηλοί στόχοι είναι αυτοσκοπός. Αυτοσκοπός είναι η εξαφάνιση του χρέους. Και ό,τι κάτσει.. Αυτή ειναι η αλήθεια δυστυχώς..
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ηρεμία..
Πιο πολύ έπρεπε να μας νοιάζει το γεγονός ότι έφυγε ο Πελκας και δεν έχουμε τους 4 που λείπουν να δηλώσουμε κι έμεινε απ' έξω ένας ακόμη ξένος, που φανερώνει αδυναμία στην οργάνωση, παρά το ότι δεν ήρθε χαφ..
Φάνηκε το πόσο στον ύπνο μας έπιασε η φυγή Πέλκα και δεν ήταν μέρος του παιχνιδιού..
Αλλιώς αντί για Περέιρα θα είχες πάρει Σταφυ που πληρεί τη λίστα.

Αυτό που με ενοχλεί εμένα προσωπικά, είναι ότι κάποιοι

Με τα δελτία : Ε εντάξει

Με τις μεταγραφές: Ε εντάξει θα γίνουν μεταγραφαρες υπάρχει πλάνο πίστη

Μετά που δεν έγιναν κι έχουμε κενά : Ε εντάξει

Μετά ως απολογισμό: Ε εντάξει είμαστε πιο δυνατοί, αλλά δεν πάμε και για πρωτάθλημα , εδώ πως γίνεται αυτό να πιστεύετε ότι η ομάδα δυνάμωσε αλλά δεν πάει για πρωτάθλημα και ότι ο στόχος ολοκληρώθηκε με το Γιουρόπα ευρωπαϊκά

Γενικά παίδες με το "Ε καλά εντάξει μωρέ" πλέον δεν πας μπροστά. Σε κανέναν τομέα.

Αν δεν κυνηγάς το τέλειο θα είσαι πάντα όχι απλά μέτριος, αλλά πιο κάτω.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Το εγκλημα της παε ειναι η αθλια επικοινωνια.Εχουμε γαμηθει στα συμπερασματα κ τρωγομαστε μεταξυ μας εξ αιτιας της αθλιας επικοινωνιας.
Δε νομιζω πως υπαρχει κανεις που δεν τα ψελνει στην παε για τα οποια λαθη κρινει ο καθενας.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

βασικα ρε συ μπαρλοου, ας καναν σωστα τα αμιγως ποδοσφαιρικα, και χαλαλι τους η κακη επικοινωνια, θα το αντεχα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Το θεμα ξερεις ποιο ειναι.Οτι μπορει ολα αυτα που εκαναν να ειναι στοχευμενες επιλογες κ να μην το ξερουμε γιατι δε λενε τιποτα.Χτισιμο απο την αρχη ειναι το μονο συμπερασμα που βγαζω.Παραμενει συμπερασμα βεβαια κ οχι κατι που επικοινωνησαν.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Πάντως από το 2012 που ήρθε ο Σαββίδης έχει εφαρμόσει κάθε χρόνο, μα ΚΑΘΕ χρόνο διαφορετική τακτική και προσσέγγιση της ομάδας οργανωτικά και σε επίπεδο μεταγραφών.
Από Έλληνες διεθνείς, ακριβοπληρωμένους ξένους, από περίοδο λιτότητας με άγγελο, από διάφορους τεχ διευθυντές,
από τεχνοκράτες έως φίλους γνωστούς τεχ διευθυντες και μάνατζερ.
Αυτό εμένα μου δείχνει ότι μαθαίνει ή τουλάχιστον προσπαθεί να βρει το πιο σωστό.
Πολλά τα λάθη αλλά πολλά και τα καλά.
Ξαναλέω κάθε χρόνο έχει διαφορετική πολιτική σε επιλογές παικτών και στελεχών.

Όσο για το Μίσιτς, να είναι υγιείς το παιδί και θα ξαναβρεθούμε αν το θέλει η κατάσταση.
Όσο για το Ρέμπε, πιστεύω θα ξεκαθαρίσουν πολλά όταν μιλήσει.
Ας μην προτρέχουμε.
Πάντως ο Μουργκ είπε ότι από την προηγούμενη βδομάδα έμαθε για την μεταγραφή, άρα λογικά Πελκας ήταν φευγάτος μέρες τώρα.
Και στην τελική πως οι δύο παίκτες της Ραπίντ δηλώσαν ότι θέλαν κάτι νέο, μία νέα εμπειρία και φύγαν, ακόμη και ο Κάπτεν τους, έτσι έγινε και με τον Πέλκα.
Αν δε θέλει πια ο άλλος, δε γίνονται και πολλά πράγματα αν δεν μπορείς να τον ικανοποιήσεις.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

barlow συμφωνω, αυτο δειχνουν. αλλα ακομη κι αυτο νομιζω οτι θα μπορουσαν να το κανουν αρκετα καλυτερα. τεσπα, ανακυκλωνουμε τα ιδια πραγματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”