Μου θυμίζεις με τα πολλά ξεράσματα την ταινία του ''Εξορκιστή'' του William Friedkinjoshua έγραψε:να ξερναω παρακαλω...
Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
- invincible
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
- invincible
Δεν ανήκω φίλε.Tupac έγραψε:invincible έγραψε: Ενώ εσύ δεν ανήκεις σε αυτούς.... Καλά μεγάλε ότι πεις
Είμαι ανεξάρτητος ένα πράγμα σαν τον Ζαγοράκη. Εχω φάει διαγραφή και μετά έγινα ανεξάρτητος.
- PAOK_Antarctica
Αυτή η βασανισμένη μειοψηφία των πεφωτισμένων, που αναγκάζεται και ζει ανάμεσα στους υπόλοιπους αγροίκους...
Να πάει στο διάολο τότε. Σε ευχαριστώ.jibbie έγραψε:δεν χανεις και τιποτα, την ηρεμια σου βρισκειςΓέρος έγραψε: Συγγνώμη Φίλε, αλλά από social media είμαι κατ' επιλογή άσχετος. Αυτό είναι ο λογαριασμός αυτού του κασάμι σε κάποιο είδος chat room και ο τύπος μας κοροϊδεύει? ή λάθος κατάλαβα ?![]()
ειναι απ το ινσταγκραμ, μια εφαρμογη για ναρκισσους και τσολια κατα βαση (εγω ανηκω και στις 2 κατηγοριες γι αυτο και βρηκα το ποστ). το ποσταρε πριν το φετινο παιχνιδι πρωταθληματος στην Τουμπα ο ιδιος στο λογαριασμο του.
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα σε όλους μας!
Να χαμογελάμε πιο συχνά και όχι κόντρες εδώ μέσα, παρακαλώ. Όλοι καλοί είστε κι εγώ ο καλύτερος.
Να χαμογελάμε πιο συχνά και όχι κόντρες εδώ μέσα, παρακαλώ. Όλοι καλοί είστε κι εγώ ο καλύτερος.
- bersekeros
Καλημέρα σε όλους! Καλή Τετάρτη.
Όλα καλά θα πάνε.
Υπομονή, επιμονή , πίστη και θέληση.
Σεβασμός στους εαυτούς μας
και την ομάδα μας.
Όλα καλά θα πάνε.
Υπομονή, επιμονή , πίστη και θέληση.
Σεβασμός στους εαυτούς μας
και την ομάδα μας.
Τς...τς....τς....γερος ανθρωπος.....Ντροπη....Γέρος έγραψε:Να πάει στο διάολο τότε. Σε ευχαριστώ.jibbie έγραψε:δεν χανεις και τιποτα, την ηρεμια σου βρισκειςΓέρος έγραψε: Συγγνώμη Φίλε, αλλά από social media είμαι κατ' επιλογή άσχετος. Αυτό είναι ο λογαριασμός αυτού του κασάμι σε κάποιο είδος chat room και ο τύπος μας κοροϊδεύει? ή λάθος κατάλαβα ?![]()
ειναι απ το ινσταγκραμ, μια εφαρμογη για ναρκισσους και τσολια κατα βαση (εγω ανηκω και στις 2 κατηγοριες γι αυτο και βρηκα το ποστ). το ποσταρε πριν το φετινο παιχνιδι πρωταθληματος στην Τουμπα ο ιδιος στο λογαριασμο του.
Καλημερα!
-
Καλημέρα ααααα!!! Έλα να σας γνωρίσω για λίγο, όμως γιατί πρέπει να πάω για ύπνο. Ένα τσαγακι θα το πιω, καφέ τέτοια ώρα, όχι!
Λοιπόν εδώ πρέπει να γκρινιάζουμε.... Κι όχι στις άλλες γειτονιές.
Ήρθε κανένας νέος; Όχι; Φτου.... Έφυγε κανένας άλλος; Ο προπονητής γύρισε;
Λοιπόν εδώ πρέπει να γκρινιάζουμε.... Κι όχι στις άλλες γειτονιές.
Ήρθε κανένας νέος; Όχι; Φτου.... Έφυγε κανένας άλλος; Ο προπονητής γύρισε;
- bersekeros
Καλημερούδια και μια όμορφη Πέμπτη να έχουμε αγαπητοί συμφορουμίτες.
Στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ δεν βαριέσαι ποτέ...
Στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ δεν βαριέσαι ποτέ...

- john4serres
- ΑποστόληςΑ