Olaf Rebbe
-
Re: Olaf Rebbe
Δεν βλέπω πουθενά τα διακοσαρικα. Μουργκ, Τσολακ, Νινουα κτλ μια χαρά λεφτά δώσαμε πάλι. Μην αρχίσει κανένα παραμύθι ο Ιβάν δεν έδωσε λεφτά φέτος.
- ΑποστόληςΑ
Τελικα δεν εχωσες την συνεντευξη τοτε που επρεπε γιατι αν μας ελεγες τοτε αυτα που ηταν να συμβουν θα πεφτε το κραξιμο της αρκουδας ε?
Ή ακομη χειροτερα, την μυριστηκες οτι αν μας ανεπτυσσες το πλανο σου μετα θα πρεπε να βρεις τροπο να το υλοποιησεις...
Οπως και να χει, τωρα κατοπιν εορτης το βρισκω εως αστειο να βγεις να μας αναπτυξεις το πλανο.
Δηλαδη ποσο πιθανο ειναι να βγεις και να πεις "εγω μαγκες αλλιως ηθελα να τα κανω αλλα να που δεν μου δοθηκε η ανεση να εκφραστω απόλυτα"...
Εγω περιμενω μια συνέντευξη λοιπον που θα παρουσιαζει οτι εγινε ως καλως καμωμενο και ολα βαση σχεδιου και πλανου...
Να χαμε να λεγαμε. Τις προγραμματικες δηλωσεις τις κανουμε πριν τα εργα... Αυτο που θα γινει τωρα πιο πολυ σε επικήδειο φερνει...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ή ακομη χειροτερα, την μυριστηκες οτι αν μας ανεπτυσσες το πλανο σου μετα θα πρεπε να βρεις τροπο να το υλοποιησεις...
Οπως και να χει, τωρα κατοπιν εορτης το βρισκω εως αστειο να βγεις να μας αναπτυξεις το πλανο.
Δηλαδη ποσο πιθανο ειναι να βγεις και να πεις "εγω μαγκες αλλιως ηθελα να τα κανω αλλα να που δεν μου δοθηκε η ανεση να εκφραστω απόλυτα"...
Εγω περιμενω μια συνέντευξη λοιπον που θα παρουσιαζει οτι εγινε ως καλως καμωμενο και ολα βαση σχεδιου και πλανου...
Να χαμε να λεγαμε. Τις προγραμματικες δηλωσεις τις κανουμε πριν τα εργα... Αυτο που θα γινει τωρα πιο πολυ σε επικήδειο φερνει...
Άντε μπράβο πέστα Χρυσόστομε (εσύ και κυριολεκτικά). Τι ανοησίες είναι αυτές που γράφουν οι δημοσιογράφοι, "ότι απομείνει θα το καλύψει η οικογένεια Σαββίδη".ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν το πρόβλημα είναι λόγω ffp, ο Ιβάν ΔΕΝ επιτρέπεται να βάλει άλλα λεφτά.
Αυτό δεν είναι FFP είναι ο ορισμός του UnFair. Δυστυχώς από τέτοιες μπούρδες ξεκινάνε πολλά και με την αναπαραγωγή τους γίνονται δυσεπίλυτα προβλήματα.
Ας δούμε τι θα πει.
Ίσως να γράφαμε εδώ τι ερωτήσεις θα του κάναμε εμείς.και να τις κάνει σούμα ενας να δούμε τι θα απαντηθει
Τι λένε οι μοντ;
Ίσως να γράφαμε εδώ τι ερωτήσεις θα του κάναμε εμείς.και να τις κάνει σούμα ενας να δούμε τι θα απαντηθει
Τι λένε οι μοντ;
Γιατι θα υπάρξει δυνατοτητα υποβολης ερωτησεων απο μη δημοσιογραφους?
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Λες να εχει καμια εκπληξη?
Εδω που φτασαμε ακομη και εγω θα χαρω με.επιστροφη (ντροπη και αισχος) Μαουρισιο και αρχηγού (καμια απολυτως ντροπη, ισα ισα θα αποκατασταθει η ταξη κατ εμε! αλλα στα σωστα λεφτα)
Εδω που φτασαμε ακομη και εγω θα χαρω με.επιστροφη (ντροπη και αισχος) Μαουρισιο και αρχηγού (καμια απολυτως ντροπη, ισα ισα θα αποκατασταθει η ταξη κατ εμε! αλλα στα σωστα λεφτα)
Δεν έχουμε εδώ μέσα μέλος που δηλώνει δημοσιογράφος και μας ενημέρωνε όλο το καλοκαίρι αποκλειστικά για μεταγραφές;Gospi έγραψε:Γιατι θα υπάρξει δυνατοτητα υποβολης ερωτησεων απο μη δημοσιογραφους?
Όχι ρε, άτυπα, να δούμε αν καλυφθούν οι απορίες μας κι αν θα κάναμε εύστοχες ερωτησειςGospi έγραψε:Γιατι θα υπάρξει δυνατοτητα υποβολης ερωτησεων απο μη δημοσιογραφους?
σατανα...gika έγραψε:Δεν έχουμε εδώ μέσα μέλος που δηλώνει δημοσιογράφος και μας ενημέρωνε όλο το καλοκαίρι αποκλειστικά για μεταγραφές;Gospi έγραψε:Γιατι θα υπάρξει δυνατοτητα υποβολης ερωτησεων απο μη δημοσιογραφους?
Θα μπορουσε να γινει μια καταγραφη για να μπορεσει να γινει κ σωστη αξιολογηση των οσων ακουσουμε...teod1980 έγραψε:Όχι ρε, άτυπα, να δούμε αν καλυφθούν οι απορίες μας κι αν θα κάναμε εύστοχες ερωτησειςGospi έγραψε:Γιατι θα υπάρξει δυνατοτητα υποβολης ερωτησεων απο μη δημοσιογραφους?
Να δουμε κι αν τα αρδακια (τα επισημα, οχι του φορουμ) μας θελουν να κανουν δουλεια ή απλα να δωσουν πασουλες για ευκολες απαντησεις...
μια χαρά εύστοχες ερωτήσεις θα κάναμε εμείς αλλά μη περιμένεις απο τους αρδ να κάνουν εύστοχες ερωτήσεις. Σε μπουρδολογίες να αναλωθούν όπως μας έχουν συνηθίσει άλλωστε.teod1980 έγραψε:Όχι ρε, άτυπα, να δούμε αν καλυφθούν οι απορίες μας κι αν θα κάναμε εύστοχες ερωτησειςGospi έγραψε:Γιατι θα υπάρξει δυνατοτητα υποβολης ερωτησεων απο μη δημοσιογραφους?
προβλέπω να μένουμε με τις απορίες εκτός και αν ο Ρέμπελος μας καλύψει στην εισαγωγική τοποθέτηση του
ολα καλα Ολαφ μου. σου χει ζητησει ο Αμπελ 3ο σεντερ φορ, απο τοτε που η Τουμπα ειχε κοσμο ασουμ. και πας και περιμενεις τελευταια μερα των μεταγραφων για κλεισεις τον Ισπανο Ουαρντα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Τετ 07 Οκτ 2020, 09:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.