Ιβάν Σαββίδης ΙV
-
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Ta αγαπημενα παιδια του ρουμανου.
ΚΑΝΙΑΣ,ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.
ΣΑΚΧΟΦ,με ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο τα ΜΙΣΑ στην ΑΕΧ.
ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ,ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.
ΒΙΕΡΙΝΙΑ,ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.
ΒΑΡΕΛΑ,λογω και των ΡΟΥΜΑΝΟΥ,ΒΙΕΡΙΝΙΑ,πηρε συμβολαιο ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ του.
ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ-Εγκω αγκαπω το ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ,οπως ειχε δηλωσει ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ,στα ΑΖΗΤΗΤΑ και αυτος,καθεται ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΗΓΕΜΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ,εννοειται ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ πανω απο οτι αξιζει,στην ΥΓΕΙΑ των ΚΟΡΟΙΔΩΝ.
Θα αναφερω και τον ΚΑΤΣΕ,δεν ειναι βεβαια στην ιδια κατηγορια με τους παραπανω,απλως θα πω οτι υπεγραψε στον ΑΡΗ με λιγοτερο απο τα μισα ΛΕΦΤΑ που επαιρνε στον ΠΑΟΚ.
κλπ.κλπ,κλπ....................................................................................κλπ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ,
Ι Β Α Ν
ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ για υπερτιμημενους ποδοσφαιριστες,ο καθενας να παιρνει οτι αξιζει,οποιος δεν θελει τον ΜΠΟΥΛΟ.ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ. συνεχιζεται...
ΚΑΝΙΑΣ,ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.
ΣΑΚΧΟΦ,με ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο τα ΜΙΣΑ στην ΑΕΧ.
ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ,ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.
ΒΙΕΡΙΝΙΑ,ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.
ΒΑΡΕΛΑ,λογω και των ΡΟΥΜΑΝΟΥ,ΒΙΕΡΙΝΙΑ,πηρε συμβολαιο ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ του.
ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ-Εγκω αγκαπω το ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ,οπως ειχε δηλωσει ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ,στα ΑΖΗΤΗΤΑ και αυτος,καθεται ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΗΓΕΜΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ,εννοειται ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ πανω απο οτι αξιζει,στην ΥΓΕΙΑ των ΚΟΡΟΙΔΩΝ.
Θα αναφερω και τον ΚΑΤΣΕ,δεν ειναι βεβαια στην ιδια κατηγορια με τους παραπανω,απλως θα πω οτι υπεγραψε στον ΑΡΗ με λιγοτερο απο τα μισα ΛΕΦΤΑ που επαιρνε στον ΠΑΟΚ.
κλπ.κλπ,κλπ....................................................................................κλπ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ,
Ι Β Α Ν
ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ για υπερτιμημενους ποδοσφαιριστες,ο καθενας να παιρνει οτι αξιζει,οποιος δεν θελει τον ΜΠΟΥΛΟ.ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ. συνεχιζεται...
-
Αρχίσαμε πάλι.
Ο δρόμος, γνωστός.
Για να αλλάξουμε πορεία ΜΟΝΟ με νταμπλ. Όλα τα άλλα πλέον είναι μπανάλ.
Μάστορες, σεβαστές όλες οι απόψεις.
Γνωστά και όλα τα συμπλέγματα του ΠΑΟΚ (οχι ατόμων), διαχρονικά.
Ταπεινή άποψη :
Ο Ιβάν είναι μ@λ@κ@ς.
Η ΠΑΕ λάθος στημένη.
Αλλά ο οποιοσδήποτε έχει έστω και την παραμικρή σχέση με τον πλανήτη γη, καταλαβαίνει οτι δε χρειάζεται να επικαλεστεί οτιδήποτε ο Σαββίδης για να σταματήσει να σπρώχνει εκατομμύρια ΚΑΘΕ σεζόν. Μπορεί να κάνει και παύσεις και δικαίωμά του και λογική έχει.
Και ειδικά όταν προβλέπονται ΜΗΔΕΝ έσοδα που άλλες χρονιές ήταν δεδομένα.
Καμία εταιρία στον πλανήτη δεν έχει ΜΟΝΟ ανάπτυξη.
Ξαναλέω, δεν μιλάω επί προσωπικού. Όλοι ξέρουμε τι κλίμα επικρατεί και αυτό είναι που όντως κυριαρχεί στον περισσότερο κόσμο.
Όλοι όσοι το αναγνωρίζουν αυτό και κάνουν κράττει στην κριτική τους, δεν είναι ούτε στημένοι ούτε ηλίθιοι ούτε βολεμένοι ούτε yes men. Βεβαίως υπάρχουν και όλοι αυτοί, αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα.
ΓΙατί δηλαδή διαχρονικά στον ΠΑΟΚ έχουμε την φοβερή ανάγκη οχι να κάνουμε απλώς κριτική, αλλά να ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΟΥΜΕ τους παράγοντες;
Οτι κάνουν κάτι ΕΠΙΤΗΔΕΣ εις βάρος των συμφερόντων της εταιρίας ή του λαού;
Οτι βρίσκουν ευκαιρία να επικαλεστούν μια ανώτερη δύναμη αντί απλά να πουν "Αποφάσισα αυτό";
Πόσο ΑΔΥΝΑΤΟ είναι να κάνουν απλώς λάθος χειρισμούς;
Ο δρόμος, γνωστός.
Για να αλλάξουμε πορεία ΜΟΝΟ με νταμπλ. Όλα τα άλλα πλέον είναι μπανάλ.
Μάστορες, σεβαστές όλες οι απόψεις.
Γνωστά και όλα τα συμπλέγματα του ΠΑΟΚ (οχι ατόμων), διαχρονικά.
Ταπεινή άποψη :
Ο Ιβάν είναι μ@λ@κ@ς.
Η ΠΑΕ λάθος στημένη.
Αλλά ο οποιοσδήποτε έχει έστω και την παραμικρή σχέση με τον πλανήτη γη, καταλαβαίνει οτι δε χρειάζεται να επικαλεστεί οτιδήποτε ο Σαββίδης για να σταματήσει να σπρώχνει εκατομμύρια ΚΑΘΕ σεζόν. Μπορεί να κάνει και παύσεις και δικαίωμά του και λογική έχει.
Και ειδικά όταν προβλέπονται ΜΗΔΕΝ έσοδα που άλλες χρονιές ήταν δεδομένα.
Καμία εταιρία στον πλανήτη δεν έχει ΜΟΝΟ ανάπτυξη.
Ξαναλέω, δεν μιλάω επί προσωπικού. Όλοι ξέρουμε τι κλίμα επικρατεί και αυτό είναι που όντως κυριαρχεί στον περισσότερο κόσμο.
Όλοι όσοι το αναγνωρίζουν αυτό και κάνουν κράττει στην κριτική τους, δεν είναι ούτε στημένοι ούτε ηλίθιοι ούτε βολεμένοι ούτε yes men. Βεβαίως υπάρχουν και όλοι αυτοί, αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα.
ΓΙατί δηλαδή διαχρονικά στον ΠΑΟΚ έχουμε την φοβερή ανάγκη οχι να κάνουμε απλώς κριτική, αλλά να ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΟΥΜΕ τους παράγοντες;
Οτι κάνουν κάτι ΕΠΙΤΗΔΕΣ εις βάρος των συμφερόντων της εταιρίας ή του λαού;
Οτι βρίσκουν ευκαιρία να επικαλεστούν μια ανώτερη δύναμη αντί απλά να πουν "Αποφάσισα αυτό";
Πόσο ΑΔΥΝΑΤΟ είναι να κάνουν απλώς λάθος χειρισμούς;
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Τρί 06 Οκτ 2020, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Bono
Εντάξει, είπαμε υπάρχουν διαφορετικές απόψεις αλλά το φούσκωσες τόσο που το γαμησες..
εγω βρίσκω κάποια πράματα σωστά από αυτά που λες και πολλά που διαφωνώ, μπορεί η ματιά μου να ελιναι πιο κοντά στου eorptol, αλλά έφτιαξες σενάριο για το Netflix.
Σε λίγο θα μας πεις έχουμε μυστική συνάντηση στα τούνελ του Ρούπελ...
χαλαρώστε λίγο, όλοι εχουμε από μία...γνώμη, μην το παίρνετε και τόσο σαβαρά
θέλω να τα βλέπω αισιόδοξα όπως όλα τα πράματα στη ζωή μου, έχω διαφορετική ματιά δε αυτό και με τον ίδιο μου τον αδερφό, που πάμε μαζί γήπεδο, Ε δε χάλασε και ό κόσμος.
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΡΕ
Εντάξει, είπαμε υπάρχουν διαφορετικές απόψεις αλλά το φούσκωσες τόσο που το γαμησες..
εγω βρίσκω κάποια πράματα σωστά από αυτά που λες και πολλά που διαφωνώ, μπορεί η ματιά μου να ελιναι πιο κοντά στου eorptol, αλλά έφτιαξες σενάριο για το Netflix.
Σε λίγο θα μας πεις έχουμε μυστική συνάντηση στα τούνελ του Ρούπελ...
χαλαρώστε λίγο, όλοι εχουμε από μία...γνώμη, μην το παίρνετε και τόσο σαβαρά
θέλω να τα βλέπω αισιόδοξα όπως όλα τα πράματα στη ζωή μου, έχω διαφορετική ματιά δε αυτό και με τον ίδιο μου τον αδερφό, που πάμε μαζί γήπεδο, Ε δε χάλασε και ό κόσμος.
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΡΕ
Trouman δεν ξέρω που είδες σενάρια και κρυφές συναντήσεις, αλλά αυτό που λέω καθαρά είναι να αφεθεί ο καθένας να έχει την γνώμη του, την άποψη του και να την εκφράζει, χωρίς να δέχεται ανόητες παρεμβολές.
Αυτό είναι το νόημα ενός φόρουμ.
Κριτική και διαφωνία να δεχτώ, σπεκουλα, απαξίωση και σκάσε μη μιλάς σε καμία περίπτωση.
Και ειδικά από άτομα που το 90 % των ποστ που κάνουν είναι να ασχολούνται με κακοήθεια στο τι θα πει ο άλλος και σχεδόν ποτέ μία δική τους γνώμη, ποτέ όμως.
Αλίμονο αν συμφωνούσαν όλοι με όλους, αλίμονο.
Αλίμονο αν χλεύαζα και συκοφαντούσα όποιον διαφωνώ.
Αυτό είναι το νόημα ενός φόρουμ.
Κριτική και διαφωνία να δεχτώ, σπεκουλα, απαξίωση και σκάσε μη μιλάς σε καμία περίπτωση.
Και ειδικά από άτομα που το 90 % των ποστ που κάνουν είναι να ασχολούνται με κακοήθεια στο τι θα πει ο άλλος και σχεδόν ποτέ μία δική τους γνώμη, ποτέ όμως.
Αλίμονο αν συμφωνούσαν όλοι με όλους, αλίμονο.
Αλίμονο αν χλεύαζα και συκοφαντούσα όποιον διαφωνώ.
Λάθη ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ έκανε κάνει και θα κάνει.
Γιατί η ΠΑΕ δεν είναι απλά ΑΕ.
Το ζήτημα είναι τι του προσάπτει κάνεις. Δόλο, αδιαφορία, ξενερωμα, αφέλεια, ασχετοσυνη, κακοβουλία; Τι;
Εκεί είναι η ουσία.
Τουλ για το παρών τοπικ.
Το ζήτημα είναι τι του προσάπτει κάνεις. Δόλο, αδιαφορία, ξενερωμα, αφέλεια, ασχετοσυνη, κακοβουλία; Τι;
Εκεί είναι η ουσία.
Τουλ για το παρών τοπικ.
Βρε παιδιά, αν έχει διάθεση κάποιος σας παρακαλώ ας μου εξηγήσει τι είναι εορπτολισμός και τι πρεσβεύει.
Για να μπορώ να παρακολουθήσω. Ευχαριστώ.
Για να μπορώ να παρακολουθήσω. Ευχαριστώ.
Τι δόλο και κακοβουλία ρε σύ?teod1980 έγραψε:Λάθη ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ έκανε κάνει και θα κάνει.
Εκεί είναι η ουσία.
Τουλ για το παρών τοπικ.
Που τα είδες αυτά όχι εδώ αλλά γενικά να του προσαπτονται?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bono. την Τρί 06 Οκτ 2020, 19:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εορπτολισμος: Έχει τις ρίζες του στα βαθειά χρονικά άβατα της μεταγουμενης περιόδου, κατά τη διάρκεια της πρώτης ζαγορακειας ερα. Ανδρώθηκε στην επίΒρυζεια εποχη. Η δεύτερη περίοδος ζαγορακειου τον βρίσκει ελαφρώς αδρανή. Με την έλευση του Ιβάν αναθαρρει και ανακαλύπτει την χαρά της άμεσης επέμβασης.
Είναι μια κατάσταση όπου διορθώνονται τα κακώς κείμενα άμεσα χωρίς δισταγμό. Ο εξπρεσιονισμός είναι ο εχθρός της ιδεολογίας αυτής.
To Wikipedia συνεχώς ανανεώνεται για το λήμμα αυτό.
(Εορπτολ καταλαβαίνω σα τσακάλι που είσαι ότι θα το δεις χιουμοριστικά το ποστ)
Είναι μια κατάσταση όπου διορθώνονται τα κακώς κείμενα άμεσα χωρίς δισταγμό. Ο εξπρεσιονισμός είναι ο εχθρός της ιδεολογίας αυτής.
To Wikipedia συνεχώς ανανεώνεται για το λήμμα αυτό.
(Εορπτολ καταλαβαίνω σα τσακάλι που είσαι ότι θα το δεις χιουμοριστικά το ποστ)
Έχουν γραφτεί Bono.Bono. έγραψε:Τι δόλο και κακοβουλία ρε σύ?teod1980 έγραψε:Λάθη ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ έκανε κάνει και θα κάνει.
Εκεί είναι η ουσία.
Τουλ για το παρών τοπικ.
Που τα είδες αυτά όχι εδώ αλλά γενικά να του προσαπτονται?
Δεν το έγραψα με αφορμή το ποστ σου.
Έχουν γραφτεί. Προχθές ο άλλος έγραψε ότι πριν εγκαταλείψει κάτι τα διαλύει πρώτα.
Για να μην πω ότι απλά είναι όχημα ο ΠΑΟΚ. Ή το ότι έχει μοιράσει κάτω από το τραπέζι τίτλους.
Όχι δεν έχουν γραφτεί.
Ναι και?
Το έγραψε ένας κι άλλος ένας.
Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν, δεν θα πάρω εγώ τα βουνά για να γλυτώσω από κάτι τέτοιους.
Ούτε καν θα καθήσω να ασχοληθώ και να δώσω αξία σε τέτοιες απόψεις.
Εγώ είδα στην αρχή που ήρθε, ασχετοσυνη (φυσιολογικό), στη συνέχεια είδα τρέλα και συναίσθημα και τώρα μοιάζει η κατάσταση με την Ζαγορακεια ρήση "μα που πήγε η γκαυλα?"
Σε όλα τα στάδια το μειονέκτημα ήταν η διοίκηση απ' το μακρινό Ροστόφ που έφερνε δυσλειτουργίες.
Το όχημα δεν αποκλείεται σαν σκέψη για κάθε μεγάλο επιχειρηματία που μπλέκεται με το ποδόσφαιρο για να ξέρουμε και τι λέμε έτσι?
Τώρα στα οχήματα δύσκολα κάθεσαι έξω απ' το γήπεδο να περιμένεις την αποστολή για να τους χαιρετήσεις έναν προς έναν.
Κι αυτό εμένα μου δείχνει πολλά.
Το έγραψε ένας κι άλλος ένας.
Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν, δεν θα πάρω εγώ τα βουνά για να γλυτώσω από κάτι τέτοιους.
Ούτε καν θα καθήσω να ασχοληθώ και να δώσω αξία σε τέτοιες απόψεις.
Εγώ είδα στην αρχή που ήρθε, ασχετοσυνη (φυσιολογικό), στη συνέχεια είδα τρέλα και συναίσθημα και τώρα μοιάζει η κατάσταση με την Ζαγορακεια ρήση "μα που πήγε η γκαυλα?"
Σε όλα τα στάδια το μειονέκτημα ήταν η διοίκηση απ' το μακρινό Ροστόφ που έφερνε δυσλειτουργίες.
Το όχημα δεν αποκλείεται σαν σκέψη για κάθε μεγάλο επιχειρηματία που μπλέκεται με το ποδόσφαιρο για να ξέρουμε και τι λέμε έτσι?
Τώρα στα οχήματα δύσκολα κάθεσαι έξω απ' το γήπεδο να περιμένεις την αποστολή για να τους χαιρετήσεις έναν προς έναν.
Κι αυτό εμένα μου δείχνει πολλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bono. την Τρί 06 Οκτ 2020, 19:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχετε σκεφτεί την παράμετρο ότι ο Ιβάν για να συνεισφέρει στον ΠΑΟΚ αλλά και γενικώς πρέπει πρωτίστως να προστατέψει την υγεία του?
Γιατί σώνει και καλά ξενέρωσε-ή του έφυγε η κάβλα- και δεν έρχεται στην Τούμπα? Έχει πάει πουθενά εκτός Ροστόφ από τον Μάρτιο και δεν το ξέρουμε?Δεν είναι είκοσι χρονών ο Ιβάν για να είναι άνετος με κάποια πράγματα.Προσέχει πολύ με τον κορωνοιό.Ας ηρεμήσουμε όλοι,καμία κάβλα δεν του έφυγε.Απλά εαν θα ήταν εδώ σίγουρα κάποια θέματα θα έτρεχαν διαφορετικά.
Γιατί σώνει και καλά ξενέρωσε-ή του έφυγε η κάβλα- και δεν έρχεται στην Τούμπα? Έχει πάει πουθενά εκτός Ροστόφ από τον Μάρτιο και δεν το ξέρουμε?Δεν είναι είκοσι χρονών ο Ιβάν για να είναι άνετος με κάποια πράγματα.Προσέχει πολύ με τον κορωνοιό.Ας ηρεμήσουμε όλοι,καμία κάβλα δεν του έφυγε.Απλά εαν θα ήταν εδώ σίγουρα κάποια θέματα θα έτρεχαν διαφορετικά.
Εδώ κοντεύουμε να τη χάσουμε εμείς τη γκαυλα,με όλα αυτά που ζούμε σε αυτό το μπουρδελο που λέγεται ελληνικό κράτος,δεν θα την έχανε αυτός που βάζει τα εκατομμύρια του;
Bono η διοικητικη δομή είναι λάθος κατά τη γνώμη μου.
Όπως κ πολλά στελέχη είναι για μπατσες
Όπως κ πολλά στελέχη είναι για μπατσες