Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Θα εχει γελιο παντως...Μετραγαμε τρεις το λαδι,τρεις το ξυδι για να φερουμε παικτες,χαλουσαμε μεταγραφες στο οικονομικο,για να δωσουμε κανα μυριο το χρονο για 2 παικτες που θα κοθονται στον παγκο,ο ενας μαλιστα στο βαθος του παγκου...
Δηλαδή δεν μπορεί ο αντελινο και ο μαου να σε βοηθήσουν στην Ελλάδα;;

Σοβαρά μιλάμε;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Εντελώς οφ τοπικ αλλά μόλις είδα ότι ο πρώην Βραζιλιάνος πασαδόρος μας στο βόλεϊ Pedro Telles, που υποτίθεται ότι αποχώρησε λόγω σοβαρών οικογενειακών προβλημάτων, ανεβάζει στο ινστα φωτό με νουναρες μες στα χαμόγελα.Μας δουλεύουν όλοι μου φαίνεται :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τρί 06 Οκτ 2020, 18:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Ενάμιση μυριο στον Αντρέ γιατί έτσι...... και άλλο ένα μυριο στον πισωπασακια Μαου.
Γιατι αυτοί μας φέρανε τίτλους και πρέπει να παίζουνε τιμής ένεκεν μέχρι τα πενήντα τους.
Με το ανάλογο σπρώξιμο από τα αρδ φιλαράκια τους
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

sourmenetes έγραψε:
joshua έγραψε:Θα εχει γελιο παντως...Μετραγαμε τρεις το λαδι,τρεις το ξυδι για να φερουμε παικτες,χαλουσαμε μεταγραφες στο οικονομικο,για να δωσουμε κανα μυριο το χρονο για 2 παικτες που θα κοθονται στον παγκο,ο ενας μαλιστα στο βαθος του παγκου...
Δηλαδή δεν μπορεί ο αντελινο και ο μαου να σε βοηθήσουν στην Ελλάδα;;

Σοβαρά μιλάμε;;

Ειναι τωρα ποδοσφαιρικη λογικη αυτη? Δεν καλυπτουμε τα κενα που εχει η ομαδα λογω οικονομικου αλλα μας περισσευει να φερουμε πισω τον Βιερινια ενω δεν εχουμε κενο στη θεση και εχουμε κανει και μια μεταγραφη 800.000? Θελετε να με τρελανετε? Ας εφερναν τους παικτες που ηθελε ο προπονητης και μετα ας γυρνουσε και ο Κανιας με τον Σαχοφ αν τελικα μας περισσευουν.Ολο και καποια βοηθεια θα εδιναν...
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Μόνο για την απαξίωση που βγάζετε μερικοί για τον αρχηγό, θέλω να ξανάρθει και να κλείσει πολλά στόματα...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Οπως είναι τα πράγματα στα χαφ, η επιστροφή Μαουρίτσιο θα είναι χρήσιμη.
Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση πως δεν έγινε κίνηση για Ιμπούλα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτός ο Ιμπουλα είναι ο Ερναν Κρεσπο της νεας εποχής,μπορεί και ο Ζαλαγετα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Για να έχουμε καλό ρώτημα και πέρα από την πλάκα, αυτός ο Ιμπουλα,πόσο καιρό κυκλοφορεί ελεύθερος;
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Ρε συ Σουρμε αυτά τα αν ξέρεις τί έγινε πες μας κι εμάς.κτλπ δεν χρειάζονται.Ειπα την άποψη μου πριν και εξήγησα για ποιόν λόγο το θεωρώ ντροπή.
Που αρνήθηκαν τις αρχικές προτάσεις της ομάδας, έκαναν διακοπές ολόκληρο καλοκαίρι αφήνοντας την ομάδα αβοήθητη στα Ευρωπαϊκά ματς, και τώρα απ'ότι φαίνεται δεν έχουν ξαφνικά πρόβλημα να υπογράψουν με πολύ μειωμένες αποδοχές (Μαουρίτσιο).

Οκ δεν λέω επαγγελματίες είναι αλλά για μένα είναι ντροπή.Εγω έτσι θα ένιωθα.

Από κει και πέρα, το τελευταίο διάστημα στο φόρουμ γινόταν χαμός, λέγανε πολύ χειρότερα για Ιβάν, για Γιώργη, για Ρεμπε για Άμπελ, για ενεργούς παίκτες μας αλλά τόση ευαισθησία δεν είδα εκ μέρους σου πέρα από γενικές παρατηρήσεις.
Μερικοί μας ανέβασαν πίεση 20 αλλά οκ...Δεν πειράζει
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Δεν ξέρω αν ήταν τελικά επιτακτική ανάγκη να πάρουν χαφ,αφού επιστρέφουν σιγά σιγά οι τραυματίες και θα καλύψουν τα κενά..

Αλλά αν τόσο καιρό ψαχνοντουσαν για χαφ και τελικά κατέληξαν στον Μαουρίτσιο αφού δεν βρήκαν κάτι άλλο...
Τότε νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην παε.

Λευκή πετσέτα και πέταμα χαρταετού μαζι.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Δεν ηρθε χαφ.Ας διαλυσουμε τα παντα.
Αν ερχοταν κ χανοταν το πρωταθλημα θα εφταιγαν οι παικτες κ το μοσχαρι που καθεται στον παγκο.Τωρα θα φταιει η διοικηση.
Αυτο ειναι ολο.Με λιγα λογια υπαρχουν διοικησεις που θελουν την προοδο της ομαδας κ αλλες που χεστηκαν.
Υπαρχουν οπαδοι που θελουν το καλο της ομαδας κ αλλοι που χεστηκαν.
Δεν μπορει να θελεις το καλο της κ να μην τα κανεις ζεπελιν 24 ωρες το 24ωρο επειδη δεν ηρθε ο χαφ.
Γιναμε πουτανα για ενα χαφ κ δυο ισοπαλιες.
Αχ δε θα παρουμε το πρωταθλημα γιατι πρεπει να εισαι αηττητος για να το παρεις.Αν δεν το παρουμε γιατι θα συνεχιστουν οι κακες εμφανισεις θα φταιει το χαφ κ η διοικηση κ οσοι ηταν χαλαροι γιατι δεν εκαναν τα παντα σπιρτοκουτο.
Σορυ κιολας, δεκτη η κριτικη, κ εγω την εκανα.Κ εγω θα ηθελα ενα χαφ οπως το ονειρευομαι , κ εγω θα ηθελα κ αλλες μεταγραφες, αλλο προπονητη αλλα νοιωθω κ που τα ειπα πως δεν τα ειπα.γιατι τα ειπα μονο μια γαμημενη φορα.Απο εκει κ περα ΠΑΟΚ κ χωρις τιτλο κ στα παπαρια μας.
Ειναι λοιπον θεμιτη η κριτικη.Η αρρωστημενη επαναλληψη της ασταματητα ειναι ψυχασθενεια.
Ακουστηκαν 20 ονοματα ολο το καλοκαιρι, ηρθαν 3-4 ποσα ηρθαν, κ γραφηκαν πανω απο 800 σελιδες για το χαφ.
Χαφ, χαφ, ΧΑΦ, χΑφ, ΧΑφ.χαΦ, half,haf.
Κ δεν ηρθε.κ τωρα πρεπει να στησουμε δικαστηρια να ζυγιστουν οι παντες να μοιρασουμε ευθυνες.Ενα blame game ολο το καλοκαιρι.
Πηξαμε στην τεχνοκρατια , γαμω το μανατζερ, το τρανσφερμαρκτ κ τις λοιπες μαλακιες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τρί 06 Οκτ 2020, 18:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ο Ιμπουλα παντως για 28 δεν μοιαζει. Βεβαια ειναι γεννημενος στο Βελγιο.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

zarathustra79 έγραψε:Κοιτούσα την καρτέλα της ROGON μιας κ κάναμε αρκετές δουλειές αυτό το καλοκαίρι μαζί τους (colak, πελκας, murg) και έχουν ένα χαφάκι που είναι ελεύθερος και φαίνεται καλή περίπτωση. Αναφέρομαι στον Arnaud Lusamba που μέχρι πέρσι αγωνίζονταν στη Nice. Είναι βεβαια ελεύθερος από 1 ιουλίου, οπότε αυτό δημιουργεί ένα ερωτηματικό και για την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται και για το λόγο για τον οποίο δεν έχει βρεί ομάδα ως τώρα. Στα βίντεο πάντως φαίνεται να είναι τρεχαντήρι, να κουβαλά τη μπάλα στο transition, έχει καλό ύψος για κεντρικό μέσο (1,80) και είναι και σε πολύ καλή ηλικία (23).

BTW ο choupo-moting που πολλοί λέγανε γιατί δεν κάνουμε κίνηση γιαυτόν και οτι έναν τέτοιο χρειαζόμαστε, κατέληξε στη bayern!!
ο Ρέμπε έχει άριστη σχέση με τη Rogon σίγουρα θα του τον έχουν προτείνει, δεν ξέρουμε όμως τι συμβόλαιο θέλει ή εάν θέλει να έρθει Ελλάδα. Πέρσι έπαιζε στη Νις μαζί με τον Ουαγκέ, πράγμα που σημαίνει ότι και αυτός τελευταίο ματς έχει παίξει το Μάρτιο....όντως ενδιαφέρουσα περίπτωση σαν στοιχεία.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Η ΠΑΕ έβγαλε και τις πρώτες φωτογραφίες του Μουργκ με τα ασπρόμαυρα.
Του πάνε οφείλω να ομολογήσω :D
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

paok re niamou έγραψε:Ενάμιση μυριο στον Αντρέ γιατί έτσι...... και άλλο ένα μυριο στον πισωπασακια Μαου.
Γιατι αυτοί μας φέρανε τίτλους και πρέπει να παίζουνε τιμής ένεκεν μέχρι τα πενήντα τους.
Με το ανάλογο σπρώξιμο από τα αρδ φιλαράκια τους
3 μύρια δώσαμε στον μαου και άλλα 4 στον αντελινο!!

Ε βλέπεις είναι παράλογο να δίνεις λεφτά για να πάρεις τίτλους!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”