gika έγραψε:Sic, μιας και ανέφερες το όνομα μου, απαντάω.
Η κατάσταση στην ομάδα από την μέρα της φιέστας μέχρι και σήμερα βρωμάει. Λάθη επί λαθών, ανεξήγητες αποχωρήσεις, ακόμα πιο ανεξήγητες επιλογές νέων προσώπων, νέες σκούπες, νέες προσθήκες και.. νέες ελλείψεις. Με αποτέλεσμα χρόνο με το χρόνο η οικονομική αξία της ομάδας να πέφτει και μαζί με αυτή και η βαθμολογική μας συγκομοιδή.
Δεν διαφαίνεται ελπίδα αναστροφής της κατάστασης πουθενά.
Ο προπονητής κάνει τη μία μ@λακία μετά την άλλη, αλλά δεν φταίει αυτός αλλά ο τεχνικός διευθυντής που δεν του έφερε τους παίκτες που ήθελε. Πάμε να μιλήσουμε για τον τεχνικό διευθυντή, αλλά δεν φταίει αυτός γιατί τρώει στοπ από την διοίκηση η οποία κάνει τα δικά της. Πάμε να μιλήσουμε για την διοίκηση και τις επιλογές της, αλλά ξαφνικά φταίει το FFP, ο Covid, ο Μητσοτάκης και η καθυστέρηση του Skype.
Δηλαδή κάθε χρόνο και χειρότερα, αλλά εντός της ομάδας δεν φταίει κανείς;!;!
Και ναι υπάρχει και ο eortptol και ο pilotos που τα βλέπουν όλα ρόδινα και μπράβο τους, αλλά να ξεκινάει η χρονιά με δύο γκέλες στο πρωτάθλημα απέναντι σε Βόλο και Ατρόμητο, να αποκλείεσαι από το Champions League από την Κράσνονταρ, να έχεις πουλήσει/ελευθερώσει 5-6 βασικούς σου παίκτες και να τους αντικαθηστάς με στοιχήματα που ούτε στο manager δεν θα έβγαιναν;
Δεν είναι αγνωμοσύνη απέναντι στον Ιβάν το να βλέπεις και να λες ότι είναι ο κύριος υπεύθυνος για την αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας. Έχει κάνει τόσα καλά στον ΠΑΟΚ μας, που όσα λάθη και να κάνει, η ζυγαριά πάντα -και για πάντα- θα γέρνει υπέρ του.
Το να σιωπείς, να ζεις στο ροζ συννεφάκι σου, να τα βλέπεις όλα ρόδινα και να ονειρεύεσαι πρωταθλήματα και πορείες στην Ευρώπη με τον Βρακά, τον Κούτσια, τον Νινούα, τον Ουαγκέ και τον Περέιρα, δεν ξέρω που αποσκοπεί.
Σοβαρά τώρα;
Ρε είμαστε σοβαροί;Ποιος ορίζει σαν αφετηρία των συζητήσεων τη φιέστα;
Οι ίδιοι ακριβώς παράγοντες(όχι ανθρώπινοι) που οδήγησαν την ομάδα στη φιέστα, συνεχίζουν να τρέχουν την ομάδα.Δεν είναι δυνατόν να ακούμε όλους τους δικαστές για λάθη και λάθη (φυσικά και θα γίνουν) αλλά αυτά κρίνονται εκ του αποτελέσματος.
Η ομάδα μεγαλώνει σε μέγεθος, είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο και όλα αυτά μέσα στην καρδιά της Κολομβίας.
Και ακούω συνεχώς νοοτροπίες που τις ακούω χρόνια ατέλειωτα στην Αθήνα ( από το σχολείο) μόνο από γαβρους.
Νομίζετε δηλαδή ότι η ομάδα είναι άσχημα;
Πρώτα από όλα εκείνη η ομάδα του πρωταθλητισμού υπερχρεωσε την ΠΑΕ,δεν έκανε πορείες στην Ευρώπη (δύο αποκλεισμοί χωρίς να μπεις Γιουρόπα και μια από τους ομίλους με πέντε ήττες)- το οποίο σημαίνει συνεχώς έξοδα και πολύ κακες κληρώσεις.
Χαλαρώστε λιγάκι ,η ομάδα δεν είναι άσχημα και αυτό δεν είναι ροζ συννεφάκι,αυτή είναι η πραγματικότητα. Σίγουρα και εγώ έχω τις ενστάσεις μου αλλά οι ομάδες δεν φτιάχνονται όπως στο FM η στο FIFA.Εχουμε μπει Ευρώπη ,ζήσαμε ωραίες νίκες το προηγούμενο δίμηνο και μεγάλη πίκρα ( όπου με την Κρασνοντάρ πρώτη φορά είδα την ομάδα κυριαρχική σε κρίσιμο αγώνα Ευρωπαϊκο)
Δεν ξέρω που οδηγεί όλη αυτή η μιρλα