Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Σχετικα παντως με τον Μαουριτσιο δεν νομιζω πως υπαρχει πια θεμα,ισως να υπηρξε χτες.Πιστευω πως η διαρροη σημερα ειχε περισσοτερο ως στοχο να δικαιολογησει την επαναπροσεγγιση στα ματια του κοσμου μετα τον καλοκαιρινο αποχαιρετισμο.Αν ηταν να αποκτηθει θα ειχε γινει ηδη,αλωστε σε λιγες ωρες δηλωνουμε λιστα,οποτε μετα δεν εχει πραγματικα κανενα νοημα να αποκτηθει παικτης.Στην Ελλαδα μια χαρα τη βγαζουμε.
τελεια, μακαρι να ρθει μια ουσιαστικη προσθηκη στα χαφ, κι ενας φορ πιο ετοιμος απο κουτσια.joshua έγραψε:Τελος της αλλης εβδομαδας θα μιλησει οταν θα εχει τελειωσει η προθεσμια των ελευθερων.Υπαρχει ακομα ελπιδα.jibbie έγραψε:θα μιλησει ο Ρεμπε επιτελους. βεβαια το οτι μιλαει τωρα, μοιαζει και σαν απολογιστικη συνεντευξη των πεπραγμενων του στην μεταγραφικη που μας περασε (προφανως οχι μονο αυτο, αλλα και αυτο), που ενδεχομενως σημαινει οτι αυτα που ηταν να κανει τα εκανε, δεν εχει αλλες προσθηκες.
- anekfrastos
θέλουμεnikolasf έγραψε:Σύμφωνα με το πολ 6άρι και σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς εδώ και αλλού, καλύτερο από Εσίτι, πιο γρήγορο, με κράτημα μπάλας και συμμετοχή στην προώθηση του παιχνιδιούrainmaker έγραψε:Καλά συγγνώμη τι είδους χαφ υποτίθεται οτι ψάχνουμε; Τον Σόκρατες;
Μια χαρά επίπεδο έχουν τα διαθέσιμα χαφ.![]()
![]()
![]()
ένα 6αρι που εκτός από τρεξίματα και άμυνα, να ξέρει και μπάλα για να βοηθάει στο τρανζίσιον
ή
ένα 8άρι που εκτός από το να ξέρει μπάλα και να βοηθάει στο τρανζίσιον, να τρέχει και να αμύνεται
το ίδιο είναι
έναν νεμπεγλέρα αλλά με καλύτερη μούρη
- ΑποστόληςΑ
Έναν Βιτόλο θέλουμε. Δεν θα βρούμε κάποιον που εκτός από γρήγορο ανασταλτικό χαφ να είναι και δημιουργικό, γιατί δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιος ελεύθερος Αν υπάρχει, λογικά θα έχει κασέ 7ψήφιο.
- anekfrastos
σε σύστημα με 2 χαφ, ο βιτόλο είναι αρκετά μονοδιάστατος
έναν ζέκα θέλουμε αλλά πιο νέο
τώρα που ο ολαφ θα σας φέρει Γκέτσε για αντι-πέλκα να δω τι θα λέτε
έναν ζέκα θέλουμε αλλά πιο νέο
τώρα που ο ολαφ θα σας φέρει Γκέτσε για αντι-πέλκα να δω τι θα λέτε
- ΑποστόληςΑ
O προπονητής αυτός (όπως άλλωστε και ο προηγούμενος...) δεν θέλει καθαρό κόφτη. Θέλει πιο παραγωγικό παίκτη.
Αυτό δεν σημαίνει οτι ψάχνει ντε και καλά δεκάρι. Αλλά παίκτη που να ανεβαίνει, να κάνει παιχνίδι και να έχει νούμερα.
πχ Μπρανταριτς. Παλινια. Μίσιτς. (Χωρίς να είναι ίδιοι μεταξύ τους, κανείς δεν είναι εξάρι).
Τέτοιοι παίκτες υπάρχουν.
Για όλους μας φαντάζομαι το μοναδικό πραγματικά αδιαπραγμάτευτο στοιχείο είναι να μπορεί να ΤΡΕΞΕΙ.
Αυτό δεν σημαίνει οτι ψάχνει ντε και καλά δεκάρι. Αλλά παίκτη που να ανεβαίνει, να κάνει παιχνίδι και να έχει νούμερα.
πχ Μπρανταριτς. Παλινια. Μίσιτς. (Χωρίς να είναι ίδιοι μεταξύ τους, κανείς δεν είναι εξάρι).
Τέτοιοι παίκτες υπάρχουν.
Για όλους μας φαντάζομαι το μοναδικό πραγματικά αδιαπραγμάτευτο στοιχείο είναι να μπορεί να ΤΡΕΞΕΙ.
-
- Επικοινωνία:
Η HalilovicΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο Μιλανοφ είναι καλή περίπτωση για βάθος πάγκου έτσι όπως φτάσαμε.
- Sick Bastard
Κι εγώ, δεν την έχω παρατήσει την ελπίδα ότι κάποτε θα μιλήσει κι αυτός.jibbie έγραψε:τελεια, μακαρι να ρθει μια ουσιαστικη προσθηκη στα χαφ, κι ενας φορ πιο ετοιμος απο κουτσια.joshua έγραψε:Τελος της αλλης εβδομαδας θα μιλησει οταν θα εχει τελειωσει η προθεσμια των ελευθερων.Υπαρχει ακομα ελπιδα.jibbie έγραψε:θα μιλησει ο Ρεμπε επιτελους. βεβαια το οτι μιλαει τωρα, μοιαζει και σαν απολογιστικη συνεντευξη των πεπραγμενων του στην μεταγραφικη που μας περασε (προφανως οχι μονο αυτο, αλλα και αυτο), που ενδεχομενως σημαινει οτι αυτα που ηταν να κανει τα εκανε, δεν εχει αλλες προσθηκες.
- anekfrastos
Ναι αλλά ήταν 3 στο κέντρο, μαζί με Ίβιτς.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μια χαρά συνεργαζόταν με τον PG
Εγώ που δεν τα έλεγα αυτά μπορώ να πω ότι ο Μαουρίτσιο με 4 κατοστάρικα είναι πολυτέλεια?joshua έγραψε:Βρε σχεδον οι ιδιοι που ελεγαν το καλοκαιρι μπραβο στη παε που ξεφορτονεται μεγαλους σε ηλικια παικτες, που εκαναν τον κυκλο τους και δεν εχουν κατι αλλο να προσφερουν και δινουν την δυνατοτητα να αποκτηθουν νεοι με προοπτικη για την ομαδα της επομενης τριετιας,τωρα λενε μπραβο που εμεινε ο Ματος,γιουπι αν γυρισει ο Μαου και τι καλα να επιστρεψει και ο Βιερινια...Εμπρος πισω μονο και μονο για να υπερασπιστουμε τη παε...
Βασικά ούτε του παπά.
Τώρα το ότι εσύ περιμενεις με 3 κ 4 κατοστάρικα τον σούπερ χαφ που θα τρέχει,θα μαρκάρει,θα προωθεί... συγνώμη κι όλας να το κοιτάξει αυτά είναι ποσα για φωτακιδες
Το 6αρι που εχουμε ολοι στο μυαλο μας που να μπορει να κοβει και να κανει και παιχνιδι και να βγαζει και ωραιες πασες στους μπροστα, δυστυχως κοστιζει τρελα στο συγχρονο ποδοσφαιρο. Εναν Μπανεγκα θελουμε εναν Ολιβειρα αλλα πολλα τα λεφτα. Ελπιζω ομως επειδη ειναι κομβικη η θεση και θελει καλο ψαξιμο και σκαουτινγκ και πολλα λεφτα να εχουν στο νου τους μετα απο αυτο τον αρμαγεδωνα, στις επομενες μεταγραφικες περιοδους να γινουν κινησεις συμπληρωματικες που θα φτιαξουν παλι μια αηττητη στην Ελλαδα και καλη στο ευρωπαικο επιπεδο ομαδα. Εχουν ερθει πολλοι παικτες και νεοι και πρεπει να αφησουμε τωρα την ομαδα να ζοριστει να κανει τα λαθη της να προοδευσει και στην επομενη τριετια να δουμε ωραια πραματα. Το μονο που με ανησυχει ειναι οτι πιστευω οτι δεν εχουμε τους ανθρωπους στην ΠΑΕ να δουλεψουν ξεχωριστα με το καθενα παιδι και να τους βοηθησουν να βελτιωσουν τα χαρακτηριστικα τους. Για παραδειγμα ειναι ναι Ζαβο ο Ζαμπα αλλα περιουσικο στοιχειο και τρομερα προσοντα. Αδυναμος ο Νινουα αλλα φοβερο ποδι. Αν τους αφησουμε ετσι θα χαθουν οπως τοσοι και τοσοι Και η ομαδα μονο χασουρα θα εχει.
Τωρα για εμας ας προετοιμαστουμε για στραβες και αλοπροσαλα αποτελεσματα και ας κανουμε υπομονη γιατι η νεα ομαδα και χρονο χρειαζεται και υποστηριξη απο εμας και ενισχυση. Ενισχυση λογω Ιβαν θα ερθει αλλα ας ερθει ορθολογικα και στην ωρα της. Ακομη κιαν αυτη η ωρα ειναι οι επομενες 3-4 μεταγραφικες περιοδους.
Τωρα για εμας ας προετοιμαστουμε για στραβες και αλοπροσαλα αποτελεσματα και ας κανουμε υπομονη γιατι η νεα ομαδα και χρονο χρειαζεται και υποστηριξη απο εμας και ενισχυση. Ενισχυση λογω Ιβαν θα ερθει αλλα ας ερθει ορθολογικα και στην ωρα της. Ακομη κιαν αυτη η ωρα ειναι οι επομενες 3-4 μεταγραφικες περιοδους.
- Sick Bastard
Σιγά μη θέλουμε Μπανέγκα για να γίνουμε δυνατότεροι, όχι ότι θα με χάλαγε.
Τον τωρινό (πιο έμπειρο δηλαδή απ όταν είχε έρθει) Καμαρά του γαύρου θέλουμε.
Πιο πολύ 3-4-2 παίζουμε παρά 3-4-2-1 δηλαδή μια παραλλαγή με τρεις πίσω το Brazilian box.
Ακόμα δηλαδή κι έτσι ο Μπίσε ας πούμε, αν δεν ήθελε σώνει και καλά να βγει εκτός ομάδας (η ομάδα, ο ίδιος, δεν ξέρω τίποτα πια) χωρούσε άνετα στο ''2'' τολμώ να πω θα έδινε νέα ώθηση στην καριέρα του.
Επισης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το ''4'' δεν γίνεται ποτέ ''5'' εν ώρα παιχνιδιού
Εγώ λέω να κάνουμε μια καλή καρδιά, να τελειώσουν κι οι ελεύθεροι να δουμε αν θα πάρουμε κανα μπάλωμα για τις τρύπες και βλέπουμε.
Τον τωρινό (πιο έμπειρο δηλαδή απ όταν είχε έρθει) Καμαρά του γαύρου θέλουμε.
Ούτε καν στόπερ δεν ήθελε η ομάδα έχει δύο που μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά Κρέσπο και τον Μιχαηλίδη απλά πρέπει να δουλευτεί και σε αυτό το κομμάτι. Το ποδάρι και το vision πάντως το έχει.joshua έγραψε:To ποδοσφαιρο ειναι πολυ απλο, αλλα στον ΠΑΟΚ καποιοι επιμενουν να το κανουν δυσκολο, γιατι οσο και να ελεγαν φετος οτι προπονητης και Ρεμπε αποφασιζουν, νομιζω πως ολοι καταλαβαν πως αυτο δεν ισχυει.Τι θα εκανα εγω φετος με το ροστερ? Πρωτα απο ολα συμφωνω με ΟΛΕΣ τις αποχωρησεις και εγω θα προχωρουσα και αλλες,οπως Μπισεσβαρ,Ζαμπα,Εσιτι.Κατα τα αλλα τα πραγματα ηταν απλα.Τι θελει να παιξει ο προπονητης? 3-4-2-1.Ξεκιναμε...Διωχνεις ενα στοπερ και παιρνεις καποιο να μπορει να παιξει κορυφη στη τριαδα με χαρακτηριστικα αμυντικου χαφ,να μπορει δηλαδη να προωθησει το παιχνιδι.Σωστα παιρνεις αριστερο μπακ,πισω απο τον Γιαννουλη και σωστα παιρνεις δεξι μπακ,ασχετα αν καποιος πιστευει οτι επρεπε να φυγει ο Ματος η ο Ροντριγκο.Ενας ομως επρεπε να φυγει.Πας στο κεντρο οπου εχεις Ελ Καντουρι το τελειο χαφ για 3-4-2-1.Τι θελεις? Θελεις αλλο ενα box to box αθλητικο, λιγο πιο πρωσηλομενο στα αμυντικα του καθηκοντα.Δεν εχεις χρονο,καλα κανεις και παιρνεις τον Σβαμπ που δεν τα εχει ολα για να βγαλεις τα πρωτα παιχνιδια, αλλα το δευτερο πρεπει οπωσδηποτε να τα εχει αλλιως μην παρεις τιποτα.Στη συνεχεια πας στη δυαδα πισω απο το φορ.Εκει θες 1 περιφερειακο φορ να κανει διδυμο παντα με ενα πιο επιτελικο παικτη.Εχεις Τζολη,παιρνεις αλλον ενα και Πελκα,Ζιφκοβιτς για την αλλη θεση.Οκ εφυγε ο Πελκας,πηρες Μουργκ,μια χαρα,πολυ κακως δεν πηρες παικτη διδυμο με Τζολη.Στην επιθεση θες 2 παικτες,οκ εφυγε ενας,πηραμε αλλον,ολα καλα.Τι θελαμε δηλαδη συνολικα? 1 διαφορετικο στοπερ,2 ακραια μπακ,1 χαφ,1 περιφερειακο φορ,1 χαφ-εξτρεμ και οτι προεκυπτε απο τις προσθαφαιρεσεις.Τι δεν πηραμε? Το στοπερ,το χαφ και τον περιφερειακο επιθετικο.Εγω τους θεωρω αναγκαιους για να ανταπεξελθεις σε αυτο που θελει ο προπονητης, αλλα χωρις εκπτωσεις, για αυτο πολυ κριμα που δεν τους πηραμε ,αλλα καλυτερα να μην παρουμε κανεναν αλλο αν δεν εχει τα στοιχεια που θελουμε,γιατι παλι θα ψαχνουμε πως θα ξεφορτωθουμε παικτες.
Πιο πολύ 3-4-2 παίζουμε παρά 3-4-2-1 δηλαδή μια παραλλαγή με τρεις πίσω το Brazilian box.
Ακόμα δηλαδή κι έτσι ο Μπίσε ας πούμε, αν δεν ήθελε σώνει και καλά να βγει εκτός ομάδας (η ομάδα, ο ίδιος, δεν ξέρω τίποτα πια) χωρούσε άνετα στο ''2'' τολμώ να πω θα έδινε νέα ώθηση στην καριέρα του.
Επισης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το ''4'' δεν γίνεται ποτέ ''5'' εν ώρα παιχνιδιού
Εγώ λέω να κάνουμε μια καλή καρδιά, να τελειώσουν κι οι ελεύθεροι να δουμε αν θα πάρουμε κανα μπάλωμα για τις τρύπες και βλέπουμε.
Ποιος σου είπε ότι ζητάω ΟΛΑ αυτά μαζί; Ένα απλό αθλητικό box to box χάφ. Αν θες να σου πω και ποιος από τους ελεύθερους πιστεύω ότι ταιριάζει καλύτερα αν εξαιρέσεις το παρελθόν του αυτός είναι ο Κασαμι. Ξέρω θα μου απαντήσεις ότι ο Μαουριτσιο θέλει τρεις Κασαμι...renegade έγραψε:Εγώ που δεν τα έλεγα αυτά μπορώ να πω ότι ο Μαουρίτσιο με 4 κατοστάρικα είναι πολυτέλεια?joshua έγραψε:Βρε σχεδον οι ιδιοι που ελεγαν το καλοκαιρι μπραβο στη παε που ξεφορτονεται μεγαλους σε ηλικια παικτες, που εκαναν τον κυκλο τους και δεν εχουν κατι αλλο να προσφερουν και δινουν την δυνατοτητα να αποκτηθουν νεοι με προοπτικη για την ομαδα της επομενης τριετιας,τωρα λενε μπραβο που εμεινε ο Ματος,γιουπι αν γυρισει ο Μαου και τι καλα να επιστρεψει και ο Βιερινια...Εμπρος πισω μονο και μονο για να υπερασπιστουμε τη παε...
Βασικά ούτε του παπά.
Τώρα το ότι εσύ περιμενεις με 3 κ 4 κατοστάρικα τον σούπερ χαφ που θα τρέχει,θα μαρκάρει,θα προωθεί... συγνώμη κι όλας να το κοιτάξει αυτά είναι ποσα για φωτακιδες
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω,για ποιο λόγο δε κράτησαν τον Γαϊτανίδη (στο σχόλιο παραπάνω που αναφέρεται σ έναν χαφ ή φορ πιο έτοιμο από Κούτσια).