Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από anekfrastos »

joshua έγραψε:Βρε σχεδον οι ιδιοι που ελεγαν το καλοκαιρι μπραβο στη παε που ξεφορτονεται μεγαλους σε ηλικια παικτες, που εκαναν τον κυκλο τους και δεν εχουν κατι αλλο να προσφερουν και δινουν την δυνατοτητα να αποκτηθουν νεοι με προοπτικη για την ομαδα της επομενης τριετιας,τωρα λενε μπραβο που εμεινε ο Ματος,γιουπι αν γυρισει ο Μαου και τι καλα να επιστρεψει και ο Βιερινια...Εμπρος πισω μονο και μονο για να υπερασπιστουμε τη παε...
Εγώ για τον Ματος μόνο είμαι ΟΚ.
Ούτε βασικό της προκοπής δεν έχουμε στα δεξιά.
Συμμετείχε κανονικά σε προετοιμασία, προπονήσεις, εφαγε "καψόνι" μένοντας εκτός αποστολής σε όλα τα ματς, έκανε υπομονή και έβγαλε και κιμπάρικη ανακοίνωση.

"Από τη δική μου πλευρά, λύθηκαν όποια ζητήματα ήταν να λυθούν και από τη στιγμή που μένω στην ομάδα, είμαι εδώ, έτοιμος να τη βοηθήσω όπως και όποτε μου ζητηθεί, αγωνιζόμενος ή μη. Είμαι εδώ για να βοηθάω με την εμπειρία μου και τους νέους ποδοσφαιριστές για το καλό του συλλόγου»
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

sic-4 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
Γερασίμου έγραψε:Ακόμα απορώ πως ο Garcia προτίμησε ομάδα της Ρουμανίας που δεν παίζει σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, που σίγουρα δεν δίνει πάνω από 200.000 τον χρόνο από τη δική μας. Δεν ξέρω τι είδε, τι του είπαν, τόσο πια δεν έχουμε πρόσωπο; Εκτός κι αν τον απέρριψε το τεχνικό επιτελείο και δεν θα το μάθουμε εμείς.

Ρουμάνες >> Ελληνίδες σε ομορφιά.
Με την καμια. Η ντροπη των βορειων βαλκανιων ειναι οι Ρουμανες. Μπαμπαγιαγκες. Καμια σχεση με τις υπολοιπες κουκλαρες της γειτονιας τους.
Γούστα είναι αυτά!Εγώ προσωπικά θεωρώ τις πιο άσχημες των Βαλκανίων με διαφορά τις Ελληνίδες. Χοντροκωλες και αρτσουμπαλες. Παρεμπιπτόντως η γυναίκα μου Ρουμάνα είναι. 45 χρονών και 25χρονες ελληνίδες τις τρώει για πρωινό!
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Αφού λύθηκαν τα των μεταγραφών,
ας ασχοληθούμε με καλλιστεία.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

boogeyman77 έγραψε: Γούστα είναι αυτά!Εγώ προσωπικά θεωρώ τις πιο άσχημες των Βαλκανίων με διαφορά τις Ελληνίδες. Χοντροκωλες και αρτσουμπαλες. Παρεμπιπτόντως η γυναίκα μου Ρουμάνα είναι. 45 χρονών και 25χρονες ελληνίδες τις τρώει για πρωινό!
Υπαρχει μια εξηγηση εδω για τη διαφορα και των Ελληνιδω και των Ρουμανιδων σε σχεση με τους γειτωνες τους. Αντιθετα με τους απο γυρω τους, οι Ελληνες και οι Ρουμανοι (οπως και οι αλβανοι) δεν ειναι σλαβοι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Kαι να μην ξεχασουν να τον παρουν αυριο ε, να μην εχει δικαιωμα συμμετοχης και στην ευρωπη...

Η λογικη η δικη μου,εχει να κανει καθαρα με τα θελω του προπονητη,αν ο προπονητης τον ηθελε και του εγινε προταση απο την ομαδα την οποια δεν αποδεχθηκε,τοτε καλως να ορισει.
Αν δεν ισχυει τιποτα απο αυτα,τοτε εννοειται να μην ερθει,συμφωνω οτι ποσοτικα ειμαστε καλυμενοι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

obanebane έγραψε:
joshua έγραψε:Kαι να μην ξεχασουν να τον παρουν αυριο ε, να μην εχει δικαιωμα συμμετοχης και στην ευρωπη...

Η λογικη η δικη μου,εχει να κανει καθαρα με τα θελω του προπονητη,αν ο προπονητης τον ηθελε και του εγινε προταση απο την ομαδα την οποια δεν αποδεχθηκε,τοτε καλως να ορισει.
Αν δεν ισχυει τιποτα απο αυτα,τοτε εννοειται να μην ερθει,συμφωνω οτι ποσοτικα ειμαστε καλυμενοι.
Δυστυχως ποτε δεν θα το μαθουμε αυτο,θα ειχε ενδιαφερον,αλλα οταν ο προπονητης επωνημα εχει μιλησει για παικτες που θελει να τρεχουν συνεχεια πως να πιστεψω οτι θελει τον Μαουριτσιο? Σοβαρα τωρα πιστευει καποιος οτι θα παιξουμε δυαδα με Μαουριτσιο ,Ελ Καντουρι? Τι μας φταιει ο καημενος ο Μαροκινος και τον βασανιζουμε? Εχετε δει οτι ακομα και με Σβαμπ οταν στηνονται στο γηπεδο ο Ελ Καντουρι παιζει ΠΙΣΩ απο τον Αυστριακο? Κριμα απο το Θεο ρε φιλε...Ειναι ο Ελ Καντουρι αυτη τη στιγμη το πιο γρηγορο χαφ στην ομαδα και καποιοι νοσταλγουν τον Μαου...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε Μπανε. Πως είμαστε ξαφνικά ποσοτικά καλυμένοι όταν μέχρι προχθες λέγαμε ότι αν δεν έφερναν μέχρι χθες χαφ θα κράζαμε; Δες το poll από πάνω. Και τελικά δεν ήρθε κανείς, και είμαστε καλά; Τζαμπα ο χαμός δηλαδή; Ο Φερέιρα που μιλούσε για μεταγραφές πλάκα έκανε;

Εντιτ: Jos, δεν θέλω τον Μαουρίτσιο για να αφήσει τον Σβαμπ εκτός εντεκάδας. Θέλω τον Μαουρίτσιο για όταν θα λείπει ο Καντουρί.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι σχεση εχουν οι επιθετικες αρετες του Ελ Καντουρι με αυτες του Μαου ρε gika? Eγω για να καταληξω θελω παντα να σκεφτομαι τα πραγματα ποδοσφαιρικα,τι στοιχεια εχουν τα χαφ μας,τι λειπει,τι διδυμα σχηματιζονται.Καπως ετσι δεν βλεπω τι θα προσφερει ο Μαουριτσιο σε σχεση με τις αναγκες μας.Αλλοι σκεφτονται γενικα,λενε ελα μωρε δεν εχω χαφ,καλος παικτης ηταν ο Μαουριτσιο,δεν εχω καλυτερο στον παγκο,παρτε τον χτες.Ετσι σκεφτονται και καποιοι στη παε για αυτο συνεχως σπαταλαμε χρημα και το περιφημο vfm παει περιπατο και ξαφνικα βρισκομαστε με 8 χαφ,4 δεξια μπακ,2 αριστεροποδαρους χαφ εξτρεμ για να παιξουν δυαδα πισω απο το φορ,θα εχει πολυ ενδιαφερον να δουμε πως και αν θα αποδοσει αυτο και καθε καλοκαιρι ψαχνομαστε οχι απλα να φτιαξουμε ομαδα αλλα τα στοιχειωδη,τι θα παιξει ο προπονητης,τι παιχτες εχει,τι ζηταει και εγω δεν ξερω τι αλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 06 Οκτ 2020, 12:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Τα ιδια Παντελακη μου...δηλαδη δεν υπαρχει ΕΝΑ χαφ σε ολη την Ευρωπη που να ερχεται με συμβολαιο πανω κατω 500χιλ. ΕΝΑ.
Stathis71

Δημοσίευση από Stathis71 »

To Transfermarkt δινει ημερομηνια επιστροφης Αουγκουστο, 12/10/20, σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα. Σιγουρα ειναι κατα προσεγγιση, αλλα θα ειναι πιο γρηγορα ενεργος απο τον Μαουρισιο. Οποτε παμε στα 5 χαφ για 2 θεσεις. Και 400 να δεχτει ο Μαουρισιο για ενα χρονο, μηπως θα ηταν καλυτερα να περιμενουμε το Δεκεμβρη και να τα διαθεσουμε για καποιον νεοτερο και πιο γρηγορο παιχτη, που θα ανταποκρινεται στη λογικη με την οποια χτιζεται η νεα ομαδα;
icue

Δημοσίευση από icue »

Τον Αουγκουστο γιατι τον εχετε ξεγραψει ετσι; Λογω τραυματισμου ή τον εχετε για χειροτερο του Εσιτι πχ;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ειλικρινά η λίστα με τους ελεύθερους έχει τόσους καλούς παίκτες μέσα που είναι αδύνατον να μη μας ενδιαφέρει κάποιος

Φέρτε χαφ βρε φέρτε χαφ

Με μια καλή προσθήκη αυτομάτως είμαστε σε τροχιά πρωταθλητισμού πάλι αρκεί να μη σκαλωνει ο εγκέφαλος του αμπελ

Πόσο κοστίζει πια ένα συμβόλαιο ενός καλού ελεύθερου παίκτη;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

icue έγραψε:Τον Αουγκουστο γιατι τον εχετε ξεγραψει ετσι; Λογω τραυματισμου ή τον εχετε για χειροτερο του Εσιτι πχ;
Εμένα προσωπικά πέρσι δεν μου άρεσε καθόλου..
Οι πάσες του ήταν πιο επίφοβες και απ' του Εσιτι και δεν φάνηκε να έχει καθόλου τεχνική .
Το μόνο θετικό του ήταν η γκολάρα στην Λάρισα, αλλά και πάλι δεν είδα τίποτα άλλο ενθαρρυντικό..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

gika έγραψε:Ρε Μπανε. Πως είμαστε ξαφνικά ποσοτικά καλυμένοι όταν μέχρι προχθες λέγαμε ότι αν δεν έφερναν μέχρι χθες χαφ θα κράζαμε; Δες το poll από πάνω. Και τελικά δεν ήρθε κανείς, και είμαστε καλά; Τζαμπα ο χαμός δηλαδή; Ο Φερέιρα που μιλούσε για μεταγραφές πλάκα έκανε;

Εντιτ: Jos, δεν θέλω τον Μαουρίτσιο για να αφήσει τον Σβαμπ εκτός εντεκάδας. Θέλω τον Μαουρίτσιο για όταν θα λείπει ο Καντουρί.

Ποιοτητα λειπει,παιχτες υπαρχουν,ακομα και ο Τσιγγαρας ειναι υπολογισιμος.
Αν ο προπονητης κρινει οτι ο Μαου,προσθετει ποιοτικα χαρακτηριστικα,τοτε καλως να ορισει.
Για να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας,για μενα ο παιχτης δεν βρηκε αυτο που ηθελε στην αγορα και εριξε ξανα γεφυρες στον ΠΑΟΚ.
Ξαναγραφω,για μενα αν ερθει θα ειναι γιατι τον θελει ο Αμπελ,δε νομιζω να πληρωσουν παιχτη αν δεν τον θελει,αυτο ειναι ξεκαθαρισμενο με την αυστηρη οικονομικη πολιτικη που ακολουθειται.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

32 χρόνων με χιαστους κ χωρίς προετοιμασία.
Εντάξει το ηθικό ζήτημα ασχολιαστο.

Αν γυρίσει ο Μαουρισιο ο γρίφος με το ποιος ευθύνεται που έφυγαν οι παλιές σειρές μεγαλώνει.
Τελικά τους έδιωξε ο Αμπελ η όχι;

Είτε τον Αμπελ τον έχουμε για διακόσμηση είτε η Διοίκηση αλλιώς κοιμάται το βράδυ αλλιώς ξυπνάει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”