Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
-
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Ο Bradaric τελικά δεν πήγε πουθενά; Ο Wilshere τοπ περίπτωση αλλά για παλιότερο Π.Α.Ο.Κ. Εφικτή η περίπτωση Irvine ενώ θα έπρεπε να κοιτάξουμε την φάση με Halilovic που μοιάζει σούπερ ευκαιρία!Ελπίζω να μην ισχύουν τα τραγελαφικά περί επιστροφής Mauricio γιατί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Τρί 06 Οκτ 2020, 12:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποσο αλήθεια ρε φίλε;joshua έγραψε:Βρε σχεδον οι ιδιοι που ελεγαν το καλοκαιρι μπραβο στη παε που ξεφορτονεται μεγαλους σε ηλικια παικτες, που εκαναν τον κυκλο τους και δεν εχουν κατι αλλο να προσφερουν και δινουν την δυνατοτητα να αποκτηθουν νεοι με προοπτικη για την ομαδα της επομενης τριετιας,τωρα λενε μπραβο που εμεινε ο Ματος,γιουπι αν γυρισει ο Μαου και τι καλα να επιστρεψει και ο Βιερινια...Εμπρος πισω μονο και μονο για να υπερασπιστουμε τη παε...
Μεχρι χτες το βράδυ "υπάρχει πλάνο, φεύγουν οι παλιοί, νεο αίμα, στήνουμε την ομάδα της νέας 3ετιας".
Από σήμερα "καλός είναι ο Μαουρισιο μωρέ, ε και τι να κάνεις δεν βρήκαμε άλλον, χρειαζόμαστε εμπειρία".
Είναι άσχημο να μην μπορεί κάποιος να έχει μια σταθερή αποψη.
Σε κάθε περίπτωση από μένα είναι οχι αν και πάντα ήμουν από αυτούς που τον γούσταραν σαν παιχτη.
Προσφερε στην ομάδα, τον ευχαριστησαμε, τον χαιρετισαμε, πάμε παρακάτω.
Αφου δεν μπόρεσαν μέσα σε 3 μήνες μεταγραφικής περιόδου να βρουν ΕΝΑ ακόμα χαφ να ικανοποιεί τον προπονητή πάμε τώρα με Νινουα, Εσιτι, Αουγκουστο και Τσιγγαρα.
Αυτοί είναι τώρα, τους στηρίζουμε και προχωράμε.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τρί 06 Οκτ 2020, 12:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- anekfrastos
ήττα της διοίκησης και νίκη/δικαίωση δική του θα είναιinvincible έγραψε:Ο Βιερίνια που θέλετε να έρθει μερικοί ως τι θέλετε να έρθει ως 5ος δεξί μπακ ή ως 3ος αριστερός γιατί αγοράσαμε και ένα παίχτη στα αριστερά.
Αν κλείσει με 400 χιλ. ο Μαουρίσιο θα είναι τεράστια ήττα του παιχτη και μεγάλη επιτυχία της διοίκησης. Αλλά για λόγους εγωισμού και από τους με και από τους δε ... δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει πάλι γάμος με τον Μαουρίσιο να ξέρει ότι μπορεί να μην παίζει βασικός.... Αλλά σαν παίχτης εμένα δεν μου αρέσει και δεν θεωρώ αναβάθμιση την κίνηση άσε που θα παίζουν λιγότερο Ντακλας και Νινούα κτλ...
Μπορεί να μην γίνει τώρα καμία άλλη κίνηση... Πάντως άντε ο ΠΑΟΚ... η Μπαρτσελόνα δεν είδε που τον δίνει δανεικό τον Μουσα με άλλα τρία δεξιά μπακ...
θα ζητάει και υψηλό συμβόλαιο τώρα που ρίχνουμε τα μούτρα μας και μας βρήκε και σε ανάγκη
ε μαjohn4serres έγραψε:Τι έγινε Μαουρισιο δεν βρήκαμε πουθενά συμβόλαιο;
Πάλι για ΠΑΟΚ ξυνεσαι;

Ο gpap λέει ότι όλοι οι προπονητές πίναν νερό στ' όνομα του (ο εξής 1, ο Λου).
Ε που είναι τώρα ο Λου να τον πάρει στην Αραβία με χρυσό συμβόλαιο;
Εδώ βρίσκουν ομάδα άλλοι κι άλλοι τυχάρπαστοι...
Μάου ας μείνουμε φίλοι.
Όχι ότι θα πάρουμε κάποιον. κουβέντα να γίνεται

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk

Όχι ότι θα πάρουμε κάποιον. κουβέντα να γίνεται

-
Με τα ποσά που δίνουμε είναι δύσκολο να βρούμε χαφ καλύτερο από Σβαμπ, πόσο μάλλον από Ελ Καντουρί. Μόνη ελπίδα μας ήταν να πωληθεί με κάποιο ποσό ο Εσίτι και να το επενδύαμε κατευθείαν σε χαφ όπως έγινε και με Πέλκα. Αν ο Μαουρίσιο έχει πέσει πλέον στα 400 με 500 χιλ τότε ναι θα είναι μία καλή λύση στο ρόστερ. Θα είναι όμως και μία ακόμη κακή κίνηση της ΠΑΕ στο επικοινωνιακό κομμάτι.
Σε ποιος αναφέρεσαι; Γιατί εγώ προσωπικά όλο το καλοκαίρι έκραζα διοίκηση και Φερέιρα που διώχνει παικταράδες με προσωπικότητα για να φέρει τα απίθανα προτζεκτ από σχεδόν ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.joshua έγραψε:Βρε σχεδον οι ιδιοι που ελεγαν το καλοκαιρι μπραβο στη παε που ξεφορτονεται μεγαλους σε ηλικια παικτες, που εκαναν τον κυκλο τους και δεν εχουν κατι αλλο να προσφερουν και δινουν την δυνατοτητα να αποκτηθουν νεοι με προοπτικη για την ομαδα της επομενης τριετιας,τωρα λενε μπραβο που εμεινε ο Ματος,γιουπι αν γυρισει ο Μαου και τι καλα να επιστρεψει και ο Βιερινια...Εμπρος πισω μονο και μονο για να υπερασπιστουμε τη παε...
- pagotatzis
Γιατί έχω διαβάσει πολλά για την ηλικία του Μαουρισιο
Ο Μαουρισιο γίνετε τον Οκτώβρη 32
Δλδ είναι 31 τώρα
Έχω ξαναπεί ότι αυτήν την στιγμή η ομάδα θέλει έμπειρους σε ηλικία 29-33
Προσοχή δεν λέω ότι θέλω Μαου αλλά δεν θα πω όχι σε νορμαλ χρήματα
Ο Μαουρισιο γίνετε τον Οκτώβρη 32
Δλδ είναι 31 τώρα
Έχω ξαναπεί ότι αυτήν την στιγμή η ομάδα θέλει έμπειρους σε ηλικία 29-33
Προσοχή δεν λέω ότι θέλω Μαου αλλά δεν θα πω όχι σε νορμαλ χρήματα
Μονο με συμβόλαιο για τη χρονια που ερχεται, και στα λεφτα που θελει η ομαδα.
Παροτι τον συμπαθω πολυ, δεν με γεμιζει η επιστροφη του, αλλα με το ποιοτικο κενο στα χαφ, πιστευω ειναι καλυτερη απο το τιποτα.
Το αστειο της υποθεσης, πως θα εχουμε 3 δεξια μπακ (Ματος, Ουαγκε, Ροντριγκο) και 4 μεσους (Εσιτι, Αουγκουστο, Μαουρισιο, Νινουα) να καλυπτουν τις 7 απο τις 8 θεσεις των ξενων.
Γενικα στις θεσεις ξενων και γηγενων δεν εχουμε καθολου ευελεξια. Ειχα την ελπιδα πως φετος θα εχουμε εναν προγραμματισμό που θα καλυψει τετοια θεωρητικα ασημαντικα ζητηματα, αλλα δυστυχως δεν. Τωρα αναγκαζομαστε στους 3 ξενους δεξιους μπακ να κραταμε και τον Λυρατζη για την Ευρωπη, ενω στους 4 ξενους χαφ τον Τσιγγαρα...
Παροτι τον συμπαθω πολυ, δεν με γεμιζει η επιστροφη του, αλλα με το ποιοτικο κενο στα χαφ, πιστευω ειναι καλυτερη απο το τιποτα.
Το αστειο της υποθεσης, πως θα εχουμε 3 δεξια μπακ (Ματος, Ουαγκε, Ροντριγκο) και 4 μεσους (Εσιτι, Αουγκουστο, Μαουρισιο, Νινουα) να καλυπτουν τις 7 απο τις 8 θεσεις των ξενων.
Γενικα στις θεσεις ξενων και γηγενων δεν εχουμε καθολου ευελεξια. Ειχα την ελπιδα πως φετος θα εχουμε εναν προγραμματισμό που θα καλυψει τετοια θεωρητικα ασημαντικα ζητηματα, αλλα δυστυχως δεν. Τωρα αναγκαζομαστε στους 3 ξενους δεξιους μπακ να κραταμε και τον Λυρατζη για την Ευρωπη, ενω στους 4 ξενους χαφ τον Τσιγγαρα...
-
Πάντως από περιπτώσεις όπως ο Stogger με χιαστούς ίσως θα ήταν ένα καλό και φθηνό στοίχημα ο Halilovic. Βέβαια πάνω κάτω ίδιος παίκτης με Zivkovic και Murg θα είναι αλλά δε γαμείς... ας γεμίσουμε κοντοπούτανους αριστεροπόδαρους.
Ήμουν υπέρ της αποχώρησης Μάτος Μάου Βιερίνια.
Συνεχίζω να είμαι.
Αν όμως είναι ανίκανοι να φέρουν έναν ποιοτικό παίκτη και αν τον θέλει ο προπονητής ας τον επαναφέρουν.
Ορισμένοι βλέπουν στον Μάου 4 γκολ και 9 ασίστ σε 3 χρόνια. Εγώ βλέπω έναν παίκτη που ήξερε ότι θα φύγει, μπήκε στα πλέι οφ και έδωσε το 100% ρισκάροντας έναν τραυματισμό.
Υπήρχαν δεκάδες παίκτες που αρνήθηκαν να υπογράψουν για έναν μήνα. Σεβασμός στον Μάου.
Συνεχίζω να είμαι.
Αν όμως είναι ανίκανοι να φέρουν έναν ποιοτικό παίκτη και αν τον θέλει ο προπονητής ας τον επαναφέρουν.
Ορισμένοι βλέπουν στον Μάου 4 γκολ και 9 ασίστ σε 3 χρόνια. Εγώ βλέπω έναν παίκτη που ήξερε ότι θα φύγει, μπήκε στα πλέι οφ και έδωσε το 100% ρισκάροντας έναν τραυματισμό.
Υπήρχαν δεκάδες παίκτες που αρνήθηκαν να υπογράψουν για έναν μήνα. Σεβασμός στον Μάου.
Eμενα δε με ενδιεφερε ποτε η ηλικια του Μαουρισιο, σαν παικτης δε μου αρεσει και δε μου αρεσε ποτε.
Ενας πιο ποιοτικος/ενός level πανω Τζιολης ειναι. Aυτο δε σημαινει οτι τον απαξιωνω η δεν εκτιμω την οποια προσφορα η οτι εχω αναγκη να τον βρισω. Αλλα ποδοσφαιρικα χαιρωμαι που εφυγε και δεν θα μου ληψει απολυτως τιποτα απο αυτον οσο και αν μας πριζουν καποιοι οτι δεν ξερουμε να βλεπουμε αυτα που κανει στο γηπεδο.
Ενας πιο ποιοτικος/ενός level πανω Τζιολης ειναι. Aυτο δε σημαινει οτι τον απαξιωνω η δεν εκτιμω την οποια προσφορα η οτι εχω αναγκη να τον βρισω. Αλλα ποδοσφαιρικα χαιρωμαι που εφυγε και δεν θα μου ληψει απολυτως τιποτα απο αυτον οσο και αν μας πριζουν καποιοι οτι δεν ξερουμε να βλεπουμε αυτα που κανει στο γηπεδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Τρί 06 Οκτ 2020, 12:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://www.transfermarkt.de/kevin-stew ... ler/200782 καλός
Kαι να μην ξεχασουν να τον παρουν αυριο ε, να μην εχει δικαιωμα συμμετοχης και στην ευρωπη...