10. Thomas Murg
-
Re: Murg Thomas
Αυτος θα παιξει μπαλαρα εδω. Με ζιφκοβιτς και τζολη πολυ ωραια τριαδα για ομορφα πραγματα πισω απι Τσολακ.
Καλως μας ηρθες παιχταρα.
ΥΓ. Οτι έγινε έγινε... Εζουμε σεζον μπροστα... Εμεις παλι ΠΑΟΚ θα ειμαστε...εδω ημασταν τρελαμενοι μεβτον Παναγιωτιδη και το Ζαβαντια ρε παιδιά. Παμε λιγο... Αφηστε την γκρινια....
Καλως μας ηρθες παιχταρα.
ΥΓ. Οτι έγινε έγινε... Εζουμε σεζον μπροστα... Εμεις παλι ΠΑΟΚ θα ειμαστε...εδω ημασταν τρελαμενοι μεβτον Παναγιωτιδη και το Ζαβαντια ρε παιδιά. Παμε λιγο... Αφηστε την γκρινια....
Ο σβαμπ εκτός από παιχταρας φαίνεται και φουλ σοβαρός σαν άνθρωπος. Σίγουρα τον ρώτησαν....έχω παρά πολύ καλό προαίσθημα για αυτόν....μαρεσει σαν στυλ παιχτη μακάρι να μας βγει ζιβκο και ας είναι και λίγο χειρότερος..... με ψήνει και αυτός. Αν μας βγει και ο επιθετικος που δεν με έχει κερδίσει ακόμα πάμε για μεγάλα πράγματα...
Έχετε καταλάβει ότι μιλάμε πια για ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ επιθετική γραμμή έτσι;
Ζιφκοβιτς, Μουργο, Τζιολη και Τσολακ...Δεν θα ξέρουν ποιον να καλθψουν πρώτο...
Ζιφκοβιτς, Μουργο, Τζιολη και Τσολακ...Δεν θα ξέρουν ποιον να καλθψουν πρώτο...
Φαίνεται να είναι τόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής, που η φυγή Πέλκα περνάει πολύ χαλαρά αν κρίνω από τα σχόλια σε δημοσιεύματα που διαβάζω
Καλως τον.Καλο προαισθημα εχω για σενα,μακαρι να βοηθησεις την ομαδα.
Υ.Γ. Οι Αυστριακοι εχουν λυσαξει,οντως
Υ.Γ. Οι Αυστριακοι εχουν λυσαξει,οντως

Η επίσημη ανακοίνωση της rapid λέει ότι τα δύο σωματεία συμφώνησαν να μην γνωστοποιήσουν τους όρους της μεταφοράς.Banksy έγραψε:Ποσοστό μεταπώλησης κράτησε η Ραπίντ, ξέρουμε;
Επομένως ακόμα και το ποσό που φέρεται ότι δώσαμε δεν προέρχεται επίσημα από τις Ομάδες.
- navigator11
Από κάποια στιγμιότυπα, που έχω δει, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για την ασφάλεια των συμπερασμάτων, δείχνει αρκετά γρήγορος στο μυαλό, πέρα από την καλή τεχνική κατάρτιση. Δε γίνεται παρά να έχουμε συγκρατημένη αισιοδοξία για το παλικάρι κι αυτά, που προσδοκούμε να συνεισφέρει μεσοεπιθετικά στην ομάδα. Υγεία να έχει, πιστεύω ότι θα απογειώσει την καριέρα του εδώ.
- paokmaniak
Δειτε κραξιμο που εφυγε και απαντησαν οτι εφυγε μετα απο δικο του αιτημα και το καρφιτσωσαν κιολας
https://www.facebook.com/skrapid/photos ... 305146601/
Καλως τον!
Εχω παρα πολυ καλο προαισθημα.
Για τα νουμερο της αγορας που λετε, στο transfermarkt που ειναι ψιλοεπισημο αναφερει οτι δωσαμε 2.200.000.
Πιο λογικο μου ακουγεται για το 1.500.0000 που διαβαζαμε χθες.
Εχω παρα πολυ καλο προαισθημα.
Για τα νουμερο της αγορας που λετε, στο transfermarkt που ειναι ψιλοεπισημο αναφερει οτι δωσαμε 2.200.000.
Πιο λογικο μου ακουγεται για το 1.500.0000 που διαβαζαμε χθες.
Πολύ γέλιο. Ο αλλος γράφει η Αυστρία χρηματοδοτεί την Ελλάδα και αυτοί αγοράζουν τους παίκτες μας!!!paokmaniak έγραψε:Δειτε κραξιμο που εφυγε και απαντησαν οτι εφυγε μετα απο δικο του αιτημα και το καρφιτσωσαν κιολας