Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Maximus »

bersekeros έγραψε:Το ρόστερ είναι ακόμα ελλιπές για το γρήγορο run and gun ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει ο προπονητής.

Το ρόστερ είναι, ακόμα και τώρα, υπερπλήρες αν η ομάδα παίζει
4-2-3-1 /4-3-3.

Προς το παρόν η ομάδα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο σε σχέση με πέρσι.

Ο χρόνος θα δείξει.

Ούτε καμία αφελής αισιοδοξία χρειάζεται να υπάρχει, ούτε καμία δυστοπική απαισιοδοξία.

Θα δούμε αν υπάρχουν κι άλλες στοχευμένες κινήσεις ενίσχυσης με ελεύθερους παίκτες το επόμενο δεκαήμερο.

Προς το παρόν είμαστε δεύτεροι στη βαθμολογία και τα πρώτα crash test θα είναι τα μεγάλα παιχνίδια και ντέρμπι που έρχονται στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Δεν προτρέχω να προδικάσω την έκβαση του πρωταθλήματος, τόσο νωρίς, εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ο προβληματισμός και η κριτική είναι εύλογα στοιχεία, απαραίτητη προϋπόθεση όμως να τηρείται ένα μέτρο.

Έτσι ώστε να παράγεται ένα γόνιμο υπόβαθρο και όχι μια αντιπαραγωγική καταστροφολογία.
Σβαμπ-Καντουρι δεν θα αντέξουν συνεχομενα 10-15 παιχνίδια Κυριακη-τετάρτη σε τετοιους ρυθμους
Οι υπολοιποι δεν μπορουν να παιξουν το απαιτητικο ποδοσφαιρου του μαγου

Οπότε αν δεν αλλαξει το στυλ ποδοσφαιρου ή δεν παρθουν παιχτες το επομενο δεκαημερο, θα φαμε πολλές πίκρες!

Και αυτο δεν ειναι αντιπαραγωγική καταστροφολογία, ουτε σπασταρχιδικη μίρλα.
Εγώ τον λέω ρεαλισμό.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Καλημερα. Εμένα από όλη την μεταγραφική περίοδο με απασχολούν τρία πράγματα:
1. Δεν πήραμε τον παίχτη που θέλαμε στα χαφ, είχα ψηθεί από πέρυσι με τον Μπρανταριτς αλλά πλέον τέρμα. Με αυτήν την Κάλιαρι δεν θέλω να ασχοληθώ και ελπίζω στο μέλλον να ζητησει κάνα παίχτη μας και να της ψήσουμε το ψάρι στα χείλη.
2. Πολύ σημαντική στιγμη, η μη μεταγραφή του Γιάνκο, πίστευα ότι θα πρόσφερε πολλά και θα ερχόταν σε καλή περίοδο.
3. Το κακό timing της πώλησης Ακπομ που θεωρώ ότι μας στέρησε τους ομίλους του CL, χωρίς να υποννοω κάτι για τον Τσολακ.

Κατά τα άλλα προπονητή έχουμε και ας ξεστραβωθει λίγο παραπάνω: έχω Μπισεσβαρ στο ρόστερ που για την Ελλάδα είναι ταμάμ, ας βρει τρόπο να τον χωρεσει.
Επίσης, ας βρούμε τρόπο στην ΠΑΕ να εκμεταλλευτούν τα ταλέντα της ομάδας μας και τρόπο να φερθούν στους Βραζιλιάνους. Δεν είμαστε η πρώτη ομάδα που παίρνει Βραζιλιάνους, ας δουν τον τρόπο της Σαχτάρ.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εμένα τα 450Κ του Βαγγε μου έχουν κάτσει στο λαιμό..
Ένα χαφ έβρισκες με τόσα λεφτά τι σκατα..

Το λοιπόν:
Μιχαηλίδης 6αρι σαν άλλος Μπουσκετς, καθώς το παιδί νομίζω δεν έχει τα decisions για center back ακόμη. Έχει προς το παρόν λίγο απ' όλα, έχει κάποια ταχύτητα, έχει πάσα, έχει αμυντικά χαρακτηριστικά σωστά, νομίζω ως 6αρι βιδωμενος πίσω να καλύπτει μπροστά από την άμυνα θα γίνει τέλειος.

Με βάση αυτού γυρίζεις 4-3-3 , Καντουρι Σβαμπ βοηθάνε Γιαννούλη και Μάτος στα αμυντικά πλάγια, με Καντουρι επιθετικά παίζεις τρελό εσωτερικό οβερλαπ με Μάτος ή Γιαννούλη, ή εναλλακτικά υπεραριθμια στις γραμμές, καθώς ο Καντουρι την έχει τη γραμμή, και τους κάνεις όλους να τρίβουν μάτια και έχεις προσθέσει 4 συστήματα επίθεσης. Το ίδιο μπορεί να κάνει και ο Μουργ.

Άντε πασακα μου Άμπελ , μάθε και κάνα χρώμα επιπλέον , άλλαξε την οθόνη σε 16bit.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Mutasevic έγραψε:Ας παιξει ο ζαμπα κ Ο κουτσιας κ Ο μπισε καλυτερα από τον Ισπανό γυπα. Κ ας πάρουν 1 μεσο από τους ελεύθερους τι 2ος τι 3ος πάλι Γιουρόπα κ κονφερενς εχει το μενου, εχει στογκερ εχει καγκαβα εστω μαου, δωσε κ το Βιεϊρίνια 500 που να τρεχει αραβιες θα κάνεις κ ψυχολογικη ρελανς.
Όλοι πέραν του 1ου δεν πάνε κονφερενς;; πάει κάποιος γιουροπα;;

Οντοπικ θεωρώ πως θα πάρουμε ένα ελεύθερο χαφ

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δυστυχώς (!) συμφωνώ με τους παραπάνω ομοιδεάτες ότι πρέπει να αλλάξει το σύστημα με τους 2 στο κέντρο γιατί θα τους κάψουμε καί τους 2 (Σβάμπ, Καντουρί) ενώ οι άλλοι δεν μπορούν να παίξουν με 2 στο κέντρο. Ούτε ο Εσιτι, ούτε ο Νινούα, ούτε ο Αύγουστος.

Μ᾽αρέσει το 343 δεν το κρύβω. Πολύ σέξι σύστημα με πολλούς παίκτες να βγαίνουν μπροστά, γρήγορη μπάλα και συνεχόμονο πρέσινγκ. Μ᾽αρέσει να βλέπω και τις ομάδες στην Ευρώπη (τις λίγες) που περίπου το παίζουν. Αλλά, ακόμα και με την Μπεσίκτας που μας βγήκε, το 2ο ημίχρονο τα φτύσαμε σε τρεξίματα (γύρω στο 60) και γυρίσαμε σε κάτι σαν 541, όλοι πίσω απο το κέντρο. Τα φτύσαμε και με την Κράσνονταρ μετά το 60 και σ᾽αυτό βοήθησαν και οι επιλογές του προπονητή.

Αυτή την στιγμή πάμε ... στην τύχη. Δηλαδή όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ αναγκαστικά θα βασιστεί στους υπάρχοντες παίκτες για 3 μήνες με 6 μάτς στην Ευρώπη (!), ελπίζοντας ότι θα κρατήσουν οι βασικοί σε δυνάμεις, και οι παίκτες στο ροτέισιον θα ανταποκριθούν (στην Ελλάδα;). Μακάρι να αλλάξει το σύστημα (έστω και σε κάποια παιχνίδια) και να μπεί και ο Τσιγγάρας ο οποίος θεωρώ ότι είναι παιχταράς αλλά επίσης για τριπλέτα στο κέντρο. Εγώ αυτόν θα έβαζα μπροστά(*) από Εσίτι για 6άρι και όχι τον Μιχαηλίδη ο οποίος είναι αργός για 6άρι.

(*) Θα έδινα προτεραιότητα σε Τσιγγάρα.
Max

Δημοσίευση από Max »

Πράγματι, έχω κι εγώ την ίδια άποψη. Ο Μιχαηλίδης μπορεί να προσφέρει και να διαπρέψει ξεκινώντας μπροστά από τα δύο κεντρικά χαφ. Πνευμόνια, ταχύτητα, δύναμη, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, βλέπει γήπεδο. Ωστόσο δεν πιστεύω ότι ο προπονητής δεν το γνωρίζει ή δεν έχει περάσει από το μυαλό του ζώντας τον καθημερινά στο γήπεδο. Θα δούμε, είπαμε κιόλας ότι πιθανόν να υπάρξει κίνηση εντός των ημερών.
Max

Δημοσίευση από Max »

Σημείωσα λίγο πριν την σκέψη μου σχετικά για την μετατόπιση του Μιχαηλίδη στα χαφ και από τον προηγούμενο φίλο να συμπληρώσω, ναι! και για τον τσιγάρα. Ναι, γιατί όχι. Αλλά ο ένας δεν αναιρεί τον άλλον. Θα έχει παιχνίδια όπου κατά την διάρκεια τους θα μπορούσε θα μπορεί να τα δοκιμάσει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Bρε 2 μαμημενους παικτες,ουτε 5,ουτε 6,2 παικτες ηθελες για να στηριξεις το πλανο που ο ιδιος ξεκινησες και να μην πυροβολησεις τα ποδια σου...Τωρα βγαλε 2 ντερμπι και ευρωπαικα παιχνιδια με 2,5 χαφ,με ελαχιστες λυσεις μεσοεπιθετικα,με εναν προπονητη που οτι και αν πιστευει καποιος,εχει συγκεκριμενες αποψεις οι οποιες ηταν γνωστες και ενω τον κρατας στη θεση του τον κρεμας στα θελω του,ενα ροστερ το οποιο ενω ειχε ως σχεδιο τον εξορθολογισμο το μονο που καταφεραμε ηταν να ξεφορτωθουμε τα ασημικα και εχουμε παλι 4 δεξια μπακ και 3 τερματοφυλακες.Πραγματικα παω να σκασω...οι τασεις αυτοχειριας αυτης της ομαδας ειναι πρωτοφανεις...
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι οι πιο ταχυδυναμικοί παίκτες του ρόστερ αναχώρησαν! Τα χιλιόμετρα από Πέλκα, Λημνιό και Ακπομ στήριζαν το σύστημα που θέλει ο Φερέϊρα. Από τους υπόλοιπους, έμειναν οι Γιαννούλης, Τζόλης και Ζιφκοβιτς να έχουν ένταση και ταχύτητα. Οι Ζβαμπ, Νινουα, Περέιρα δεν έδειξαν τέτοια στοιχεία, ο Ουαγκέ ίσως, ο Τσολακ παλεύει,
ο Μουργκ είναι ο άγνωστος Χ.
Έφυγαν βαρίδια από το ρόστερ χωρίς αγωνιστική προσφορά (Βερνμλουμ, Στοχ), όμως έμειναν Ρευ, Εσίτι.
Έφυγαν υψηλά συμβόλαια με προσφορά, Μαουρίτσιο, Βιερίνια.
Έφυγαν πολλοί Έλληνες μικροί, που σε χρονιά με κορονοϊό ίσως ήταν χρήσιμοι.
Το υπάρχον υλικό ποιοτικά είναι καλό μόνο για μια διοργάνωση.
Θα πρέπει να χωρέσουν όχι δύο, τρία καρπούζια στην ίδια μασχάλη! Αν αντέξουν τα συνεχόμενα ματς οι Γιαννούλης, Καντούρι, Ζβαμπ, Ζιφκοβιτς και Τζόλης κάτι καλό θα δούμε. Αν όχι, θα επανέλθει η εικόνα των πλέι οφ του Ιουνίου.
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

sourmenetes έγραψε:
Mutasevic έγραψε:Ας παιξει ο ζαμπα κ Ο κουτσιας κ Ο μπισε καλυτερα από τον Ισπανό γυπα. Κ ας πάρουν 1 μεσο από τους ελεύθερους τι 2ος τι 3ος πάλι Γιουρόπα κ κονφερενς εχει το μενου, εχει στογκερ εχει καγκαβα εστω μαου, δωσε κ το Βιεϊρίνια 500 που να τρεχει αραβιες θα κάνεις κ ψυχολογικη ρελανς.

Οντοπικ θεωρώ πως θα πάρουμε ένα ελεύθερο χαφ

Νομίζω αναλογως τι θεση θα πιασει το βασιλειο της Κολομβίας στην βαθμολογια της ουεφα νομίζω από 17 18 κ κατω ενας τσου λου κ οι υπόλοιποι κονφερενς κ 15 16 βγαιν ο κυπελλούχος Γιουρόπα
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Καλημέρα σε ολους. Αν και η μεταγραφική περίοδος συνεχίζεται με τους ελεύθερους μπορούμε να δούμε τι εγινε μεσα στους μήνες που πέρασαν.
1. Αγωνιστικά η ομάδα έδειξε βελτίωση. Πέταξε εξω δυο δυνατούς αντιπάλους στην Ευρώπη και (ενώ έπαιξε πολυ καλα) δυστυχώς δεν μπήκε στους ομιλους του CL. Μπήκαμε όμως στους ομιλους του EL. Στην Ελλάδα πάλι έδειξε οτι χρειαζεται δουλειά.
2. Έφυγαν με αποδέσμευση Στοχ, Βερνμπλουμ.
3. Δεν ανανεώθηκαν και έμειναν ελεύθεροι Βιερινια, Μαουρισιο.
4. Έφυγαν με μεταγραφή Λημνιος, Ακπομ, Πελκας (και οι τρεις τον Ιανουάριο υπέγραφαν όπου ήθελαν). Αναφερω αυτούς που υπολογίζαμε. Πχ δεν αναφερω ουαρντα γιατί δε νομίζω οτι τον υπολόγιζε κανένας ρεαλιστικά.
5. Ήρθαν Τσολακ, Ζιφκοβιτς, Μουργκ, Σβαμπ, Περειρα, Ουαγκε, Νινουα.
6. Ενεργοποιήθηκαν παιδιά απο τις ακαδημίες Τζολης, Κουτσια, Μιχαηλιδης.
7. Ελάφρυνε οικονομικά και ισορρόπησε το ρόστερ μας.
8. Κλείσαμε συμβόλαιο στα τηλεοπτικά.
9. Ίσως για πρώτη φορα απο τότε που ήρθε ο Ιβαν να έχουμε θετικό ισοζύγιο.
10. Εμείς οι οπαδοί θέλουμε ένα ακόμα χάφ. Το θέμα ειναι τι θέλει ο προπονητής. Τι εχει ζητήσει και τι απο αυτα που θέλει μπορει να γίνει. Αν πχ ήθελε Παλινια που μπορει να κοστίζει 10 εκατομμύρια τότε καλώς δε τον πήραμε.
11. Ήρθαν Αμανατιδης, Γκαλινοβιτς, Δανιηλίδης.
12. Έχουμε να ψωνίσουμε απο ιταλική ομάδα απο την αγορά Καντουρι. Πέρσι προσπαθήσαμε μπρανταριτς. Φέτος προσπαθήσαμε μπρανταριτς νετσποτοφ Κρίστο.
13. Έπεσε σημαντικά ο μέσος όρος ηλικίας σε σχέση με το χρόνο συμμετοχής. Οι νέοι τρέχουν περισσότερο, τραυματίζονται πιο δύσκολα, ανακάμπτουν απο τραυματισμούς πιο εύκολα και πουλιούνται πολυ πιο εύκολα. Βέβαια δεν έχουν εμπειρία που πολλές φορές χρειαζεται.

Κάποιοι απο εμάς ειναι θετικοί και κάποιοι άλλοι αρνητικοί στις αλλαγές που έγιναν. Αυτο συμβαίνει πάντα. Το επιχείρημα της λευκής πετσετας νομίζω οτι αναιρείται. Αρκεί να σκεφτεί κανεις οτι δε χρειαζόταν να πάρουμε ούτε τσολακ ούτε μουργκ ούτε να ενισχύσουμε το προπονητικό τιμ. Το αν οι μεταγραφές ειναι τύπου Lidl, θα φανεί στο χορτάρι. Μπορει κ να ειναι. Μπορει κ Οχι. Μπορει να μην πιάσουν σε μας. Μεχρι τωρα παντως παίχτη σα το Ζιφκοβιτς δεν είχαμε, ο σβαμπ παίζει καλύτερα απο Μαουρισιο και ο τσολακ κλήθηκε σε μια εθνική που εχει σεντερ φορ Μαντζουκιτς και Καλινιτς. Για τους άλλους θα δούμε.
Εγώ θα ηθελα να παρακαλέσω όλα τα παιδιά που είχαν inside info, αν αυτο ειναι εφικτό, να μας γράψουν τι άκουσαν (με τη σύμφωνη γνώμη των διαχειριστών φυσικά) με απώτερο σκοπό να καταλάβουμε όσο γινεται περισσότερα σχετικά με το πλάνο της ομάδας. Σημειώνω εδω οτι καμμια ομάδα δεν ειναι υποχρεωμένη να αναλύσει το πλάνο της στους οπαδούς της. Να αναλύσει τους στόχους της ναι.
Καλημέρα και πάλι και συγνώμη εκ των προταιρων για το μακαρόνι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black_star_ninja την Τρί 06 Οκτ 2020, 08:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

cellophan έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί ο Μούργος στη θέση του Πέλκα δεν είναι σε καμία περίπτωση αναβάθμιση; Εγώ με αυτό που βλέπω , τουλάχιστον σε επίπεδο απειλής στα όρια και έξω από το κουτί υπάρχει σοβαρότατη αναβάθμιση. Στο χόρτο θα τον δούμε, απλά δεν κατανοώ τη βεβαιότητα.

https://www.youtube.com/watch?v=jFPEXI4jUjY
ειναι μια χαρα παικτης. εχει μια σχετικη ευπαθεια σε τραυματισμους στα γονατα αλλα κι ο Πελκας τα ειχε τα θεματακια του.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Άσχετα με το ότι συμφωνω πως χρειαζόμασταν χαφ -και ελπίζω πως θα πάρουμε έστω από τους ελεύθερους- απλά θα σημειώσω πάνω σε αυτό...
joshua έγραψε:...Τωρα βγαλε 2 ντερμπι και ευρωπαικα παιχνιδια με 2,5 χαφ...
Ένα ντέρμπι θα έχουμε στα καπάκια μετά την διακοπή (κούλα) και δύο ευρωπάικα.
Το παιχνίδι με τον gay λένε ότι θα μεταφερθεί... https://www.sdna.gr/podosfairo/764844_a ... -oktobrioy
xpan

Δημοσίευση από xpan »

Και να μην ξεχνάμε,αν θέλουμε να πάρουμε κάποιον ελεύθερο,ότι αυτό πρέπει να γίνει σήμερα αν θέλουμε να τον δηλώσουμε για το Europa.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Mutasevic έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Mutasevic έγραψε:... τι 2ος τι 3ος πάλι Γιουρόπα κ κονφερενς εχει το μενου, εχει στογκερ εχει καγκαβα εστω μαου, δωσε κ το Βιεϊρίνια 500 που να τρεχει αραβιες θα κάνεις κ ψυχολογικη ρελανς.

Νομίζω αναλογως τι θεση θα πιασει το βασιλειο της Κολομβίας στην βαθμολογια της ουεφα νομίζω από 17 18 κ κατω ενας τσου λου κ οι υπόλοιποι κονφερενς κ 15 16 βγαιν ο κυπελλούχος Γιουρόπα
απο τη θεση 16 και κατω ο 1ος στους προκριματικους του τσλ, 2ος, 3ος και κυπελλουχος στο κονφ
οι θεσεις 13-15 εχουν 1ο και 2ο στους προκριματικους του τσλ, τους κυπελλουχους στους προκριματικους του γιουροπα και 3ο-4ο στους προκριματικους του κονφ
τωρα ειμαστε στη 18η θεση με 23.4, η Κυπρος ειναι 15η με 27
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”