Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- Vet_eranos
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Επειδή χάθηκε η μπάλα, δε ξέρω αν προαναφερθηκε..
Μιας κ πιάσαμε τους συμπατριώτες του, κυκλοφορεί κι αυτός ελεύθερος..
https://www.transfermarkt.gr/kevin-stog ... ler/106872
*** έχει μπόλικο πράμα ελευθερο
https://repress.gr/metagrafes-telos-i-l ... eleythero/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vet_eranos την Τρί 06 Οκτ 2020, 00:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_Antarctica
Μια αλλη απορια ειναι η εξης.
Γιατι δοθηκε εγκριση για την δαπανη χρηματων στις περιπτώσεις αντικαταστασης παιχτων που αποχωρησαν, και μαλιστα και τις δυο φορες ποσα μεγαλυτερα απο αυτα που λαβαμε, και δεν εγινε το ιδιο για τις θεσεις που εχουμε κενα σεχαρακτηριστικα?
Η ευκολια π δινουμε σημερα 2.2 για αντικαταστατη Πελκα με παραξενευει.Γιατι δεν δωσαμε 1 μυριο για αντικαταστατη και 1.2 για ενα χαφ?
Γιατι πήραμε Τσολακ με 3.5 και δεν βρηκαμε επιθετικο με 2 και να δωσουμε και 1.5 για δευτερο επιθετικο?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατι δοθηκε εγκριση για την δαπανη χρηματων στις περιπτώσεις αντικαταστασης παιχτων που αποχωρησαν, και μαλιστα και τις δυο φορες ποσα μεγαλυτερα απο αυτα που λαβαμε, και δεν εγινε το ιδιο για τις θεσεις που εχουμε κενα σεχαρακτηριστικα?
Η ευκολια π δινουμε σημερα 2.2 για αντικαταστατη Πελκα με παραξενευει.Γιατι δεν δωσαμε 1 μυριο για αντικαταστατη και 1.2 για ενα χαφ?
Γιατι πήραμε Τσολακ με 3.5 και δεν βρηκαμε επιθετικο με 2 και να δωσουμε και 1.5 για δευτερο επιθετικο?
Εμεινε ελευθερος ενας τιμιος χάφαρος απο την Σεβιλλη, ο Ροκε Μεσα, Ρεμπε στον προτεινω
https://www.transfermarkt.com/roque-mes ... ler/202984
https://www.transfermarkt.com/roque-mes ... ler/202984
george4,για κάνε καμία νύξη στον Γιώργη,γιατί άφησαν τον προπονητή ξεκρεμαστο;
Η οποίος άλλος έχει πρόσβαση σε αυτά τα διαολια και μπορεί.
Τελείωσαν οι μεταγραφές ή κοιτάμε ελεύθερους;
Γιατι ισως θα παιρναμε 2 μετριους αντι για 1 καλο.Gospi έγραψε:Μια αλλη απορια ειναι η εξης.
Φέτος υπάρχουν πραγματικά καλοί παίκτες ελεύθεροι.
Ακόμα κι αν είναι ρίσκο λόγω έλλειψης προπονήσεων ή ακόμα κι αν είναι λίγο τσιμπημενη η τιμή τους, αξίζουν
Χοντρά χοντρά βλέπω Ιτουρασπε Ιμπουλα Μαουρισιο Τζουσιλει
Ε τι διάολο ένα χαφ για Μπακ απ' είπαμε θέλουμε δεν αξίζει κανείς πια;
Άμα θέλεις παίρνεις
Αλλιώς τι γκρινιάζουμε;
Ακόμα κι αν είναι ρίσκο λόγω έλλειψης προπονήσεων ή ακόμα κι αν είναι λίγο τσιμπημενη η τιμή τους, αξίζουν
Χοντρά χοντρά βλέπω Ιτουρασπε Ιμπουλα Μαουρισιο Τζουσιλει
Ε τι διάολο ένα χαφ για Μπακ απ' είπαμε θέλουμε δεν αξίζει κανείς πια;
Άμα θέλεις παίρνεις
Αλλιώς τι γκρινιάζουμε;
Καλό όνομα αλλά αν δεις τους τραυματισμούς που είχε....Vet_eranos έγραψε:Επειδή χάθηκε η μπάλα, δε ξέρω αν προαναφερθηκε..
Με αυτά τα νούμερα που λες θέλω πραγματικά να μου πεις ονόματα παικτών που έχεις στο μυαλό σου .. τι παίκτη παίρνεις με 1 και 1.2 μυρια ;Gospi έγραψε:Μια αλλη απορια ειναι η εξης.
Πέστα ρε κεν !!!barlow4 έγραψε:Aν πιστευα στον προπονητη , εγω δε θα ειχα κανενα παραπονο απο την ομαδα κ θα περιμενα πολλες επιτυχιες.Κ για το χαφ που λετε , μετα τη διακοπη λογικα θα ειναι ετοιμος κ ο αουγκουστο.Κ αν ξεστοκαρει ο ζαμπα, θα ειναι κ αυτος.Ολοι αυτοι ειναι καλοι παικτες που προερχονται απο μια καταστροφικη χρονια λογω προπονητη.Κ ο μπισε που τον κραζουμε.Ερχεται απο μια τραγικη , λογω προπονητη, χρονια.Κ ειναι παικταρας ο μπισεσβαρ.Κ ειδικα για ελλαδα πολυτελεια να τον εχεις στο ροτεισον.Τα προηγουμενα χρονια οι χαβουζαιοι αυτον ετρεμαν.
Αν ολοι αυτοι ξεπερασουν την αμπελοσυνη του προπονητη κ παιξουν οπως ξερουν η ομαδα θα ειναι εξαιρετικη.Κ οι δυο αυστριακοι που γνωριζουν ο ενας το παιχνιδι του αλλου μαζι με καντουρι.Με ζιβκοβιτς, με τσολακ, με τζολη.
Πως τα βλεπετε ολα τοσο μαυρα δεν μπορω να καταλαβω.
Εγώ με τον πορτογάλο Δώνη δεν έχω καμία ελπίδα για κάτι καλό φέτος .
Θα κάτσω να το την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ όπως την έβλεπα και με της σαρδέλες και με τους γούμενοπαγωνίδες !
ΠΑΟΚ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΌΛΑ

Εγώ θα ήθελα να μάθω και το γιατί χάλασε του γαμπρού. Η δικαιολογία (ες) είναι αστεία (ες) και δεν πείθει (ουν).obanebane έγραψε:george4,για κάνε καμία νύξη στον Γιώργη,γιατί άφησαν τον προπονητή ξεκρεμαστο;
Η ιστορία με τον ΜΑΤΟΣ όχι μόνο δεν σας κάλυψε... αλλά συνεχίζεται το ίδιο τροπάριο... από δω και πέρα τον ΑΜΠΕΛ δεν θα του πω τπτ κλπ κλπ....
Να κόψει τον κωλο του να χωρέσει και τον ΖΑΜΠΑ όπως έκανε ο λουτσεσκου και τον ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ και οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που έχει προσφέρει . Δεν ήρθαν χθες...
Δλδ για να παίξει ο ΑΜΠΕΛ αυτό που θέλει στο μυαλό του που δεν είναι στάνταρ γιατί έχει αλλάξει κανα 2-3 φορές μέσα σε ένα χρόνο ξαφνικά δεν έχουμε αλλαγές Και πετάξαμε λευκή πετσέτα....
Αν είχαμε ΜΙΣΙΤΣ είχαμε υπερπλήρες ρόστερ. Χωρίς Μισιτς έχουμε ΚΑΝΤΟΥΡΙ ΣΒΑΜΠ και αλλαγές ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ και ΕΣΙΤΙ και πίσω τον γεωργιανο και τον τσιγγαρα αυτοί είναι το 5 και το 6 σου χαφ... 2 παίζουν
Μπροστά έχεις ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ μουργκ τζολη ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ΖΑΜΠΑ τσολακ ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ και τους μικρούς βράκα κουτσια
Δλδ το ΛΗΜΝΙΟΣ ΠΕΛΚΑΣ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ το περυσινό ήταν καλύτερο; Μην μ πείτε για ΣΤΟΧ ΛΑΜΠΡΟΥ ήταν δεν ήταν το ίδιο έκανε ....
και εγώ ήθελα ένα χαφ με αλλά στοιχεία δεν πήραν οκ . Επειδή δεν πήραν χαφ δεν έχουμε αλλαγές ,δεν έχουμε επιθετικούς δεν έχουμε τπτ;
Να μην κατέβουμε αν είναι ας το πάρει το σίχαμα από τώρα....
Να κόψει τον κωλο του να χωρέσει και τον ΖΑΜΠΑ όπως έκανε ο λουτσεσκου και τον ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ και οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που έχει προσφέρει . Δεν ήρθαν χθες...
Δλδ για να παίξει ο ΑΜΠΕΛ αυτό που θέλει στο μυαλό του που δεν είναι στάνταρ γιατί έχει αλλάξει κανα 2-3 φορές μέσα σε ένα χρόνο ξαφνικά δεν έχουμε αλλαγές Και πετάξαμε λευκή πετσέτα....
Αν είχαμε ΜΙΣΙΤΣ είχαμε υπερπλήρες ρόστερ. Χωρίς Μισιτς έχουμε ΚΑΝΤΟΥΡΙ ΣΒΑΜΠ και αλλαγές ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ και ΕΣΙΤΙ και πίσω τον γεωργιανο και τον τσιγγαρα αυτοί είναι το 5 και το 6 σου χαφ... 2 παίζουν
Μπροστά έχεις ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ μουργκ τζολη ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ΖΑΜΠΑ τσολακ ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ και τους μικρούς βράκα κουτσια
Δλδ το ΛΗΜΝΙΟΣ ΠΕΛΚΑΣ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ το περυσινό ήταν καλύτερο; Μην μ πείτε για ΣΤΟΧ ΛΑΜΠΡΟΥ ήταν δεν ήταν το ίδιο έκανε ....
και εγώ ήθελα ένα χαφ με αλλά στοιχεία δεν πήραν οκ . Επειδή δεν πήραν χαφ δεν έχουμε αλλαγές ,δεν έχουμε επιθετικούς δεν έχουμε τπτ;
Να μην κατέβουμε αν είναι ας το πάρει το σίχαμα από τώρα....
Τοσο καλοι π ερχονται με ετήσιο συμβολαιο 450 χιλιαρικα?icue έγραψε:Γιατι ισως θα παιρναμε 2 μετριους αντι για 1 καλο.Gospi έγραψε:Μια αλλη απορια ειναι η εξης.
Δηλαδη καλους π να παιρνουν 450 χιλιαρικα αλλα να ειναι στον τελευταιο χρονο συμβολαιου και να τους παρουμε κοψοχρονια (οπως μας παίρνουν τους δικους μας) δεν εχει?
Αν ειχα ονοματα κατα νου θα ημουν ΤΔ και οχι δικηγορος. Εγω ξερω βεβαια πως ο Πελκας σημερα εφυγε με 1.6 και όχι με 2.2riegel έγραψε:Με αυτά τα νούμερα που λες θέλω πραγματικά να μου πεις ονόματα παικτών που έχεις στο μυαλό σου .. τι παίκτη παίρνεις με 1 και 1.2 μυρια ;Gospi έγραψε:Μια αλλη απορια ειναι η εξης.
Παντως τους παιχτες του νταμπλ με ποσα μεχρι 1μιση μυριο τους ειχες φερει, αν οχι ελευθερους...
-
3 τερματοφύλακες. Ο βασικός παίρνει 300χιλ , ο 2ος 700χιλ και ο 3ος 600χιλ με το συμβόλαιό του να λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Ο βασικός είναι ο χειρότερος από τους τρεις.
4 δεξιά φουλ μπακ με τους τρεις να είναι μη κοινοτικοί. Ο καλύτερος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του αλλά επειδή τα κουκιά δεν έβγαιναν του επιβλήθηκε να υπολογίζεται. Ο πρώτος στο μυαλό του προπονητή είναι ο πιο μέτριος από τους τρεις, ενώ οι δύο πιτσιρικάδες απλά διαφέρουν στο βιογραφικό.
2 χαφ που παίζουν βρέξει χιονίσει, ένα τρίτο χαφ που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο αλλά δεν τα καταφέρνει , ένα τέταρτο χαφ που θέλει πολύ δουλειά για να γίνει τρίτο, ένα πέμπτο χαφ τραυματία και ένα έκτο ακαδημίας που δεν έχει παίξει ποτέ στη θέση του.
2 μεσοεπιθετικούς τοπ, έναν τρίτο που ήταν τοπ όμως θέλει να παίζει περισσότερο , βέβαια είναι ακόμη τραυματίας και δεν το ξέρει και έναν τέταρτο που ήρθε να αντικαταστήσει τον τρίτο στο rotation αλλά παίζει το ίδιο με τον έναν από τους δύο top.
Και σας πείραξε το άρθρο της κεντρικής,....
Μεταγραφικός σχεδιασμός γρίφος.... με προπονητή ανέκδοτο...και διοίκηση απούσα...
Αυτά....
4 δεξιά φουλ μπακ με τους τρεις να είναι μη κοινοτικοί. Ο καλύτερος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του αλλά επειδή τα κουκιά δεν έβγαιναν του επιβλήθηκε να υπολογίζεται. Ο πρώτος στο μυαλό του προπονητή είναι ο πιο μέτριος από τους τρεις, ενώ οι δύο πιτσιρικάδες απλά διαφέρουν στο βιογραφικό.
2 χαφ που παίζουν βρέξει χιονίσει, ένα τρίτο χαφ που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο αλλά δεν τα καταφέρνει , ένα τέταρτο χαφ που θέλει πολύ δουλειά για να γίνει τρίτο, ένα πέμπτο χαφ τραυματία και ένα έκτο ακαδημίας που δεν έχει παίξει ποτέ στη θέση του.
2 μεσοεπιθετικούς τοπ, έναν τρίτο που ήταν τοπ όμως θέλει να παίζει περισσότερο , βέβαια είναι ακόμη τραυματίας και δεν το ξέρει και έναν τέταρτο που ήρθε να αντικαταστήσει τον τρίτο στο rotation αλλά παίζει το ίδιο με τον έναν από τους δύο top.
Και σας πείραξε το άρθρο της κεντρικής,....
Μεταγραφικός σχεδιασμός γρίφος.... με προπονητή ανέκδοτο...και διοίκηση απούσα...
Αυτά....