Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
trouman

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από trouman »

pisakaipoupoula έγραψε:
trouman έγραψε:Μια χαρά τα λέει ο Sera,

άλλος για να κρίνει την ποιότητα επικαλείται το ματς νε τον Βόλο. Ο ΠΑΟΚ όμως που θα παίζει βασικός είναι πιο κοντά σε αυτό που είδαμε Ευρώπη, όπου υπήρξαν επιτυχίες, μη αναμενόμενες κιόλας.

Τώρα αλλάζει η κατάσταση, φεύγουν έεχονται βασικοί παίχτες , ίσως δούμε κάτι άλλο.

Μιλάτε οι περισσότεροι με βάση υποθέσεις, ως συνήθως, χωρίς να ξέρουμε ακόμα το τελικό αποτέλεσμα και φυσικά θεωρώντας ως δεδομένη κάθε παπαριά που γράφουν αυτοί που λέτε σε αλλη στιγμή αρδ..

Εντάξει, είμαστε μεγάλη ομάδα και αυτό παει πακέτο και με τη μίρλα, έλεγε προχθές κάποιος εδώ , αλλά να ξέρουμε τι λέμε.

Ανάγκες υπάρχουν, ας δούμε κατά πόσο θα καλυφθούν και θα υπάρχει εικόνα καλύτερη.
Πολύ ωραία όλα αυτά και οι ειρωνίες προσωπικά μ αφήνουν αδιάφορο αλλά ένα επιχείρημα για τ ότι ΔΕΝ χρειαζόμαστε χαφ έχεις? Στο Βόλο κατάλαβες τι έγινε? Δεν πρόσεξες ότι χωρίς τον Ελ Καντουρί δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα σχεδόν καθόλου?

Πού λέω ότι δε χρειαζόμαστε χαφ??

αντίθετα λέω οτι υπάρχουν ανάγκες έχοντας στο μυαλό αυτό κυριως

δεν νομίζω οτι είναι ειρωνεία αυτό που αναφέρω, ότι πολλοί γράφουν κατι στηριζόμενοι σε πράματα που λένε, αυτοί, που σε άλλη στιγμή οι ίδιοι τους θεωρούν αναξιόπιστος. Έχω λάθος σε αυτό?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Δευ 05 Οκτ 2020, 22:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

trouman έγραψε:
Έχω γράψει, οχι μόνο μία φορά, ότι δεν το κατέχω (δεν είσαι υποχρεωμένος να το ξέρεις αυτό φυσικά) αλλά επίσης ότι εγώ το γνωρίζω αυτό. Δεν αναφέρομαι σε εσένα, υπονοώντας ότι πολλοί μιλούν με ύφος παντογνώστη ενώ δεν το κατέχουν επίσης.
Αναφέρομαι στην εικόνα που είδα σε 4 ευρωπαϊκά ματς και στην περσινή εικόνα.

Και πιστεύω πως αυτό που είδαμε είναι πολύ πιο αισιόδοξο από το περσινό.

Εσύ είσαι τόσο βέβαιος και απαισιόδοξος?

Τι είδους ποδοσφαιρική ανάλυση θέλεις? αν οι 3 πίσω κάνουν πιο αμυντική την ομάδα? υπάρχουν παραδείγματα, που κάποιοι επικαλέστηκαν, από ομάδες ευρωπαϊκές που μια χαρα έπαιξαν, με 3 πίσω. Θα συμφωνήσω όμως με όσους λεν πώς δεν είναι από μόνο του το σύστημα απόλυτο κριτήριο. Είναι πολλά που αλλάζουν .Μέσα στο ίφιο σύστημα που μπορεί να το κάνουν πιο επιθετικό ή αμυντικό. Τεσπα.

Πάλι αλλαγές έχουμε, μη λέμε πολλά. πχ στη θέση Πέλκα μπορεί ο ένας πιο αποτελεσματικός παίκτης να προσφέρει πολλά, να βελτιώσει την εικόνα. Ας μη βιαζόμαστε.

Ελπλιζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Κάνω και μισή ώρα να γράψω δύο σειρές..
Διαβάζοντας το μήνυμα σου, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω συγγνώμη για τρόπο που σχολίασα.
Καταλαινω τι εννοείς κ έχεις δίκιο.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Να και η περιπτωσάρα box to box 1 ώρα πριν την λήξη έμεινε ελεύθερος από Γουέστ Χάμ:

https://www.transfermarkt.de/jack-wilsh ... eler/74223
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Gospi έγραψε:Ειδα την παρουσιαση Μουργκ απο το ριπρες.
Το εμφανιζει κυριως δεξι ακραιο μεσο... παιζει δλδ στην γραμμη... Περιεργη κινηση η αποκτηση του...
Ειμαι πολυ περιεργος να δω που θα τον βαζει να παιζει σε μας...
Και το τρανσφερ εκεί τον έχει. Κάτι σαν δεξι μπακ-χαφ. Πιθανότατα όμως δεν θα έχει καλές ανασταλτικές ικανότητες.
Σε όσα βιντεάκια και highlights είδα πάντως έπαιζε έξω δεξιά στο 4-2-3-1 της Ραπιντ και έκοβε συνέχεια προς τα μέσα.

Πραγμα λογικό καθώς είναι αριστεροποδαρος άρα δεν μπορεί να παίξει γραμμή στα δεξιά.

Μου θύμισε πολύ (στο στυλ, να μην παρεξηγηθώ) τον Ζιβκοβιτς.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το πώς τα καταφέραμε και οι δύο καλύτερες φετινές μας μεταγραφές αγωνίζονται ακριβώς στον ίδιο χώρο... Μόνο εμείς θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Στα γρήγορα Γτ βαριέμαι.
Στο τέρμα προς το παρόν είσαι καλύτερος γιατί ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ δείχνει μεταλλαγμένος σαν μεταγραφη.
Στην άμυνα είσαι καλύτερος γιατί τους έχεις όλους δεν έχεις τραυματία όπως περυσι και έχεις μιχαηλιδη επιπλέον. Στα συν ότι ινγκασον,σοαρες έχουν δείξει πράγματα πλέον
Στο κέντρο ο ΚΑΝΤΟΥΡΙ είναι μεταγραφη από το πάνω ράφι....
Προσωπικά ο σβαμπ μου αρέσει παρά πολύ ....
Αμα γυρίσει και ο Κροάτης τέτοια 3αδα ούτε στα πιο τρέλα μου όνειρα . Μακάρι να παίρναμε έναν ακόμα παιχταρα,στεναχωρέθηκα αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας
Μπροστά έκανες μια δυνατή μεταγραφη τζολης λέγεται και μέχρι στιγμής τα πάει εξαιρετικά....
Ο μόνος που έφυγε είναι ο Πελκας και ελπίζω ο μουργος να είναι καλύτερος
Πήρες ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ που μου αρέσει παρά πολύ
Στα φορ έφυγε ΑΚΠΟΜ τον είχα καψούρα απλά δεν ήταν Σέντερ φορ γκολτζής και πήρες τσολακ που υποτίθεται τα παστελωνει . Παιχταρας ο ΑΚΠΟΜ αλλά στη λίγδα δεν σου πήρε μόνος του ματς με σεντερφορισια γκολ αλλά πριγιο αν μπορέσει να το κάνει αυτό ο Κροάτης είμαστε μια χαρά. Είχες ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ έχεις ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ για αλλαγή για μένα είναι παιχταρας...... κι πήρες έναν ακόμα γιατί από περυσι ο προπονητής παραπονιέται ότι δεν είχε 3ο για να μπορεί να παίζει και με τους 2 μαζί....
στα ματς στα ευρωπαϊκά στο 2 ήσουν φανταστικός στα αλλά 2 έχασες στις λεπτομέρειες. Μαλακια όλοι στεναχωρέθηκα με αλλά επουδενί δεν μας λες και χάλια.
Στο πρωτάθλημα 2 ματς έπαιξες κομπλέ και κέρδισες και στα 2 . Με την Λάρισα έπαιξες και μπαλαρα με τον ΟΦΗ έτσι και έτσι και κέρδισες 3-0. Στα αλλά 2 έκανες προπόνηση για τα ευρωπαϊκά και έπρεπε να τα κερδίσεις και τα 2 . Ατυχια+ 48 αλλαγές και γκελαρες. Όπως γκελαραν και οι ανταγωνιστές σου.....
Αυτά τα γράφω γιατί προσπαθώ να μπω στο παοκμανια από το μεσημέρι και με βάζει στο ηρακλομανια-πανιωνιομανια κάπου εκεί.... από νοσταλγούς διοίκησης Πρωτοδικείου μέχρι Και ότι θα παλέψω για 5αδα διάβασα ... κάπου λίγο ελεος
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

tzelas έγραψε:Να και η περιπτωσάρα box to box 1 ώρα πριν την λήξη έμεινε ελεύθερος από Γουέστ Χάμ:

Μη ρεαλιστική περίπτωση για μας
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Και αν ο Μουργκ παιζει ως αντιΠελκας ο Κριστο πού παίζει?
Κατι δεν μου βγαινει...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

DamoN έγραψε:Στα γρήγορα Γτ βαριέμαι.
Στο τέρμα προς το παρόν είσαι καλύτερος γιατί ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ δείχνει μεταλλαγμένος σαν μεταγραφη.
Στην άμυνα είσαι καλύτερος γιατί τους έχεις όλους δεν έχεις τραυματία όπως περυσι και έχεις μιχαηλιδη επιπλέον. Στα συν ότι ινγκασον,σοαρες έχουν δείξει πράγματα πλέον
Στο κέντρο ο ΚΑΝΤΟΥΡΙ είναι μεταγραφη από το πάνω ράφι....
Προσωπικά ο σβαμπ μου αρέσει παρά πολύ ....
Αμα γυρίσει και ο Κροάτης τέτοια 3αδα ούτε στα πιο τρέλα μου όνειρα . Μακάρι να παίρναμε έναν ακόμα παιχταρα,στεναχωρέθηκα αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας
Μπροστά έκανες μια δυνατή μεταγραφη τζολης λέγεται και μέχρι στιγμής τα πάει εξαιρετικά....
Ο μόνος που έφυγε είναι ο Πελκας και ελπίζω ο μουργος να είναι καλύτερος
Πήρες ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ που μου αρέσει παρά πολύ
Στα φορ έφυγε ΑΚΠΟΜ τον είχα καψούρα απλά δεν ήταν Σέντερ φορ γκολτζής και πήρες τσολακ που υποτίθεται τα παστελωνει . Παιχταρας ο ΑΚΠΟΜ αλλά στη λίγδα δεν σου πήρε μόνος του ματς με σεντερφορισια γκολ αλλά πριγιο αν μπορέσει να το κάνει αυτό ο Κροάτης είμαστε μια χαρά. Είχες ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ έχεις ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ για αλλαγή για μένα είναι παιχταρας...... κι πήρες έναν ακόμα γιατί από περυσι ο προπονητής παραπονιέται ότι δεν είχε 3ο για να μπορεί να παίζει και με τους 2 μαζί....
στα ματς στα ευρωπαϊκά στο 2 ήσουν φανταστικός στα αλλά 2 έχασες στις λεπτομέρειες. Μαλακια όλοι στεναχωρέθηκα με αλλά επουδενί δεν μας λες και χάλια.
Στο πρωτάθλημα 2 ματς έπαιξες κομπλέ και κέρδισες και στα 2 . Με την Λάρισα έπαιξες και μπαλαρα με τον ΟΦΗ έτσι και έτσι και κέρδισες 3-0. Στα αλλά 2 έκανες προπόνηση για τα ευρωπαϊκά και έπρεπε να τα κερδίσεις και τα 2 . Ατυχια+ 48 αλλαγές και γκελαρες. Όπως γκελαραν και οι ανταγωνιστές σου.....
Αυτά τα γράφω γιατί προσπαθώ να μπω στο παοκμανια από το μεσημέρι και με βάζει στο ηρακλομανια-πανιωνιομανια κάπου εκεί.... από νοσταλγούς διοίκησης Πρωτοδικείου μέχρι Και ότι θα παλέψω για 5αδα διάβασα ... κάπου λίγο ελεος
Καλή ανάλυση!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

Ακόμη 45 λεπτά...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Καναμε μεταγραφες για 4-3-3 ή μου φαινεται?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Unpsofable78 έγραψε:
tzelas έγραψε:Να και η περιπτωσάρα box to box 1 ώρα πριν την λήξη έμεινε ελεύθερος από Γουέστ Χάμ:

Μη ρεαλιστική περίπτωση για μας
Από Κουζιάεφ πιο φτηνός είναι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

καναμε μεταγραφες για πληθωρα συστηματων
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καπου εδω για να συνοψισουμε ,αφου πρωτα πω οτι ειμαι σιγουρος πως ο Ρεμπε θα ξεψαχνισει την λιστα των ελευθερων για περιπτωση χαφ,θα καταληξω λεγοντας πως σχεδον ολες οι προσθηκες εχουν ενδιαφερον,αρκετα καλες προυποθεσεις να προκυψει κατι καλο, δεν παυει ομως εκτος του Ζιφκοβιτς και του Σβαμπ, λογω των ηδη ικανοποιητικων δειγματων, να αποτελουν σχεδον ολοι στοιχηματα.Αποχωρησαν παικτες που ειτε καποιος θεωρει καλους ειτε κακους ηξερες τι μπορεις να περιμενεις απο αυτους, κατι πολυ σημαντικο για τα πλανα ενος προπονητη.Αν οι νεοι δικαιωσουν τις προσδοκιες τουλαχιστον σε θεμα ροστερ θα ειμαστε καλα.Αν οχι τοτε θα εχουμε σοβαρο προβλημα,οφειλουμε ομως τωρα που σχεδον οριστικοποιηθηκε το ροστερ να σκεφτομαστε θετικα.Πικρα μονο για το χαφ και τεραστια αγωνια να αντεξει κυριως ο Ελ Καντουρι.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

renegade έγραψε:Το πώς τα καταφέραμε και οι δύο καλύτερες φετινές μας μεταγραφές αγωνίζονται ακριβώς στον ίδιο χώρο... Μόνο εμείς θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει
Αυτό με προβλημάτισε και μένα να σου πω την αλήθεια.

Η στατιστική ανάγνωση του παιχτη δείχνει ότι είναι πολύ πιο αποτελεσματικός όταν παίζει από δεξιά και συγκλίνει παρα όταν παίζει αριστερά παρότι αριστεροποδαρος.

Πιστεύω ότι θα πάει ο Ζιβκο αριστερά που φαίνεται πιο προσαρμοστικος κι αυτός δεξιά.

Παντως θεωρώ ότι είναι καλή μεταγραφή και όντας Αυστριακος δεν τον φοβάμαι σε θέμα προσωπικότητας και επαγγελματισμού.

Εχω πολύ καλό feeling για τον συγκεκριμένο παιχτη.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”