Να με συμπαθάς δλδ αλλά μην γράφουμε και υπερβολές βασιζόμενοι σε ελπίδες που γεννάει το μυαλό, αρνούμενο να δεχτεί την πραγματικότητα για να ωραιοποιήσει καταστάσεις.rainmaker έγραψε:Απόλυτο δίκιο έχει ο Σέρα.
Βεβαίως και βελτιώθηκε η ποιότητα της ομάδας.
Δεν κατάλαβα δηλαδή, σε ποιον τομέα έπεσε η ποιότητα; Πάντα σεβόμενοι το γεγονός οτι πλέον δεν παίζουμε με εξτρεμ.
Στην επίθεση είναι νωρίς αλλά ναι εγώ πιστεύω οτι ο Τσόλακ είναι πολύ καλύτερος του Ακπομ, ενώ οι μικροί είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά τα δείγματά τους
Στα δεκάρια αν μη τι άλλο με έλευση Ζιφκο και του Αυστριακού, είμαστε στα ίδια (εγώ λέω καλύτεροι αλλά έστω).
Στα χαφ συγγνώμη αλλά εγώ λεω οτι ο Σβαμπ είναι καλύτερος για ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΟΚ από αυτά που έδινε ο Μαουρίσιο. Ξαναλέω για ένα ΠΑΟΚ με λιγότερη συντήρηση όπως προσπαθεί να παίξει ο Αμπελ.
Στην άμυνα ίδιοι αν οχι καλύτεροι σε θεωρητικό επίπεδο, άσχετα αν θεωρώ κάκιστη τη δουλειά που γίνεται
Ο Σβαμπ αντικατέστησε τον Μαουρίτσιο οκ, σύμφωνα με όσα είδαμε μέχρι στιγμής αλλά όχι κάτι πολύ καλύτερο, αναβάθμιση μεγάλη δεν την λές πάντως
ο Τσόλακ πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει το ίδιο με Ακπόμ (δύσκολα για μένα) όπως και ο Μούργκ τον Πέλκα.
Από κει και πέρα έφυγαν Λημνιός και Βιέρι και ήρθε Ζίβκο που έχει όντως στοιχεία ανώτερου επιπέδου.
Αλλά ο τόσο επιδραστικός πέρυσι Μίσιτς δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον.
Και φυσικά οι μεταγραφικές περίοδοι είναι για να σε βελτιώνουν, εμείς μοιάζουμε να έχουμε σαν στόχο να παραμείνουμε στα περσινά επίπεδα ποιοτικά αλλά εμφανώς λιγότεροι σε ποσότητα πράγμα που θα παίξει τον ρόλο της. Αλλαγή στα χαφ τώρα που μιλάμε, την ψάχνεις με το ντουφέκι. Χρειάζεται συζήτηση αυτό?
Και φέτος υποτίθεται το ζητούμενο ήταν να πάμε καλύτερα από την περυσινή απογοητευτική χρονιά ενώ συν τοις άλλοις έχουμε και παιχνίδια στην Ευρώπη άρα πρόσθετη καταπόνηση που απαιτεί μεγαλύτερο ρόστερ.
Ο πήχης έπεσε εμφανώς, όσο γρηγορότερα το καταλάβουμε, τόσο λιγότερη απογοήτευση θα υπάρξει.