Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Sera4 »

Renegade, δεν μπορείς να κάνεις αντιπαραβολη των παιχτών. Σημασία έχει τι θέλει να παίξει η ομάδα. Ελπίζω να βλέπεις ότι αυτό που θέλει να παίξει η ομάδα θέλει γρήγορη σκέψη και αντίληψη. Αυτά τα στοιχεία προσθέτει η ομάδα στο παιχνίδι της. Με το σβαμπ, το ζιφκο, τον μουργο κλπ.

Αντιθετα παίχτες όπως ο μπισε, ο στοχ, ο σβαμπ, ο μαου, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν μπορούν να υποστηρίξουν το πλάνο. Γενικά θα μπορούσα να γράψω μια μεγάλη ανάλυση, αλλά απογοητευομαι με αυτή την εικόνα που βλέπω...

Να έχετε εμπιστοσύνη στην ομάδα γιατί κάτι πολύ καλό χτίζεται. Μόνο ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος δυστυχώς...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

gk.box16 έγραψε:Μιλάνε για ποιότητα στις μεταγραφές αυτοί που τσιγκουνευονται να πάρουν έναν αξιόλογο καφέ πακέτο με 1,5-2€ και καταλήγουν στον καφέ του 1€ λέγοντας ,ωραίος καφές σου δίνουν και μπουκαλάκι νερό κουτρα πίνοντας το νεροπλυμα....
To εξηγεις λιγο αυτο?
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

joshua έγραψε:Ουτε εγω πιστευω πως εχει πεσει ιδιαιτερα η ποιοτητα της ομαδας, τουλαχιστον θεωρητικα καθως μενει να φανει τι μπορουν να προσφερουν αρκετοι καινουριοι.Αυτο που ποναει ειναι τα συγκεκριμενα κενα στο ροστερ.Εγω με ενα καλο χαφ και κατι πιο ''σιγουρο'' σε σχεση με τον Κριστο θα ημουν super happy.Δεν νομιζω οτι υπηρξε οπαδος με τρελες απαιτησεις φετος.Καλυτερη στοχευση περιμεναμε.
καπου εκει ειμαι και γω. θεωρω οτι η κινηση με Νινουα στα χρηματα που εγινε ηταν, για να το πω κομψα, αστοχη. με ενα χαρτι που στοιχισε μαζι με συμβολαιο εκανες ενα καλο διετες σε σοβαρο χαφ. ο Κριστο αν ειναι με μια λογικη οψιον και δεν γαμηθει στις μπαροτσαρκες, με ψηνει.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

proedros έγραψε:Εγώ αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω...Ψάχνεις χαφ με ταβάνι τα 500.000...Γιατί δεν κρατάς Κάτσε που ξέρεις πως θα σου δώσει τίμια το 6.5 έχοντας χαρακτηριστικά όπως ταχυτητα, πλαϊνά μαρκαρίσματα, ντουμπλαρίσματα που δεν έχουν οι άλλοι χαφ σου...Παράλογος είμαι;
Πηρε τις ευκαιριες του. Δεν ανεβηκε αλλο. Σαν αυτον εχουμε πχ Τσιγγαρα που ειναι πιο ψηλος κ δυνατος.

Υ.γ.
Μatthias 0% στις προβλεψεις
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Θα έλεγα για ένα νέο που πήρε Ελληνίδα, και ένιωσε. Μακάρι κι ο Κριστο έτσι.
Λέμε κ καμία μαλακια
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Δεν θελω να εχω παρε δωσε, ουτε λογαριασμο στο ιδιο φορουμ με αυτους, πως το λενε.
Αρχιζουν μπινελικια σε λιγο
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

paokovios1974 έγραψε:Δεν θελω να εχω παρε δωσε, ουτε λογαριασμο στο ιδιο φορουμ με αυτους, πως το λενε.
Αρχιζουν μπινελικια σε λιγο
Άσε ρε έχεις πληροφορίες;

Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

@Westblock επειδή κάτι λάθος εμφανίζεται με τις παραθέσεις σου απαντάω χωρίς παράθεση.

Όχι ρε τι να σε κραξω συζήτηση κάνουμε. 100% το δέχομαι αυτό που λες.
Απλά φέτος πιστεύω ότι ο Γιώργης είναι πιο απόμακρος από ποτέ. Κι αυτό γιατί ποτέ δε θα έπαιρνε Νινουα και Νορβηγό, 100% μεταγραφές Ρεμπε.
Εσύ καλά κάνεις και περιμένεις και αυτό είναι το σωστό κατά βάθος.. απλά φέτος έχουμε κάπως εκτροχιαστεί.. θα φανεί.. ελπίζω το σε ένα χρόνο να μην είναι αργά.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Δευ 05 Οκτ 2020, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κάθε μου κύτταρο φωνάζει μείνε , μη φύγεις.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

rainmaker έγραψε:
JohnDag έγραψε:Είναι απίστευτη πάντως η μεταστροφή των "περιμένετε να τελειώσει η μεταγραφικη περίοδος κι αν δεν κάνουν τις κινήσεις που πρέπει θα κραξουμε μαζί" στο "έχει ανέβει η ποιότητα, είμαστε πλήρεις, γυρναει και ο Αουγκουστο, κλπ, κλπ".

Απίστευτο πραγματικά!

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπερβάλλεις

Και θυμίζω ο στόχος δεν είναι να γκρινιάζουμε αλλά να είναι καλά η ομάδα.

Το μόνο πρόβλημα που πραγματικά διακρίνω εγώ είναι στα πνευμόνια στα χαφ. Πέρα απ' τις τακτικές βλακείες του Αμπελ.

Εκεί λοιπόν πρέπει σίγουρα να έρθει παίκτης παρότι ΟΝΤΩΣ έστω ο ντουγκλας θα δώσει λύσεις κάποια στιγμη
Καλά ναι εννοείται ότι ο στόχος δεν είναι αυτός, άλλωστε οποιος παρακολουθεί αυτά που γράφω δε νομίζω να με θεωρει γκρινιαρη.

Ολοι το καλο της ομάδας που αγαπάμε θέλουμε.

Απλά για μένα το προβλημα στα χαφ είναι μεγάλο και δυστυχώς θα φανεί μέσα στην διάρκεια της χρονιάς.

Εκεί θεωρώ ότι είμαστε "γυμνοί".

Ο άλλος προβληματισμος μου αφορά τον προπονητη αλλα αυτό δεν είναι το τοπικ ούτε η ώρα για να γινει αυτή η συζήτηση.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Όταν πέρσι είχαμε 5 συμβόλαια του εκατομμυρίου μονίμως στον πάγκο το μπάτζετ έπρεπε σίγουρα να πέσει...τώρα αν από ποιότητα είμαστε πιο μπροστά θα το δούμε σύντομα...έχοντας δει τους Νινούα, Ουαγιέ Περέιρα και ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΧΑΦ κρατάω μικρό καλάθι...ο Χρήστος δεν με πείθει ούτε στα βίντεο
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο μίσιτς δεν εφυγε ακόμα παιδιά στην ομάδα είναι.

Δε μπορείς να τους αντικαθιστας όλους μαζικά, κι αυτός που θα έρθει τουλάχιστον δύο χρόνια θα θέλει συμβόλαιο
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ο Ισπανός εκτός από γκόμενες ακολούθησε και τον ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Δευ 05 Οκτ 2020, 20:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μα δεν ζηταει κανεις χαφ με τα στοιχεια του Μισιτς rain...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο Ισπανός εκτός από γκόμενες ακολούθησε καο και τον ΠΑΟΚ
Για να έχει την διεύθυνση

Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”