Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- invincible
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Το βασικό είναι να έρθει χαφ και να μην κολλάει ο εγκέφαλος του Αμπελ.
Σε όλα τα άλλα μια χαρά είμαστε ή έστω ΜΠΟΡΟΥΜΕ να είμαστε
Σε όλα τα άλλα μια χαρά είμαστε ή έστω ΜΠΟΡΟΥΜΕ να είμαστε
Είναι απίστευτη πάντως η μεταστροφή των "περιμένετε να τελειώσει η μεταγραφικη περίοδος κι αν δεν κάνουν τις κινήσεις που πρέπει θα κραξουμε μαζί" στο "έχει ανέβει η ποιότητα, είμαστε πλήρεις, γυρναει και ο Αουγκουστο, κλπ, κλπ".
Απίστευτο πραγματικά!
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απίστευτο πραγματικά!
- WestBlock4
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Εγω θα κρίνω στο τελος της χρονιάς κ οχι τωρα κ για τον αμπελ κ για ολους.
Αλλα κρατα αυτο το ποστ κ κάποια στιγμη θα δουμε αν ο φέρευρα ειχε λογο στις μεταγραφες και ποσο % ..[/quote]Ναι η ουσία είναι άλλη.. είπες ότι ο Γιώργης παίζει μάνατζερ.. βγάλε το όνομα Φερέιρα βάλε σκέτο Ρεμπε.
Κοιτα απο αυτα που ξερω κ κυρίως πιστευω ειναι οτι ο γιωργης δεν εχει απομακρυνθεί... κραξε με πες οτι θελεις αυτο θεωρώ. Για το ρεμπε θα μιλήσουμε το καλοκαιρι αλλα για τον φερευρα ειμαι,σιγουρος οτι δεν είχε λόγο οσο θα έπρεπε να πάρει παιχτες. Κ το μονο ελαφρυντικό ειναι η μείωση του μπατζετ
Εγω θα κρίνω στο τελος της χρονιάς κ οχι τωρα κ για τον αμπελ κ για ολους.
Αλλα κρατα αυτο το ποστ κ κάποια στιγμη θα δουμε αν ο φέρευρα ειχε λογο στις μεταγραφες και ποσο % ..[/quote]Ναι η ουσία είναι άλλη.. είπες ότι ο Γιώργης παίζει μάνατζερ.. βγάλε το όνομα Φερέιρα βάλε σκέτο Ρεμπε.
Κοιτα απο αυτα που ξερω κ κυρίως πιστευω ειναι οτι ο γιωργης δεν εχει απομακρυνθεί... κραξε με πες οτι θελεις αυτο θεωρώ. Για το ρεμπε θα μιλήσουμε το καλοκαιρι αλλα για τον φερευρα ειμαι,σιγουρος οτι δεν είχε λόγο οσο θα έπρεπε να πάρει παιχτες. Κ το μονο ελαφρυντικό ειναι η μείωση του μπατζετ
Ουτε εγω πιστευω πως εχει πεσει ιδιαιτερα η ποιοτητα της ομαδας, τουλαχιστον θεωρητικα καθως μενει να φανει τι μπορουν να προσφερουν αρκετοι καινουριοι.Αυτο που ποναει ειναι τα συγκεκριμενα κενα στο ροστερ.Εγω με ενα καλο χαφ και κατι πιο ''σιγουρο'' σε σχεση με τον Κριστο θα ημουν super happy.Δεν νομιζω οτι υπηρξε οπαδος με τρελες απαιτησεις φετος.Καλυτερη στοχευση περιμεναμε.
Βελτιώθηκε η ποιότητα σοβαρά τώρα μας κάνετε πλάκα;.
Ο Τσολακ είναι καλύτερος από Ακπομ, από που προκύπτει αυτό. Πως το καταλάβατε τόσο γρήγορα;
Ο Σβαμπ πάει πολύ καλά, αλλά είναι καλύτερος από το Μισιτς;
Ο Ζίβκοβιτς προφανώς είναι ότι καλύτερο έχει το ροστερ.
Για Νινουα, Περειρα, Ουαγκε δεν κάνω σχόλιο όπως επίσης κ για τους καινούριους.
Για τις αλλαγές που ειδατε βελτίωση,επιπέδου Ατρόμητο είναι και δεν κερδίζουν το Βολο. Δεν θα κρίνω αν σε 2 χρονια πουληθούν 20 εκατομμύρια ο καθένας, σήμερα δεν κάνουν διαφορά.
Καθόμαστε κ λέμε ανέβηκε η ποιότητα με 2 παίκτες απλά για να το πούμε.
Ο Τσολακ είναι καλύτερος από Ακπομ, από που προκύπτει αυτό. Πως το καταλάβατε τόσο γρήγορα;
Ο Σβαμπ πάει πολύ καλά, αλλά είναι καλύτερος από το Μισιτς;
Ο Ζίβκοβιτς προφανώς είναι ότι καλύτερο έχει το ροστερ.
Για Νινουα, Περειρα, Ουαγκε δεν κάνω σχόλιο όπως επίσης κ για τους καινούριους.
Για τις αλλαγές που ειδατε βελτίωση,επιπέδου Ατρόμητο είναι και δεν κερδίζουν το Βολο. Δεν θα κρίνω αν σε 2 χρονια πουληθούν 20 εκατομμύρια ο καθένας, σήμερα δεν κάνουν διαφορά.
Καθόμαστε κ λέμε ανέβηκε η ποιότητα με 2 παίκτες απλά για να το πούμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Δευ 05 Οκτ 2020, 20:45, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Θετικό ότι βλέπουμε ότι αφίχθηκε ο Μουργκ αλλά νομίζω ότι τσάμπα ξεροσταλιάζουμε σήμερα για ανακοινώσεις, είναι και αυτα τα βίντεο που αργούν. 
- theodorosstefan
Μήπως έρθει αυτός ο lusamba? Πολλά πάρε δώσε με τον κοτσιολακο έχουμε....
ΥπερβάλλειςJohnDag έγραψε:Είναι απίστευτη πάντως η μεταστροφή των "περιμένετε να τελειώσει η μεταγραφικη περίοδος κι αν δεν κάνουν τις κινήσεις που πρέπει θα κραξουμε μαζί" στο "έχει ανέβει η ποιότητα, είμαστε πλήρεις, γυρναει και ο Αουγκουστο, κλπ, κλπ".
Απίστευτο πραγματικά!
Και θυμίζω ο στόχος δεν είναι να γκρινιάζουμε αλλά να είναι καλά η ομάδα.
Το μόνο πρόβλημα που πραγματικά διακρίνω εγώ είναι στα πνευμόνια στα χαφ. Πέρα απ' τις τακτικές βλακείες του Αμπελ.
Εκεί λοιπόν πρέπει σίγουρα να έρθει παίκτης παρότι ΟΝΤΩΣ έστω ο ντουγκλας θα δώσει λύσεις κάποια στιγμη
Μιλάνε για ποιότητα στις μεταγραφές αυτοί που τσιγκουνευονται να πάρουν έναν αξιόλογο καφέ πακέτο με 1,5-2€ και καταλήγουν στον καφέ του 1€ λέγοντας ,ωραίος καφές σου δίνουν και μπουκαλάκι νερό κουτρα πίνοντας το νεροπλυμα....
Εκτίμηση μου.
Τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα τα χρυσοπληρωνεις λόγω του σιχαματος.
Την πάτησε ο βάζελος.
Εμείς παλεύουμε να έχουμε τα ρουθούνια πάνω από τη στάθμη της επιφάνειας.
Τα μεταγραφικά γούστα που βγάλαμε τα προηγούμενα χρόνια κ η λάθος επιλογές έστω, μας έχουν φτάσει να στραγγαλίζεται η ομάδα από το άνοιγμα.
Όποιος δεν το έχει πάρει πρέφα, αλήθεια μου φαίνεται αδύνατο, τι να πω.
Πάμε σε δημοσιονομική προσαρμογή με μείωση μπάτζετ και ότι πάρουμε από παίκτες που σίγουρα θα χαθουν. Λημνιός Ακπομ, πέλκας ήταν τέτοιοι γιατί απλά δε λειτουργούσαμε παλιότερα.
Όλο το ζουμί είναι στο balance που έλεγε κι ο λουτσεσκου.
Στήνεται κάτι νέο σε πιο οικονομική κατάσταση. Με αστερίσκο στο προπονητή για μένα αλλά οκ, ως εκεί.
Οι νέοι έχουν μικρή ηλικία για να εξελιχθούν μέσα από ένα πλάνο ίσως τριετίας αλλά να μην είναι παρωχημενοι στο τελος της.
Θα είναι δύσκολος δρόμος λογικά.
Θα δούμε.
Αλλά το πανηγύρι πρέπει να μειωθεί. Δεν είναι σκοπός να βάζει ο άλλος δέκα δέκα μύρια κ μετά να ψαχνομαστε γιατί δε μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε.
Ίσως ένα χαφ να ήθελα, αλλά λογικά πιστεύουν τον ντουγκλας.
Άντε να δούμε
Τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα τα χρυσοπληρωνεις λόγω του σιχαματος.
Την πάτησε ο βάζελος.
Εμείς παλεύουμε να έχουμε τα ρουθούνια πάνω από τη στάθμη της επιφάνειας.
Τα μεταγραφικά γούστα που βγάλαμε τα προηγούμενα χρόνια κ η λάθος επιλογές έστω, μας έχουν φτάσει να στραγγαλίζεται η ομάδα από το άνοιγμα.
Όποιος δεν το έχει πάρει πρέφα, αλήθεια μου φαίνεται αδύνατο, τι να πω.
Πάμε σε δημοσιονομική προσαρμογή με μείωση μπάτζετ και ότι πάρουμε από παίκτες που σίγουρα θα χαθουν. Λημνιός Ακπομ, πέλκας ήταν τέτοιοι γιατί απλά δε λειτουργούσαμε παλιότερα.
Όλο το ζουμί είναι στο balance που έλεγε κι ο λουτσεσκου.
Στήνεται κάτι νέο σε πιο οικονομική κατάσταση. Με αστερίσκο στο προπονητή για μένα αλλά οκ, ως εκεί.
Οι νέοι έχουν μικρή ηλικία για να εξελιχθούν μέσα από ένα πλάνο ίσως τριετίας αλλά να μην είναι παρωχημενοι στο τελος της.
Θα είναι δύσκολος δρόμος λογικά.
Θα δούμε.
Αλλά το πανηγύρι πρέπει να μειωθεί. Δεν είναι σκοπός να βάζει ο άλλος δέκα δέκα μύρια κ μετά να ψαχνομαστε γιατί δε μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε.
Ίσως ένα χαφ να ήθελα, αλλά λογικά πιστεύουν τον ντουγκλας.
Άντε να δούμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 05 Οκτ 2020, 20:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν έχεις ακούσει στο καζίνο να ζητάνε να μην τους ξαναβάλουν μέσα? Κάπως έτσι...joshua έγραψε:Με το ζορι σε βαζουν να γραφεις? Αυτο το διαγραψτε το λογαριασμο μου ποτε δεν το καταλαβα...
Μου κάνει εντύπωση που βλέπεις ανεβασμένη ποιότητα.Sera4 έγραψε:Καταλαβαίνω την ανάγκη για αίμα μετά τον αποκλεισμό από τους Ρώσους, αλλά πραγματικά αυτά που γράφονται εδώ μέσα βγάζουν ένα μένος και μια εκδικητικότητα άνευ λόγου.
Το ότι η ομάδα κατάφερε να ρίξει το κόστος, ανεβάζοντας όμως την ποιότητα αποτελεί επιτυχία και όχι λόγο γκρίνιας...
Πραγματικά όταν βλέπω ότι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της σερβίας, δύο από τους καλύτερους παίχτες του αυστριακού πρωταθλήματος, ο πρώτος σκόρερ της κροατίας αποτελούν στοιχήματα, μόνο χαμόγελο αμηχανίας μου μένει στο τέλος.
Ομολογουμένως μια σπανιότατη θεώρηση της πραγματικότητας , όχι ιδιαίτερα ρεαλιστικη θα έλεγα.
ΥΓ : Ψέμματα , συμφωνεί κ ο Μπαρλοου. Τελικά είμαστε δυο , είμαστε τρεις , είμαστε χίλιοιδεκατρεις.