Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από stravostomis »

laska4 έγραψε:Τόσα χρόνια ένα χαφ ΕΝΑ ΧΑΦ ΡΕ ΦΊΛΕ δεν μπορούμε να βρούμε!!!!
Αυτή τη στιγμή έχουμε έναν από τους 3 καλύτερους χαφ που είχαμε στην ιστορία μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aσχετα απο τις δικες μας μεταγραφες,ποιον μανατζερ εχει αυτος ο Γκαρσια για να καταληξει σε ομαδα με 500.000 μεγαλυτερη χρηματηστηριακη αξια παικτη,συνολικη αξια 9 μυρια και φανταζομαι μεγαλυτερο συμβολαιο βαρια τις 100.000?
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Sera4 έγραψε:Καταλαβαίνω την ανάγκη για αίμα μετά τον αποκλεισμό από τους Ρώσους, αλλά πραγματικά αυτά που γράφονται εδώ μέσα βγάζουν ένα μένος και μια εκδικητικότητα άνευ λόγου.

Το ότι η ομάδα κατάφερε να ρίξει το κόστος, ανεβάζοντας όμως την ποιότητα αποτελεί επιτυχία και όχι λόγο γκρίνιας...

Πραγματικά όταν βλέπω ότι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της σερβίας, δύο από τους καλύτερους παίχτες του αυστριακού πρωταθλήματος, ο πρώτος σκόρερ της κροατίας αποτελούν στοιχήματα, μόνο χαμόγελο αμηχανίας μου μένει στο τέλος.
Το καλύτερο σχόλιο του καλοκαιριού. Αν ήμασταν στο Reddit θα σου έδινα award.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αφού όπως λένε περνάμε σε μνημόνιο ή πως αλλιώς μπορούμε να το βαφτίσουμε..

Ε τότε τι σκατα δώσαμε 3,5Μ για Τσολακ?
Δλδ γιατί να μην πας με Σβιντερβσκι όσο και μέτριος να είναι φέτος, και να πάρεις 1 ελεύθερο κατώτερο. Έπρεπε να δώσουμε τόσα? Ή στους άλλους δύο.

Επίσης αν μπορεί να εξηγήσει κανείς γιατί γράφουν για αυτόν τον αστεροτριπολιτσας επιπέδου Ισπανού και για δανεικό.. ενώ έχεις δώσει Λάμπρου δανεικό..

In Rebe we trust.. lol

ΥΓ: Μακάρι Μαουρίτσιο πίσω.. όλους τους μη γκρινιάρηδες ένα ένα quote θα σας κάνω με Μιρλες είστε Μιρλες και τα σχετικά..

Στα σοβαρά Μάου πίσω με φθηνό συμβόλαιο με τα χίλια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Δευ 05 Οκτ 2020, 20:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Τον Αυγουστο πηρανε κατι Ισπανοι λεφταδες την Ντιναμο Βουκουρεστιου και τον εφεραν σαν μπαμ. Αυτο καταλαβαινω.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Αμυντικη χαφαρα με γεματες χρονιες σε Αγγλια σε τρομερη ηλικια και ελευθερος ειναι ο Jackson Irvine αλλα εμεις περα βρεχει θα κανουμε συμβολαιο στον Μαουριτσιο τελικα αντε και ανανεωση τον Μπισεσβαρ...ανανεωση σου λεει μετα...απο αυτους που επρεπε να φυγουν που κλεισανε τον κυκλο τους μονο ενας δεν επρεπε ο εμβληματικος αρχηγος σου ο Αντελινο και εν τελη μονος αυτος αποχωρησε!!!τραγικος σχεδιασμος!!!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Προς μοδερατορες:
Ρε παιδια ελεος σας εχω παρακαλεσει πολλες φορες να διαγραψετε τον λογαριασμο και ολο μου λετε να το σκεφτω και να το σκεφτω.
Δεν εχω να σκεφτω τιποτα αλλο , αν δεν με διαγραψετε εσεις θα σας αναγκασω να με μπαναρετε.
Γι αυτο σας παρακαλω ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορα να το διακοψουμε εδω οριστικα.
Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Με το ζορι σε βαζουν να γραφεις? Αυτο το διαγραψτε το λογαριασμο μου ποτε δεν το καταλαβα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 05 Οκτ 2020, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Παντως αυτο το 2 μηνο πιο πολυ μου μοιάζει οτι ο Γιώργης παιζει manager παρα οτι εχουμε σοβαρό σχεδιασμο για κατι...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Sera4 έγραψε:Το ότι η ομάδα κατάφερε να ρίξει το κόστος, ανεβάζοντας όμως την ποιότητα αποτελεί επιτυχία και όχι λόγο γκρίνιας...
Ενώ συμφωνώ ότι οι συγκεκριμένοι 4 είναι καλοί παιχτες και σε καμία περίπτωση στοιχήματα, 2 παρατηρήσεις.

1. Δεν νομίζεις ότι είναι λίγο πρωιμο το συμπέρασμα σου;

2. Δεν μπορει να μη δεν βλέπεις ότι στο κέντρο πίσω από Καντουρι και Σβαμπ υπάρχει ένα τεράστιο κενό. Καλή είναι η ατομική ποιότητα σε συγκεκριμένες θέσεις αλλα ο πρωταθλητισμος θέλει πάγκο και βάθος. Κι αυτό δεν υπάρχει.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

icue έγραψε:
Argaliad έγραψε:Ειδα ενα videaki που εφτιαξε ενα Τουρκος για τον Πελκα , αν τον περναμε εμεις τωρα με αυτο το video θα λεγαμε οτι βρηκαμε τον Dybala

https://twitter.com/caglarsuvari/status ... 7605513217
Σκεψου τι παπα τρωμε και εμεις με τα βιντεακια των αλλων.
Για κάθε γκολάρα του Δημήτρη όπως τις δυο με βάζελο στο πρωτάθλημα, πρόπερσι νομίζω, ή ακόμα και την τελευταία με Κράσνονταρ κοκ, υπάρχει άπειρο υλικό που το μυαλό του λίγο έξω από την περιοχή του αντιπάλου παθαίνει κατάρρευση. Μη δραματοποιούμε τα πράγματα. Σαφώς και δεχόταν αρκετές φορές δυσανάλογη των αποδόσεών του κριτική, άδικη. Όχι όμως ότι ήταν και άμοιρος ευθυνών.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Και ποιος από εμάς ξέρει ο Ντουγκλας σε τι κατάσταση είναι;
Βλέπουμε μετρήσεις, προπονήσεις ολόκληρες;
Μήπως πρέπει να πάρει κι αυτός την ευκαιρία του;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ειλικρινα χαιρομαι που σήμερα ολη μερα δινω εξετασεις...
Δεν εχω κουραγιο ουτε να κραξω.
Μιλαμε για πλανο, οχι αστεια...
Κοντος ψαλμος λοιπον αλληλούια!
Κι οπως λεει και ο Σερα4 η ποιοτητα ανεβηκε με πτώση του μπατζετ!
Και η ποιοτητα πρεπει να αντικατοπτριστει στο γηπεδο και στα αποτελεσματα, τι οχι?
Αρα ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα κυριοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!
Το μονο που πραγματικα με στεναχωρει ειναι που για ακομη μια χρονια θα πιασουν θεση στο ροστερ τα δηθεν προτζεκτ και ταλεντακια των μανατζαραιων και τα δικα μας παιδια θα παιζουν σε σλοβακιες οφηδες και παναιτωλικους...
Και για τελειωμα μια ερωτηση. Πως ακριβως κερδιζουμε απο την φετινη πτώση του μπατζετ? Του χρόνου που θα βρουμε τα εσοδα για να το ανεβασουμε? Ή δεν θα το ανεβασουμε και θα μεινουμε σ αυτα?
Και η δαπάνη κοντα στα 7 μυρια για μεταγραφες πως εντασσεται στην πτώση του μπατζετ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Δευ 05 Οκτ 2020, 20:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

paokovios1974 έγραψε:Προς μοδερατορες:
Ρε παιδια ελεος σας εχω παρακαλεσει πολλες φορες να διαγραψετε τον λογαριασμο και ολο μου λετε να το σκεφτω και να το σκεφτω.
Δεν εχω να σκεφτω τιποτα αλλο , αν δεν με διαγραψετε εσεις θα σας αναγκασω να με μπαναρετε.
Γι αυτο σας παρακαλω ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορα να το διακοψουμε εδω οριστικα.
Ευχαριστω
γιατι ρε τρελε?
ποσες αποχωρησεις να αντεξουμε?
μηπως ξηγηθεις κολπο μαουρισιο μετα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 05 Οκτ 2020, 20:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

και εχει και ενα βιντεο με ολα τα χαμενα του πελκα μαζεμενα και κανουν αναλυση....
https://www.youtube.com/watch?v=bggecyerw1k
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”