αν τα λεφτα ειναι απο χορηγιες ναι μαζι σου ειμαι...εχουμε να κανουμε με δοσοληψια και δεν με πειραζει καθολου.gika έγραψε:ΠΑΟΚ είσαι...axl4 έγραψε:με τα λεφτά του Βγενόπουλου, την σοβαροτητα της διοιήκησης και την τρέλα των οπαδών έως που μπορούμε να φτάσουμε???
αδερφε προσωπικα δεν νομιζω οτι αυτα τα τρια πανε πακετο...
ασυμβιβαστα μου φαινονται εμενα.
Όταν χωρις λεφτά κάνεις τέτοιες κινήσεις, φαντάσου με λεφτα τι γινετε...
Αρα σοβαροτητα στη διοικηση και λεφτα του Βγενοπουλου μια χαρα πάνε...
Τώρα με την τρέλα των οπαδών, είτε έρθει είτε δεν έρθει ο Βγενο τα μυαλά μας χάθηκαν οριστικα... Αρα θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την τρελα... 8) Γιατί δεν κολάνε αυτά τα τρία?
αν ομως μιλαμε για βρωμικο επενδυτη δε πανε μαζι αυτα.
βρωμικα λεφτα μακρια απο τον ΠΑΟΚ.
να σου πω αδερδε τι θα ηθελα εγω και δεν ειναι καθολου ουτοπικο για μενα, εκτος και αν κοροιδευομαστε μεταξυ μας, για την τρελα του λαου μας και κτλ...
θελω 200.000 μικρομετοχους στον ΠΑΟΚ και καθε χρονο συνδρομη.τη δυναμη την εχουμε εμεις και καθομαστε και ψαχνομαστε για αραβες απο το νησι του λοστ...
αφου κανεις σοβαρος επιχειρηματιας δεν υπαρχει να μας αγορασει με καθαρα οικονομικους και οχι λαμογιστικους σκοπους να μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας.που ηταν ο οποιοσδηποτε τοσες και τοσες φορες που μπορουσε κατα το παρελθον?
αν υπηρχε εστω και μια πιθανοτητα για εναν τοσο μεγαλο επιχειρηματια να σκεφτει να εμπλακει με τον ΠΑΟΚ οφειλεται στο νεο γηπεδο.
αυτο ομως με την τωρινη διοικηση και την στηριξη ΟΛΩΝ μας μπορει να γινει χωρις θειους απο την αμερικη που θα ερθουν να τσιμπησουν πακετα και μετα γεια σας...
παροτι οικονομολογος ποτε μου δεν γουσταρα το κεφαλαιο.
και να ειστε σιγουροι οτι εδω κατω εχουν παθει πλακα γιατι δεν εχουμε κεφαλαιο αλλα εχουμε μυαλο και τρελα, κατι που ποτε δεν θα αποκτησουν αυτοι γιατι κοιταζουν μονο τις τσεπες τους...
ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του?εκτος των αλλων,παμε ολοι ξανα στις τραπεζες σε λιγες μερες...