Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Ποιος το λέει ; Οι Ρουμάνοι αρδ
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο ας περιμένουμε να το δουμε πρωτα γιατί είναι διφορούμενες οι πληροφορίες πάνω σε αυτό το θέμα.theodorosstefan έγραψε:Με οψιόν αγοράς έρχεται....JohnDag έγραψε:Με μια μικρή, τόσο δα μικρούλα υποσημείωση.paokmaniak έγραψε: O Κριστο ειναι νεος με προοπτικες. Τον τανκοβιτς και τα νουμερα του συγκρινε τα με του μουργκο
Ο Κριστο δεν είναι δικός σου.
Και να σου παίξει θα τον "φτιάξεις" για άλλη ομάδα.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν έρθει με οψιον αγοράς παρότι δεν με ενθουσιάζει σαν κίνηση τουλάχιστον έχεις την σιγουριά ότι αν σου βγει μπορείς να τον αποκτησεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Δευ 05 Οκτ 2020, 18:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άλλο αυτόΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Όλοι ξέρουμε με τι θα ειμαστε πραγματικά καλά...JohnDag έγραψε:Με Αλεις και Μουργκ είμαστε καλά πιστεύω κι εγώ.
Ή τουλάχιστον καλύτερα από ότι ήμασταν πριν.

-
Απο ΠΑΟΚ24.Επικοινωνία Γ.Σαββίδη-Σβαμπ για Μουργκ
Ο ρόλος του Αυστριακού στη μεταγραφή του Μουργκ
05-10-2020, 19:26 Αγαπη Γαβριηλιδου
Ο Τόμας Μουργκ είναι προ των πυλών της Τούμπας, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του.
Ο ΠΑΟΚ και η Ραπίντ Βιέννης έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και είναι κοντά στην οριστική συμφωνία, με τον "Δικέφαλο" να βγάζει από τα ταμεία του ένα ποσό που φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ, προκειμένου να κάνει δικό του τον 25χρονο άσο.
Ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τον Μουργκ, είναι ο Στέφαν Σβαμπ, με τον Αυστριακό να παίζει μάλιστα καταλυτικό ρόλο στη συγκεκριμένη μεταγραφή.
Ο Σβαμπ είχε μία επικοινωνία με τον Γιώργο Σαββίδη, με τους δύο άνδρες να συζητούν για αρκετή ώρα για αυτό το θέμα και τον μέσο του ΠΑΟΚ να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην συμπαίκτη του.
Ο Αυστριακός εγγυήθηκε πως πρόκειται για μία top επιλογή κι ήταν κομβικός για να προχωρήσει η μεταγραφή, έχοντας πλήρη εικόνα για τον παίκτη.

Μήπως έφυγε και ο Ρεμπε;
- pagotatzis
Χαχαjoshua έγραψε:Αφου ο Αλεις κλεινει ρουμανια γιατι το συνεχιζουμε?
Αυτός που το πόσταρε πριν
Έγραφε
Οι Ρουμάνοι γράφουν ότι κλείνει ο Ρεις Γκαρσια
Κι νόμιζα λέει για μας
που ειναι το περιεργο-κακο??
εδω εμεις ψαχνουμε στα ραδια κανα φουντα και καμια γειτονισσα να μας πει για καποιον που θα παρουμε...
παρτε ρε και φουντα να τελειωνουμε...
εδω εμεις ψαχνουμε στα ραδια κανα φουντα και καμια γειτονισσα να μας πει για καποιον που θα παρουμε...
παρτε ρε και φουντα να τελειωνουμε...
Βρειτε βρε εναν αντιστοιχο Μουργκ για το κεντρο ενα σχετικα νεαρο παικτη να προσθεσει λιγα πνευμονια στα χαφ μας που τα φτυνουν απο το 60 και εμεις μιλαμε για τον Μαουριτσιο που θυμιζε παλαιμαχο στα τελευταια παιχνιδια.Πραγματικα μην κανετε αλλη μεταγραφη,πουλησατε 22χρονο,23χρονο,27χρονο και στο τελος κρατησαμε τον 34ρη Ματος,τον Μπισεσβαρ και σκεφτομαστε να επιστρεψει και ο Μαουριτσιο γιατι θελαμε να ανανεωσουμε την ομαδα...
μετα τς μεταγραφαρες Νινουα, Περειρα (θεος φυλαξοι), Ουαγκε (Χριστος και Παναγια, καλυτερος του Ματος), τωρα θα ερθει και ο Κριστο με τον Μουργκ που ειναι της ιδιας ποιοτητας με τον Σβαμπ, δηλ μια μετριοτητα....
ετσι πως τα κανανε οι καλυτερες μεταγραφες φετος θα ειναι ο Βιερινια με τον Μαουριτσιο
ετσι πως τα κανανε οι καλυτερες μεταγραφες φετος θα ειναι ο Βιερινια με τον Μαουριτσιο
- pirate_salonica
Θά'χει πλάκα να μην προλάβει να υπογράψει κανείς, που είναι και πολύ πιθανό, και τζάμπα όλη μέρα F5 

- PAOKevolution
pirate_salonica έγραψε:Θά'χει πλάκα να μην προλάβει να υπογράψει κανείς, που είναι και πολύ πιθανό, και τζάμπα όλη μέρα F5
Τα συμβόλαιά τους στάλθηκαν υπογεγραμμένα. Αύριο θα έρθουν ο Χρήστος και ο Μουργκ.
-
O συνονόματος Murg φαίνεται αξιόλογη περίπτωση που αν κρίνουμε και από τον Schwab θα προσφέρει άμεσα.
Ο Christo από τα video φαίνεται καλό project αλλά project. Αν δεν έχει ρήτρα είναι κατηγορίας Wague μεταγραφή. Δηλαδή ανούσια. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε μέσο. Εγώ ψηνόμουν πολύ για Bradaric. Ελπίζω να είναι ανάλογης ποιότητας ο χαφ που συζητάμε.
Με αποχωρήσεις τι γίνεται? Μπίσεσβαρ, Ρέι, Τσιγγάρας?
Ο Christo από τα video φαίνεται καλό project αλλά project. Αν δεν έχει ρήτρα είναι κατηγορίας Wague μεταγραφή. Δηλαδή ανούσια. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε μέσο. Εγώ ψηνόμουν πολύ για Bradaric. Ελπίζω να είναι ανάλογης ποιότητας ο χαφ που συζητάμε.
Με αποχωρήσεις τι γίνεται? Μπίσεσβαρ, Ρέι, Τσιγγάρας?
παντως αυτος ο κριστο εχει ακολουθησει ο,τι κορασιο-τουμπανο απο θεσσαλονικη υπαρχει στο ινσταγκραμ....
α και τους ταττουλιγκανς...
δεν τα βρηκαμε με αλεις γκαρσια λεει το ινπαοκ και παει ρουμανια....
ποσα του διναμε ρε ?? 100κ>???
α και τους ταττουλιγκανς...
δεν τα βρηκαμε με αλεις γκαρσια λεει το ινπαοκ και παει ρουμανια....
ποσα του διναμε ρε ?? 100κ>???