Marcos António Elias Santos

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Re: Μάρκος Αντόνιο

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

και ετσι οπως τα λες.μακαρι η δικια μου πληροφορηση να ειναι σωστη και οχι η δικια σου
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Να είναι καλά, βοήθησε όσο έπαιξε.
Άβαταρ μέλους
Betbond

Δημοσίευση από Betbond »

Επειδή τους λόγους υγείας τους άκουσα κι εγώ (στενό οικογενειακό πρόσωπο), μακάρι να είναι μια απλή πρόφαση, μια δικαιολογία και ας παίξει μπάλα όπου μπορεί.
Μάλλον βρήκε κάτι τοπικό μικρομεσαίο να αράξει και το επέλεξε. Οσερ και ΠΑΟΚ έχουν απαιτήσεις που για έναν οικογενειάρχη ποδοσφαιριστή είναι μεγάλο βάρος, άσχετα αν είναι επαγγελματίας.
Καλή του τύχη. Εμείς πάμε για άλλα.
ΠΑΟΚ είμαι :)
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιστρέψει πρώτον γιατί είχε την μισή και πλέον χρονιά σοβαρούς τραυματισμούς που τον αφήναν για καιρό έξω.
Δεύτερον για να μπορέσουμε να τον αποκτήσουμε αν ξέρω καλά χρειάζονται πάνω απο 1,5 εκατομυριάκια πράγμα απαγορευτικό για το μπάτζετ μας.
Τρίτον ακουγέται οτί έχει και κάποια σόβαρα οικογενειακα προβλήματα οπότε ούτε ο ίδιος δεν ξερω αν έχει την διάθεση πλέον να παίξει μπάλα.

Τον ευχαριστούμε για τα όσα προσέφερε και καλή του συνέχεια!
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Κι εγω για "βραζιλιανικη παντοφλα" ειχα ακουσει... 8)
Μακαρι να ειναι αυτο και οχι κατι σοβαροτερο.Τελος παντων,καλη συνεχεια στο παλικαρι και να ειναι παντα καλα,βοηθησε πολυ την ομαδα φετος :D
Άβαταρ μέλους
Kostas85

Δημοσίευση από Kostas85 »

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=2575379
«Κάποιοι διέδιδαν ότι φταίω εγώ»
Μιλώντας για την απουσία του Μάρκος Αντόνιο στην Πορτογαλία η Αννα σημείωσε: «Εχουν γίνει πολλά το τελευταίο διάστημα. Αυτές τις μέρες που είμαι εδώ έφτασα να ακούσω ότι εγώ είμαι αυτή που ζήτησα από τον Μάρκος να φύγουμε και ότι εγώ δεν ήθελα να είμαστε στην Ελλάδα. Κάποιοι φρόντισαν να τα διαδίδουν αυτά. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν ίσχυε καμία στιγμή. Μακάρι να επιστρέψουμε εδώ. Ο Μάρκος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε στο πόδι, όμως προέκυψε ένα άλλο πρόβλημα υγείας, που είναι πολύ σοβαρό. Θα παλέψει να το ξεπεράσει. Θα παλέψουμε μαζί. Ο Μάρκος θα βγει νικητής διότι ξέρει να παλεύει. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, όμως ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και ανυπομονώ για τη μέρα που θα γυρίσουμε στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Θέλει να μπορέσει να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη διότι ξέρει πως υπάρχουν άνθρωποι που τον αγαπάνε».

ΜΑΛΛΟΝ εχει κατι σοβαρό το παιδί. Σιδερένιος.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Εχω την καλυτερη πληροφορηση στο Θεμα Αντονιο και ενημερωθηκα χθες ξανα..Ο Μαρκος εφυγε για αλλο λογο απο τον ΠΑΟΚ και οχι για λογους υγειας...ΟΜΩΣ τα παιδια που ελεγαν για λογους υγειας φαινεται πως εχουν και αυτα δικιο(οχι για συγγενικο προσωπο οπως ειχε ειπωθει) αλλα για τον ιδιο..Αυτο δυστυχως του προεκυψε τωρα και απο την καρδια μας
περαστικα.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μ άρεσε πολύ αυτό το παιχτάκι.
Σε όλα τα καθήκοντα του άψογος και μάλιστα έβαλε και κάποια γκολάκια κρίσημα.
Βοήθησε πολύ.
Μακάρι να ξεπεράσει το όποιο πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Σε κατι τετοιες στιγμες το ποδοσφαιρο φανταζει ως το πιο γελοιο πραγμα στον κοσμο. Το υπερτατο αγαθο καθε ανθρωπου, η Υγεια, ειναι το βασικοτερο απο ολα.
Ευχομαι περαστικα κι οτι καλυτερο στον ανθρωπο Μαρκος Αντονιο. Τον ευχαριστω για ολα.

ΥΓ Η συνεντευξη της κυριας Αννας Σαντος ηταν ακρως αποκαλυπτικη για το κλιμα που επικρατει στην ομαδα. Χαιρομε πολυ οταν διαβαζω τετοια...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Πραγματικά συγκινήθηκα πολυ.

Περεπει να ΔΕΙΞΟΥΜΕ στον μαρκος που αγαπάει τοσο την ομαδα οσο εμας οπος και εμεις αυτον οτι είμαστε διπλα του με ενα σύνθημα με ενα πανω κατι....
ειναι το λιγότερο που μπορουμε να κανουμε παιδια.

Περαστικά αδερφε μαρκος αντονιο.

Η ομαδα εχει εναν λογο παραπάνω να αφιερώσει μια μεγαλη νικη σε εναν άνθρωπο αδερφο φιλο που ειναι αρωστος.
Και πιστεύω θα το κανουν.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

«Ο Μάρκος θα βγει νικητής»

ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ

Αντιμέτωπος με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας είναι ο Μάρκος Αντόνιο το τελευταίο χρονικό διάστημα, γεγονός που τον αναγκάζει να έχει εγκατασταθεί στην Πορτογαλία για μια σειρά θεραπειών προκειμένου να βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη. Ο 26χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, καθώς οι τραυματισμοί φέτος ήταν συχνοί, ενώ το πρόβλημα υγείας που εμφανίστηκε το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά σοβαρό σε τέτοιο βαθμό που να «παίζεται» όχι απλά η καριέρα του, αλλά και η ίδια του η ζωή.

Η σύζυγός του Αννα και ο μάνατζέρ του, Αλμπέρτο Λίμα, βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να διευθετήσουν κάποιες εκκρεμότητες που άφησε ο Μάρκος Αντόνιο φεύγοντας, καθώς δεν είναι δυνατόν να ταξιδέψει ο ίδιος. Η αρχική μας πρόθεση ήταν να μιλήσουμε με τον ίδιο τηλεφωνικά, όμως η σύζυγός του προτίμησε να μην τον επιβαρύνει. Συναντηθήκαμε με την Αννα Σάντος και τον Αλμπέρτο Λίμα λίγες ώρες πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο της επιστροφής και η Αννα μίλησε -σε μια αποκαλυπτική και αποκλειστική συνέντευξη- για τις δύσκολες στιγμές του Μάρκος Αντόνιο. Τις περισσότερες φορές μιλούσε με μάτια βουρκωμένα, καθώς αγωνιά για το σύζυγό της. Στιγμές δυνατές, στιγμές ανθρώπινες. Στιγμές που όπως τόνισε η Αννα «μαθαίνεις να μετράς το ποιος είσαι και το ποιοι είναι γύρω σου».

«Κάποιοι διέδιδαν ότι φταίω εγώ»
Μιλώντας για την απουσία του Μάρκος Αντόνιο στην Πορτογαλία η Αννα σημείωσε: «Εχουν γίνει πολλά το τελευταίο διάστημα. Αυτές τις μέρες που είμαι εδώ έφτασα να ακούσω ότι εγώ είμαι αυτή που ζήτησα από τον Μάρκος να φύγουμε και ότι εγώ δεν ήθελα να είμαστε στην Ελλάδα. Κάποιοι φρόντισαν να τα διαδίδουν αυτά. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν ίσχυε καμία στιγμή. Μακάρι να επιστρέψουμε εδώ. Ο Μάρκος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε στο πόδι, όμως προέκυψε ένα άλλο πρόβλημα υγείας, που είναι πολύ σοβαρό. Θα παλέψει να το ξεπεράσει. Θα παλέψουμε μαζί. Ο Μάρκος θα βγει νικητής διότι ξέρει να παλεύει. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, όμως ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και ανυπομονώ για τη μέρα που θα γυρίσουμε στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Θέλει να μπορέσει να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη διότι ξέρει πως υπάρχουν άνθρωποι που τον αγαπάνε».

«Ο Κονσεϊσάο είναι... Αρχηγός»

- Αννα, έχεις μιλήσει με τους συμπαίκτες του και με τους ανθρώπους στην ομάδα;

«Ναι, και θέλω να που πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αυτή η περιπέτεια που περνά ο Μάρκος έφερε στην επιφάνεια κάτι πολύ σημαντικό. Πλέον ο Μάρκος και εγώ ξέρουμε ποιοι είναι φίλοι και ποιοι απλά έλεγαν πως είναι φίλοι. Θέλω να σταθώ στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Βοήθησε τον Μάρκος από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στην ομάδα και έδειξε μεγάλη ευαισθησία στο πρόβλημά του. Ξέρω πως είναι ο αρχηγός στην ομάδα και με όλα όσα έχει κάνει το δικαιολόγησε και εκτός γηπέδου. Είναι ένας πραγματικός Αρχηγός. Θέλω το να το γράψεις με κεφαλαίο το Αρχηγός και θέλω να τον ευχαριστήσω για όλα. Ο τρόπος με τον οποίο ο Κονσεϊσάο δείχνει ενδιαφέρον μοιάζει με το ενδιαφέρον ενός πατέρα για το παιδί του και μακάρι όλοι οι άνθρωποι να έχουν κοντά τους τέτοιους φίλους. Αληθινούς φίλους. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπακαγιόκο. Και οι δυο στάθηκαν κοντά στον Μάρκος από την πρώτη μέρα. Κανείς παίκτης δεν είχε πρόβλημα με τον Μάρκος ούτε και ο ίδιος μαζί τους. Τις τελευταίες ημέρες όλοι μας έστειλαν τις ευχές τους και τους ευχαριστούμε. Θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη διοίκηση. Τόσο στον πρόεδρο όσο και σε όλους τους ανθρώπους στην ομάδα του ΠΑΟΚ και τον προπονητή, που τον γνώριζε πριν έρθει. Ολοι έδειξαν ενδιαφέρον και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν, τόσο όταν είχε τον τραυματισμό του όσο και τώρα που έχει το πρόβλημα. Μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και ο Μάρκος δεν έχει το παραμικρό παράπονο».

«Θα πανηγυρίσει σαν να έπαιζε»

- Καταλαβαίνω πως αυτές τις στιγμές το ποδόσφαιρο είναι το τελευταίο που θα σκέφτεται ο Μάρκος, καθώς προέχει να γίνει καλά.

«Και όμως, αυτό που έχει στο μυαλό του είναι να ξαναπαίξει μπάλα. Και αυτό είναι ανθρώπινο διότι θέλει να ξεπεράσει το πρόβλημα το συντομότερο δυνατόν και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ».

- Αν όλα πάνε καλά, θα έρθει πίσω στη Θεσσαλονίκη;

«Σίγουρα. Αυτό έχει στο μυαλό του. Να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να δει τους πραγματικούς του φίλους και να τους ευχαριστήσει από κοντά για τη συμπαράσταση που έχει αυτό τον καιρό. Βοήθησε τον ΠΑΟΚ όσο μπορούσε και είναι χαρούμενος που η ομάδα θα παίξει του χρόνου στην Ευρώπη. Ξέρω πως για τον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα συνεχίζεται και εύχεται να μπορέσουν οι συμπαίκτες του να πετύχουν το στόχο τους και να παίξουν Τσάμπιονς Λιγκ».

- Φέτος ο Μάρκος Αντόνιο είχε πετύχει το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και αυτό έφερε γούρι στην ομάδα, όμως για τον ίδιο η χρονιά δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

«Ναι. Ετσι είναι. Εύχομαι όλα να αλλάξουν και να μπορέσει και ο Μάρκος και εγώ να χαμογελάσουμε».

- Μαθαίνει τα νέα της ομάδας;

«Ναι. Μου ζήτησε να στείλω ένα μήνυμα σε όλους στην ομάδα. Να ξέρουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και εύχεται η ομάδα να πετύχει το στόχο της και να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μάρκος ανυπομονεί να μάθει θετικά νέα για να χαρεί και ο ίδιος όπως και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Αν όλα πάνε καλά, να είστε όλοι σίγουροι πως θα πανηγυρίσει σαν να έπαιζε και αυτός».

Πρέπει να φαίνεται....
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Σας ειχα πει για τον μαρκος.. Η πληροφορηση μου κανει λογο για καρκινο στους λεμφαδενες..
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Απο τα λεγόμενα αυτό δείχνει.
Είχες δίκιο.
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Που είναι οι λεμφαδένες?