Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 05 Οκτ 2020, 17:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πηρε λεει ο Ιβαν τηλ τον Μαου, αλλα ο παικτης το σκεφτεται.... χαχαχαχα
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAprax έγραψε:
Τι είναι αυτός!
Ο κάστορας κρεστούλης;;

- pagotatzis
Βρε που τα βρισκουν οι άτιμοι ;Totem_pk έγραψε:Πηρε λεει ο Ιβαν τηλ τον Μαου, αλλα ο παικτης το σκεφτεται.... χαχαχαχα
Αλλά αν είναι αλήθεια είμαστε για τα πανηγύρια
Ότι θα είχαμε και νοσταλγους του πρωτοδικειου και των βρυζα ζαγορακη δεν το περίμενα είναι αλήθεια .....paokovios1974 έγραψε:Γκικα συγκινιτικη η προσπαθεια σου

- anekfrastos
Το ίδιο κι εγώ. Α ρε Άμπελ... Μας καλομαθες να προωθούμε συνέχεια τη μπάλα μπροστά, τώρα πάλι πάγωμα κ πίσωbarlow4 έγραψε:Πειτε με αμπαλο (που ειμαι) αλλα το μαουριτσιο δε μπορω να το βεπω.Τον βαριεμαι αφορητα.Με πιανουν χασμουρητα.anekfrastos έγραψε:Μπορεί ο μαουρισιο να είναι και καλύτερος του μπρανταριτς αλλά εγώ προτιμώ τον δεύτερο γιατί το ξένο είναι πιο γλυκό
Καλα πιστευετε αυτες τις μπούρδες ?pagotatzis έγραψε:Βρε που τα βρισκουν οι άτιμοι ;Totem_pk έγραψε:Πηρε λεει ο Ιβαν τηλ τον Μαου, αλλα ο παικτης το σκεφτεται.... χαχαχαχα
Πηραν λεει τον μανατζερ τηλεφωνο.... τι ακουω θεε μου εχω πεθανει στο γελιο.
Για να μην κλαψω δηλαδη....
Για να μην κλαψω δηλαδη....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Δευ 05 Οκτ 2020, 17:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα συμφωνήσωanekfrastos έγραψε:Το ίδιο κι εγώ. Α ρε Άμπελ... Μας καλομαθες να προωθούμε συνέχεια τη μπάλα μπροστά, τώρα πάλι πάγωμα κ πίσωbarlow4 έγραψε:Πειτε με αμπαλο (που ειμαι) αλλα το μαουριτσιο δε μπορω να το βεπω.Τον βαριεμαι αφορητα.Με πιανουν χασμουρητα.anekfrastos έγραψε:Μπορεί ο μαουρισιο να είναι και καλύτερος του μπρανταριτς αλλά εγώ προτιμώ τον δεύτερο γιατί το ξένο είναι πιο γλυκό
Εχεις συναγερμο οποτε γραφεται η λεξη Ιβαν?eorptol1 έγραψε:Καλα πιστευετε αυτες τις μπούρδες ?pagotatzis έγραψε:Βρε που τα βρισκουν οι άτιμοι ;Totem_pk έγραψε:Πηρε λεει ο Ιβαν τηλ τον Μαου, αλλα ο παικτης το σκεφτεται.... χαχαχαχα
Ρε γμτ μισή ωρίτσα έφυγα, μισή κ ήρθαν τα πάνω κάτω.
Κληρωνουμε ραντεβού με Μόνικα είπαμε;
Κληρωνουμε ραντεβού με Μόνικα είπαμε;
Δεν είμαι κακεντρεχής. Απογοητευμένος είμαι.sic-4 έγραψε:gika έγραψε:Κοίτα αν είναι να περάσουμε 3 χρονιές στην αφάνεια με 18 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο όπως πέρσυ, μέχρι να βγάλει πίσω ο Ιβάν όσα μπορει από τα 120 που έχωσε, ώστε να φύγει και να μας πάρει άλλα 30 χρόνια να ξαναδούμε πρωτάθλημα, ναι μια τρύπα στο νερό κάναμε.sourmenetes έγραψε:Μια τρύπα στο νερό. Με. 2 πρωταθληματα και 3 κυπελλα δεν το λες.
Με αποπληρωμή χρεών, με με.
Απλά γίνονται ακόμα και γίνανε κυρίως μεγάλες σπατάλες άνευ λογου
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ακομα κι αν θεωρησουμε οτι ισχυει το εντελως αστηριχτο σεναριο σου (..ωστε να φυγει..), την τρυπα στο νερο μπορει να τη δει μονο καποιος με τονους κακεντρεχειας. Η εναλλακτικη ειναι οτι θα ειχαμε πεσει ηδη κατηγορια και θα πνιγομασταν στα χρεη. Αν οι χρονιες με τιτλους, αηττητα, double και μεταγραφες εκατομμυριων ειναι μια τρυπα στο νερο συγκριτικα με χρονιες με υποβιβασμους και χρεη, μπορει να το κρινει ο καθε νοημων και μη τυφλωμενος απο κακεντρεχεια
Από ομάδα μοντέλο πριν 2 χρόνια, φτάσαμε στο περσινό ... που τερμάτησε 18 βαθμούς από την κορυφή, με τον σκατογαυρο να περνάει 2 φορές αέρα από την Τούμπα, και αφού πρώτα καταφέραμε να αποκλειστούμε μέχρι και από το Europa.
Και η αντίδραση φέτος είναι να διώξουμε ότι καλό θεωρητικά είχαμε (Βιειρίνια, Μαουρίσιο, Πέλκα, Λημνιό, Ακπόμ, Στοχ, για κάποιους Λάμπρου) και να προσπαθουμε να διώξουμε ότι ακόμα μπορούμε (Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Πασχαλάκη κτλ) για να τους αντικαταστήσουμε με Βρακά, Νινούα, Περέιρα, Ουαγκέ, Σβαμπ και Τσολάκ.
Αν εγώ είμαι κακεντρεχής, αυτός που οδήγησε την ομάδα από το πρόπερσι, στο πέρσι και εν τέλη στο φέτος, τι είναι;
ΥΓ: Εορπτολ, παρ' ότι με κουράζεις, κι ίσως να σε κουράζω κι εγώ, το ίδιο αγαπάμε την ομάδα. Αλλά αδυνατώ να καταλάβω από που πηγάζει αυτή σου η αισιοδοξία. Πέρσι είδαμε τη βαθμολογική συγκομοιδή. Φέτος με το μισό ρόστερ και την ευρώπη, εγώ βλέπω την ψαλίδα να ανοίγει και όχι να κλείνει. Λευκή πετσέτα. Ποια προσπάθεια και ποια ανανέωση.
ΥΓ2: Ο Καντουρί είναι ο μόνος που έμεινε στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του. Σιγά μη του ξαναδώσουμε 1+ χαρτι για να ανανεώσει. Σιγά μη καθήσει με λιγότερα όταν επανηλημένα έχει πει ότι θέλει να γυρίσει στην Ιταλία. Κι επειδή ο Ρέμπε ελεύθερο δεν στέλνει κανένα, τα Χριστούγενα είναι πολύ κοντά. Από πίσω στην ίδια λογική έρχεται και ο Γιαννούλης, αλλά μάλλον για το καλοκαίρι.
- anekfrastos
Εγώ το πιστεύω. Βέβαια πίστευα ότι θα τα σκάσουν και για κεντρικό χαφ... Οπότε μάλλον δεν είμαι και πολύ έξυπνοςeorptol1 έγραψε:Καλα πιστευετε αυτες τις μπούρδες ?pagotatzis έγραψε:Βρε που τα βρισκουν οι άτιμοι ;Totem_pk έγραψε:Πηρε λεει ο Ιβαν τηλ τον Μαου, αλλα ο παικτης το σκεφτεται.... χαχαχαχα
Nα μην παρουν κανεναν αν ειναι να φερουν Μαουριτσιο.Να περιμενουν μεχρι τον Γεναρη να δουν τι θα γινει με τα υπαρχοντα χαφ και να αποφασισουν τοτε και οχι με πιεση χρονου γιατι αυτο φανερωνει ενδεχομενη επαναπροσεγγιση.
Ρε gika τι ομάδα μοντέλο μας λες. Εσύ δεν ήσουν που ήθελες ταχυδυναμικους παίκτες και όχι τις αργοκουρουτες;
Και την πίτα ολόκληρη και την σκάφη σκαφη;;
Και την πίτα ολόκληρη και την σκάφη σκαφη;;