Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- Aigle_Noir
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Τους φέρναμε, αλλά είδες που καταντήσαμε με τα χρέη και που θα ήμασταν αν δεν ήταν ο Ιβάν. Κακά τα ψέματα, τα έσοδα στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με το ffp, δεν επιτρέπουν πια τέτοιες κινήσεις
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παραδεισένιες εκείνες οι εποχές σε σχέση με τις δύο τελευταίεςjoshua έγραψε:Για τον Τσιρίλο δεν θυμάμαι να βγαίνει επίσημη ανακοίνωση με αποχαιρετιστήριο βιντεάκι και αν ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη ζηλεύει εποχές διοίκησης Πρωτοδικείου έχουμε πρόβλημα...
- sourmenetes
- Moderator
Τι ωραία που θυμάστε όσα θέλετε...
Μετά. Πόσα χρωσταγαμε αγοράκια;;;
Ποιος τα. Πλήρωσε τ;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιος τα. Πλήρωσε τ;;;
Ε αν είναι να είμαστε στα ίδια με τοτε πάντως, μια τρύπα στο νερό κάναμε.
Καλα εχω κανει εικονα τους ΑΡΔ να καθονται μεσα σε ενα γραφειο με σουβλακια και να πετανε ο,τι τους κατεβει και να γελανε.
- Γραψε για Αλεις,
- και Μαουρισιο βαλε οτι γυρναει, ωωω ωραιος ανεβαζω
- Αυτοπροταθηκε και ο Κανιας, πςςςςς χαμος
- ΒΟΜΒΑ, τα σπαει ο Ραζβαν με τους Αραβες για την αδικια στο Ασιατικο ΤΣ.Λ κι ερχεται Τουμπα
2 εβδομαδες με Ρωσους και μεταγραφες ειμαστε με χαπια, δεν λεει να τελειωσει το μαρτυριο.
- Γραψε για Αλεις,
- και Μαουρισιο βαλε οτι γυρναει, ωωω ωραιος ανεβαζω
- Αυτοπροταθηκε και ο Κανιας, πςςςςς χαμος
- ΒΟΜΒΑ, τα σπαει ο Ραζβαν με τους Αραβες για την αδικια στο Ασιατικο ΤΣ.Λ κι ερχεται Τουμπα
2 εβδομαδες με Ρωσους και μεταγραφες ειμαστε με χαπια, δεν λεει να τελειωσει το μαρτυριο.
Δεν είχαμε μίντια Τιμ τότε και παίζαμε με απλές ανακοινώσεις.joshua έγραψε:Για τον Τσιρίλο δεν θυμάμαι να βγαίνει επίσημη ανακοίνωση με αποχαιρετιστήριο βιντεάκι και αν ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη ζηλεύει εποχές διοίκησης Πρωτοδικείου έχουμε πρόβλημα...
Μας πηδηξε τοτε η αλλαγη στην εφορια. Πηγε απομ20 στο 40% . Και μετα φευγαν ολοι μαζι και,χαιρετουσαν στην τουμπα και ολοι βουυρκωναμε.sourmenetes έγραψε:Τι ωραία που θυμάστε όσα θέλετε...
Ποιος τα. Πλήρωσε τ;;;
- sourmenetes
- Moderator
https://www.transfermarkt.com/aleix-gar ... ler/261504
Κι όμως αμυντικο. Χαφ τον έχει
Κι όμως αμυντικο. Χαφ τον έχει
Όσα χρωσταγαμε και πριν αναλάβουν οι ζαγορ- Ζήσης.sourmenetes έγραψε:Τι ωραία που θυμάστε όσα θέλετε...
Ποιος τα. Πλήρωσε τ;;;
Συγνώμη αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι έχει γίνει από πέρσι τέτοιο καιρό
- sourmenetes
- Moderator
Μια τρύπα στο νερό. Με. 2 πρωταθληματα και 3 κυπελλα δεν το λες.gika έγραψε:Ε αν είναι να είμαστε στα ίδια με τοτε πάντως, μια τρύπα στο νερό κάναμε.
Με αποπληρωμή χρεών, με με.
Απλά γίνονται ακόμα και γίνανε κυρίως μεγάλες σπατάλες άνευ λογου
- sourmenetes
- Moderator
Έχουμε καταλάβει!renegade έγραψε:Όσα χρωσταγαμε και πριν αναλάβουν οι ζαγορ- Ζήσης.sourmenetes έγραψε:Τι ωραία που θυμάστε όσα θέλετε...
Ποιος τα. Πλήρωσε τ;;;
Συγνώμη αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι έχει γίνει από πέρσι τέτοιο καιρό
Γίνεται κάτι που έπρεπε να γίνει σε βάθος διετίας!
Το διόρθωσαν στο inpaok και το έκαναν Οκτωβρίουbersekeros έγραψε:Αυτό το παράθυρο του Σεπτεμβρίου...markos4 έγραψε:.........
Και στην περίπτωση του ο χρόνος δεν πιέζει τον Δικέφαλο, διότι ο Γκαρσία είναι ελεύθερος, οπότε υπάρχει ανοικτό μεταγραφικό παράθυρο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου....
![]()
![]()
![]()
Παίζεται το θέατρο του παραλόγου...![]()
![]()
Οκτώβριο έχουμε!

Δείξε μου τους αρδ σου ,για να σου πω τι παε έχεις....
Ο μουργκ ειναι δεκαρι.gika έγραψε:Πριν φύγει ο Πέλκας θέλαμε έναν ακόμα για την δυάδα πίσω από τον φορ καθώς είμασταν με Ζίφκοβιτς, Πέλκα και Τζόλη. Ο Μουργκ είναι πιο χαφ, ενώ ο Κρίστο πιο δεύτερος επιθετικός. Θεωρητικά θα κάνουν τετράδα με Τζόλη και Ζίφκο και θα επιλέγονται με βάση τα χαρακτηριστικά τους.pagotatzis έγραψε:Βρε παιδιά λίγο μπερδεύτηκα
Οποίος μπορεί ας βοηθήσει
Ο Μουργκ είναι αντί Πελκας ! Σωστά ;
Ο Κρίστο ;;
Πρακτικά ο Κρίστο με 2 χρονιές στην Γ ισπανίας και 1 στην Β ισπανίας, αν μας έρθει δανεικός και χωρίς ρήτρα, δεν θα προσφέρει ούτε μια στάλα παραπάνω από τον Βρακά ή τον Κούτσια. Ανούσια κίνηση που θυμίζει.. Τιάμ. Εκείνος από Γιούβε, αυτός από Ρεάλ.
Κοίτα αν είναι να περάσουμε 3 χρονιές στην αφάνεια με 18 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο όπως πέρσυ, μέχρι να βγάλει πίσω ο Ιβάν όσα μπορει από τα 120 που έχωσε, ώστε να φύγει και να μας πάρει άλλα 30 χρόνια να ξαναδούμε πρωτάθλημα, ναι μια τρύπα στο νερό κάναμε.sourmenetes έγραψε:Μια τρύπα στο νερό. Με. 2 πρωταθληματα και 3 κυπελλα δεν το λες.gika έγραψε:Ε αν είναι να είμαστε στα ίδια με τοτε πάντως, μια τρύπα στο νερό κάναμε.
Με αποπληρωμή χρεών, με με.
Απλά γίνονται ακόμα και γίνανε κυρίως μεγάλες σπατάλες άνευ λογου
Εμείς δεν παίζουμε με δεκάρι όμως.barlow4 έγραψε:Ο μουργκ ειναι δεκαρι.gika έγραψε:Πριν φύγει ο Πέλκας θέλαμε έναν ακόμα για την δυάδα πίσω από τον φορ καθώς είμασταν με Ζίφκοβιτς, Πέλκα και Τζόλη. Ο Μουργκ είναι πιο χαφ, ενώ ο Κρίστο πιο δεύτερος επιθετικός. Θεωρητικά θα κάνουν τετράδα με Τζόλη και Ζίφκο και θα επιλέγονται με βάση τα χαρακτηριστικά τους.pagotatzis έγραψε:Βρε παιδιά λίγο μπερδεύτηκα
Οποίος μπορεί ας βοηθήσει
Ο Μουργκ είναι αντί Πελκας ! Σωστά ;
Ο Κρίστο ;;
Πρακτικά ο Κρίστο με 2 χρονιές στην Γ ισπανίας και 1 στην Β ισπανίας, αν μας έρθει δανεικός και χωρίς ρήτρα, δεν θα προσφέρει ούτε μια στάλα παραπάνω από τον Βρακά ή τον Κούτσια. Ανούσια κίνηση που θυμίζει.. Τιάμ. Εκείνος από Γιούβε, αυτός από Ρεάλ.
Πρακτικά παρ' ότι ο Μουργκ είναι δεκάρι και ο Κρίστο επιθετικός, για την ίδια θέση προορίζονται.