Έτυχε να δω την ανακοίνωση της "ελευθερίαςς¨του στο transfermarkt αμέσως μόλις ανέβηκε. Με τα βιώματα του παρελθόντος λέω όπα εδώ είμαστε και αρχίζω να το ψάχνω. Διαβάζω ότι πήρε καλούτσικη αποζημίωση για να σπάσει το συμβόλαιό του και καθώς δεν έχει και οικονομικό πρόβλημα θα πήγαινε με 100Κ στη συμφωνημένη Sabadell που τον περίμενε. Το έκλεισα κατευθείαν και είπα next. Δεν συμμετείχα δε καν στην κουβέντα εδώ μέσα για την πάρτι του.pgetsos έγραψε:Ποιον καγκαβα; Τον τωρινο η αυτον στην Ντορτμουντ;Mitsospaoki4 έγραψε:Ελα βγάλτε και τον kagawa παλτό τώρα..
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Απο εσας εξαρταται.Παλια καναμε υποδοχη αεροδρομιου στο μαλαδενη κ χοροπηδουσαμε.Τωρα απο βαλενθια, ρομα φαση κ κατω, αν δεν ειναι βασικος , διεθνης κ αναντικαταστατος αγριευουμε.
Κλαίω με τις απόψεις περί Ουζουνίδη λες και έρχεται από καμιά εξωτική χώρα και δεν ξέρουμε ποιος είναι..
Όσοι λένε φέρτε τον, κάνει το ρόστερ του 7 να παίζει για 7,5 κτλ, αν γίνει κανένα αστείο, σε ένα μήνα θα είναι οι πρώτοι που θα κράζουν.
Όσοι λένε φέρτε τον, κάνει το ρόστερ του 7 να παίζει για 7,5 κτλ, αν γίνει κανένα αστείο, σε ένα μήνα θα είναι οι πρώτοι που θα κράζουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος riegel την Δευ 05 Οκτ 2020, 16:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο φόβος πολλών εδώ μέσα είναι ότι τελικά δεν θα έρθει 6άρι που να ξέρει μπάλα για να πάρει χρόνο ο Νινούα (και δεν ξέρω άν και ο Αύγουστος μπαίνει σ᾽αυτή την κατηγορία).
Το να μην φέρουμε παίκτη εκεί θα είναι εγκληματικό.
Αυτος ο Χρηστος ειναι λεει απο ακαδημιες ρεαλ. Πουτανα τα αποδυτηρια.....
Ο Κριστο έρθει δεν έρθει εμενα με αφήνει παγερά αδιάφορο.
Ένας παίχτης λαχείο που δεν ξέρεις καν τι θα σου δώσει. Αλλά και να σου βγει και να κάνει σούπερ χρόνια θα τον ετοιμάσεις για να τον πουλήσει με καλα λεφτά η Ουντινεζε το επόμενο καλοκαίρι. Μηδενικό κέρδος για την ομάδα. Πιο πολύ μεταγραφή τύπου Σκαρντινα επι Γουμενου μου θυμίζει κι όχι μεταγραφή εποχής Σαββίδη.
Ο Murg με ψήνει, γεμάτες χρονιες έχει, ποιοτικός παίχτης φαίνεται και η παρουσία του Σβαμπ μέχρι στιγμής με κάνει να τον βλέπω θετικά. Ως αντικατάστατης του Πελκα θεωρώ ότι είναι καλή επιλογή.
Κατα τα άλλα φέρτε ένα ΧΑΦ, έστω και την ύστατη στιγμή!!!
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένας παίχτης λαχείο που δεν ξέρεις καν τι θα σου δώσει. Αλλά και να σου βγει και να κάνει σούπερ χρόνια θα τον ετοιμάσεις για να τον πουλήσει με καλα λεφτά η Ουντινεζε το επόμενο καλοκαίρι. Μηδενικό κέρδος για την ομάδα. Πιο πολύ μεταγραφή τύπου Σκαρντινα επι Γουμενου μου θυμίζει κι όχι μεταγραφή εποχής Σαββίδη.
Ο Murg με ψήνει, γεμάτες χρονιες έχει, ποιοτικός παίχτης φαίνεται και η παρουσία του Σβαμπ μέχρι στιγμής με κάνει να τον βλέπω θετικά. Ως αντικατάστατης του Πελκα θεωρώ ότι είναι καλή επιλογή.
Κατα τα άλλα φέρτε ένα ΧΑΦ, έστω και την ύστατη στιγμή!!!
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα σοβαρα εχουμε ανοιξει τωρα κουβεντα προπονητη? Μαζοχες ειστε τετοια μερα?
Λες και δεν εχουμε πραγματα να ασχοληθουμε..
Η ελπις για χαφ πεθαινει στις 12:00πμ
Λες και δεν εχουμε πραγματα να ασχοληθουμε..
Η ελπις για χαφ πεθαινει στις 12:00πμ
++++++++++++++++++++++++riegel έγραψε:Κλαίω με τις απόψεις περί Ουζουνίδη λες και έρχεται από καμιά εξωτική χώρα και δεν ξέρουμε ποιος είναι..
Τον Αουγκουστο νομιζω οτι τον καιμε εκει. Ισως το παιδι ειμαι περισσοτερο 8αρι.Magpies4 έγραψε:Ο φόβος πολλών εδώ μέσα είναι ότι τελικά δεν θα έρθει 6άρι που να ξέρει μπάλα για να πάρει χρόνο ο Νινούα (και δεν ξέρω άν και ο Αύγουστος μπαίνει σ᾽αυτή την κατηγορία).
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
+++++++++++++++++++++++++++++Magpies4 έγραψε:Ο φόβος πολλών εδώ μέσα είναι ότι τελικά δεν θα έρθει 6άρι που να ξέρει μπάλα για να πάρει χρόνο ο Νινούα (και δεν ξέρω άν και ο Αύγουστος μπαίνει σ᾽αυτή την κατηγορία).
- thanos-xanthi
μονο τα κοντρολ του και η καθυστερηση σε περιστροφες και πρωτη πασα, το ποσες μπαλες χανει σε επικινδυνες περιοχες τον κανουν ακρως επικινδυνο για 6ριTotem_pk έγραψε:Τον Αουγκουστο νομιζω οτι τον καιμε εκει. Ισως το παιδι ειμαι περισσοτερο 8αρι.Magpies4 έγραψε:Ο φόβος πολλών εδώ μέσα είναι ότι τελικά δεν θα έρθει 6άρι που να ξέρει μπάλα για να πάρει χρόνο ο Νινούα (και δεν ξέρω άν και ο Αύγουστος μπαίνει σ᾽αυτή την κατηγορία).
χαφ φερτε ,οχι αλλα στοιχηματα και δανεικους με απλησιαστες option
- sourmenetes
- Moderator
Βγήκε άρθρο από ιν που λέει ότι θα πάει για χαφ.Mitsospaoki4 έγραψε:ΦΕΡΤΕ ΧΑΦ
Οποίος σκεφτεί ότι ο μουργκ ακούστηκε κατά τις 11 - 12 το πρωί καταλαβαίνει ότι είναι κλεισμένος οι υποθέσεις και απλά γίνονται τα τελειωτικό.
Θεωρώ πως θα έρθει και το χαφ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
INPAOK.Θέλει και αμυντικό χαφ ο ΠΑΟΚ!
Ο Δικέφαλος… τρέχει για ακόμη μια κίνηση
Σε οριστική συμφωνία έφτασε ο ΠΑΟΚ με τους δύο παίκτες, Μουργκ και Κρίστο λίγες ώρες πριν το φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου (δείτε ΕΔΩ).
Ο Δικέφαλος στο φινάλε μιας πολύ περίεργης μεταγραφικής περιόδου είναι έτοιμος να ανακοινώσει την συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές.
Όμως, αυτές φαίνεται πως δεν θα είναι οι τελευταίες κινήσεις των «ασπρόμαυρων» πριν την «εκπνοή» της μεταγραφικής περιόδου.
Ο ΠΑΟΚ έχει εστιάσει και σε μια ακόμη απόκτηση ποδοσφαιριστή στην θέση του αμυντικού χαφ, όμως οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα πρέπει να προλάβουν τον χρόνο, ο οποίος πλέον πιέζει πολύ… ασφυκτικά