Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bersekeros έγραψε:Έκλεισε και ο Κρίστο είπε ο Στεργιάδης.
Μπράνκο θα λέμε και θα κλαίμε.
Νινούα, Περειρα, Κρίστο, Ουαγκέ.
Ο Ρέμπε νομίζει ότι παίζει manager.
Αν ήταν να παίζουμε manager είχαμε και τον Γιωργάκη, που ο Μπράνκο ως έναν βαθμό μπορεί να τον συγκρατούσε. Τώρα είμαστε χωρίς φρένο.
Και εγώ στο FIFA το ίδιο κάνω. Παίρνω μια ομάδα, διώχνω όλους τους 28+, συμπληρώνω με πιτσιρίκια που μπορώ να πουλήσω και σε 2 σεζόν έχω ομαδάρα που σηκώνει τα πάντα στο αυτόματο. Βέβαια για δυο σεζόν, αν δεν ήταν playstation και αν δεν έπαιζα εγώ, η ομάδα θα ήταν για πέσιμο.
«Ολοκλήρωσα το συμβόλαιό μου με τον Ερυθρό Αστέρα. Περιμένω να έρθουν κάποιες προτάσεις για να δω το μέλλον μου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν ξέρει τι θα σου συμβεί την επόμενη μέρα. Αν θέλει ο ΠΑΟΚ έναν μέσο, είμαι εδώ....»
«Ολοκλήρωσα το συμβόλαιό μου με τον Ερυθρό Αστέρα. Περιμένω να έρθουν κάποιες προτάσεις για να δω το μέλλον μου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν ξέρει τι θα σου συμβεί την επόμενη μέρα. Αν θέλει ο ΠΑΟΚ έναν μέσο, είμαι εδώ....»
Εγω το λεω, αυτος ο φλωρος ο Κριστο πολυ μου αρεσει, αν και δεν ξερω αν ειναι ετοιμος ακομα. Και ο Μουργκ καλη περιπτωση μου φαινεται. Χαφ ομως παιδια ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ;;
Με αρεσει,αυτος ο Μπουργκ. Ειδα βιντεακια καιστα σουτ εξω απο την περιοχη δυσκολα βρισκει εστια. Ελπιζω στην πραγματικοτητα να τα βαραει ολα στην εστια. Μετα απο αυτο που εχω παθει με ολους που εβλεπα κατι σουταρες στα βιντεα ενω οταν ερχοτανε τα στελναν στα περιστερια ειμαι αισιοδοξος.
ron-swanson έγραψε:Εγω το λεω, αυτος ο φλωρος ο Κριστο πολυ μου αρεσει, αν και δεν ξερω αν ειναι ετοιμος ακομα. Και ο Μουργκ καλη περιπτωση μου φαινεται. Χαφ ομως παιδια ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ;;
Ο ΠΑΟΚ κινείται άμεσα για την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Μουργκ και Κρίστο, φτάνοντας σε οριστική συμφωνία τόσο με τους ποδοσφαιριστές, όσο και με τις Ραπίντ και Ουντινέζε.
Μάλιστα για να μη χαθεί επιπλέον χρόνος οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να στείλουν υπογεγραμμένα τα συμβόλαια του στον Δικέφαλο, μιας και η μεταγραφική περίοδος εκπνέει με το τέλος της ημέρας (5/10).
Ακολούθως, οι δύο ποδοσφαιριστές θα πάρουν το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη αύριο, Τρίτη (6/10).
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μουργκ αποκτάται με κανονική μεταγραφή, ενώ ο Κρίστο Γκονθάλεθ με την μορφή δανεισμού από την Ουντινέζε.