Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από omerta76 »

gika έγραψε:
bersekeros έγραψε:Έκλεισε και ο Κρίστο είπε ο Στεργιάδης.
Μπράνκο θα λέμε και θα κλαίμε.
Νινούα, Περειρα, Κρίστο, Ουαγκέ.
Ο Ρέμπε νομίζει ότι παίζει manager.

Αν ήταν να παίζουμε manager είχαμε και τον Γιωργάκη, που ο Μπράνκο ως έναν βαθμό μπορεί να τον συγκρατούσε. Τώρα είμαστε χωρίς φρένο.

Και εγώ στο FIFA το ίδιο κάνω. Παίρνω μια ομάδα, διώχνω όλους τους 28+, συμπληρώνω με πιτσιρίκια που μπορώ να πουλήσω και σε 2 σεζόν έχω ομαδάρα που σηκώνει τα πάντα στο αυτόματο. Βέβαια για δυο σεζόν, αν δεν ήταν playstation και αν δεν έπαιζα εγώ, η ομάδα θα ήταν για πέσιμο.
Και δεν έκανες και λίγο save πριν τα παιχνιδια :D :D
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

gk.box16 έγραψε:Έτοιμο και το χάφ....

«Ολοκλήρωσα το συμβόλαιό μου με τον Ερυθρό Αστέρα. Περιμένω να έρθουν κάποιες προτάσεις για να δω το μέλλον μου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν ξέρει τι θα σου συμβεί την επόμενη μέρα. Αν θέλει ο ΠΑΟΚ έναν μέσο, είμαι εδώ....»
Κάνιας;
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

bane1980 έγραψε:

«Ολοκλήρωσα το συμβόλαιό μου με τον Ερυθρό Αστέρα. Περιμένω να έρθουν κάποιες προτάσεις για να δω το μέλλον μου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν ξέρει τι θα σου συμβεί την επόμενη μέρα. Αν θέλει ο ΠΑΟΚ έναν μέσο, είμαι εδώ....»
Κάνιας;
Ε ναι....
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Mitsospaoki4 έγραψε:Ελα βγάλτε και τον kagawa παλτό τώρα..
Ποιον καγκαβα; Τον τωρινο η αυτον στην Ντορτμουντ;
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Αγνή ΠΑΟΚτσιδικη παράνοια έτσι για να μαστε στην τσίτα να χει ενδιαφέρον η μερα. Τι τους ψεκασαν στην ΠΑΕ
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εγω το λεω, αυτος ο φλωρος ο Κριστο πολυ μου αρεσει, αν και δεν ξερω αν ειναι ετοιμος ακομα. Και ο Μουργκ καλη περιπτωση μου φαινεται. Χαφ ομως παιδια ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ;;
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

bane1980 έγραψε:

Κάνιας;
ΝΑΙ. Αυτό - προτάθηκε!
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

O Mπρανκο μονο για το εγκλημα 3.5 μυρια για Εσιτι επρεπε να κρεμαστει στον λευκο πυργο.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Με αρεσει,αυτος ο Μπουργκ. Ειδα βιντεακια καιστα σουτ εξω απο την περιοχη δυσκολα βρισκει εστια. Ελπιζω στην πραγματικοτητα να τα βαραει ολα στην εστια. Μετα απο αυτο που εχω παθει με ολους που εβλεπα κατι σουταρες στα βιντεα ενω οταν ερχοτανε τα στελναν στα περιστερια ειμαι αισιοδοξος.

Ρε μηπως πηγαν για Μπεργκ και μπερδευτηκαν?
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

ron-swanson έγραψε:Εγω το λεω, αυτος ο φλωρος ο Κριστο πολυ μου αρεσει, αν και δεν ξερω αν ειναι ετοιμος ακομα. Και ο Μουργκ καλη περιπτωση μου φαινεται. Χαφ ομως παιδια ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ;;
Είναι στυλ ματέο γκαρσία.

Φέρτε ΧΑΦ!!!!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ο μουργκ εγω διαβαζω απο αυστριακους οτι ειναι κλασσικο δεκαρι, αν κ τον εβαζαν δεξια γτ ηταν πολυ προσαρμοστικο.Με πολυ καλη τεχνικη, πολυ καλα στημενα κ αριστερο βρωμοσουτο.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Αρα θα τον δειρεις λιγοτερο Μπαρλοου;
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ο ΠΑΟΚ κινείται άμεσα για την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Μουργκ και Κρίστο, φτάνοντας σε οριστική συμφωνία τόσο με τους ποδοσφαιριστές, όσο και με τις Ραπίντ και Ουντινέζε.

Μάλιστα για να μη χαθεί επιπλέον χρόνος οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να στείλουν υπογεγραμμένα τα συμβόλαια του στον Δικέφαλο, μιας και η μεταγραφική περίοδος εκπνέει με το τέλος της ημέρας (5/10).

Ακολούθως, οι δύο ποδοσφαιριστές θα πάρουν το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη αύριο, Τρίτη (6/10).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μουργκ αποκτάται με κανονική μεταγραφή, ενώ ο Κρίστο Γκονθάλεθ με την μορφή δανεισμού από την Ουντινέζε.

Inpaok
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Αριστερός κι αυτός?
Σοβιέτ καταντήσαμε
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: ace.79.gr, alex ntepo, bane1980, Banksy, barlow4, bersekeros, bicii82, black_star_ninja, Bono., cartman, cescsex, Demon4, Dimg4, gaz, gergeo4, giapas, gika, giliopoulos, gk.box16, iasoiako, Jeremy4, john4serres, JohnAba99, klainmein, Luigi Vampa, M o r b i u S, maceio, Magpies4, Mutasevic, Nikos 74, omerta76, Patron, paulst, pgetsos, praman, prist64, psiras67, psychologos, rade paprica, ramboutla, riegel, ron-swanson, seaman, shearer4, soigol, teodore, thanos-xanthi, theo G4, Totem_pk, tsachou, tsalis, tsoupakampra, tzelas, tzo_1926, Unpsofable78, Vet_eranos, Woodman73, xrisitsapa και 225 επισκέπτες

Ένα άγχος το έχουμε !
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”