καλαααα αρχισαμε....τρωει 3 25αρηδες στην καθισια τουcrow1581 έγραψε:Kagawa ουτε σε ταινια του Takeshi Kitano...Παλαιμαχος...
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Παντως πλην της τραμπας Κουτσολιακου γαμω τις προετοιμασιες ειχαμε κανει για τις 2 κινησεις που περιμεναμε...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Απο το χωρις γλυκανισσο Να τους δωσουν. Αν τους δωσουν με γλυκανισο θα φυγει πισω στην Γιαπωνια.anekfrastos έγραψε:θα έρθει η γυναίκα του να βρει παγόδα και αν εχουμε στη θεσσαλονίκη καλό σούσι
τελικά αφού δε θα βρει σακε, θα ζεσταίνει το τσίπουρο
M' άρεσε πολύ αυτό,anekfrastos έγραψε: τώρα αλήθεια ανησυχείς ότι θα τον δεις σε διαφορετικές θέσεις;
που παίζει από αμυντικό χαφ μέχρι σεντερ φορ και σε όλες τις πλευρές αν χρειαστεί;
αυτός τουλάχιστον έρχεται έτοιμος να αντιμετωπίσει την ολιστική προσέγγιση του χάους
όλα συνδέονται μεταξύ τους και όλα είναι ένα
σαν τους εξωγήινους στο war of the worlds
αυτός είναι η απάντηση στο προαιώνιο ερώτημα "μα τι ψάχνουμε επιτέλους;"
δεζ πουάντς γκοουζ του ανεκφραστος
Όχι ρε τρελός είσαι τι να ανησυχώ?
Εγώ είπα, χαμήλωσα τα στανταρντς μου για φέτος και θα βλέπω τον ΠΑΟΚ χωρίς άγχος
Του χρόνου βλέπουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bono. την Δευ 05 Οκτ 2020, 14:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Προτάθηκε ο Kagawa λέει το ινπαοκ, που είναι ελεύθερος
Ο Σίντζι Καγκάβα προτάθηκε τις τελευταίες ώρες στον ΠΑΟΚ, την ώρα που ο Δικέφαλος βρίσκεται σε αναζήτηση μεσοεπιθετικού μετά την παραχώρηση του Δημήτρη Πέλκα στη Φενέρμπαχτσε.
Ο Ιάπωνας διεθνής έχει μείνει ελεύθερος εδώ και λίγες ημέρες από την Ρεάλ Σαραγόσα και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, και σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK έχει προταθεί στον Δικέφαλο.
Περισσότερα σε λίγο…

Δικό μου το άνοιγμα του να ξέτε

χαχαχαχα πραγματικα ...3 χρονια μπαλαρα σε παιζει χαλαραMitsospaoki4 έγραψε:Ελα βγάλτε και τον kagawa παλτό τώρα..
- theodorsalonika
- ΑποστόληςΑ
joshua έγραψε:Ρε λετε να εφυγε μονιμα ο Φερειρα και γραφουν και για Καγκαβα,γιατι αυτα τα ονοματα μονο για 3-4-2-1 δεν ειναι? Ανελαβε μηπως ο Γκαρσια και το γυρναμε σε 4-3-3?

Και δεν μιλαει και πορτογαλικα ε!!laska4 έγραψε:χαχαχαχα πραγματικα ...3 χρονια μπαλαρα σε παιζει χαλαραMitsospaoki4 έγραψε:Ελα βγάλτε και τον kagawa παλτό τώρα..
- ΑποστόληςΑ
-
Ρε γιαπωνέζους ΠΑΟΚτσηδες έχετε δει; Εγώ θέλω να δω στο Τόκιο πετσια με φανέλα ΠΑΟΚ.
- navigator11
Αυτός ο Καβασάκι πώς λέγεται σε σύγκριση με Μαεζονο Μασακίγιο τι βαθμό παίρνει;