Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
να αγορασουν κομποσχοινια ,ματακια, σταυρουδακια, και ταματα σε Σβαμπ και Καντουρι
να ειναι γεροι και χωρις πολλες καρτες
μασκες οξυγονου ετοιμες
ως το Δεκεμβρη αναμενεται να φτυσουν τα πνευμονια τους
να ειναι γεροι και χωρις πολλες καρτες
μασκες οξυγονου ετοιμες
ως το Δεκεμβρη αναμενεται να φτυσουν τα πνευμονια τους
Τουλάχιστον να μη φύγει ο Γιαννούλης.
Από κει και πέρα, ότι έρθει κέρδος είναι εδώ που είμαστε .
Από κει και πέρα, ότι έρθει κέρδος είναι εδώ που είμαστε .
Αταλαντα, Βερντερ και Κολωνια εχουν δειξει ενδιαφερον για τον Μουργκ τα τελευταια 2 χρονια.
- ΑποστόληςΑ
Και γιατί δεν τον πήραν και τον παίρνουμε εμείς; Δεν είχαν να δώσουν το 1,6 μύριο;paoki_ έγραψε:Αταλαντα, Βερντερ και Κολωνια εχουν δειξει ενδιαφερον για τον Μουργκ τα τελευταια 2 χρονια.
Τζαλμα Κάμπος;jibbie έγραψε:ας ερθει και ο Καμπος τουλαχιστον, να κλαιμε λιγοτερο
- zarathustra79
Με την ιδια λογικη, γιατι κανεις δεν πηρε τον schwab και εμεινε ελευθερος στα 30 του??
Αχ γιατρέ μου τι καλά μαντάτα είναι αυταpanta έγραψε:αφού μπορείς και μαθαίνεις τα χρώματα σημαίνει πως δεν είσαι τυφλός όπότε μια χαρά σε βρίσκωrainmaker έγραψε:Αν καταλάβαινα τι προσπάθει να κάνει ο Αμπελ θα καταλάβαινα και τι θέση θα βάζει τον Μουργο αλλά και τι άλλες μεταγραφές θέλουμε.
Αλλά ακόμα μαθαίνω τα χρώματα άρα τι να ζητησω
Μα και ο Καμπος επιτελικος ειναι μλκ μου ειναι απιστευτο...Ψαχναμε υποτιθεται ενα 8ρι να μοιραστει τα παιχνιδια με τους Σβαμπ,Καντουρι και ενα περιφερειακο επιθετικο να κουμπωσει στη δυαδα στο 3-4-2-1 και εμεις περνουμε επιτελικο που εχει παιξει και στα ακρα σε 4-4-2.Μιλαμε για πραγματικο κατορθωμα ανεξαρτητα αν ο παικτης ειναι καλος η κακος...jibbie έγραψε:ας ερθει και ο Καμπος τουλαχιστον, να κλαιμε λιγοτερο
Μ αρέσει που μαλώνετε για την θέση αυτού του Murg χωρίς να υπάρχει καμία σιγουριά για την αγορά του.
Εδώ που φτάσαμε να καιγόμαστε για παίκτες σε όλες τις θέσεις από το κέντρο και μπροστά, ας έρθει σε όποια θέση κι αν είναι, όποια ποιότητα κι αν έχει.
Μόνο να έρθει κάποιος, ας είναι και από γ' εθνική της Ζουαζιλάνδης, να έχουμε να αλλάζουμε τουλ. και να ελπίζουμε μήπως βγει λαυράκι.
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ότι έρθει λύση θα είναι.
Μόνο τερματοφύλακα δεξί μπακ και στόπερ μην μπερδευτούν και φέρουν με τόσες αναζητήσεις και προσθαφαιρέσεις.
Τους έχω ικανούς.
Εδώ που φτάσαμε να καιγόμαστε για παίκτες σε όλες τις θέσεις από το κέντρο και μπροστά, ας έρθει σε όποια θέση κι αν είναι, όποια ποιότητα κι αν έχει.
Μόνο να έρθει κάποιος, ας είναι και από γ' εθνική της Ζουαζιλάνδης, να έχουμε να αλλάζουμε τουλ. και να ελπίζουμε μήπως βγει λαυράκι.
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ότι έρθει λύση θα είναι.
Μόνο τερματοφύλακα δεξί μπακ και στόπερ μην μπερδευτούν και φέρουν με τόσες αναζητήσεις και προσθαφαιρέσεις.
Τους έχω ικανούς.
- pagotatzis
Αυτός ο Gujic που γεμίσατε τις σελίδες πάει δανικός στην Βερντερ
Δεν ξερω γιατι αλλα δεν νομιζω οτι θα βγαλουμε ακρη ετσι, θα πω και εγω για τον ιδιο λογο που ο Ροναλντο ο χοντρος δεν πηγε στην Καλαματα και ο Λεβαντοφσκι στον Παναθηναικο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Και γιατί δεν τον πήραν και τον παίρνουμε εμείς; Δεν είχαν να δώσουν το 1,6 μύριο;paoki_ έγραψε:Αταλαντα, Βερντερ και Κολωνια εχουν δειξει ενδιαφερον για τον Μουργκ τα τελευταια 2 χρονια.
Δεν ξερω τι παικτης είναι αλλα απο οτι βλεπω έχει κάποια καλά στοιχεια.
Βιντεο απο ματς του σεπτεμβριου που έβαλε γκολ και είχε ασιστ:
[youtube]f9AUINov9vY[/youtube]
Χαφ κεντρικό; Ακόμα; Χαφ χαφ χαφ χαφ χαφ χαφ χαφ χαφ χαφ χάφ χάφ χαφ

Τον Παμπλο να φερουμε να παιξει ενα 4-2-3-1 λεω εγω.
Ταμαμ ειναι ο Μουργκ για αυτο.
Ταμαμ ειναι ο Μουργκ για αυτο.